Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - "Reabilitare si extindere SEAU in orasele Campina si Plopeni, jud. Prahova" (CL2)


Anunt de participare (utilitati) numarul 135504/12.05.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
HIDRO PRAHOVA S.A.
Adresa postala: Str. Stefan Greceanu, nr. 1, Localitatea: Ploiesti, Cod postal: 100066, Romania, Punct(e) de contact: TUDOR IONESCU, Tel. +40 244529474, Email: [email protected], Fax: +40 244529340, Adresa internet (URL): Ploiesti , str StefanGreceanu , nr 1, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Activitate (activitati)
- Ap?
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
"Reabilitare si extindere SEAU in orasele Campina si Plopeni, jud. Prahova" (CL2)
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Proiectare si executare
Locul principal de executare: ORASELECAMPINA SI PLOPENI JUDETUL PRAHOVA
Codul NUTS: RO316 - Prahova
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contractul de lucrari ?Reabilitare si extindere statii de epurare apa uzata in orasele Campina si Plopeni, jud Prahova? cuprinde toate lucrarile necesare pentru extinderea si retehnologizarea statiilor de epurare apa uzata Campina si Plopeni.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45232420-2 - Lucrari de constructii de statii de epurare a apelor reziduale (Rev.2)
71322000-1-Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Lucrarile incluse in acest contract cuprind:
-reabilitarea Statiei de epurare a apelor uzate Campina. Capacitatea statiei va fi de 51.250 LE. Statia de epurare Campina va epura un debit zilnic de ape uzate, in conditii de vreme uscata (Qzi, uscat) de 13.373 mc/zi si un debit maxim proiectat (Qh, max, ploaie) de 1.059 mc/h. Apa epurata va fi deversata in raul Prahova;
-reabilitarea Statiei de epurare a apelor uzate Plopeni. Capacitatea statiei va fi de 35.000 LE. Statia de epurare Plopeni va epura un debit zilnic de ape uzate, in conditii de vreme uscata (Q zi, uscat) de 9.839 m3/zi si un debit maxim proiectat (Q h, max, ploaie) de 913 m3/h. Apa epurata va fi deversata in Paraul Istau (Teiului).
Obiectul Contractului este reprezentat de proiectarea, intocmirea documentatiilor pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor, construirea, testarea si remedierea defectelor pentru toate constructiile, instalatiile si echipamentele aferente epurarii apei si tratarii namolurilor, astfel incat acestea sa corespunda cerintelor privind calitatea efluentului si namolului.Aceste lucrari includ si adaptarea / modernizarea si reinnoirea sursei de alimentare cu energie electrica precum si instalatiile noielectrice, de automatizare si sistemulSCADA, asa cum este necesar pentru operarea proceselor si sustinerea functionarii in perioada de punere in functiune si in perioada de notificare a defectiunilor.
Valoarea estimata fara TVA: 66, 589, 281RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
730 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Perioada de valabilitate a garantiei pentru participare ?120 zile calendaristice, de la data limita de depunere a ofertelor.Cuantumul garantiei de participare este de 1.300.000 LEI si se va constitui in conformitate cu HG nr. 925/2006, art 86 alin. (1).Forma de constituire a garantiei de participare care va fi acceptata: -instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, care se prezinta in original, in cuantumul si pentru perioada prevazuta in documentatia de atribuire.-Ordin de plata emis in favoarea autoritatii contractante in contul Autoritatii contractante, comunicat la cererea ofertantului;In masura in care Consiliul respinge contestatia, autoritatea contractanta va retine contestatorului din garantia de participare in raport cu valoarea estimata a contractului, urmatoarea suma de 36.349, 28 LEI, conform art. 2781*) alin. (1), lit. d) din OUG 34/2006.In orice situatie, dovada constituirii garantiei de participare trebuie sa fie prezentata cel mai tarziu la data si ora stabilite pentru deschiderea ofertelor.In cazul constituirii garantiei de participare prin scrisoare bancara se va completa ? formularul 14.Garantia de participare se va restitui in conformitate cu H.G. 925/2006, art.88Garantia de Participare va fi prezentata in original, in limba romana. Garantia de participare, in original, prezentata in alta limba decat limba romana, va fi insotita de traducerea autorizata in limba romana, legalizata la notariat.Garantia de participare poate fi prezentata impreuna cu oferta sau poate fi depusa personal inainte de deschiderea ofertelor Cuantumul garantiei de buna executie este de 10% din valoarea contractului fara TVA.Modul de constituire a garantiei de buna executie, va fi in conformitate cu prevederile art. 90 alin. (1) din H.G. nr. 925/2006.In situatia in care instrumentul de garantare este emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari este recomandabil sau este de preferat sa fie emis de catre o banca ori de o societate de asigurari din Romania.Autoritatea contractanta va elibera/restitui garantia de buna executie conform prevederilor art. 92 alin. (4) din H.G. 925/2006.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fonduri europene - 79.69%Co-finantare nationala - 20.31%Programul Operational Sectorial de Mediu Axa 1 - ?Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata?
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Decl. privind eligibilitatea pentru neincadrarea in prev. art. 180 din OUG. nr. 34/2006 - Formular nr. 1;
Declaratie privind neincadrarea in prev. art. 181 din OUG. 34/2006 ? Formular nr. 2;
Declaratie privind calitatea de participant la procedura - Formular nr. 3.Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta - Formular nr. 4;
Declaratie privind neincadrarea in prev. art. 69ยน din O.U.G. 34/2006, cu mod. si compl. ulterioare - Formular nr. 5. Personal DUMITRU PANTEA Director General; OFELIA URECHE Director Tehnic; DANIELA GEANGOS Director Economic; CECILIA IONESCU Sef UIP; Comisia de evaluare -Cecilia Ionescu-Manager UIP/Florentina Radu-Manager contract/Cristina DanusiaTesileanu -Inginer chimist/Aurora GeorgetaPopovici-Sef statie Campina/Corina Iosif-Ofiter achizitii/Florea Matache -Ofiter financiar/Simona Neagu-Coordonator suc Campina/Liliana Mioara Donciu-Responsabil (ofiter) Relatii PubliceCertificat constatator privind plata obligatiilor catre bugetul general consolidat de stat eliberat de D.G.F.P. din care sa reiasa faptul ca ofertantul nu are datorii catre Bugetul general consolidat sau echivalent.
Certificat privind plata obligatiilor catre bugetul local care sa ateste indeplinirea obligatiilor fata de bugetul local, si pentru toate punctele de lucru declarate sau echivalent.
Cazier judiciar al companiei (in statele unde este aplicabil), valabil la data deschiderii.
In cazul in care se depune oferta comuna, declaratiile, inclusiv certificatele fiscale, vor fi depuse de fiecare asociat.
Documentele vor fi prezentate in original sau copie certificata pentru conform. cu orig.
Certificatele de atestare fiscala trebuie sa prezinte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Ofertantii straini vor prezenta documentele eliberate de autoritatile competente, insotite de traducerea autorizata a acestora in limba romana. Operatorul economic va prezenta o imputernicire sau un alt document legal echivalent, in cazul in care semnatarul ofertei este altcineva decat administratorul firmei (in original). Prin imputernicire se va autoriza semnatarul ofertei sa angajeze ofertantul in procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica; 1)Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, nu mai vechi de 30 de zile din care sa rezulte faptul ca nu sunt inscrise mentiuni cu privire la aplicarea Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei;
Inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, autoritatea contractanta va solicita ofertantului clasat pe primul loc, pentru conformitate, certificatul constatator (sau documentul echivalent) in original sau in copie legalizata.
Pentru persoane juridice/ fizice straine se vor depune:
-Documente care dovedesc o forma de inregistrare/ atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional in calitate de persoana juridica in conformitate cu prevederile legale ale tarii in care ofertantul este rezident;
-Certificat constatator (sau document echivalent) emis de registrul comertului (sau autoritatea echivalenta din tara in care ofertantul este rezident), valabil la data limita de depunere a ofertei, din care sa rezulte obiectul de activitate relevant pentru obiectul prezentei achizitii si faptul ca nu sunt inscrise mentiuni cu privire la procedura insolventei sau operatiuni similare.
NOTA: Documentele solicitate mai sus vor fi valabile la data limita de depunere a ofertelor.
Ofertantii straini vor prezenta documentele eliberate de autoritatile competente, insotite de traducerea acestora in limba romana de catre un traducator autorizat. Traducerile vor fi semnate si stampilate pe fiecare pagina de catre traducatorul
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Informatii privind cifra de afaceri si profitul Media cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani, trebuie sa fie mai mare sau cel putin egala cu 110.000.000 lei
Acces la linii de credit confirmate de banci sau orice alte mijloace financiare suficiente pentru a realiza cash-flow de executie a lucrarilor pentru o perioada de 6 luni, in valoare de minim 5.000.000 lei, suplimentar fata de obligatiile contractuale in desfasurare
Angajament privind sustinerea financiara (daca este cazul).?Angajament ferm? ? in forma autentica - daca ofertantul este sustinut conform art. 186 din OUG 34/2006.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Ofertantii vor prezenta lista cu serviciile prestate in ultimii 3 ani, care trebuie sa fie de natura si complexitate similara lucrarilor propuse in contract.
Ofertantul trebuie sa fi proiectat, in ultimii 3 ani impliniti la data termenului limita pentru depunerea ofertei, cel putin un contractde proiectare pentru 1 statie de epurare a apelor uzate cu o capacitate de 50.000 PE.Nota: In cazul in care contractele contin clauze de confidentialitate, care impiedica prezentarea lor, ofertantul este obligat sa prezinte paginile din contract din care sa rezulte partile contractante, obiectul contractului, durata contractului, pretul contractului, precum si pagina finala cu semnaturi.
In cazul in care contractele sunt exprimate in Euro, se vor folosi ratele medii anuale BNR: 2011 ? 4, 2379; 2010 - 4, 2099; 2009 - 4, 2373; 2008 - 3, 6827; 2007 - 3, 3373; 2006 - 3, 5245
Ofertantii vor prezenta lista cu lucrarile executate in ultimii 5 ani, care trebuie sa fie de natura si complexitate similara lucrarilor propuse in contract
Ofertantul trebuie sa fi executat si finalizat, in ultimii cinci ani impliniti la data termenului limita pentru depunerea ofertei, cel putin un contract de executie a 1 statie de epurare a apelor uzate cu o capacitate de 50.000 PE.
Nota: In cazul in care contractele contin clauze de confidentialitate, care impiedica prezentarea lor, ofertantul este obligat sa prezinte paginile din contract din care sa rezulte partile contractante, obiectul contractului, durata contractului, pretul contractului, precum si pagina finala cu semnaturi.
In cazul in care contractele sunt exprimate in Euro, se vor folosi ratele medii anuale BNR: 2011 ? 4, 2379; 2010 - 4, 2099; 2009 - 4, 2373; 2008 - 3, 6827; 2007 - 3, 3373; 2006 - 3, 5245
Angajament privind sustinerea tehnica si profesionala (daca este cazul).?Angajament ferm? ? in forma autentica - daca ofertantul este sustinut conform art. 186 din OUG 34/2006
Declaratie privind dotarile specifice, utilajele, echipamentul tehnic, mijloace de transport, utilaje pentru constructii, laboratoare si alte mijloace fixe pe care ofertantul se angajeaza sa le foloseasca pentru indeplinirea contractului
Ofertantul este obligat sa demonstreze in special ca detine, are contracte?cadru de inchiriere/leasing/acte de proprietate si detine acces nerestrictionat pentru cel putin echipamentele si utilajele de mai jos, inclusiv combustibil, toate rezervele de consumabile, piese de schimb si unelte:
-Excavator pe pneuri, ? minim 4 buc;
-Mini-excavator pentru lucru in spatii inguste ? minim 2 buc;
-Incarcator frontal ? minim 2 buc;
-Autobasculante de 12-16 tone (cele uzuale) ? minim 4 buc;
-Motopompe ? minim 2 buc;
-Macarale 10-20 to ? minim 2 buc;
-Autotransportoare beton 5 mc ? minim 2 buc;
Personal de specialitate de executie
-Reprezentantul antreprenorului 5 ani experienta in domeniul constructiilor din care 2 aniintr-un proiect similar, in pozitiesimilara;
-Sef de santier - 5 ani experienta in domeniul constructiilor din care un an intr-un proiect similar
-Inginer lucrari civile ? 5 ani experienta in domeniul constructiilor civile si industriale
-Inginer mecanic - 5 ani experienta in domeniu
-Inginer electric - 5 ani experienta in domeniu
-Responsabil pentru asigurarea calitatii-Responsabil Sanatate si securitate in munca ? atestat conform legislatiei nationale in vigoare
-Responsabilul Tehnic cu Executia - atestat conform legislatiei nationale in vigoare
Personal de specialitate - proiectare: -Sef de Proiect - 5 ani experienta in domeniul constructiilor din careun an intr-un proiectsimilar.
-Inginer de proces - 5 ani experienta in proiectarea/construirea/reabilitarea a cel putin o statie de epurare a apelor uzate.
-Inginer lucrari civile ? 5 ani experienta in domeniul constructiilor civile si industriale
-Inginer mecanic - 5 ani experienta in domeniu
-Inginer electric - 5 ani experienta in domeniu
-Inginer automatizare(SCADA) - 5 ani experienta in domeniu
Informatii privind subcontractantii
Ofertantul trebuie sa dovedeasca faptul ca la elaborarea ofertei, a tinut cont de obligatiile referitoare la conditiile de munca si protectia muncii, care sunt la nivel national, precum si ca le va respecta pe parcursul indeplinirii contractului de executie lucrari. Informatii detaliate privind reglementarile care sunt in vigoare la nivel national si se refera la conditiile de munca si protectia muncii, securitatii si sanatatii in munca, se pot obtine de la Inspectia Muncii sau de pe site-ul: http: //www.inspectmun.ro/Legislatie/legislatie.html
Ofertantii au obligatia de a prezenta certificat din seria ISO 9001 sau certificate echivalente ? in domeniul CPV al lucrarii prezente.
Ofertantii au obligatia de a prezenta certificat din seria ISO 14001 sau certificate echivalente ? in domeniul CPV al lucrarii prezente
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
- criteriile enuntate in caietul de sarcini, in invitatia de a prezenta o oferta sau de a participa la negociere sau in documentul descriptiv
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
30%
Descriere: in capitolul VI- Alte informatii
2.
Costuri anuale de operare
70%
Descriere: in capitolul VI- Alte informatii
Punctaj maxim componenta tehnica: 70
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 13.07.2012 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
23.07.2012 10:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
120zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 23.07.2012 12:00
Locul: Ploiesti , Str. Stefan Greceanu, nr. 1
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Programul Operational Sectorial de Mediu Axa 1 - ?Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata?
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Mediu
VI.3) Alte informatii
Completari la cap IV.2.1) Criterii de atribuire -Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic in ceea ce priveste modalitatea de calculFactorul de evaluare 1 - Pretul contractuluiPentru oferta cu pretul cel mai mic se va acorda punctajul maxim alocat acestui factor de evaluare (30 de puncte), 2.Factorul 2 de evaluareP2. Costuri anuale de operare 70Detalii privind aplicarea algoritmului de calculFactorul de evaluare 2 ? Costurile anuale de operareP2 = (1) + (2) unde: (1) = Costurile de operare si exploatare pentru SEAU Campina conform valorii totale (fara TVA) din volumul IV.2.A, tabel 6J (Total A+B+C)(2) = Costurile de operare si exploatare pentru SEAU Plopeni conform valorii totale (fara TVA) din volumul IV.2.B, tabel 6I (Total A+B+C)Pentru oferta cu costurile anuale de operare cumulate pe cele 2 statii, cele mai mici, se va acorda punctajul maxim alocat acestui factor de evaluare (70 de puncte), iar pentru celelalte oferte, punctajul se va acorda dupa formula: P2n = (Costul anual de operare minim /Costul anual de operare, ,n??) x 70 puncte, unde: - ?P2n? este Punctajul realizat de Ofertantul ?n? in urma evaluarii ofertei acestuia conform factorului 2 de evaluare;
- ?Costul anual de operare minim, este costul anual de operare cel mai mic dintre costurile ofertelor evaluate;
- ?Costul anual de operare, ,n?? este Costul anual de operare oferit de Ofertantul?n?;Durata Perioadei de Notificare a Defectelor ( perioada de garantie ) - 365 zileIn cazul in care se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, se va solicita reofertarea in plic inchis in vederea departajarii ofertelor.Vizitarea amplasamentelor se va face in data stabilita in anuntul de participare locul de plecare fiind sediul Autoritatii Contractante, : Str. Stefan Greceanu, nr. 1, Ploiesti.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Sunt cele prevazute la art.256^2 din OUG nr.34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
: S.C. HIDRO PRAHOVA S.A.
Adresa postala: Str. Stefan Greceanu, nr. 1 ;, Localitatea: Ploiesti, Cod postal: 100161, Romania, Email: [email protected], Adresa internet (URL): www.hudroprahova.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
11.05.2012 10:56
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer