Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Contract furnizare echipamente IT&C pentru sistemul SINEPCVI ? Online.


Anunt de participare numarul 145395/02.08.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucuresti
Adresa postala: Moliere nr.6-8, sectorul 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 011964, Romania, Punct(e) de contact: Camelia Mirela Trandafir, Tel. +40 212080414, Email: [email protected], Fax: +40 212080403, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Regie Autonoma
Activitate (activitati)
Altele: administrare de imobile pe baza de tarife sau contracte
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Contract furnizare echipamente IT&C pentru sistemulSINEPCVI ? Online.
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Sos. Pipera ? Tunari nr. 2/II bis, etaj 2, Voluntari, jud. Ilfov.
Codul NUTS: RO322 - Ilfov
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Furnizare echipamente IT&C necesar activitatilor specifice sistemuluiSINEPCVI ? Online : statii de lucru, monitoare, tastaturi, UPS-uri, cititoare coduri bare, cititoare documente, scanere, sisteme captura imagine, sisteme integrate de sustinere a examenului teoretic, echipamente de comunicatii, imprimante, licente software, licente antivirus, servere, echipamente de monitorizare, sistem stocare imagini video, servicii de garantie.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
30210000-4 - Masini de procesare a datelor (hardware) (Rev.2)
48000000-8-Pachete software si sisteme informatice (Rev.2)
50300000-8-Servicii de reparare si de intretinere si servicii conexe pentru computere personale, pentru echipament de birotica, pentru echipament de telecomunicatii si pentru echipament audiovizual (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Cantitatile sunt prezentate in Caietul de sarcini.
Valoarea estimata fara TVA: 14, 000, 000RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
90 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare este de 280.000 lei (pt. IMM-uri ? reducere 50% din valoare).In eventualitatea unei contestatii respinse de C.N.S.C. se retine din garantia de participare, in raport cu valoarea estimata, o suma calculata conform art.278ยน lit. c din OUG 34/2006.Garantia de participare se va constitui in formele precizate de art.86 di HG nr.925/2006.Formular garantie de participare ? in cazul in care garantia de participare se constituie prin scrisoare de garantie bancara.Contul in care se poate vira garantia de participare este RO05RNCB0082000367330001 deschis la BCR sucursala Unirea, CUI: 2351555.Precizare: In orice situatie, garantia de participare trebuie sa fie prezentata cel mai tarziu la deschiderea ofertelor.Perioada de valabilitate a garantiei de participare: 90 de zile de la termenul limita de depunere a ofertelor.Echivalenta pentru o garantie de participare depusa in euro se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor, cu 5 zile. Garantia de buna executie este de 10% din valoarea fara TVA a contractului. Aceasta se va constitui intr-una din modalitatile prevazute de art. 90 HG nr 925/2006, fie printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari, fie prin retineri succesive din facturi, intr-un cont deschis de ofertant cu aceasta destinatie la Trezoreria Statului, in conformitate cu prevederile HG NR.1045/2011.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
SURSE PROPRII
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie pe propria raspundere privind eligibilitatea. Se va prezenta si de catre tertul sustinator, daca este cazul.
Declaratie privind calitatea de participant la procedura. .Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.181 din OUG 34/2006, actualizata. Se va prezenta si de catre tertul sustinator pentru pct. a), c)1 si d), daca este cazul. Se solicita ca documente de confirmare: certificatul fiscal privind taxele si impozitele locale, certificatul de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor de plata catre bugetul general consolidat si certificat de cazier fiscal. Din certificatele fiscale care prezinte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele, trebuie sa reiasa faptul ca ofertantii nu au datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Certificatul de cazier fiscal trebuie sa fie valabil la data limita de depunere a ofertelor.Certificatului de participare cu oferta independenta - conform ordinului ANRMAP nr.314/2010.Declaratia privind neincadrarea in prev. art.691 din OUG 34/2006.
Se va prezenta si de tertul sustinator, daca este cazul. Declaratia pe proprie raspundere a ofertantului ca nu are membrii in cadrul consiliului de administratie/organului de conducere si/sau asociati ori actionari persoane care sunt sotie/sot/ruda sau afin pana la gradul al patrulea inclusiv, sau in relatii comerciale (asa cum sunt prevazute in art. 69 lit. a), cu persoane ce detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante si anume: Georgian Gabriel SURDU ? Director General; Emilia SERBAN ? Director Economic; Cristian Sebastian Mihai ? Director Directia Juridica; Margareta Zamfirache ? Sef Serviciu Informatic, Documente Speciale, Monica Nicolae ? Sef Birou Documente Speciale, Mirela Pavel ? Sef Birou Avizare Legislatie; Camelia Mirela Trandafir ? Sef Serviciu Atribuire Contracte Achizitii; Monica Petrescu ? Sef Birou Intocmire Documentatii. Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Teritorial, in original/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul" din care sa reiasa ca operatorul economic are inscris ca domeniu de activitate, obiectul prezentei proceduri.
Ofertantului clasat pe primul loc, i se va solicita, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, prezentarea pentru conformitate a documentului, in original.
Pentru persoane fizice/juridice straine - Documente care dovedesc o forma de inregistrare/ atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, conforme legii tarii de rezidenta a operatorului economic. Documenete vor fi prezentate in traducere legalizata.
Declaratie pe propria raspundere privind incadrarea intreprinderii in categoria I.M.M.-urilor (daca este cazul).
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Fisa de informatii generale in care se precizeaza cifra de afaceri.
- se va specifica media cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani (2010, 2011, 2012).
Cerinta minima: se solicita dovada unei medii a cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani cel putin egala cu 28.000.000 lei.Documente de confirmare:
- Bilanturile contabile pentru anii 2010, 2011 si 2012. Se prezinta copiile respectivelor documente. -Operatorii economici pot prezenta si alte documente in masura in care acestea reflecta o imagine fidelaa situatiei economice si financiaresi, din motive justificate corespunzator, nu pot prezenta bilanturile contabile (conf. art.185 alin.2 din OUG 34/2006).
*Pentru conversia in Ron, daca situatiile financiare sunt intocmite in alta moneda, se va lua in considerare cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR pentru anul respectiv.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se completeaza formularul Fisa de informatii generale.Documentele de confirmare se depun in copie, conforme cu originalul.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Lista principalelor livrari de produse similare in ultimii 3 ani (calculati pana la data limita de depunere a ofertei).
Experienta similara
Ofertantul va prezenta maxim 3 (trei) contracte ce au avut ca obiect furnizare produse similare celor care fac obiectul prezentului contract, efectuate in ultimii 3 ani, cuo valoare cumulata egala sau mai mare decat 14.000.000 lei fara TVA.
Declaratie privind efectivul mediu anual al personalului angajat si al cadrelor de conducere in ultimii trei ani.
PersonalOfertantul trebuie sa faca dovada ca dispune de cel putin urmatorul
personal de specialitate necesar pentru indeplinirea contractului: - Coordonator proiect: studii superioare; experienta de minim 5 ani in domeniul studiilor si certificare profesionala in management de proiect eliberata de o institutie recunoscuta la nivel national/international;
- Specialistitehnici ? minim 6 persoane care sa faca dovada detinerii de competente tehnice pentru echipamenteleofertate ( Statii de lucru; UPS-uri, echipamente comunicatie ? router/switch; Imprimante; Solutie antivirus; servere).
Informatii privind subcontractantii (Daca este cazul)
Informatii privind asocierea, sustinerea, dupa caz.In cazul in care oferta comuna a asociatilor este declarata castigatoare acestia vor prezenta actul privind asocierea, legalizat, inainte de semnarea contractului.
Informatii privind asigurarea calitatii in conformitate cu standardele europene relevante - ISO 9001.
Se solicita prezentarea unui certificat emis de un organism independent prin care se atesta respectarea standardelor de calitate, conform SR EN ISO 9001, sau certificate echivalente emise de organisme stabilite in alte state ale Uniunii Europene.
Poate constitui dovada asigurarii unui nivel corespunzator al calitatii orice document in care se mentioneaza ca auditul de certificare a fost finalizat, urmand ca operatorul economic sa primeasca in curand certificarea propriu-zisa. Nu se accepta un operator economic in curs de certificare pentru care auditul de certificare nu a fost finalizat, deoarece aceasta situatie nu este edificatoare asupra faptului ca acesta are/nu are neconformitati care ar putea afecta protectia resurselor informationale ale MAI-DRPCIV.
Informatii privind asigurarea protectiei mediului in conformitate cu standardele europene relevante - ISO 14001 pentru serviciile necesare indeplinirii acestui contract (serviciigarantie).
Se solicita prezentarea unui certificat emis de un organism independent prin care se atesta respectarea standardelor de mediu, conform SR EN ISO 14001, sau certificate echivalente emise de organisme stabilite in alte state ale Uniunii Europene.
Poate constitui dovada asigurarii unui nivel corespunzator al calitatii orice document in care se mentioneaza ca auditul de certificare a fost finalizat, urmand ca operatorul economic sa primeasca in curand certificarea propriu-zisa. Nu se accepta un operator economic in curs de certificare pentru care auditul de certificare nu a fost finalizat, deoarece aceasta situatie nu este edificatoare asupra faptului ca acesta are/nu are neconformitati care ar putea afecta protectia resurselor informationale ale MAI-DRPCIV.
Informatii privind asigurarea securitatii informatiei in conformitate cu
standardele europene relevante - ISO 27001, pentru serviciile necesare
indeplinirii acestui contract (servicii garantie).
Se solicita prezentarea unui certificat emis de un organism independent prin care se atesta respectarea standardelor de management al securitatii informatiei, conform SR EN ISO 27001, sau certificate echivalente emise de organisme stabilite in alte state ale Uniunii Europene.
Poate constitui dovada asigurarii unui nivel corespunzator al calitatii orice document in care se mentioneaza ca auditul de certificare a fost finalizat, urmand ca operatorul economic sa primeasca in curand certificarea propriu-zisa. Nu se accepta un operator economic in curs de certificare pentru care auditul de certificare nu a fost finalizat, deoarece aceasta situatie nu este edificatoare asupra faptului ca acesta are/nu are neconformitati care ar putea afecta protectia resurselor informationale ale MAI-DRPCIV.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se va completa formularul Lista principalelor livrari de produse similare in ultimii 3 ani + anexa.Demonstrarea experientei similare se va face prin prezentarea de: certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul beneficiar din care sa reiasa informatiile prevazute la art 188 alin. 1, lit a) din OUG 34/2006 (beneficiari, valoare, perioade, locul, etc).Se va completa formularul Declaratie privind efectivul mediu anual al personalului angajat si al cadrelor de conducere in ultimii trei ani.Se va completa formularul Declaratie privind personalul responsabil pentru indeplinirea contractului.Se va completa formularul Declaratie de disponibilitate.Se va completa formularul CV insotit de copii conform cu originalul ale atestatelor/diplomelor/certificarilor.Se va completa Formularul cu subcontractantii si specializarea acestora + anexa.a) Se va prezenta Acordul de asociere.b) Se vor prezenta Angajamente de sustinere de catre terti.Documentul solicitat se depune in copie, conforma cu originalul.Documentul solicitat se depune in copie, conforma cu originalul.Documentul solicitat se depune in copie, conforma cu originalul.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
a)Au dreptul sa participe la faza finala de licitatie electronica doar ofertantii inregistrati in Sistemul electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P.) (conform art.42 si 44 alin(2) din Hotararea nr.1660/2006 cu toate modificarile si completarile ulterioare) si carora le-au fost transmise invitatii de participare la aceasta faza de catre autoritatea contractanta, conform prevederilor art.165 alin.(2) din O.U.G. 34/2006 cu toate modificarile si completarile ulterioare.b)In vederea participarii la licitatia electronica operatorii economici trebuie sa fie inregistrati inSEAP avand certificat digital valid pentru acces in sistem. Informatii disponibile pentruconectare si inregistrare la : http: //www.e-licitatie.ro .c) Invitatia de participare va fi transmisa pe cale electronica, simultan, tuturor ofertantilor care audepus oferte admisibile si va contine data si momentul de start al licitatiei electronice, precum siorice informatie necesara pentrurealizarea conectarii individuale la echipamentul electronicutilizat.d) Autoritatea contractanta nu are dreptul de a incepe licitatia electronica mai devreme dedoua zile lucratoare dupa data la care au fost trimise invitatiile, conform art.165 alin. 4 dinO.U.G. nr.34/2006 cu toate modificarile si completarile ulterioare;e) In cadrul licitatiei electronice, procesul repetitiv de ofertare se refera la : pretul total al ofertei.f) Sistemul informatic va pune instantaneu la dispozitia tuturor ofertantilor informatiile necesareacestora pentru a-si determina, in orice moment, pozitia pe care o suporta in clasament.Sistemul informatic va pune la dispozitia participantilor la procesul repetitiv de reofertareinformatii referitoare la :1. cea mai buna oferta financiara2. numarul participantilor la licitatia electronica.g) Conditiile in care ofertantii vor avea dreptul sa liciteze :1)In cadrul licitatiei electronice ofertantii participanti nu pot decat sa-si imbunatateasca ultima oferta depusa1. Numarul de runde: 1.2. Durata runda: o zi.In cazul in care ofertantul declarat admis si inregistrat in SEAP nu modifica in cadrul fazei delicitatie electronica pretul ofertei, la stabilirea clasamentului final este luata in considerare ofertadepusa in cadrul procedurii de evaluare initiala a ofertelor, in conformitate cu criteriul deatribuire stabilitin documentatia de atribuire.Autoritatea contractanta va atribui contractul de furnizare cu respectarea prevederilor art.200 din O.U.G.34/2006 cu toate modificarile si completarile ulterioare. Ofertantul castigator va prezentain termen de 24 de ore de la finalizarea rundei de licitatie electronica oferta finala aferenta. Oferta finala trebuie sa contina propunerea financiara.In cazul in care ofertele prezentate in cadrul licitatiei electronice sunt egale, atunci autoritatea contractanta are dreptul de a solicita ofertantilor care au oferit cel mai mic pret o noua propunere financiara in plic inchis, caz in carecontractul va fi atribuit ofertantului a carui noua propunere financiara are pretul cel mai scazut.
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 13.09.2013 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
16.09.2013 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 16.09.2013 13:00
Locul: str.Moliere nr.6-8, sect.1, Bucuresti
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentantii ofertantilor, in baza imputernicirilor scrise.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
In cazul in care dupa finalizarea etapei finale de licitatie electronica vor exista preturi egale, autoritatea contractanta va solicita operatorilor economici in cauza noi propuneri financiare care se vor depune in plic inchis la sediul autoritatii contractante.Pentru demonstrarea indeplinirii criteriilor de calificare prevazute in prezenta Fisa de date a Achizitiei, ofertantul are dreptul de a prezenta initial, in conformitate cu prevederile HG 925/2006, o declaratie pe propria raspundere semnata de reprezentantul legal sau dupa caz, de catre alta persoana autorizata sa-l reprezinte, prin care sa confirme ca indeplineste criteriile de calificare, astfel cum au fost solicitate in documentatia de atribuire.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la art. 2562 din O.U.G. nr. 34/2006, alin. 1 lit. a) sau dupa caz art. 2562 alin.2 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul Atribuire Contracte Achizitii din cadrul R.A. A.P.P.S. Bucuresti
Adresa postala: Str. Moliere nr. 6-8, sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 011964, Romania, Tel. +4 0212080414, Email: [email protected], Fax: +4 0212080414
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
30.07.2013 11:39
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer