Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Revizuire Plan de Management al Geoparcului Platoul Mehedinti


Anunt de participare numarul 141233/21.12.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
CONSILIUL JUDETEAN MEHEDINTI
Adresa postala: str. traian, nr. 89, Localitatea: Drobeta-Turnu Severin, Cod postal: 220132, Romania, Punct(e) de contact: ION MANEA, Tel. +40 0372521151, Email: [email protected], Fax: +40 0372521151, Adresa internet (URL): www.sejmh.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Revizuire Plan de Management al Geoparcului Platoul Mehedinti
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
11 - Servicii de consultanta in management si servicii conexe
Locul principal de prestare: Consiliul Judetean Mehedinti, str.Traian, nr. 89, Dr.Tr.Severin, jud. Mehedinti.
Codul NUTS: RO413 - Mehedinti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Aria protejata Geoparcul Platoul Mehedinti cu o suprafata de 106.000 ha include situl Natura 2000 Platoul Mehedinti cod ROSCI0198 , fapt care creste valoarea protectiva a acesteia, sporind totodata exigentele de management pe termen lung. In consecinta, pentru revizuirea planului de management al acestei arii protejate se impune a indeplini urmatoarele obiective:
? Actualizarea si completarea informatiei existente referitoare la tipurile de habitate si de specii de importanta comunitara si nationala existente in Geoparcul Platoul Mehedinti si SCI-ul Platoul Mehedinti.? Cartarea GIS a habitatelor si speciilor de flora si fauna inventariate.
Vor fi culese date in teren cu privire la habitatele si speciile de interes national si comunitar regasite aria naturala protejata Geoparcul Platoul Mehedinti si SCI-ul Platoul Mehedinti. Va fi evaluata starea de conservare a fiecarui element, vor fi identificate influentele existente la momentul evaluarii. Cu ocazia deplasarilor in teren vor fi identificate, cartate si evaluate habitatele, precum si distributia speciilor de interes national si comunitar, identificate.
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
79411000-8 - Servicii generale de consultanta in management (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Informatii privind cantitatilesiscopul contractului sunt prezentate detaliat in caietul de sarcini atasat prezentei Fise de date.
Valoarea estimata a contractului fara TVA: 790.200 lei
Valoarea estimata fara TVA: 790, 200RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
23 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare este de 15.800 lei, iar perioada de valabilitate este de 90 de zile calendaristice de la data limita de depunere a ofertelor si trebuie prezentata in original. Formular 1Forma de constituire a garantiei de participare care va fi acceptata: Instrument de garantare in conditiile HG 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.Daca ofertantul se afla in situatia descrisa la art 2781din OUG 34/2006, aprobata cu modificarile si completarile ulterioare si autoritatea contractanta solicita retinerea sumei stabilite conform art 2781, lit c din OUG 34/2006 aprobata cu modificarile si completarile ulterioare de 4570 lei. Data la care se face echivalenta leu / alta valuta cursul BNR afisat cu 5 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. Se constituie printr-un instrument de garantare emis de o societate bancara in conditiile legii sau de o societate de asigurari. Aceasta se va depune in original. Cuantumul garantiei de buna executie va fi de 10% din pretul contractului fara TVA, sau de 5% din pretul contractului fara TVA in cazul IMM- urilor.Garantia de buna executie se va constitui : - printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari conf. art.90, alin.1 din HG 925/2006. - prin retineri succesive din sumele datorate pentru facturi partiale. Ofertantul castigator are obligatia de a deschide un cont la dispozitia autoritatii contractante, la Unitatea Trezoreriei Statului din cadrul organului fiscal competent in conformitate cu Hotararea nr.l045/19.10.2011, iar suma initiala care se depune nu trebuie sa fie mai mica de 0, 5% din pretul contractului. Autoritatea contractanta va elibera/restitui garantia de buna executie conform art.91-92 din HG 925/2006
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
POS Mediu, Axa4 - Domeniu -Dezvoltarea infrastructurii si a planurilor de management pentru protejarea biodiversitatii si Retelei Natura 2000.?FEDR+ Buget de stat + Buget local
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1 - Ofertantul nu se afla in nici una din situatiile prevazute la art. 180 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Formular nr. 2. Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiileart. 180 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006 aprobata cu modificarile si completarile ulterioare. In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte documentele mai sus mentionate si orice documente pe care Consiliul Judetean Mehedinti le va solicita suplimentar pentru verificarea situatiei personale a operatorului economic.
Cerinta nr. 2 Ofertantul nu se afla in nici una din situatiile prevazute la art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Formular nr. 3 Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiileart. 181 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006 aprobata cu modificarile si completarile ulterioare. In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte documentele mai sus mentionate si orice documente pe care Consiliul Judetean Mehedinti le va solicita suplimentar pentru verificarea situatiei personale a operatorului economic.
Cerinta nr. 3Ofertantul si-a indeplinit obligatiile exigibile de plata catre bugetul central si local in luna anterioara datei de deschidere a ofertelor. Se va prezenta. Pentru persoane juridice/fizice romane :
1.Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale pe raza careia isi are sediul social operatorul economic, care sa ateste plata obligatiilor fata de bugetul de stat in luna anterioara celei in care se depun ofertele.
2. Certificat privind plata impozitelor si taxelor locale din care sa rezulte plata obligatiilor fata de bugetul local, care sa ateste indeplinirea obligatiilor fata de bugetul local in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Conditie de calificare : Cu exceptia impozitelor si taxelor pentru care s-au acordat inlesniri la plata de catre organele competente si in masura in care s-au respectat conditiile impuse la acordarea acestora, autoritatea contractanta va exclude ofertantul/candidatul care inregistreaza datorii la bugetul consolidat precum si la cel local (indiferent de cuantumul acestora) in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Reesalonarea datoriilor nu reprezinta un aranjament cu creditorii. Certificatele fiscale se vor prezenta in original, copie legalizata sau copie conform cu originalul . Pentru persoane juridice/fizice straine :
Operatorul economic va prezenta documente edificatoare (certificate alte documente echivalente) prin care sa dovedeasca ca si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre buget. Documentele vor fi prezentate in traducere legalizatala notariat.
In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte documentele mai sus mentionate si orice documente pe care Consiliul Judetean Mehedinti le va solicita suplimentar pentru verificarea situatiei personale a operatorului economic.
Declaratie privind calitatea de participant la procedura. Formular nr. 6. Ofertantul nu se afla in situatia prevazuta la articolul 46, alin. 1 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.Se va prezenta: Certificat de participare cu oferta independenta, conform Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice nr. 314/2010 privind punerea in aplicare a certificatului de participare la licitatii cu oferta independenta. Formular 5Ofertantul nu se afla in nici una din situatiile prevazute la art. 69^1 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare Formular 4. Se va prezenta: Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 ( evitarea conflictului de interese) din ordonanta de urgenta nr. 34/2006 aprobata cu modificari si completari prin Legea 337/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.Persoane care aproba bugetul: Presedinte - IOAN ADRIAN DUICU, Vicepresedinte - BADANOIU ADRIANA Vicepresednte - GEORGESCU ALADIN GIGI, jr.Nitulescu Alin- manager proiect, ec.Alina Burtea - Coordonator proiect, ing.Strinoiu Bogdan si jr.Tamas Silviu - Responsabil Achizitii. Bosoanca Lucian - Compartiment Achizitii Publice, consilierii judeteni: Alexe Virgil, Baboniu Nastasia Sanda, Mazilu Liviu, Balanescu Alexandru, Balu Marius, Biriboiu Oana Adriana, Dracea Florin Ionut, Draghici Adrian, Dumitrache Claudiu, Firu Stela, Floari Gheorghita, Manofu Silviu Eugen, Mazilu Ionela, Munteanu Marcel, Negru Ionica, Nicolicea Tiberiu Alin, Nicolicioiu Cristian Sorin, Nistorescu Sever Cristian, Nodit Andi, Piciorus Valentin Eugen, Popescu Doru, Scarlat Florin Dan, Sibinescu Ionut, Spataru Nelu Eugen, Steanta Dumitru Cosmin, Tatormi Valentin, Tufis Ion, Tutu Ecaterina). Cerinta nr. 1: Ofertantul trebuie sa fie inregistrat ca persoana juridica sau fizica, obiectul de activitate al ofertantului include activitati ce fac obiectul achizitiei publice.Se va prezenta: Certificat constatator emis de ONRC din care sa rezulte obiectul de activitate al respectivului operator economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC. Documentele emise de autoritatile competente vor fi prezentate in original, copie legalizata sau conform cu originalul in vigoare la data limita de depunere a ofertelor.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1 Cifra de afaceri in domeniul de activitate aferent obiectului contractului pe ultimii 3 ani financiari ( 2009, 2010, 2011)sa fie de minim 790.200 lei- Formular 9. Se va prezenta declaratie privind cifra medie de afaceri rezultata din activitatea desfasurata in domeniul de activitate aferent obiectului contractului in ultimii 3 ani confirmata de un auditor financiar
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Ofertantul are obligatia de a prezenta lista cu principalele servicii prestatein ultimii 3 ani(2009;2010;2011) - Formular nr. 8. Se va prezenta o lista a principalelor servicii prestatein ultimii 3 ani, insotita de certificari de buna executie pentru cele mai importante servicii prestate.Aceasta lista va fi insotita de cel putin un document ( parti relevante din contract sau proces verbal de receptie) prin care sa se confirme prestarea de servicii similare cu obiectul contractului ce va fi atribuit, fara limita de suma .
Cerinta nr.2Utilaje si dotari minime:
1.- min 1buc echipament de transport (4x4); 2.- min 1buc echipament specializat pentru Aplicatii GIS; 3.- min 1 buc echipament GPS;
4. - programe necesare pentru elaborarea si editarea documentatiei de atribuire.
5.- echipament de teren si instrumente specifice pentru inventarierea. Se va prezentaFormularului 9.1. Ofertantul trebui sa prezinte o declaratie pe proprie raspundere prezentind lista cu utilajele si dotarile minime pentru indeplinirea contractului, facind dovada ca le detine in proprietate, chirie, leasing, etc.
Cerinta nr.3 Personal de specialitate minim solicitat: - 2 experti habitate; - 1 expert botanist; - 1 expert carnivore mari; - 1 expert chiropterolog; - 1 expert ornitolog;
- 1 exp. nevertebrate; - 1 expert amfibieni si reptile;
- 1 expert geolog; - 1 expert GIS si baze de date; - 2 experti in managementul sitului Natura 2000;
- 1 expert economia mediului.
Se va prezenta Formularul 12I
Pentru experti habitate Calificari: Studii universitare adecvate : studii superioare de lunga durata in specializarile biologie, ecologie, silvicultura, finalizate prin diploma de licenta sau echivalent.-Copie dupa diplomele de studii men?ionate mai sus cu mentiunea ?conform cu originalul?
Experienta profesionala generala: Experienta in inventarierea/monitorizarea habitatelor naturale prezentata in CV.
continuare cerinta 3
Experienta profesionala specifica: Experienta in stabilirea de masuri de conservare pentru habitatele naturale de interes comunitar (cel putin participarea la stabilirea masurilor de conservare pentru o categorie de habitate naturale) - prezentata in CV.
Experienta in lucrul cu baze de date, analiza si interpretarea datelor.- prezentata in CV
Pentru expert botanist
Calificari: Studii universitare adcvate : studii superioare de lunga durata in specializarile biologie, ecologie, finalizate prin diploma de licenta sau echivalent.
-Copie dupa diplomele de studii men?ionate mai sus cu men?iunea ?conform cu originalul?
Experienta profesionala generala: Experienta in inventarierea/monitorizarea speciilor de flora prezentata in CV
Experienta profesionala specifica: Experienta in stabilirea de masuri de conservare pentru speciile de flora de interes comunitar (cel putin participarea la stabilirea masurilor de conservare pentru o anumita specie) prezentata in CV
Pentru expert carnivore mari
Calificari: Studii universitare adcvate : studii superioare de lunga durata in specializarile biologie, ecologie, finalizate prin diploma de licenta sau echivalent.
-Copie dupa diplomele de studii men?ionate mai sus cu men?iunea ?conform cu originalul?
Experienta profesionala generala: Experienta in inventarierea/monitorizarea carnivorelor mari prezentata in CV.
Experienta profesionala specifica: Experienta in stabilirea de masuri de conservare pentru carnivore mari de interes comunitar (cel putin participarea la stabilirea masurilor de conservare pentru o anumita specie) prezentata in CV
Experienta in lucrul cu baze de date, analiza si interpretarea datelor prezentata in CV.
Pentruexpert chiropterolog;
Calificari: Studii universitare adcvate : studii superioare de lunga durata in specializarile biologie, ecologie finalizate prin diploma de licenta sau echivalent.
-Copie dupa diplomele de studii men?ionate mai sus cu men?iunea ?conform cu originalul?
Experienta profesionala generala: Experienta in inventarierea speciilor de chiroptere prezentata in CV
Experienta profesionala specifica: Experienta in stabilirea de masuri de conservare pentru speciile de chiroptere de interes comunitar (cel putin participarea la stabilirea masurilor de conservare pentru o anumita specie) prezentata in CV.
Experienta in lucrul cu baze de date, analiza si interpretarea datelor prezentata in CV.
Pentru expert ornitolog
Calificari: Studii universitare adecvate : studii superioare de lunga durata in specializarile biologie, ecologie finalizate prin diploma de licenta sau echivalent.
-Copie dupa diplomele de studii men?ionate mai sus cu men?iunea ?conform cu originalul?
Experienta profesionala generala: Experienta in inventarierea speciilor de pasari prezentata in CV.
Experienta profesionala specifica: Experienta in stabilirea de masuri de conservare pentru speciile de pasari de interes comunitar (cel putin participarea la stabilirea masurilor de conservare pentru o anumita specie) prezentata in CV.
Experienta in lucrul cu baze de date, analiza si interpretarea datelor prezentata in CV.
Pentru expert nevertebrate
Calificari si aptitudini : Studii universitare adecvate : studii superioare de lunga durata in specializarile biologie, ecologie finalizate prin diploma de licenta sau echivalent.
Experienta profesionala generala: Experienta in inventarierea speciilor de nevertebrate prezentata in CV.
Experienta profesionala specifica: Experienta in stabilirea de masuri de conservare pentru speciile de nevertebrate de interes comunitar (cel putin participarea la stabilirea masurilor de conservare pentru o anumita specie) prezentata in CV.
Experienta in lucrul cu baze de date, analiza si interpretarea datelor prezentata in CV.
Pentru expert amfibieni si reptile
Calificari si aptitudini : Studii universitare adecvate : studii superioare de lunga durata in specializarile biologie, ecologie finalizate prin diploma de licenta sau echivalent.
-Copie dupa diplomele de studii mentionate mai sus cu mentiunea ?conform cu originalul?
Experienta profesionala generala: Experienta in inventarierea speciilor de amfibieni si reptile prezentata in CV.
Experienta profesionala specifica: Experienta in stabilirea de masuri de conservare pentru speciile de amfibieni si reptile de interes comunitar (cel putin participarea la stabilirea masurilor de conservare pentru o anumita specie) prezentata in CV.
Experienta in lucrul cu baze de date, analiza si interpretarea datelor prezentata in CV.
Pentru expert geolog
Calificari si aptitudini : Studii universitare adecvate : studii superioare de lunga durata cu specializarea geologie, finalizate prin diploma de licenta sau echivalent. -Copie dupa diploma de studii mentionata mai sus cu mentiunea ?conform cu originalul?. Experienta profesionala generala: Experienta in geologie prezentata in CV. Experienta profesionala specifica: Experienta in caracterizarea geologica a cel putin o zona situata intr-o arie naturala protejata de interes geologic prezentata in CV. Experienta in lucrul cu baze de date, analiza si interpretarea datelor prezentata in CV.
Pentru expert GIS si baze de date
Calificari: Studii universitare de lunga durata finalizate prin diploma de licenta sau echivalent. Detinerea de competente de baza in domeniul GIS, dovedite prin absolvirea unuia sau mai multor cursuri de specializare (diploma/certificat) care sa vizeze culegerea, editarea si producerea datelor GIS si implementarea/administrarea bazelor de date geospatiale;
-Copie dupa diploma de studii si certificat cu mentiunea ?conform cu originalul?.Experienta profesionala generala: Experienta in utilizarea aplicatiilor GISExperienta profesionala specifica: Experienta dovedita in calitate de specialist GIS prin implicarea in cel putin un proiect, care sa fi presupus implementarea unui sistem informatic, iar responsabilitatile specialistului propus in cadrul proiectului sa fi acoperit cel putin urmatoarele: implementare baze de date georeferentiate, analiza, distribuire si publicare a informatiei geografice, prelucrarea bazelor de date GIS prezentata in CV.
Pentru experti managementul siturilor Natura 2000. Calificari: Studii universitare adcvate : studii superioare de lunga durata in specializarile biologie, ecologie finalizate prin diploma de licenta sau echivalent.
-Copie dupa diplomele de studii mentionate mai sus cu mentiunea ?conform cu originalul?
Experienta profesionala generala: Experienta in domeniul conservarii biodiversitatii prezentata in CV.
Experienta profesionala specifica: Experienta in elaborarea a cel putin un plan de management pentru un sit Natura 200 prezentata in CV.
Experienta in lucrul cu baze de date, analiza si interpretarea datelor prezentata in CV.
Pentru expert economia mediului
Calificari: Studii universitare adecvate : studii superioare de lunga durata in domeniul economic finalizate prin diploma de licenta sau echivalent. -Copie dupa diplomele de studii mentionate mai sus cu mentiunea ?conform cu originalul?. Experienta profesionala generala: Experienta in inventarierea speciilor de flora prezentata in CV. Experienta profesionala specifica: Experienta in stabilirea de masuri de conservare pentru speciile de flora de interes comunitar (cel putin participarea la stabilirea masurilor de conservare pentru o anumita specie) prezentata in CV. Experienta in lucrul cu baze de date, analiza si interpretarea datelor prezentata in CV.
Ofertantul trebuie sa dispuna de resursele umane considerate de autoritatea contractanta ca fiind strict necesare indeplinirii in bune conditii a contractului (personal de specialitate care va avea roluri esentiale in indeplinirea contractului).
Ofertantul trebuie sa prezinte dovada ca specialistii mentionati mai sus sunt angajati proprii, sau au contracte de colaborare cu acestia.Specialistii trebuie sa prezinte angajamente/acorduri de participare.
Informatii privind partea din contract pe care operatorul economic are, eventual, intentia sa o subcontracteze Formular nr. 12 G.
Se va prezenta
Declaratieprivind partea/partile din contract care sunt indeplinite de subcontractanti si specializarea acestora?
Aceasta declaratie trebuie sa cuprinda numele subcontractantilor, partile din contract pe care acestia urmeaza sa le indeplineasca, datele de recunoastere ale acestora si dupa caz, acordul acestora.
Nu este permisa subcontractarea totala a contractului sub sanctiunea respingerii ofertei
In cazul in care nu se va subcontracta parte/parti din contract se va completa cu ?Fara subcontractanti?.
Autoritatea contractanta va solicita, la incheierea contractului de achizitie publica, prezentarea contractelor incheiate intre viitorul contractant si subcontractantii nominalizati in oferta. Contractele prezentate trebuie sa fie in concordanta cu oferta si se vor constitui in anexe la contractul de achizitie publica.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 07.02.2013 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
08.02.2013 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 08.02.2013 11:00
Locul: sediul Consiliului Judetean Mehedinti, sala 18
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Programul Opera?ional Sectorial Mediu, Axa Prioritara 4 - Implementarea sistemelor adecvate de management pentru protectia naturii, Domeniu major de interventie - Dezvoltarea infrastructurii si a planurilor de management pentru protejarea biodiversitatii si Retelei Natura 2000.? Fondul European de Dezvoltare Regionala;? Buget de stat;? Buget local (bugetul propriu al judetului Mehedinti)
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Mediu
VI.3) Alte informatii
Este declarata castigatoare oferta cu pretul cel mai mic pentru serviciile prestate.In cazul in care ofertele clasate pe primul loc, in cadrul propunerii financiare, au acelasi pret minim, atunci in vederea atribuirii contractului se va solicita respectivilor ofertanti, pentru departajare, o noua propunere financiara in plic inchis, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carui oferta financiara are pretul cel mai scazut.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
10 zile conform art 256 indice 2 din OUG nr 34/2006
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Consiliul Judetean Mehedinti - Directia Juridica
Adresa postala: str Traian nr 89, Localitatea: DR TR SEVERIN, Cod postal: 220132, Romania, Tel. +40 0372521151, Email: [email protected], Fax: +40 0372521112
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
19.12.2012 09:33
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer