Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Servicii de cercetare stiintifica


Anunt de participare numarul 135991/26.05.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Fundatia Carpati
Adresa postala: str. Pavilioanele CFR nr.100, bl.26, ap.9, Localitatea: Brasov, Cod postal: 500233, Romania, Punct(e) de contact: Vicepresedinte, Tel. +40 268319946, In atentia: Boronia Vasile, Email: [email protected], Fax: +40 268413772, Adresa internet (URL): www.fundatiacarpati.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Sediul U.I.P - Proiect POS Mediu - CLMAN
Adresa postala: str. Closca nr.13, Localitatea: Brasov, Cod postal: 500040, Romania, Punct(e) de contact: Achizitii, Tel. +40 755126564, In atentia: Pasca Claudiu, Gales Ramona, Email: [email protected], Fax: +40 268413772, Adresa internet (URL): www.fundatiacarpati.ro
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Sediul U.I.P - Proiect POS Mediu - CLMAN
Adresa postala: str. Closca nr.13, Localitatea: Brasov, Cod postal: 500040, Romania, Punct(e) de contact: Achizitii, Tel. +40 755126564, In atentia: Pasca Claudiu, Gales Ramona, Email: [email protected], Fax: +40 268413772, Adresa internet (URL): www.fundatiacarpati.ro
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Sediul U.I.P - Proiect POS Mediu - CLMAN
Adresa postala: str. Closca nr.13, Localitatea: Brasov, Cod postal: 500040, Romania, Punct(e) de contact: Achizitii, Tel. +40 755126564, In atentia: Pasca Claudiu, Gales Ramona, Email: [email protected], Fax: +40 268413772, Adresa internet (URL): www.fundatiacarpati.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
ONG
Activitate (activitati)
- Mediu
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Servicii de cercetare stiintifica
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
8 - Servicii de cercetare si de dezvoltare
Locul principal de prestare: Romania
Codul NUTS: RO - ROMANIA
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contract de prestari servicii de cercetare stiintifica, organizat pe 6 loturi:
1. Analiza starii de conservarea speciei Castor fiber la nivel national
2. Analiza starii de conservarea speciei Lutra lutrala nivel national
3. Analiza starii de conservarea speciei Mustela lutreolala nivel national
4. Clasificarea si cuantificarea conflictelor om-vidra
5. Studiu privind impactul constructiilor hidrotehnice asupra speciilor Castor fiber si Lutra lutra
6. Studiu privind calculul compensatilor necesare in cazul pagubelor produse de castor si vidra
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
73110000-6 - Servicii de cercetare (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Da
Trebuie depuse oferte pentru unul sau mai multe loturi
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
6 studii de cercetare, cate unul pentru fiecare lot
Valoarea estimata fara TVA: 1, 358, 500RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
26 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
AC are dreptul de a retine garantia de participare, ofertantul pierzand suma constituita, atunci cand: (a) isi retrage oferta in perioada de valabilitate a acesteia; (b) oferta sa fiind stabilita castigatoare, nu constituie garantia de buna executie in perioada de valabilitate a ofertei, dar nu mai tarziu de 7 zile de la semnarea contractului de catre ambele parti; (c) oferta sa fiind stabilita castigatoare, refuza sa semneze contractul de achizitie in perioada de valabilitate a ofertei. Garantia pentru participare constituita de ofertantul a carui oferta a fost declarata castigatoare se returneaza acestuia de catre AC in cel mult 14 zile de la data constituirii garantiei de buna executie. Garantia pentru participare constituita de ofertantii necastigatori se returneaza acestora de catre AC imediat dupa semnarea contractului. Garantia de participare va reprezenta suma garantiilor pentru loturile pentru care ofertantul depune oferta. Cuantumul garantiei de participare pe loturi este: lot 1:4611 RON; lot 2:12342 RON; lot 3:2932 RON; lot 4:5366 RON; lot 5:1093 RON; lot 6:656, 00 RON. Valabilitatea garantiei de participare va fi cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei. Modalitatea de constituire: 1) Scrisoare de garantie bancara, in original; 2) Numerar la sediul AC; 3) Ordin de plata confirmat de banca emitenta pana la data deschiderii ofertei, insotita de un document care sa ateste ca banii au fost virati in contul AC. Plata se va face in contul deschis la Banca Comerciala Brasov RO27RNCB0053048612960001 4) Printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii. Documentul ce reprezinta garantia de participare va fi prezentat pentru a putea fi verificata in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor inainte de deschiderea plicului ce contine plicurile mentionate mai sus. Ofertele care nu fac dovada constituirii garantiei pentru participare vor fi respinse si returnate la deschidere. Constituire prin scrisoare de garantie bancara, conform art. 90 din H.G. nr. 925/2006.Garantie de buna executie este de 5% din valoarea contractului fara TVA.Constituirea garantiei de buna executie prin retineri succesive va fi permisa doar dacase prezinta confirmarea scrisa a bancii atat cu privire la blocarea contului respectiv in favoarea Fundatiei Carpati, cat si cu privire la deblocarea acestuia numai cu acordulFundatiei Carpati, cat si executarea oricarei sume existente in cont la prima cerere a Fundatiei Carpati, fara ca aceasta sa aiba obligatia de a-si motiva cererea respectiva, pe perioada contractului.Contractantul are obligatia de a deschide un cont bancar la dispozitia achizitorului, la o bancaagreata de ambele parti si sa il comunice achizitorului in cel mult 7 zile de la data incheieriicontractului. Suma initiala care se depune de catre contractant in contul astfel deschis nu trebuie sa fie mai mica de0, 5% din pretul contractului fara TVA.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Alte surse: finantare POS Mediu
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Da
Finantarea este obtinuta dintr-un proiect POS Mediu, de aceea nivelul maxim al avansului nu poate fi mai mare de 5% din valoarea contractului.
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. Declaratie privind eligibilitatea
Prezentarea oricarui document considerat edificator, din acest punct de vedere, in tara de origine a ofertantului sau in tara in care acesta este stabilit, cum ar fi certificate, caziere judiciare sau alte documente echivalente emise de autoritatile competente din tara respectiva.
In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit ofertantul nu se emit documente de natura celor prevazute mai sus, sau respectivele documente nu vizeaza toate situatiile prevazute la art. 180, autoritatea contractanta va accepta o declaratie pe proprie raspundere sau o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare ori a unei asociatii profesionale cu competente in acest sens.
In cazul ofertantilor (persoane fizice sau juridice) de alta nationalitate decat cea romana, documentele vor fi transmise in limba de origine, insotite de o traducere legalizata a acestora in limba romana.
In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentele mentionate mai sus.
2. Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioareSe vor prezenta:
(a) Certificatul de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale de pe raza careia societatea are sediul social, in original sau copie lizibila stampliata si semnata conform cu originalul, pentru luna anterioara celei in care se depun ofertele.
(b) Certificat privind plata impozitelor locale, in original sau copie lizibila stampliata si semnata conform cu originalul, pentru luna anterioara celei in care se depun ofertele.
(c) Certificatul de participare cu oferta independenta.
Acest document trebuie prezentat si de catre fiecare subcontractant declarat prin oferta.
(d) Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 691 din O.U.G. nr. 34/2006. Legat de conflictul de interese, respectiv incadrarea in prevederile art. 691 din O.U.G. nr. 34/2006, persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt: - Boronia Vasile - administrator Fundatia Carpati;
- Gales Ramona - responsabil achizitii, presedinte comisie atribuire;
- Reit Marius - membru comisie atribuire;
- Cazacu Roxana - membru comisie atribuire;
- Cotovelea Ancuta - secretar comisie atribuire.
Acest document trebuie prezentat si de catre fiecare subcontractant declarat prin oferta.
In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentele mentionate mai sus. Certificatul constatator eliberat de Oficiul Registrului Comertului care sa ateste faptul ca acesta nu este in stare de faliment ori lichidare, original sau copie lizibila stampilata si semnata conform cu originalul, valabil la data deschiderii ofertelor.
In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentul mentionat mai sus.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cifra de afaceri: AC solicita ca media cifrei de afaceri globale pentru ultimii 3 ani sa fie cel putin egala cu dublul valorii estimate a contractului, pentru lotul/loturile pentru care se depune oferta, fara TVA. Prezentarea bilantului contabil pentru ultimii 3 ani, (individual sau asociere, caz in care fiecare asociat va prezenta aceste documente), vizate si inregistrate de organele competente.
Pentru cursul mediu de referinta aferent fiecarui an in parte din cei pentru care se cere CA, se va avea in vedere cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR (http: //www.bnr.ro/Cursul-de-schimb-3544.aspx).
Cifra de afaceri - continuare: In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, se va prezenta o fisa centralizatoare pentru asociere in ansamblu, semnata de catre reprezentantul legal al asociatului desemnat ca lider, precum si fise centralizatoare individuale pentru fiecare asociat in parte, semnate de reprezentantii legali ai fiecarui asociat, inclusiv liderul. In situatia in care operatorul economic si-a inregistrat bilantul contabil aferent anului 2011, acesta poate dovedi indeplinirea nivelului impus si prin raportare la ultimii trei ani financiari incheiati, respectiv 2011, 2010, 2009. Documentele respective trebuie sa fie prezentate in copie certificata pentru conformitate cu originalul.
Asocierea:
Daca o asociere de operatori economici depune o oferta comuna, atunci situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor asocierii.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Lot 2: Personalul tehnic de specialitate: minimum 8 experti si 5 ajutoare tehnice.
a) Cerinte experti:
- Sa posede diplome universitare / postuniversitare in domeniile relevante pentru studiul de fata;
- experienta min. 3 ani in domeniul lor de activitate si cunostintele teoretice si practice in studiul biodiversitatii/GIS; in cazul in care specialistii echipei nu poseda cunostinte in domeniul GIS, echipei i se va adauga si un specialist GIS;
- experienta in inventarierea, cartarea si monitorizarea speciilor de mamifere semiacvatice de interes european/national;
- expert GIS: specializare in domeniul respectiv si participarea la cel putin un proiect similar cu activitati de cercetare, inventariere si/sau monitorizare a biodiversitatii.
- un specialist cu experienta de min. 3 ani in genetica animala.
a) Cerinte ajutoarele tehnice: - nivel de pregatire mediu, conex domeniului de studiu;
- experienta anterioara in studiul biodiversitatii si/sau in cadrul unor proiecte similare.
Lot 2: Echipamente necesare pentru indeplinirea contractului:
Ofertantul trebuie sa se asigure ca expertii sunt dotati din punct de vedere logistic in mod corespunzator, si trebuie sa puna la dispozitia acestora urmatoarele dotari minime:
- 5 GPS (handheld) necesare pentru culegere date geospatiale;
- ambarcatiune cu motor, de minimum 3 locuri;
- 3 autovehicule de teren (4x4) sau autolaboratoare;
- 20 camere foto capcana (phototrap camera) pentru determinarea prezentei animalelor salbatice.
Lot 3: Personalul tehnic de specialitate:
Grupul de lucru va avea in componenta minimum 2 experti si 2 ajutoare tehnice.
a)Cerinte pentru experti:
- Sa posede diplome universitare / postuniversitare in domeniile relevante pentru studiul de fata;
- Sa aiba experienta minimum 3 ani in domeniul lor de activitate si cunostintele teoretice si practice in studiul mamiferelor semiacvatice;
- Sa aiba experienta in inventarierea, cartarea si monitorizarea speciilor de mamifere semiacvatice;
- Sa aiba experienta in munca de teren si in colectarea si prelucrarea datelor privind distributia speciilor de interes european/national;
b)Cerinte pentru ajutoarele tehnice: - un nivel de pregatire mediu, conex domeniului de studiu;
- experienta anterioara in studiul biodiversitatii si/sau in cadrul unor proiecte similare.
Lot 3: Echipamente necesare pentru indeplinirea contractului:
Prestatorul trebuie sa se asigure ca expertii sunt dotati din punct de vedere logistic in mod corespunzator, si trebuie sa puna la dispozitia expertilor urmatoarele dotari minime:
- 2 GPS (handheld) necesare pentru culegere date geospatiale;
- ambarcatiune cu motor, de minimum 3 locuri;
- 2 autovehicul de teren (4x4) sau autolaboratoare;
- 20 camere foto capcana (phototrap camera) pentru determinarea prezentei animalelor salbatice.
Lot 4: Personalul tehnic de specialitate: minimum 4 experti si 3 ajutoare tehnice.
a) Cerinte experti:
- Sa posede diplome universitare / postuniversitare in domeniile relevante pentru studiul de fata;
- Sa aiba experienta minimum 3 ani in domeniul lor de activitate si cunostintele teoretice si practice in studiul biodiversitatii/GIS; in cazul in care specialistii echipei nu poseda cunostinte in domeniul GIS, echipei i se va adauga si un specialist GIS; - Sa aiba experienta in inventarierea, cartarea si monitorizarea speciilor de mamifere semiacvatice de interes european/national;
- Expert GIS: specializare in domeniul respectiv si cu participarea la cel putin un proiect similar cu activitati de cercetare, inventariere si/sau monitorizare a biodiversitatii.
b) Cerinte specifice pentru ajutoarele tehnice: - un nivel de pregatire mediu, conex domeniului de studiu;
- experienta anterioara in studiul biodiversitatii si/sau in cadrul unor proiecte similare.
Lot 4: Echipamente necesare pentru indeplinirea contractului:
Prestatorul trebuie sa se asigure ca expertii sunt dotati din punct de vedere logistic in mod corespunzator, si trebuie sa puna la dispozitia expertilor urmatoarele dotari minime:
- 4 GPS-uri (handheld) necesare pentru culegere date geospatiale;
- ambarcatiune cu motor, de minimum 3 locuri;
- 2 autovehicule de teren (4x4)/autolaboratoare;
- 10 camere foto capcana (phototrap camera) necesare pentru determinarea prezentei animalelor salbatice.
Lot 5: Personalul tehnic de specialitate: minimum 2 experti.
Ofertantul va demonstra experienta anterioara in studiul construc?iilor hidrotehnice in raport cu regimul hidrologic si prezenta golurilor produse de animale.
Cerinte pentru experti:
- Sa posede diplome universitare / postuniversitare in domeniile relevante pentru domeniu de studiu;
- Sa aiba experienta anterioara in studiul constructiilor hidrotehnice in raport cu regimul hidrologic si prezenta golurilor produse de animale.
Lot 5: Echipamente necesare pentru indeplinirea contractului:
Ofertantul trebuie sa se asigure ca expertii sunt dotati din punct de vedere logistic in mod corespunzator, si trebuie sa puna la dispozitia acestora urmatoarele dotari minime:
- GPS (handheld) necesare pentru culegere date geospatiale;
- software specializat pentru modelare hidrotehnica;
- autovehicul de teren.
Lot 6: Personalul tehnic de specialitate:
Grupul de lucru va avea in componenta minimum 2 persoane: un expert economico-financiar si un economist cu studii medii.Cerinte pentru expertuleconomico-financiar:
- Sa posede diplome universitare / postuniversitare in domeniile relevante pentru domeniul de studiu;
- Sa aiba experienta minimum 1 an in domeniul de activitate.- Cunostinte in domenii relevante pentru contract.
Lot 6: Echipamente necesare pentru indeplinirea contractului:
Ofertantul trebuie sa se asigure ca expertii sunt dotati din punct de vedere logistic in mod corespunzator, si trebuie sa puna la dispozitia acestora urmatoarele dotari minime:
- autovehicul;
- dotari IT (hardware si software) de specialitate.
Experienta similara: Prezentarea unui contract sau maxim 3 contracte de natura si complexitate similara, cu o valoare totala mai mare sau egala cu valorea lotului/loturilor pentru care se depune oferta.
Completarea formularului "Fisa experienta similara" pentru contractele incheiate in decursul ultimilor 3 ani. Formularul va fi prezentat pentru contracte, la care vor fi atasate copii dupa informatiile relevante din contracte.In cazul in care oferta este depusa de o asociere/ grup de operatori economici, se va prezenta o fisa centralizatoare pentru asociere in ansamblu, semnata de catre reprezentantul legal al asociatului desemnat ca lider, precum si fise individuale pentru fiecare asociat in parte, semnate de reprezentantii legali ai fiecarui asociat, inclusiv liderul.
Lot 1: Informatii privind personalul tehnic de specialitate: Echipa de lucru va avea in componenta minim 5 experti.
Cerinte pentru experti:
- Sa posede diplome universitare / postuniversitare in domeniile relevante pentru studiul de fata;
- Sa aiba experienta minimum 3 ani in domeniul lor de activitate si cunostintele teoretice si practice in studiul biodiversitatii/GIS; in cazul in care specialistii echipei nu poseda cunostinte in domeniul GIS, echipei i se va adauga si un expert GIS;
- Expert GIS: specializare in domeniul respectiv si cu participarea la cel putin un proiect similar cu activitati de cercetare, inventariere si/sau monitorizare a biodiversitatii.
- Sa aiba experienta in inventarierea, cartarea si monitorizarea speciilor de mamifere semiacvatice;
- Sa aiba experienta in munca de teren si in colectarea si prelucrarea datelor privind distributia speciilor de interes european/national.
Lot 1: Echipamente necesare pentru indeplinirea contractului:
Ofertantul trebuie sa se asigure ca expertii sunt dotati din punct de vedere logistic in mod corespunzator, si trebuie sa puna la dispozitia acestora urmatoarele dotari minime:
- 5 GPS (handheld) necesare pentru culegere date geospatiale;
- ambarcatiune cu motor, de minim 3 locuri;
- 2 autovehicule de teren (4x4) sau autolaboratoare;
- 10 camere foto capcana (phototrap camera) pentru determinarea prezentei animalelor salbatice.
Personal tehnic de specialitate - se vor prezenta urmatoarele:
- Declaratie privind asigurarea cu personal de specialitate, numarul si pregatirea acestuia, precum si persoanele responsabile direct de indeplinirea contractului - completare Formular 12J. In cazul in care oferta este depusa de o asociere, se va prezenta o Declaratie centralizatoare pentru asociere in ansamblu, semnata de catre reprezentantul legal al asociatului desemnat ca lider, precum si Declaratii individuale pentru fiecare asociat in parte, semnate de reprezentantii legali ai fiecarui asociat, inclusiv de lider.- Declaratii de disponibilitate - Formular 12K.- Expertii trebuie sa dovedeasca experienta acumulata in proiectele derulate, prin prezentarea acestora in CV, completate in format Europass.In cazul ofertantilor de alta nationalitate decat cea romana, documentele vor fi transmise in limba de origine, insotite de o traducere legalizata in limba romana.
Echipamente necesare pentru indeplinirea contractului: Lista echipamentelor necesare pentru indeplinirea activitatilor va cuprinde minim echipamentele solicitate pe fiecare lot in parte. Se vor prezenta documente justificative in copie conform cu originalul, din care sa reiasa ca aceste echipamente sunt la dispozitia ofertantului pe perioada desfasurarii proiectului si pot fi folosite in cadrul proiectului. Daca operatorul economic nu detine in proprietate un echipament, pe langa posibilitatea prezentarii unui contract/precontract de inchiriere se permite si prezentarea unui angajament.
Experienta similara - continuare: Ofertantul poate prezenta recomandari, in original sau copie lizibila cu mentiunea conforma cu originalul, conformart.5/Ord.509/2011, din partea beneficiarilor/ clientilor. In cazul in care oferta este depusa de o asociere, iar doi sau mai multi asociati au participat in comun la realizarea contractului adus ca referinta, cota de participare se va calcula in ansamblu, indicandu-se si cotele de participare individuale. Pentru cursul leu/valuta avut in vedere pentru calculul echivalentei se va tine cont de cursul din ultimii 3 ani stabiliti in raport cu data limita de depunere a ofertelor, comunicat de BNR/BCE.
Subcontractare si asociere:
- In cazul unei asocieri in scopul depunerii unei oferte comune se va prezenta Formularul 12H.
- Declaratie privind partea/ partile din contract care sunt indeplinite de subcontractanti si specializarea acestora - completare Formular 12G. Daca este cazul: anexa la formular ? Lista cu subcontractantii. La incheierea contractului de achizitie publica, ofertantul castigator va prezenta sectiunile relevante din contractele incheiate intre el si subcontractantii nominalizati in oferta. Contractele prezentate trebuie sa fie in concordanta cu oferta.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
01
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 11.07.2012 19:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
12.07.2012 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
3luni (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 12.07.2012 14:00
Locul: Proiect POS Mediu CLMAN - Sediu U.I.P.: Brasov, str. Closca nr.13
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Orice ofertant are dreptul de a participa la deschiderea ofertelor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): POS Mediu, Axa 4, sesiunea 4http: //www.posmediu.ro/axaprioritara480% UE / 20% RO
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Mediu
VI.3) Alte informatii
Avand in vedere ca achizitia este desfasurata in cadrul unui proiect care are ca sursa de finantare POS Mediu, valoarea contractelor pe loturi incheiate in urma achizitiei publice nu poate depasi valoare estimata a loturilor, diferenta in plus neconstituind cheltuieli eligibile.In cazul in care ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, se va solicita reofertarea in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la art. 256/2 din O.U.G. nr. 34/2006.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Fundatia Carpati
Adresa postala: str. Pavilioanele CFR nr.100, bl.26, ap.9, Localitatea: Brasov, Cod postal: 500233, Romania, Tel. +40 268319946, Email: [email protected], Fax: +40 268413772, Adresa internet (URL): www.fundatiacarpati.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
25.05.2012 09:59
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer