Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Contract de achizitie servicii de consultanta in managementul de proiect pentru proiectul ?Upgradarea sistemului E-Terra 3 in vederea asigurarii suportului compatibil cu Directiva INSPIRE pentru implementarea instrumentelor structurale?


Anunt de participare numarul 147441/23.10.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
AGENTIA NATIONALA DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA
Adresa postala: Splaiul Independentei, nr.202A, Sect.6, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 7000, Romania, Punct(e) de contact: Nicoleta Cercelaru, Tel. +40 213152520, Email: [email protected], Fax: +40 213152520, Adresa internet (URL): www.ancpi.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Sistemul Electronic de Achizitii Publice
Adresa postala: Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 7000, Romania, Adresa internet (URL): www.e-licitatie.ro
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Sistemul Electronic de Achizitii Publice
Adresa postala: Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 7000, Romania, Adresa internet (URL): www.e-licitatie.ro
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Sistemul Electronic de Achizitii Publice
Adresa postala: Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 7000, Romania, Adresa internet (URL): www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Agentie/birou national sau federal
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Contract de achizitie servicii de consultanta in managementul de proiect pentru proiectul ?Upgradarea sistemului E-Terra 3 in vederea asigurarii suportului compatibil cu Directiva INSPIRE pentru implementarea instrumentelor structurale?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
11 - Servicii de consultanta in management si servicii conexe
Locul principal de prestare: Sediul achizitorului si sediul prestatorului
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Servicii de consultanta in managementul de proiect pentru proiectul ?Upgradarea sistemului E-Terra 3 in vederea asigurarii suportului compatibil cu Directiva INSPIRE pentru implementarea instrumentelor structurale?
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
79421000-1 - Servicii de gestionare a proiectelor, altele decat pentru lucrarile de constructie (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Servicii de consultanta in managementul de proiect pentru proiectul ?Upgradarea sistemului E-Terra 3 in vederea asigurarii suportului compatibil cu Directiva INSPIRE pentru implementarea instrumentelor structurale?
Valoarea estimata fara TVA: 642, 789RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
17 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
a)Cuantumul gar.de part.: 12.855 Lei, Echivalenta pentru garantia de participare depusa in alta moneda, se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile.b)Cuantumul ce se va retine din gar. de part.in conditiile art2781 din O.U.G. nr. 34/2006 in cazul respingerii unei contestatii: intre 420.001 lei si 4.200.000 lei inclusiv - 4.200 lei + 0, 1% din ceea ce depaseste 420.001 lei, adica 4.422, 788 Lei.c)Perioada de valabilitate a garantiei: 90 de zile de la termenul limita pentru depunerea ofertelor.d)Forma de constituire a gar. de part.: se va face in cf cu prev. art.86 din HG nr.925/2006: - Daca garantia se constituie prin instrument de garantare emis in conditiile legii de catre o societate bancara sau de catre o societate de asigurari, se va putea utiliza ca model Formularul nr. 12 sau orice alt model agreat de catre institutia emitenta, cu conditia respectarii prevederilor art. 86 alin. (2) ? (4) din H.G. nr. 925/2006.- Daca garantia se constituie prin virament bancar, transferul va fi efectuat in contul RO63TREZ7005005XXX000970 al autoritatii contractante, deschis la ATCPMB.Nota: 1. Garantia de participare se va depune in original, pana la data limita de depunere a ofertelor, la sediul autoritatii contractante, si va fi incarcata si in SEAP, scanata si semnata cu semnatura electronica, la sectiunea Documente de calificare.2. Garantia de participare emisa in alta limba decat romana va fi prezentata in original si va fi insotita de traducerea autorizata si legalizata in limba romana.3. In cazul ofertan?ilor care se regasesc in categoria intreprinderilor mici si mijlocii conform Legii nr. 346/2004 (facand dovada in acest sens pana la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor) garan?ia de participare se constituie in procent de 50% din cuantumul precizat in documenta?ia de atribuire (modelFormularul nr.21); Cuantumul garantiei de buna executie este de 5% din valoarea totala a contractului fara TVA.Garantia de buna executie se constituie prin printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari in conditiile art. 90 alin. (1) din H.G. nr. 925/2006 (se va completa Formularul nr. 16 sau un alt model care sa contina cel putin datele din acest formular)Ofertantul declarat castigator are obligatia de a constitui garantia de buna executie a contractului in conditiile de mai sus cel mai tarziu in termen de 15 zile de la data semnarii contractului, sub sanctiunea rezilierii acestuia.Autoritatea contractanta va elibera/restitui garantia de buna executie conform prevederilor art. 91- 92 din H.G. nr. 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Asistenta Tehnica
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
III.2.1.a) Situatia personala a candidatului sau ofertantului:
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelorSe vor prezenta:
1. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 180 din O.U.G. nr. 34/2006 (prezentarea Formularului nr. 1, de catre ofertant/ofertantul asociat /tertul sustinator, dupa caz);
- Cazierul judiciar si cazierul fiscal pentru operatorul economic, prezentate de fiecare asociat, daca este cazul.
2. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare (prezentarea Formularului nr. 2, de catre ofertant /ofertantul asociat , dupa caz); Tertul sustinator va prezenta declaratia privind neincadrarea in prevederile Art. 181, lit. a), c^1) si d) din OUG 34/2006;
- Certificatul eliberat de ANAF din care sa reiasa faptul ca operatorul economic nu are datorii scadente la nivelul lunii anterioare celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor;
- Certificatul eliberat de Autoritatile Publice Locale din care sa reiasa faptul ca operatorul economic nu are datorii scadente la nivelul lunii anterioare celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor .
In masura in care procedura de emitere a acestor certificate nu permite confirmarea situatiei datoriilor la data solicitata, operatorii economici pot depune o declaratie pe propria raspundere potrivit Art. 11 alin. (4) din HG 925/2006.
3. Certificat de participare cu oferta independenta conform Ordinului presedintelul ANRMAP nr. 314/2010 (prezentarea Formularului nr. 3 de catre ofertant/ofertantul asociat, dupa caz)4. Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 691 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare (evitarea conflictului de interese cu persoane care detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante) - Formularul nr. 4 se va prezenta de catre ofertant/ofertantul asociat/subcontractantul/tertul sustinator, dupa caz).
Persoanele cu functie de decizie in cadrul autoritatii contractante, implicate in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procesului de achizitie sunt: Marius Arthur Ursu, Cernea Marian Simion, Camelia Zisu, Cristian Amza, Gabriel Cosmeanu, Cristian Matei, Nicoleta Cercelaru, Constantin Burisuc, Claudiu Septimiu Totu, Rinu Trusca, Radu Visan, Elena Marinoiu, Catalina Duta, Nicolae Iancu, Codrut Radu Stefanescu, Victor Adrian Grigorescu, Constantin Ene.Nota:
a. In Romania, data la care expira termenul de achitare a datoriilor, este data de 25 a fiecarei luni pentru luna anterioara, conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.
b. Ofertele depuse de operatorii economici care figureaza cu datorii restante neachitate catre bugetul de stat sau catre bugetul local vor fi respinse, cu exceptia situatiilor prevazute de Art. 9 alin. (1) din Ordinul ANRMAP 509/2011.
c. Dovada indeplinirii obliga?iilor de plata a taxelor si impozitelor se va face la nivelul societatii/companiei.d. Operatorii economici nerezidenti (straini) au dreptul de aprezenta orice documente edificatoare pentru demonstrarea faptului ca si-au indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de stat si bugetul local, in conformitate cu cerintele solicitate de autoritatea contractanta, eliberate de autoritatile competente ale tarii de origine (cum ar fi certificate, caziere fiscale sau alte documente echivalente), precum si un certificat de rezidenta fiscala (evitarea dublei impuneri) valabil pentru anul 2013 ori a unui angajament de obtinere a acestui document, cel mai tarziu pana la data semnarii contractului de achizitie. Documentele se vor prezenta insotite de traducerea autorizata a acestora in limba romana. Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate: Se vor prezenta documentele care dovedesc forma de inregistrare a operatorului economic, respectiv Certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comertului in raza caruia este situat sediul ofertantului; informatiile cuprinse in certificatul constatator trebuie sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertelor si din care sa rezulte cel putin informatiile legate de structura actionarilor, reprezentantilor legali, obiectul de activitate.Nota:
a. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din Certificatul Constatator emis de ONRC.
b. In cazul persoanelor fizice autorizate se vaprezenta autorizatia de functionare sau alte documente echivalente din care sa rezulte competenta acestora de a presta serviciile care fac obiectul prezentului contract.
c. Operatoriieconomici nerezidenti (straini): vor prezenta documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, din care sa rezulte abilitarea persoanei juridice/fizice straine de a presta serviciile care fac obiectul prezentului contract, in conformitate cu tara de origine/tara in care operatorul economic este stabilit.
d. Documentele se vor prezenta insotite de traducerea autorizata si legalizata a acestora in limba romana.
e. In etapa evaluarii ofertelor, autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a solicita ofertantului clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, sa prezinte pentru conformitate documentul in original/copie legalizata.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1:
Cifra medie globala de afaceri a ofertantului pe ultimii trei ani (2010, 2011, 2012) trebuie sa fie de minim 642.789 lei.
Nota: a) Prezentarea bilanturilor contabile pe ultimii 3 ani (2010, 2011, 2012), sau, dupa caz, alte documente edificatoare, cu condi?ia ca acestea sa con?ina informa?iile relevante prin care ofertantul probeaza capacitatea sa economico-financiara.
Pentru calculul echivalentei altor monede, se va aplica cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR, pentru ultimii 3 ani.b) Pt. operatorii econ. nerezidenti, in masura in care publicarea bilanturilor contabile nu este prevazuta de legislatia tarii de origine/tarii in care este stabilit operatorul economic, atunci acesta va prezenta alte documente edificatoare care sa reflecte o imagine fidela a situatiei economice si financiare a operatorului economic. Documentele se vor prezenta insotite de traducerea autorizata a acestora in limba romana.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Prezentare Formularul nr. 5 ? Informatii generale aferente ultimilor 3 ani
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 3:
Informatii privind subcontractantii.
Se va prezenta:
- Formularul nr. 11 - Lista cuprinzand subcontractantii cu specializarea acestora (semnat si stampilat de catre ofertant precum si de fiecare subcontractant in parte al acestuia).
Nota:
a. Pentru evitarea oricaror confuzii pe parcursul procesului de evaluare a ofertelor, in cazul in care pentru indeplinirea contractului nu este necesara subcontractarea, operatorul economic va face precizarea ?nu este cazul? in cadrul formularului mentionat mai sus.
b. Resursele materiale si umane ale subcontractantilor declarati se vor lua in considerare pentru partea lor de implicare in contractul care urmeaza sa fie indeplinit, daca sunt prezentate documente relevante in acest sens de catre ofertantul care invoca sustinerea din partea subcontractantilor.
5. Expert fonduri structurale
- Studii superioare, finalizate cu diploma de licen?a sau echivalent;
- Cunostinte privind accesarea fondurilor europene, demonstrate prin diplome/certificate eliberate de o institutie recunoscuta la nivel national/international;
- Cunostinte privind achizitiile publice, demonstrate prin diplome/certificate eliberate de o institutie recunoscuta la nivel national/international;
- Experien?a profesionala generala de cel pu?in 5 ani;
- Experienta specifica dovedita prin implicarea in cel putin un proiect de consultanta si/sau management de proiect pentru un proiect ce a avut in vedere implementarea unui sistem informatic integrat;
4. Expert IT ? Specialist in domeniul arhitecturilor de tip Enterprise- Studii superioare, finalizate cu diploma de licen?a sau echivalent;
- Certificari in domeniu arhitecturilor de tip Enterprise eliberate de o institutie recunoscuta la nivel national/international;
- Experien?a profesionala generala de cel pu?in 5 ani;
- Experienta specifica dovedita prin implicarea in cel putin un proiect de consultanta si/sau management de proiect pentru un proiect ce a avut in vedere implementarea unui sistem informatic integrat;
3. Expert IT - Specialist Sistem Geografic Informatic- Studii superioare, finalizate cu diploma de licenta sau echivalent;
- Cunostinte privind crearea, editarea si gestionarea bazelor de date GIS respectiv dezvoltarea de aplicatii GIS, dovedite prin diploma/certificare in domeniu;
- Experien?a profesionala generala de cel pu?in 5 ani;
- Experienta specifica dovedita prin implicarea in cel putin un proiect de consultanta si/sau management de proiect pentru un proiect ce a avut in vedere implementarea unui sistem informatic integrat;
2. Asistent project manager ? 1 expert
- Studii superioare, finalizate cu diploma de licen?a sau echivalent;
- Certificare sau diploma in domeniul Project Management eliberata de o institutie recunoscuta la nivel national/international;
- Cunostinte privind accesarea fondurilor europene, demonstrate prin diplome/certificate eliberate de o institutie recunoscuta la nivel national/international;
- Experien?a profesionala generala de cel pu?in 5 ani;
- Experienta specifica dovedita prin implicarea in cel putin un proiect de consultanta si/sau management de proiect pentru un proiect ce a avut in vedere implementarea unui sistem informatic integrat;
Cerinte minime pentru personalul tehnic de specialitate:
1. Project manager ? 1 expert
- Studii superioare, finalizate cu diploma de licenta sau echivalent;
- Certificare in domeniul Project Management eliberata de o institutie recunoscuta la nivel national/international;
- Experienta specifica dovedita prin implicarea intr-un proiect in calitate de Project manager;
- Participarea in cadrul unui proiect in care a desfasurat activitati specifice similare activitatilor ce urmeaza a fi desfasurate in cadrul acestui proiect;
Nota: a. Nu se accepta propunerea unor persoane de specialitate care sa ocupe doua sau mai multe pozitii din cele mentionate. b. In sensul prevederilor de mai sus, ofertantii vor prezenta documente suport corespunzatoare din care sa rezulte indeplinirea cerin?elor solicitate, cum ar fi diplome, certificate, atestate privind specializarea personalului (studiile, pregatirea profesionala, calificarea fiecarui expert propus in cadrul echipei de proiect), recomandari si/sau orice alte documente relevante prin care se face dovada indeplinirii experientei/cerintei solicitate. c. Specialistii prezentati trebuie sa fie vorbitori de limba romana. In caz contrar, ofertantul va asigura servicii de traducere si interpretariat de specialitate in limba romana, pe toata durata contractului. Operatorul economic va lua toate masurile pentru asigurarea unor traduceri de calitate.
Cerinta nr. 2: Informatii privind personalul tehnic de specialitateExperti cheie: - 1 Project manager- 1 Asistent project manager- 1 Expert IT - Specialist Sistem Geografic Informatic- 1 Expert IT - Specialist in domeniul arhitecturilor de tip Enterprise- 1 Expert fonduri structuraleSe solicita: - Declaratia privind personalul resp. pentru indeplinirea contractului, impreuna cu inform. ref. la studiile, pregatirea prof. si calificarea fiec. persoane propuse in cadrul echipei pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului de servicii (Formularul nr. 8);
- CV Europass (Anexa la formularul nr. 8), data si semnat de catre titular, si insotit de documentele suport din care sa rezulte informatiile referitoare la studiile, pregatirea profesionala, calificarea fiecarui expert propus in cadrul echipei de proiect si experienta, care demonstreaza indeplinirea cerintelor minime solicitate;
- In cazul in care se propun persoane care nu sunt angajati ai ofertantului, pentru fiec. astfel de specialist se va prezenta dovada relatiei contractuale intre expert si ofertant si/sau se va completa de catre titular, se va semna si se va prezenta Declaratia de disponib. (Formularul nr. 9);
-Angajamentul privind resursele umane (Formularul nr. 10);
Cerinta nr. 1: Experienta similara: Operatorul economic trebuie sa dovedeasca ca a prestat in ultimii 3 ani, in cadrul a maxim 3 contracte, servicii similare, respectiv servicii de consultanta si/sau management de proiect pentru un proiect ce a avut in vedere implementarea unui sistem informatic integrat: elaborare de cereri de rambursare, elaborare rapoarte de progres, rapoarte lunare, elaborare acte aditionale la contractul de finantare, consultanta in derularea de proceduri de achizitie publica, in valoare cumulata cel putin egala cu valoarea estimata a contractului.In vederea indeplinirii cerintei, ofertantul va prezenta: - certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul privat beneficiar. In cazul in care beneficiarul este un client privat si, din motive obiective, operatorul economic nu are posibilitatea obtinerii unei certificari/confirmari din partea acestuia, demonstrarea prestarilor de servicii se realizeaza printr-o declaratie a operatorului economic.Nota: a) Operatorii economici nerezidenti vor prezenta copiile documentelor insotite de traducerea autorizata a acestora in limba romana.b) Prezentarea Formularului nr. 6 - Lista privind principalele prestari de servicii in ultimii 3 ani;c) Prezentarea Formularului nr. 7 ? Fisa de experienta similara.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se va prezenta: Formularul nr. 11 - Lista cuprinzand subcontractantii cu specializarea acestora (semnata si stampilata de catre ofertant precum si de fiecare subcontractant in parte al acestuia). Se solicita datele de identificare ale subcontractantilor.Cnf. Modalitate de indeplinire pt. Cerinta nr. 2Cnf. Modalitate de indeplinire pt. Cerinta nr. 2Cnf. Modalitate de indeplinire pt. Cerinta nr. 2Cnf. Modalitate de indeplinire pt. Cerinta nr. 2Cnf. Modalitate de indeplinire pt. Cerinta nr. 2Cnf. Modalitate de indeplinire pt. Cerinta nr. 2Se vor prezenta:
- Formularul nr. 8 - Declaratia privind personalul responsabil pentru indeplinirea contractului.
- Anexa la formularul nr. 8 ? CV Europass pentru fiecare expert nominalizat
- Formularul nr. 9 - Declaratia de disponibilitate / angajament de participare semnat de fiecare expert
- Formularul nr. 10 ? Angajamentul privind resursele umane.Se vor prezenta: - Formularul nr. 6 - Lista privind principalele prestari de servicii in ultimii 3 ani;
- Formularul nr. 7 ? Fisa de experienta similaraNota: Daca documentele sunt intocmite in alta moneda, pentru conversia in lei, se va lua in considerare cursul mediu anual leu/alta valuta comunicat de Banca Nationala a Romaniei pentru anul respectiv.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Da
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
Punctaj maxim
1.
Pretul ofertei
60%
60
Descriere: Componenta financiara
2.
Identificarea si justificarea riscurilor care pot afecta executia obiectului contractului
20%
20
Descriere: Componenta tehnica
3.
Recomandari de reducere/eliminare a riscurilor identificate, fara a se afecta cerintele caietului de sarcini
20%
20
Descriere: Componenta tehnica
Punctaj maxim componenta tehnica: 40
Pondere componenta tehnica: 40 %
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
15418/08.10.2013
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 04.12.2013 23:59
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
05.12.2013 16:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 20.12.2013 18:00
Locul: In SEAP
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Programul Operational Asistenta Tehnica, axa prioritara 1 - ?Sprijin pentru implementarea instrumentelor structurale si coordonarea programelor?, domeniul major de interventie 1.1 - ?Sprijin pentru managementul si implementarea instrumentelor structurale?, opera?iunile orientative ?Investitii orizontale pentru crearea pre-conditiilor necesare pentru implementarea IS?, cod SMIS 47995
Tip de finantare: Program / ProiectProgram / Proiect: Programul Operational Regional - POR
VI.3) Alte informatii
1. Punctajul total se calculeaza astfel: P total= P1+P2+P3In cazul in care in urma evaluarii se constata existenta, pe locul I, a cel putin 2 oferte cu punctaj egal, autoritatea contractanta va solicita clarificari prin intermediul S.E.A.P., in vederea incarcarii electronice de catre operatorii economici de documente care contin noi oferte financiare, iar oferta care obtine punctajul cel mai mare va fi declarata castigatoare.2. Orice modificare cu privire la durata de implementare a proiectului, reflectata in contractul de finan?are, va determina modificarea corespunzatoare a perioadei de prestare a serviciilor care fac obiectul prezentului contract.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Conform art.2562 din OUG nr.34/2006
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul Achizitii
Adresa postala: Splaiul Independentei nr.202A, sector 6, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 060022, Romania, Tel. +40 213152520, Email: [email protected], Fax: +40 213152520, Adresa internet (URL): www.ancpi.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
22.10.2013 09:51
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer