Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Autoritate Contractanta - COMUNA BAIA DE FIER


cod inregistrare:
4718896
reprezentant legal:
MIHUTESCU CONSTANTIN
persoana contact:
MELCESCU LIVIU-CONSTANTIN
adresa:
COMUNA BAIA DE FIER,JUDETUL GORJ
cod postal:
217030
telefon:
0253461202
web:

Anunturi Participare licitatie
2012-11-05 ALIMENTARE CU APA, ZONA TURISTICA RANCA-CORNESU MARE, COMUNA BAIA DE FIER, JUDETUL GORJ - vezi licitatie »
2008-02-14 Servicii de consultanta si proiectare pentru:,,Proiect Integrat:Sistemul centralizat de canalizare si epurare, reabilitare si modernizare sistem de alimentare cu apa, achizitionare de utilaje si echipamente pentru servicii publice, in comuna Baia de Fier, - vezi licitatie »
2007-07-05 Alimentare cu apa comuna Baia de Fier, zona turistica Cornesu Mare-Ranca si satul Cernadia , judetul Gorj. - vezi licitatie »
Anunturi Atribuire
2008-07-31 Servicii de consultanta si proiectare pentru:,,Proiect Integrat:Sistemul centralizat de canalizare si epurare, reabilitare si modernizare sistem de alimentare cu apa, achizitionare de utilaje si echipamente pentru servicii publice, in comuna Baia de Fier, - vezi licitatie »
2007-10-10 Alimentare cu apa comuna Baia de Fier, zona turistica Cornesu Mare-Ranca si satul Cernadia , judetul Gorj. - vezi licitatie »
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer