Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Achizitia Contractului de prestare a Serviciilor de colectare a deseurilor menajere si de transport al deseurilor menajere la rampele autorizate in cadrul Proiectului HURO/0802/035 ?Clean Rivers Operations?


Anunt de participare numarul 134465/03.04.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
ASOCIATIA ZONA METROPOLITANA ORADEA
Adresa postala: P-ta Unirii, nr. 1-3, cam. 134, Localitatea: Oradea, Cod postal: 410100, Romania, Punct(e) de contact: Pop Cot Mihaela, Tel. +40 259408821, Email: [email protected], Fax: +40 259408821, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Asociatie de dezvoltare intercomunitara
Activitate (activitati)
Altele: dezvoltare intercomunitara
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Achizitia Contractului de prestare a Serviciilor de colectare a deseurilor menajere si de transport al deseurilor menajere la rampele autorizate in cadrul Proiectului HURO/0802/035?Clean Rivers Operations?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
16 - Servicii de eliminare a deseurilor menajere si a apelor menajere; servicii de igienizare si servicii similare
Locul principal de prestare: Pe teritoriul a 63 localitati din Judetele Bihor si Satu Mare aflate pe cursurile raurilor Somes, Tur, Crasna, Barcau si Crisul Repede si anume al localitatilor mentionate in caietul de sarcini.
Codul NUTS: RO111 - Bihor
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Prestarea Serviciilor de colectare a deseurilor menajere identificate pe cursul raurilor Somes, Tur, Crasna, Barcau, Crisul Repede, pe raza Judetelor Bihor si Satu-Mare, respectiv a localitatilor mentionate in caietul de sarcini, si de transport al deseurilor colectate la rampele autorizate
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
90511000-2 - Servicii de colectare a deseurilor menajere (Rev.2)
90512000-9-Servicii de transport de deseuri menajere (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Servicii de colectare si transport ale desurilor menajere identificate pe malurile raurilor Somes, Tur, Crasna, Barcau si Crisul Repede, pe aria administrativ-teritoriala a Judetelor Bihor si Satu-Mare
Valoarea estimata fara TVA: 999, 622RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
8 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
4780LeiModul de constituire a garantiei de participarei) Prin instrument de garantare emis in conditiile legii de catre o societate bancara ori de o societate deasigurari, in favoarea Autoritatii Contractante ? in original;Documentul de garantare pentru participare la licitatie, in original, se va prezenta in limba romana sau inlimba in care a fost emis, insotit de traducerea in limba romana, si trebuie sa prevada daca plata garantiei se va executa: a) conditionat, respectiv dupa constatarea culpeipersoanei garantate, in conformitate cu contractulgarantat;b) neconditionat, respectiv la prima cerere a beneficiarului, pe baza declaratiei acestuia cu privire la culpapersoanei garantate;ii) Ordin de plata in contul Autoritatii Contractante RO 54 INGB 0007 0081 6681 8916, deschis la ING BANK ORADEA ? in original;iii) Depunere de numerar la casieria Autoritatii Contractante ? in original.Perioada de valabilitate a garantiei de participare este egala cel putin cu perioada minima de valabilitate a ofertei, respectiv 150 (unasutacincizeci) zile. Garantie de buna executie este in cuantum de 5 % din valoarea Contractului, exclusiv TVA, conform art.89 din H.G. nr.925/2006.Modalitati de constituire a garantiei de buna executie: 1) Scrisoare de garantie bancara de buna executie, in original, prezentata in limba romana sau in limba in care a fost emisa, insotita de traducere legalizata in limba romana (si care se va constitui anexa la contract);2) Ordin de plata a sumei in contul Autoritatii Contractante;3) Depunerea numerarului la casieria Autoritatii Contractante.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
?F.E.D.R. 85%?Contributia Guvernului Romaniei 13%?Contributia A.D.I. ZMO 2%
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Prezentare Formularul 1 ? Declaratie privind eligibilitatea
Prezentare Formularul 2 - Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006
Prezentare Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, conform Ordinului Presedintelui A.N.R.M.A.P. nr. 314/2010, prin care certifica faptul ca participarea la prezenta procedura este facuta in concordanta cu regulile de concurenta (Formularul 5- Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta)
Certificat constatator privind plata obligatiilor catre bugetul general consolidat de stat eliberat de D.G.F.P. din care sa reiasa obligatiile exigibile ale ofertantului la data de 25 a lunii anterioare datei de depunere a ofertelor. Certificatul va fi prezentat in original, copie legalizata sau copie certificata. In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul se afla intr-una din situatiile prevazute de art. 181 din O.U.G. nr.34/2006, acesta va fi exclus de la procedura pentru atribuirea contractului de achizitie.
Sunt asimilati situatiei expuse mai sus ofertantii care au emise pe numele lor documente constatatoare inregistrate la A.N.R.M.A.P., care atesta neindeplinirea obligatiilor contractuale in sensul prevederilor art. 181 din O.U.G. nr.34/2006, respectiv ale art.97 din H.G. nr.925/2006.
Certificat privind plata obligatiilor catre bugetul local eliberat de catre directia de specialitate din cadrul Primariilor in a caror raza teritoriala activeaza operatorul economic (sediul principal, sediile secundare, punctele de lucru, depozitele etc.) din care sa reiasaobligatiile exigibile ale ofertantului la data de 25 a lunii anterioare datei de depunere a ofertelor.In situatia in care ofertantul are sediul principal ?i sediile secundare, punctele de lucru si/sau depozitele in localita?i diferite, acesta va prezenta Certificate privind plata obligatiilor catre bugetul local pentru toate sediile secundare, punctele de lucru si/sau depozite.
Certificatul va fi prezentat in original, copie legalizata sau copie certificata. In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul se afla intr-una din situatiile prevazute de art. 181 din O.U.G. nr.34/2006, acesta va fi exclus de la procedura pentru atribuirea contractului de achizitie.
Sunt asimilati situatiei expuse mai sus ofertantii care au emise pe numele lor documente constatatoare inregistrate la A.N.R.M.A.P., care atesta neindeplinirea obligatiilor contractuale in sensul prevederilor art 181 din O.U.G. nr.34/2006, respectiv ale art.97 din H.G. nr.925/2006.Operatorul economic va prezenta documente edificatoare valabile (certificate, caziere judiciare, alte documente echivalente) prin care sa dovedeasca faptul ca si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre buget.Documentele vor fi prezentate in traducere legalizata.Pentru ofertantii nerezidenti se vor aplica prevederile art. 182 din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul se afla intr-una din situatiile prevazute de art. 181 din O.U.G. nr.34/2006, acesta va fi exclus de la procedura pentru atribuirea contractului de achizitie.
Sunt asimilati situatiei expuse mai sus ofertantii care au emise pe numele lor documente constatatoare inregistrate la A.N.R.M.A.P., care atesta neindeplinirea obligatiilor contractuale in sensul prevederilor art 181 din O.U.G. nr.34/2006, respectiv ale art.97 din H.G. nr.925/2006.
Formular 14 - Declaratie privind neincadrarea la art 69 indice 1 din OUG 34/2006 (Nota: Persoanele cu functii de decizie in cadrul autoritatii contractante, in sensul art 69 indice 1, sunt: Foghis Adrian George, Pete Botond Levente, Barna Ciprian Gabriel, Pop Cot Mihaela, Boangiu Liana Florentina.) Prezentare Certificat constatator eliberat de OficiulRegistrului Comertului, conform Legii nr.26/1990 privind Registrul Comertului, emis de catre Oficiile Registrului Comertului de pe langa tribunalele competente, din care sa rezulte adresa actuala si obiectul de activitate al societatii (principal ?i secundare), ca obiectul de activitate al ofertantului permite prestarea serviciilor care fac obiectul achizitiei, precum ?i faptul ca ofertantul nu se afla in procedura de lichidare, reorganizare sau faliment ori cu activitatea suspendata.Documentul va fi prezentat in original, copie legalizata sau copie certificata, iar valabilitatea certificatuluifiind de 30 zile de la data eliberarii acestuia.
Persoanele juridice straine vor prezenta documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, prezentate, in original sau copie, insotite de traducerea autorizata in limba romana si legalizate, cu valabilitate la data deschiderii ofertelor.
De asemenea, persoanele juridice straine au obligatia de a respecta toate celelalte conditii minime impuse in fisa de date a achizitiei. Se vor depune documentele solicitate sau echivalent, in traducere legalizata in limba romana.Inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, Autoritatea Contractanta va solicita ofertantului castigator sa prezinte in original sau copie legalizata Certificatul constatator, valabilitatea certificatuluifiind de 30 zile de la data eliberarii acestuia
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerin?a nr. 1
Informatii generale
Cerin?a nr. 2
Bilant contabil
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Lista principalelor prestatii in ultimii 3 ani(2009-2011 inclusiv)
Cerin?a nr. 2Lista de experienta similara
(dovada ca a indeplinit cel putin 1 (un) contract similar al carui valoare sa fi fost de minim 900.000 Lei fara TVA).
Cerin?a nr. 3 a
Dovada capacita?ii tehnice ?i profesionale
Formularele 10 si 11 insotite de documente justificative (liste mijloace fixe, facturi, contracte, rapoarte, carti de identitate ale vehicolelor) Ofertantul va trebui sa faca dovada ca are in dotarea sa cel putin :
-4 autogunoiere pe sasiu cu tractiune integrala
-6 autogunoiere pe sasiu fara tractiune integrala
-4 autobasculante
-4 incarcatoare cu lama si cupa
Cerin?a nr. 3 b
Dovada capacita?ii tehnice ?i profesionale
a)Declaratii pe propria raspundere privind conditiile de munca, protectia muncii si PSI
b)Autorizatie de mediu
c)Licenta emisa de ANRSC
d)Licenta de transport deseuri emisa de ARR
e)Licenta de transport emisa de ARR
Cerin?a nr. 3 c
Dovada capacita?ii tehnice ?i profesionale
Autorizatie de lucruContract cu rampa de depozit a deseurilor menajere autorizate
Cerinta nr.4
Informatii privind subcontractantii si specializarea acestora, daca este cazul
Cerin?a nr. 5
Acord de asociere, daca este cazul
Cerinta nr. 1
Standarde de asigurare a calitatii
CertificatdeatestareISO-9001 privind managementul calitatii
Cerinta nr. 2
Standardede protectie a mediului
Certificat privind mediul ISO 14001 sau echivalent
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 14.05.2012 10:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
16.05.2012 09:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
150zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 16.05.2012 10:00
Locul: Sediu ADI ZOna Metropolitana Oradea
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Programului de Cooperare Transfrontaliera Ungaria ? Romania 2007 ? 2013 - Proiectul "Clean Rivers Operations"
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Altul (Programului de Cooperare Transfrontaliera Ungaria ? Romania 2007 ? 2013)
VI.3) Alte informatii
Posibilitatea retragerii sau modificarii ofertelor1. Pana la data si ora deschiderii ofertelor, Ofertantul are dreptul de a-si retrage oferta, printr-o solicitare scrisa adresata Autoritatii Contractante.2. Orice ofertant are dreptul de a-si modifica sau de a-si retrage oferta numai inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertei si numai printr-o solicitare scrisa in acest sens. Autoritatea Contractanta nu este raspunzatoare in legatura cu posibilitatea ofertantului de a depune noua oferta, modificata, pana la data si ora limita, stabilita in documentatia de atribuire.- In cazul in care ofertantul doreste sa opereze modificari in oferta deja depusa, acesta are obligatia de a asigura primirea si inregistrarea modificarilor respective de catre Autoritatea Contractanta pana la data limita pentru depunerea ofertelor.- Pentru a fi considerate parte a ofertei, modificarile trebuie prezentate in conformitate cu prevederile de mai jos, cu amendamentul ca pe plicul exterior se va marca, in mod obligatoriu, si inscriptia ?MODIFICARI?.- Ofertantul nu are dreptul de a-si retrage sau de a-si modifica oferta dupa expirarea datei limita pentru depunerea ofertelor, sub sanctiunea excluderii acestuia de la procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica si a pierderii garantiei pentru participare.3. Riscurile transmiterii ofertei, inclusiv forta majora, cad in sarcina operatorului economic.4. Oferta depusa la o alta adresa a Autoritatii Contractante decat cea stabilita sau dupa expirarea datei limita pentru depunere este considerata intarziata si se returneaza nedeschisa.5. In cazul in care in urma intocmirii clasamentului pe baza caruia se va stabili oferta castigatoare, se constata ca exista doua oferte clasate pe primul loc (obtinand un punctaj egal), Autoritatea Contractanta va solicita ofertantilor clasati pe primul loc ? in vederea departajarii ofertelor depuse de acestia ? reofertarea in plic inchis
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Curtea de Apel Oradea, Sectia de contencios-administrativ si fiscal
Adresa postala: Parcul Traian nr. 10, Etajul II, Localitatea: Oradea, Cod postal: 410033, Romania, Tel. +40 259426883, Email: [email protected], Fax: +40 259426881, Adresa internet (URL): http: //portal.just.ro/InstantaPrezentare.aspx?idInstitutie=35
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
30.03.2012 13:33
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer