Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - ?Produse lactate si de panificatie pentru elevii din clasele I-VIII din invatamantul de stat si privat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore si fructe pentru elevii din clasele I-VIII care frecve


Anunt de participare numarul 104018/20.07.2010
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
MUNICIPIUL BAIA MARE
Adresa postala:  Gheorghe Sincai 37, Localitatea:  Baia Mare, Cod postal:  430311, Romania, Punct(e) de contact:  Serviciul Achizitii Publice, Tel. 0262/211001, Email:  [email protected], Fax:  0262/212171, Adresa internet (URL):  www.baiamarecity.ro, Adresa profilului cumparatorului:  www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
?Produse lactate si de panificatie pentru elevii din clasele I-VIII din invatamantul de stat si privat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore si fructe pentru elevii din clasele I-VIII care frecventeaza invatamantul de stat si privat autorizat/acreditat? din municipiul Baia Mare.
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Furnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: Gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore si Scolile din invatamantul de stat si privat cu clasele I-VIII din municipiul Baia Mare.
Codul NUTS: RO114 - Maramures
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
?Produse lactate si de panificatie pentru elevii din clasele I-VIII din invatamantul de stat si privat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore si fructe pentru elevii din clasele I-VIII care frecventeaza invatamantul de stat si privat autorizat/acreditat? din municipiul Baia Mare.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
15511210-8 - Lapte UHT (Rev.2)
03222321-9-Mere (Rev.2)
15811300-9-Cornuri (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Cantitatile estimate de produse de panificatie, produse lactate si fructe care se vor achizitiona, pentru anul scolar 2010-2011, sunt: Lot 1 ? lapte UHT in ambalaje de 200g/unitate: 12.681 elevi si prescolari x 177 zile = 2.244.537 portii/an scolar 2010-2011Lot 2 ? cornuri in ambalaje de 80g/unitate: 12.681 elevi si prescolari x 177 zile = 2.244.537 portii/an scolar 2010-2011Lot 3 ? mere categoria I, cu greutate intre 90 si 150 g/unitate: 10.897 elevi x 177 zile = 1.928.769 portii/an scolar 2010-2011NOTA: Numarul de beneficiari pe unitatea de invatamant este estimativ, urmand a se actualiza dupa definitivarea inscrierilor.
Valoarea estimata fara TVA: 2, 572, 769RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului sau termenul pentru finalizare
9 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Garantia de participare: Pentru Lot 1:15.000 lei; Pentru Lot 2 :6.000 lei; Pentru Lot 3 :4.500 lei.Garantia de buna executie este de 10% din pretul contractului fara TVA.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Bugetul local.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere legalizata.
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Declaratie privind eligibilitatea; Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din O.U.G. 34/2006; Certificatele de Atestare Fiscala privind indeplinirea obligatiilor exigibile de plata a impozitelor si taxelor la bugetul general consolidat, inclusiv taxele locale, valabile la data deschiderii ofertelor. Certificat Constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, cu cel mult 30 de zile inainte de data deschiderii ofertelor, de pe langa Tribunalul in a carui raza teritoriala isi desfasoara activitatea persoana juridica, insotit de anexa care cuprinde obiectul de activitate necesar pentru indeplinirea contractului; Certificat unic de inregistrare emis de Camera de Comert si Industrie. Autorizatie de functionare, precum si orice alt act, document edificator considerat necesar pentru dovedirea apartenentei la categoria profesionala impusa de indeplinirea contractului. Documente edificatoare care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara din care candidatul/ofertantul este rezident, din care sa rezulte ca are obiectul de activitate necesar pentru indeplinirea contractului, valabile la data deschiderii ofertelor. Documentele vor fi prezentate in original sau copie legalizata, la care se va alatura traducerea autorizata si legalizata a acestora in limba romana.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Fisa de informatii generale din care sa rezulte cifra medie de afaceri pe ultimii 3 ani (2007, 2008, 2009).
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinte minime obligatorii ? valabile pentru toate cele 3 loturi (lapte, corn, mar):
Lista principalelor furnizari de produse in ultimii 3 ani. Autorizatia sanitar-veterinara de functionare. Resurse umane: declaratie privind numarul mediu anual al personalului angajat si al cadrelor de conducere in ultimii 3 ani; lista persoanelor responsabile direct in indeplinirea contractului; personal de specialitate si calificare corespunzator indeplinirii contractului, persoanele avand cunostinte de igiena a alimentelor, instruite in acest sens si avand carnet de sanatate vizat, valabil pe toata perioada de derulare a contractului; dovada ca personalul angajat care manipuleaza produsele in timpul livrarii, este dotat cu echipament de protectie, instruit in privinta normelor de igiena si are carnet de sanatate vizat la zi. Dovada ca dispune (in proprietate sau inchiriate pe baza de contract) de mijloace de transport/distributie si autovehicule speciale, autorizate sanitar si sanitar-veterinar, care sa asigure o distributie zilnica: documente din care sa rezulte identificarea acestora; forma de proprietate; dovada ca sunt inregistrate sanitar si pentru siguranta alimentelor si ca indeplinesc conditiile impuse de legislatia europeana in vigoare privind transportul acestora, pentru fiecare mijloc de transport in parte, de capacitate corespunzatoare. Dovada detinerii de catre producator a unui laborator de analize acreditat/autorizat, sau a unui contract cu un laborator de analize acreditat/autorizat. Certificatul ISO 22000 HACCP (sau echivalent) pentru producator si distribuitor; Declaratie pe propria raspundere: pentru producerea si livrarea produselor ofertate se respecta standardele de asigurare a calitatii impuse de producator. Declaratie pe propria raspundere: produsele care fac obiectul achizitiei sunt produse/livrate cu respectarea standardelor de protectie a mediului in vigoare. Declaratie pe propria raspundere: la elaborarea ofertei s-a tinut cont de obligatiile referitoare la conditiile de munca si protectia muncii care sunt in vigoare la nivel national si ca acestea se vor respecta pe parcursul indeplinirii contractului. Informatii privind subcontractantii.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Experienta similara: cerinta minima obligatorie, realizarea in ultimii 3 ani a cel putin 1 contract similar - pentru fiecare lot in parte. Contractele vor fi insotite de Recomandari. Licenta de fabricatie pentru atestarea dreptului de a produce si/sau distribui produsele - pentru Lot 1 si Lot 2. Certificatul de producator sau autorizatia de comercializare - pentru Lot 3. Buletine de analiza pentru materia prima si produsul finit ? pentru Lot 2. Dovada (prin contracte de cumparare, inchiriere, etc.) dispunerii de spatii de depozitare pentru asigurarea pastrarii produselor la temperaturi indicate de producator - pentru Lot 1 si Lot 3. Mostre pentru Lot 1 si Lot 2: lapte UHT si iaurt integral simplu ? in ambalaje de cate 200 ml/unitate; corn ? in ambalaj de 80g/unitate, si biscuiti ? in greutate de 44 g/unitate.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Da
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Da
O singura runda, o runda = 24 ore; Elementul ofertei care va face obiectul procesului repetitiv de ofertare in sistem electronic, va fi pretul pe unitate de produs (fara TVA).
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
13 / 2010
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 27.08.2010 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
30.08.2010 14:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 31.08.2010 11:00
Locul: Primaria Municipiului Baia Mare, str. Gh. Sincai nr. 37, parter - Sala Europa.
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Comisia de evaluare, expertii cooptati si reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
VI.3) Alte informatii
Alte informatii si/sau clarificari pot fi obtinute de la: Primaria Municipiului Baia Mare, jud. Maramures, str. Gh. Sincai nr. 37, Serviciul Achizitii Publice tel. 0262-211001/154, 149, tel/fax: 0262-212171, intre orele: 7.00 ? 15.00 de luni pana joi si vineri intre orele 7.00 - 13.00.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor - C.N.S.C.
Adresa postala:  str. Stavropoleus nr. 6, sector 3, Localitatea:  Bucuresti, Cod postal:  030084, Romania, Tel. +4 (021) 310.46.41, Email:  [email protected], Fax:  +4 (021) 310.46.42, Adresa internet (URL):  www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
Instanta de Contencios Administrativ si Fiscal de pe langa Tribunalul Judetean Maramures - Sectia Comerciala de Contencios Administrativ si Fiscal
Adresa postala:  B-dul Republicii nr. 2A, Localitatea:  Baia Mare, Cod postal:  430264, Romania, Tel. 0262-218.2(35-40), Email:  [email protected], Fax:  0262-218.209, Adresa internet (URL):  www.just.ro
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenul de depunere al contestatiei este de cel mult 10 zile, incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta, in conditiile O.U.G. nr. 34/2006, despre un act al autoritatii contractante considerat nelegal.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
14.07.2010 15:20
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer