Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Imbunatatirea sistemului de alimentare cu apa a satului Gepiu , comuna Gepiu


Anunt de participare numarul 146827/26.09.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
COMUNA GEPIU
Adresa postala: loc. Gepiu nr.80, Localitatea: Gepiu, Cod postal: 417149, Romania, Punct(e) de contact: adina mirela alb, Tel. +40 0259479318, Email: [email protected], Fax: +40 0259479318, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Imbunatatirea sistemului de alimentare cu apa a satului Gepiu , comuna Gepiu
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: Pe teritoriul localitatii Gepiu
Codul NUTS: RO111 - Bihor
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Executie lucrari pentru obiectivul "Imbunatatirea sistemului de alimentare cu apa a satului Gepiu , comuna Gepiu" care consta in:
- reabilitarea conductelor de alimentare cu apa;
- extinderea sistemului de alimentare cu apa;
- prevederea unei noi statii de alimentare cu apa;
- prevederea unor noi rezervoare pentru inmagazinarea apei;
- realizarea de noi camine de vizitare.
Procentul pentru cheltuieli diverse si neprevazute este de 8, 914% din valoarea lucrarilor pentru care s-a organizat aceasta procedura. Cheltuielile diverse si neprevazute sunt in valoare de 47.020 lei+TVA.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45232150-8 - Lucrari pentru conducte de alimentare cu apa (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Cantitatile de materiale si lucrari sunt cele specificate in Documentatia de atribuire . Se va tine cont de materialele, utilajele, echipamentele si dotarile puse la dispozitie de Primaria Gepiu, care sunt in valoare de 419.469 lei+TVA. Procentul pentru cheltuieli diverse si neprevazute este de 8, 914% din valoarea lucrarilor pentru care s-a organizat aceasta procedura. Cheltuielile diverse si neprevazute sunt in valoare de 47.020 lei+TVA.
Valoarea estimata fara TVA: 993, 965RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
9 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantia de participare este in cuantum de 10549, 52 lei . Perioada de valabilitate este de 90 de zile de la data limita pentru depunerea ofertelor . Forma de constituire a garantiei de participare este virament bancar in contul de trezorerie RO51 TREZ 0765 006X XX01 0724 deschis la Trezoreria Municipiului Oradea , sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de catre o societate bancara sau o societate de asigurari , care se prezinta in original , in cuantumul si pentru perioada prevazuta in Documentatia de atribuire . Garantia de participare va fi retinuta/restituita in conditiile prevazute la articolele 87 si 88 din HG 925/2006 , iar in cazul unei contestatii respinse ca nefondate de catre CNSC , ofertantului i se va retine suma conform art 278 alin. 1 din OUG 34/2006 . In cazul ofertantilor din categoria IMM , conform Legii 346/2004 , garantia de participare se constituie in procent de 50% din cuantumul precizat in Documentatia de atribuire , cu conditia prezentarii dovezii de incadrare in categoria IMM . In cazul unei asocieri , aceasta trebuie sa fie formata exclusiv din operatori economici incadrati ca IMM pentru a beneficia de aceasta facilitate . Garantia de participare emisa in alta limba decat limba romana, va fi prezentata in original, insotita de traducerea autorizata in limba romana. Pentru conversia valorii aferente acestei garantii constituita in alta moneda decat cea nationala, se va alege cursul valutar leu/alta valuta, stabilit de BNR, inainte cu 5 zile de data limita pentru depunerea ofertelor. Garantia de buna executie este de 10% din pretul contractului , fara TVA . Garantia de buna executie se constituie printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari (conform art. 90 alin. 1 din HG 925/2006) . In cazul operatorilor economici incadrati in categoria IMM , garantia de buna executie se va constitui in procent de 50% din valoarea de10% din pretul contractului , fara TVA .
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Sursa de finantare este Bugetul statului , iar lucrarile se vor desfasura pe masura existentei fondurilor de finantare .
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Se vor prezenta :
1. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 180, conform OUG 34/2006. Ofertantul nu trebuie sa fi fost condamnat in ultimii 5 ani, printr-o hotarare definitiva si irevocabila, pentru frauda, spalare de bani, activitati criminale. Se va mai prezenta Cazierul judiciar al operatorului economic/cazierul judiciar al administratorului.2. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Autoritatea contractanta nu va califica ofertantul care inregistreaza datorii la bugetul consolidat precum si la cel local - documentele prezentate trebuie sa ateste indeplinirea obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Pentru persoanele juridice romane documentele se prezinta in original, copie legalizata sau copie conforma cu originalul, iar pentru persoanele juridice straine documentele se prezinta in original sau copie conforma cu originalul si vor fi insotite de traducere autorizata si legalizata.3. Formularul 6-Declaratia pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 691 din OUG 34/2006 . Persoanele care detin functii de decizie in cadrul autoritatii contractante sunt : PURGE IOAN-Primar , MEMETEA VASILE-Viceprimar , SZABO MARINELA-Contabil , HAS DOREL-Casier , CATILA-OLARIU MARINEL - Inginer , FAUR IONUT - Inginer , CARMEN MAIER - Consilier si BEJAN AUREL - Consiler .
4. Formularul 5-Certificat de participare cu oferta independenta . Mai multi operatori economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune o oferta comuna , fara a fi obligati sa isi legalizeze din punct de vedere legal asocierea . Autoritatea contractanta va solicita , ca in cazul in care oferta acestei asocieri va fi declarata castigatoare , aceasta asociere sa fie legalizata . Numarul asociatilor nu se limiteaza . Acordul de asociere se va intocmi conform modelului prezentat la sectiunea-Modele de formulare . Prezentarea Certificatului constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Teritorial, din care sa rezulte domeniul de activitate principal/secundar, codurile CAEN aferente acestora, iar pentru activitatea specifica domeniul obiectului contractului sa se faca dovada autorizarii conform art. 15 din Legea nr. 359/2004. Pentru persoanele juridice straine se vor prezenta documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, conforme tarii de rezidenta a operatorului economic. De asemenea, acestea vor mai prezenta Certificatul de Rezidenta Fiscala sau o declaratie valabila pentru anul in curs, in vederea evitarii dublei impuneri.
Documentele se prezinta in original, copie legalizata sau copie conforma cu originalul, iar pentru persoanele juridice straine documentele se prezinta in original sau copie conforma cu originalul si vor fi insotite de traducere autorizata si legalizata.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Media cifrelor de afaceri pe ultimii 3 ani trebuie sa fie egala sau mai mare decat 574.496 lei . Se vor prezenta copii dupa bilanturile contabile sau extrase de bilant inregistrate la organele competente, pentru acesti trei ani. Daca situatiile financiare sunt intocmite in alta moneda, conversia in lei se va face luand in considerare cursul mediu de referinta publicat de Banca Centrala Europeana pentru anul respectiv.
Disponibilitati banesti, resurse reale negrevate de datorii sau linii de credit pentru minim doua luni de derulare a contractului, in valoare de 117.216, 88 lei
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Formularul 7Scrisoare bancara/societate finantatoare ca detin accesul la suma de 117.216, 89 lei pentru o perioada de minim 2 luni, incepand de la data derularii contractului.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Ofertantul trebuie sa fi executat in ultimii 5 ani cel putin un contract similar care sa fi avut ca obiect realizarea a cel putin 2 km de retele de apa. Ofertantul va depune copii dupa parti relevante ale contractului/contractelor sau documente constatatoare eliberate de autoritatile contractante la finalizarea lucrarilor, din care sa reiasa beneficiarul, cantitatea(lungimea), perioada si locul executiei lucrarilor; precum si procesul verbal de receptie finala , procesul verbal la terminarea lucrarilor din care sa reiasa ca lucrarile au fost executate in mod corespunzator.
Implementarea Standardului de Management de mediu in conformitate cu SR EN ISO 14001.Ofertantul va prezenta un certificat emis de un organism independent care sa ateste ca acesta are implementat, conform ISO 14001, un sistem de management de mediu pentru activitati care fac obiectul contractului ce urmeaza a fi atribuit.
Operatorii economici care nu detin un astfel de certificat vor furniza dovezi prin care sa demonstreze ca actiunile/activitatile pe care le aplica in indeplinirea contractului, nu afecteaza mediul.
Implementarea Standardului de Management al Calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001.Ofertantul va prezenta un certificat emis de un organism independent care sa ateste ca acesta are implementat, conform ISO 9001, un sistem de management al calitatii pentru activitati care fac obiectul contractului ce urmeaza a fi atribuit.
Operatorii economici care nu detin un astfel de certificat vor furniza dovezi prin care sa ateste conformitatea cu standardul specificat sau daca nu urmeaza aceleasi metode din standard, trebuie sa dovedeasca ca indeplinesc nivelurile de performanta stabilite de acesta.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Formular 8Ofertantul va prezenta un certificat emis de un organism independent care sa ateste ca acesta are implementat, conform ISO 14001, un sistem de management de mediu pentru activitati care fac obiectul contractului ce urmeaza a fi atribuit.Operatorii economici care nu detin un astfel de certificat vor furniza dovezi prin care sa demonstreze ca actiunile/activitatile pe care le aplica in indeplinirea contractului, nu afecteaza mediul.Ofertantul va prezenta un certificat emis de un organism independent care sa ateste ca acesta are implementat, conform ISO 9001, un sistem de management al calitatii pentru activitati care fac obiectul contractului ce urmeaza a fi atribuit.Operatorii economici care nu detin un astfel de certificat vor furniza dovezi prin care sa ateste conformitatea cu standardul specificat sau daca nu urmeaza aceleasi metode din standard, trebuie sa dovedeasca ca indeplinesc nivelurile de performanta stabilite de acesta.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
1
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 08.10.2013 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
14.10.2013 14:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 15.10.2013 09:00
Locul: Sediul Primariei, sala de sedinte
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii comisiei de evaluare si reprezentantii ofertantilor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
Daca doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc contin acelasi pret, autoritatea contractanta va solicita acestor ofertanti o noua propunere financiara in plic inchis, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carui oferta noua are pretul cel mai scazut.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Eventualele contestatii se pot depune la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor si vor fi solutionate conform Cap. IX din OUG 34/2006.Termenul de depunere a contestatiei : in conformitate cu art.256 din OUG 34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
25.09.2013 19:24
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer