Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Achizitia de materiale pietroase (diverse tipuri de piatra si sorturi, antiderapant), FRANCO BENEFICIAR.


Anunt de participare numarul 145938/22.08.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
REGIA NATIONALA A PADURILOR - ROMSILVA RA
Adresa postala: B-dul Magheru nr. 31, sect. 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 70164, Romania, Punct(e) de contact: ADAM CRACIUNESCU, Tel. +40 213171005, Email: [email protected], Fax: +40 213169745, Adresa internet (URL): www.rosilva.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
REGIA NATIONALA A PADURILOR -ROMSILVA DIRECTIA SILVICA SUCEAVA
Adresa postala: bdul 1 Mai nr.6, Localitatea: SUCEAVA, Cod postal: 720224, Romania, Punct(e) de contact: Birou investitii, Tel. +40 230217685, In atentia: ing.Atitienei Iulian, Fax: +40 230521783
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
SEAP
Adresa postala: ., Localitatea: ., Cod postal: ., Romania
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
SEAP
Adresa postala: ., Localitatea: ., Cod postal: ., Romania, Punct(e) de contact: .
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
regie autonoma
Activitate (activitati)
Altele: silvicultura si exploatari forestiere
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Achizitia de materiale pietroase (diverse tipuri de piatra si sorturi, antiderapant), FRANCO BENEFICIAR.
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: depozitele de la subunitatile DS.Suceava
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Achizitia de materiale pietroase (diverse tipuri de piatra si sorturi, antiderapant), FRANCO BENEFICIAR.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
14212000-0 - Granule, criblura, nisip fin, pietre mici, pietris, piatra faramitata si concasata, amestecuri de piatra, amestec de nisip si pietris si alte agregate (Rev.2)
60181000-0-Inchiriere de camioane cu sofer (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
95000 tone {(16750 to piatra sparta 16-25 mm, 27500 to piatra sparta 25-63 mm, 9050 to piatra sparta 63-120 mm, 5150 to sort concasat 0-63 mm, 11750 tomaterial antiderapant, 14600 to refuz de ciur > 63 mm, 6500 to sort 16-25(31, 5) mm si 3700 to piatra blocuri (100-600 kg/buc)
Valoarea estimata fara TVA: 3, 063, 075RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
12 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantia de participare se constituie, conform art. 86 alin. (1) din H.G. 925/2006 , prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis de o societate bancara ori de o societate de asigurari.Aceasta reprezinta 2%, din valoareaalocata pentru fiecare lot in parte.Cuantumul garantiei de participare este conf. Anexa B si va fi virata in contul AC: cont deschis la BRD-Suceava, cod IBAN-RO41BRDE340SV10287103400.Garantia de participare trebuie sa fie irevocabila si emisa in favoarea DIRECTIEI SILVICE SUCEAVA. (adresa Bulevardul 1 Mai Nr.6, Suceava, cod postal 720224 jud.Suceava, ROMANIA)Perioada de valabilitate a garantiei de participare va fi cel putin egala cu perioada minima de valabilitate a ofertei (90 zile), de la data limita de primire a ofertelor, cu posibilitatea prelungirii acesteia la cererea AC.Dovada platii garantiei de participare la licitatieva fi insotita de un centralizator in care se va specifica pentru ce lot/loturi se depune garantia.Centralizatorul va cuprinde lotul (nr. si denumirea), sortimentul (denumirea produsului) si valoarea garantiei. Acesta va fi semnat si stampilat de ofertant si va fi anexa la scrisoarea de garantie/polita de asigurare, viramentul bancar sau la plata in numerar.Oferta va fi respinsa daca nu este insotita de garantia de participare in cuantumul, forma si avand perioada de valabilitate solicitate in documentatia de atribuire.Nu se accepta alte forme de constituire a garantiei de participare.In cazul in care garantia de participare este constituita sub forma unei Scrisori de garantie bancara, aceasta va fi transmisa, in original, impreuna cu centralizatorul in care va specifica pentru ce lot/loturi depune garantia la sediul AC, prin posta sau curier, dar nu mai tarziu de data limita de depunere a ofertelor.Echiv. pentru o garan. de particip. depusa in alta valuta, se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 4 zile. Cuantumul garantiei de buna executie a contractului de furnizare :5% din valoarea de atribuire a contractului (fara TVA) . Garantia de buna executie se constituie de ofertantul castigator pentru intreaga perioada de derulare a contractului ( conf. art. 89 din OUG 34/2006);Mod de constituire a garantiei de buna executie a contractului de lucrari (conf. art. 90 alin.3 din OUG 34/2006): retineri succesive din plata cuvenita pentru facturile partiale ;Contractantulare obligatia de a deschide la unitatea Trezoreriei Statului din cadrul organului fiscal competent in administarea acestuia un cont de disponibil distinct la dispozitia autoritatii contractante.In acest cont se va depune de catre contractant 0.5 % din pretul contractului (fara TVA).*Contractul se va derula dupa ce furnizorul va face dovada deschiderii contului si a virarii sumei de 0, 5% din valoarea totala a contractului (fara TVA)
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
surse proprii
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta potrivit Ordinului nr. 314/2010 al Presedintelui ANRMAP.Se va completa si depune Formularul F3 din Sectiunea Formulare a prezentei documentatii de atribuire .
Prezentarea acestui document reprezinta o cerinta minima obligatorie, iar lipsa lui va duce la respingerea ofertei ca fiind inacceptabila
Cerinta nr. 2
Declaratieprivind neincadrarea in situatia prevazuta la art. 691 din OUG 34/2006 (evitarea conflictului de interese).Persoane cu functii de decizie din cadrul Directiei Silvice Suceava:
- Ing. Sorin CIOBANU
- Ing. Valerian SOLOVASTRU
- Ec. Vasile RUSU
-Jr.Tironeac Aftanasie
-ing.Atitienei Iulian
-Ing.Lazar Constantin
Se va completa si depune FormularulF4 din SectiuneaFormularea prezentei documentatii de atribuire.
Incadrarea in situatia prevazuta la art. 691 din OUG nr. 34/2006 cu completarile si modificarile ulterioare atrage excluderea ofertantului de la procedura aplicata pentru atribuirea contractului de furnizare.
Prezentarea acestui document reprezinta o cerinta minima obligatorie, iar lipsa lui va duce la respingerea ofertei ca fiind inacceptabila.
Cerinta nr. 3
Declaratie privind eligibilitatea Se va completa si depune Formularul 12 A din Sectiunea Formulare a prezentei documentatii de atribuire.Prezentarea acestui document reprezinta o cerinta minima obligatorie, iar lipsa lui va duce la respingerea ofertei ca fiind inacceptabila.
Cerinta nr. 4
Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG 34/2006.Se va completa si depune Formularul 12 B din SectiuneaFormulare a prezentei documentatii de atribuire.Prezentarea acestui document reprezinta o cerinta minima obligatorie, iar lipsa lui va duce la respingerea ofertei ca fiind inacceptabila.
Se va prezenta si depune - confirmarea cu privire la plata taxelor si impozitelor la bugetul general consolidat, local, prin prezentarea de certificate eliberate de autoritatile mentionate din care sa reiasa situatiadatoriilor scadente din luna anterioara datei limita de depunerea ofertelor :
-Certificatde atestare fiscala (inclusiv privind plata contributiilor sociale) pentru persoane juridice, eliberat de Ministerul Finantelor Publice sau unitatile sale subordonate, care au calitatea de creditor bugetar
-Certificat privind plata impozitelor si taxelor locale, eliberat de Primarie (Consiliul Local).
-Certificat de cazier fiscal, eliberat de Directia Generala a Finantelor Publice si Controlul Finantelor de Stat.
Prezentarea acestor documente reprezinta o cerinta minima obligatorie, iar lipsa lor va duce la respingerea ofertei ca fiind inacceptabila.
Cerinta nr. 5
Declaratie privind calitatea de participant la procedura:
Se va completa si depune Formularul 12 C din Sectiunea Formulare a prezentei documentatii de atribuire
Informatii privind asocierea Persoane juridice/fizice romane - Certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comertului din care sa rezulte obiectul de activitate.Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatatot codul emis de ONRC. Persoane juridice/fizice straine - Documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica sau de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care candidatul/ofertantul este rezident.
Prezentarea acestor documente reprezinta o cerinta minima obligatorie iar lipsa lor va duce la respingerea ofertei ca inacceptabila.Ofertantul clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, are obligatia de a prezenta pentru conformitate documentul in original/copie legalizata.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Declaratie privind cifra medie globala de afaceri
Bilantul contabil la 31.12.2012, vizat si inregistrat de organele competente
sau dupa caz, (copie certificata de ofertant pe propria raspundere);
Cerinta minima obligatorie: Cifra globala medie anuala de afaceri din cel mult ultimii trei ani (exprimata in lei ), trebuie sa fie egala sau mai mare raportand la Ve a lotuluipt care depune oferta.Valoarea estimata a loturilor in lei este :
lot1.Brosteni 1-52500 lei, lot2.Brosteni 2-28000 lei, lot3.Brosteni 3-23460 lei, lot4.Brosteni 4-17440 lei, lot5.Crucea 1-23460 lei, lot6.Dorna Candreni 1-35000 lei, lot7.Dorna Candreni 2-70000 lei, lot8.Dorna Candreni 3-31280 lei,
lot9.Vatra Dornei 1-7000 lei, lot10.Vatra Dornei 2-28000 lei, lot11.Vatra Dornei 3-7820 lei, lot12 Iacobeni 1-28000 lei, lot13.Iacobeni 2-70000 lei, lot14.Iacobeni 3-17500 lei, lot15.Iacobeni 4 -15640 lei, lot16.Iacobeni 5-4520 lei, lot17. Carlibaba 1-35000 lei, lot18.Carlibaba 2-52500 lei, lot19.Carlibaba 3-52500 lei, lot20.Carlibaba 4-23460 lei, lot21.Carlibaba 5-7200 lei, lot22. Breaza 1-10500 lei, lot23.Breaza 2-52500 lei,
lot24.Breaza 3-35000 lei, lot25.Breaza 4-17500 lei, lot26.Breaza 5-23460 lei, lot27.Breaza 6-21800 lei, lot28.Breaza 7-11300 lei, lot29.Pojorata 1-52500lei, lot30.Pojorata 2-70000 lei, lot31.Pojorata 3-35000lei, lot32. Pojorata 4-17500 lei, lot33.Pojorata 5-23460 lei, lot34.Pojorata 6-21800 lei, lot35.Pojorata 7 -11300 lei, lot36.Moldovita 1-17500 lei, lot37. Moldovita 2-70000 lei, lot38.Moldovita 3-52500 lei, lot39.Moldovita 4-17500 lei, lot40.Moldovita 5-31280 lei, lot41.Moldovita 6-32700 lei, lot42. Moldovita 7-11300 lei, lot43.Vama 1-17500 lei,
lot44.Vama 2-105000 lei, lot45.Vama 3-28000 lei,
lot46.Vama 4-7000 lei, lot47.Vama 5-27370 lei,
lot48.Vama 6-32700 lei, lot49.Vama 7-4800 lei,
lot50.Vama 8-18080 lei, lot51.Frasin 1-52500 lei, lot52.Frasin 2-52500 lei, lot53.Frasin 3-28000-lei, lot54.Frasin 4-35000 lei, lot55. Frasin 5-27370 lei, lot56.Frasin 6-10900 lei,
lot57.Frasin 7-12000 lei, lot58.Frasin 8-18080 lei, lot59.Stulpicani-24500 lei, lot60.Stulpicani 2-70000 lei, lot61.Stulpicani 3-35000 lei, lot62. Stulpicani 4-31280 lei, lot63.Stulpicani 5-19200 lei, lot64.Gura Humorului 1-14000 lei, lot65.Gura Humorului 2-28000 lei, lot66.Gura Humorului 3-21000 lei, lot67.Gura Humorului 4-7000 lei, lot68.Gura Humorului 5-15640 lei, lot69. Gura Humorului 6-4360 lei, lot70.Gura Humorului 7-12000 lei, lot71.Gura Humorului 8-6780 lei,
lot72.Solca 1-10500 lei, lot73.Solca 2-7820 lei,
lot74.Solca 3-32700 lei, lot75.Solca 4-19200 lei,
lot.76Putna 1-14000 lei, lot.77Putna 2-3500 lei,
lot.78Putna 3-19550 lei, lot.79Putna 4-7200 lei,
lot.80Marginea 1-3500 lei, lot.81Marginea 2-5250 lei, lot.82Marginea 3-9775 lei, lot.83Marginea 4-13080 lei, lot.84Marginea 5-2400 lei, lot.85Brodina 1-31280 lei, lot.86Brodina 2-23980 lei, lot.87Falcau 1-21000 lei, lot.88Falcau 2-27370 lei, lot.89Falcau 3-19200 lei, lot.90Patrauti 1-35000 lei, lot.91Patrauti 2-28000 lei, lot.92Patrauti 3-31500 lei, lot.93 Patrauti 4-3910 lei, lot.94Patrauti 5-16800 lei,
lot.95Patrauti 6-2260 lei, lot.96Adancata 1-5250 lei, lot.97Adancata 2-7000 lei, lot.98Adancata 3-3500 lei, lot.99 Adancata 4-5250 lei, lot.100 Adancata 5-2346 lei, lot.101Adancata 6-13080 lei, lot.102Adancata 7-7200 lei, lot.103Malini 1-35000 lei, lot.104Malini 2-52500 lei, lot.105 Malini 3-10500 lei, lot.106Malini 4-7000 lei,
lot.107Malini 5-27370 lei, lot.108Malini 6-32700 lei, lot.109Malini 7-4800 lei, lot.110Rasca 1-119000 lei, lot.111Rasca 2-35000 lei, lot.112 Rasca 3-3519 lei, lot.113Rasca 4-6540 lei, lot.114Falticeni 1-24500 lei, lot.115 Falticeni 2-52500 lei, lot.116Falticeni 3-13685 lei, lot.117Falticeni 4-32700 lei, lot.118 Falticeni 5-12000 lei, lot.119 Dolhasaca 1-35000 lei, lot.120Dolhasca 2-52500 lei, lot.121 Dolhasca 3-7820 lei, lot.122Dolhasca 4-21800 lei, lot.123Dolhasca 5-12000 lei.Echiv. pentru alta valuta, se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 4 zile.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se va completa si depune: Formularul B din sectiunea FORMULARE - in originalSe va lua in calcul cursul BNR valabil pentru data de 31decembrie al fiecarui an.Acelasi curs se va lua in calcul si pentru conversia altor valute.Pentru ofertantii care se incadreaza in categoria intreprinderilormici si mijlocii suma mai sus mentionata se reduce cu 50%.Cifra de afaceri medie din cel mult ultimii trei ani, se va lua in calcul proportional, in functie de anul cand a fost infiintat sau si-a inceput activitatea comerciala operatorul economic care a depusoferta.In cazul asocierii, reducerea de 50% se va aplica doar in cazul in care toti membrii asocierii intra in categoria IMM-urilor.Prezentarea acestui document reprezinta o cerinta minima obligatorie iar lipsa lui va duce la respingerea ofertei ca inacceptabila...
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Lista principalelor livrari similare executate in ultimii 3 ani (calculati pana la data depunerii ofertei ) continand valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati.In situatia in care ofertantul a fost infiintat sau si-a inceput activitatea
economica de mai putin de 3 ani, se va lua in considerare prezentarea
informatiilor corespunzatoare perioadei efective de activitate.
Cerinta minima obligatorie: Ofertantii trebuie sa faca dovada ca in ultimii 3 ani (calculati pana la data depunerii ofertei) au furnizat produse similare celor solicitate prin documentatia de atribuire.Ofertantii trebuie sa faca dovada livrarii de produse similare (diverse tipuri de piatra si sorturi, antiderapant), FRANCO BENEFICIAR.), prin demostrarea unui nivel al experientei similare prin raportare la lotul pt care depune oferta.
Formularul E va fi insotit de documente doveditoare din care sa rezulte indeplinirea tuturor elementelor solicitate ca si cerinta minima obligatorie: copii dupa contracte derulate (se vor prezenta parti relevante, nu integral), toate acestea prezentate in copie certificata ?conform cu originalul?, purtand
stampila si semnatura reprezentantului legal al operatorului economic.
Nivelul minim impus cu privire la experienta similara aferenta fiecarui lot in parte, este :
lot1.Brosteni 1-52500 lei, lot2.Brosteni 2-28000 lei, lot3.Brosteni 3-23460 lei, lot4.Brosteni 4-17440 lei, lot5.Crucea 1-23460 lei, lot6.Dorna Candreni 1-35000 lei, lot7.Dorna Candreni 2-70000 lei, lot8.Dorna Candreni 3-31280 lei,
lot9.Vatra Dornei 1-7000 lei, lot10.Vatra Dornei 2-28000 lei, lot11.Vatra Dornei 3-7820 lei, lot12 Iacobeni 1-28000 lei, lot13.Iacobeni 2-70000 lei, lot14.Iacobeni 3-17500 lei, lot15.Iacobeni 4 -15640 lei, lot16.Iacobeni 5-4520 lei, lot17. Carlibaba 1-35000 lei, lot18.Carlibaba 2-52500 lei, lot19.Carlibaba 3-52500 lei, lot20.Carlibaba 4-23460 lei, lot21.Carlibaba 5-7200 lei, lot22. Breaza 1-10500 lei, lot23.Breaza 2-52500 lei,
lot24.Breaza 3-35000 lei, lot25.Breaza 4-17500 lei, lot26.Breaza 5-23460 lei, lot27.Breaza 6-21800 lei, lot28.Breaza 7-11300 lei, lot29.Pojorata 1-52500lei, lot30.Pojorata 2-70000 lei, lot31.Pojorata 3-35000lei, lot32. Pojorata 4-17500 lei, lot33.Pojorata 5-23460 lei, lot34.Pojorata 6-21800 lei, lot35.Pojorata 7 -11300 lei, lot36.Moldovita 1-17500 lei, lot37. Moldovita 2-70000 lei, lot38.Moldovita 3-52500 lei, lot39.Moldovita 4-17500 lei, lot40.Moldovita 5-31280 lei, lot41.Moldovita 6-32700 lei, lot42. Moldovita 7-11300 lei, lot43.Vama 1-17500 lei,
lot44.Vama 2-105000 lei, lot45.Vama 3-28000 lei,
lot46.Vama 4-7000 lei, lot47.Vama 5-27370 lei,
lot48.Vama 6-32700 lei, lot49.Vama 7-4800 lei,
lot50.Vama 8-18080 lei, lot51.Frasin 1-52500 lei, lot52.Frasin 2-52500 lei, lot53.Frasin 3-28000-lei, lot54.Frasin 4-35000 lei, lot55. Frasin 5-27370 lei, lot56.Frasin 6-10900 lei,
lot57.Frasin 7-12000 lei, lot58.Frasin 8-18080 lei, lot59.Stulpicani-24500 lei, lot60.Stulpicani 2-70000 lei, lot61.Stulpicani 3-35000 lei, lot62. Stulpicani 4-31280 lei, lot63.Stulpicani 5-19200 lei, lot64.Gura Humorului 1-14000 lei, lot65.Gura Humorului 2-28000 lei, lot66.Gura Humorului 3-21000 lei, lot67.Gura Humorului 4-7000 lei, lot68.Gura Humorului 5-15640 lei, lot69. Gura Humorului 6-4360 lei, lot70.Gura Humorului 7-12000 lei, lot71.Gura Humorului 8-6780 lei,
lot72.Solca 1-10500 lei, lot73.Solca 2-7820 lei,
lot74.Solca 3-32700 lei, lot75.Solca 4-19200 lei, lot.76Putna 1-14000 lei, lot.77Putna 2-3500 lei,
lot.78Putna 3-19550 lei, lot.79Putna 4-7200 lei,
lot.80Marginea 1-3500 lei, lot.81Marginea 2-5250 lei, lot.82Marginea 3-9775 lei, lot.83Marginea 4-13080 lei, lot.84Marginea 5-2400 lei, lot.85Brodina 1-31280 lei, lot.86Brodina 2-23980 lei, lot.87Falcau 1-21000 lei, lot.88Falcau 2-27370 lei, lot.89Falcau 3-19200 lei, lot.90Patrauti 1-35000 lei, lot.91Patrauti 2-28000 lei, lot.92Patrauti 3-31500 lei, lot.93 Patrauti 4-3910 lei, lot.94Patrauti 5-16800 lei,
lot.95Patrauti 6-2260 lei, lot.96Adancata 1-5250 lei, lot.97Adancata 2-7000 lei, lot.98Adancata 3-3500 lei, lot.99 Adancata 4-5250 lei, lot.100 Adancata 5-2346 lei, lot.101Adancata 6-13080 lei, lot.102Adancata 7-7200 lei, lot.103Malini 1-35000 lei, lot.104Malini 2-52500 lei, lot.105 Malini 3-10500 lei, lot.106Malini 4-7000 lei,
lot.107Malini 5-27370 lei, lot.108Malini 6-32700 lei, lot.109Malini 7-4800 lei, lot.110Rasca 1-119000 lei, lot.111Rasca 2-35000 lei, lot.112 Rasca 3-3519 lei, lot.113Rasca 4-6540 lei, lot.114Falticeni 1-24500 lei, lot.115 Falticeni 2-52500 lei, lot.116Falticeni 3-13685 lei, lot.117Falticeni 4-32700 lei, lot.118 Falticeni 5-12000 lei, lot.119 Dolhasaca 1-35000 lei, lot.120Dolhasca 2-52500 lei, lot.121 Dolhasca 3-7820 lei, lot.122Dolhasca 4-21800 lei, lot.123Dolhasca 5-12000 lei.Echiv. pentru alta valuta, se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 4 zile.
Cerinta nr. 2Declaratie pe propria raspundere referitoare la personalul/organismul tehnic de specialitate de care dispune sau al carui angajament de participare a fost obtinut de catre candidat/ofertant, in special pentru asigurarea controlului calitatii.Cerinta minima obligatorie: Ofertantul trebuie sa faca dovada ca dispune de personal tehnic de specialitate pentru asigurarea controlului calitatii.
Cerinta nr. 3Declaratie pe propria raspundere referitoare la utilajele, instalatiile, echipamentele tehnice etc. de care dispune operatorul economic pentruindeplinirea corespunzatoare a contractului de furnizare.Cerinta minima obligatorie: Ofertantul trebuie sa faca dovada ca dispune de utilajele, instalatiile, echipamentele tehnice pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului de furnizare (diverse tipuri de piatra si sorturi, antiderapant), FRANCO BENEFICIAR.)-respectiv basculante pentru transport, concasoare, statii de sortare a agregatelor, etc.
Cerinta nr. 4Declaratie pe propria raspundere privind mijloacele de transport pe care ofertantul se angajeaza sa le utilizeze pentru indeplinirea contractuluiCerinta minima obligatorie: Ofertantul trebuie sa faca dovada ca dispune de mijloace de transport si pe care se angajeaza sa le utilizeze pentru indeplinirea contractului.Declaratia va cuprinde o prezentare tabelara a mijloacelor de transport puse la dispozitie, cu urmatorul continut: nr. curent, tip mijloc de transport, nr. de circulatie, capacitate de transport.
Cerinta nr. 5
Documente referitoare la instalatia de cantarit utilizata pentru cantarirea vehiculelor rutiere (cf. HG 1373/2008).
Cerinta minima obligatorie: Ofertantul trebuie sa faca dovada ca detine instalatia de cantarit, utilizata pentru cantarirea vehiculelor rutiere (cf. HG 1373/2008).
Cerinta nr. 1
Certificare ISO 9001:2008
Se vor prezenta si depune documente emise de organisme acreditate care confirma Certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9001 (sau echivalent) la ofertant, cu aplicabilitate la codul CAEN solicitat.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se va completa si depune: Formularul 12 D, din sectiunea FORMULARE Se vor prezenta si depune : Formularul E din sectiunea FormulareOfertantii care trebuie sa efectueze conversia altor monede decat Euro vor utiliza ratele de schimb medii anuale stabilite de catre Banca Centrala Europeana (www.ecb.europa.eu) pentruanul finalizarii contractului prezentat ca si experienta similara.Pentru anul in curs, transformarea in lei se va face la cursulBancii Centrale Europene din ziua publicarii anuntului de participare.Prezentarea acestor documente reprezinta o cerinta minima obligatorie iar lipsa lor va duce la respingerea ofertei ca inacceptabila..Se vadepune: documente doveditoare care certifica indeplinirea cerintei, respectiv contracte de munca, contracte de colaborare, etc.Se va completa si depune: Formularul 12 H din sectiunea FORMULAREPrezentarea acestor documente reprezinta o cerinta minima obligatorie iar lipsa unuia din acestea va duce la respingerea ofertei ca inacceptabila.Se vadepune:
- o declaratie pe proprie raspundere a ofertantului declarat castigator prin care se obliga ca pana la data semnarii contractului de achizitie publica sa obtina copii conforme pt toate vehiculele necesare derularii contractului de achizitie publica, sau copie conforma a licentei de transport pentru fiecare mijloc de transport declarat .
Prezentarea acestor documente reprezinta o cerinta minima obligatorie iar lipsa unuia din acestea va duce la respingerea ofertei ca inacceptabila.Ofertantul trebuie sa prezinte: - certificatul de aprobare de model, - declaratia de conformitate pentru instalatia de cantarire a vehiculelor din dotare sau buletinul de verificare metrologica.sau un angajament de disponibilitate (inchiriere, comodat, etc.) a instalatiei de cantarit utilizata pentru cantarirea vehiculelor rutiere (cf. HG 1373/2008).(Se vor prezenta copii ale documentelor de mai sus, in termen de valabilitate la data depunerii ofertei)Prezentarea acestor documente reprezinta o cerinta minima obligatorie iar lipsa unuia din acestea va duce la respingerea ofertei ca inacceptabila.Se va prezent Certificatul ISO 9001 sau echivalent, in copie cu mentiune ?Conform cu originalul? semnata si stampilata.Documentele emise in alta limba decat romana trebuie sa fie insotite de traducerea autorizata in limba romana si legalizata lanotariat. Prezentarea acestui document reprezinta o cerinta minima obligatorie iar lipsa lui va duce la respingerea ofertei cainacceptabila.Nota : se vor accepta si ofertantii care dovedesc ca rapoartele de audit au fost finalizate si din ele reiese faptul ca ofertantii urmeaza a primi certificarea;.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 27.09.2013 14:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
04.10.2013 16:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 07.10.2013 18:00
Locul: In SEAP
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
10 zile conform art.256^ din OUG 34/2006
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Biroul juridic al Directiei Silvice Suceava
Adresa postala: bdul 1 Mai nr.6, Localitatea: SUCEAVA, Cod postal: 720244, Romania, Tel. +40 230217685, Fax: +40 230521783
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
20.08.2013 13:42
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer