Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Servicii de ?Intretinerea, Revizia si Reparatia Instalatiilor, a Echipamentelor si Utilajelor din Centralele Termice si a Centralelor de tratare aer, Chillerelor si Ventiloconvectoarelor din Cladirile si Caminele din dotarea UMF Cluj-Napoca?


Anunt de participare numarul 145003/18.07.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca
Adresa postala: str. Emil Isac, nr. 13, Localitatea: Cluj-Napoca, Cod postal: 400023, Romania, Punct(e) de contact: Birou Achizitii, Tel. +40 264430896, Email: [email protected], Fax: +40 264430896, Adresa internet (URL): www.umfcluj.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Minister sauorice alta autoritate nationala sau federala, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora
Activitate (activitati)
- Educatie
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Servicii de ?Intretinerea, Revizia si Reparatia Instalatiilor, a Echipamentelor si Utilajelor din Centralele Termice si a Centralelor de tratare aer, Chillerelor si Ventiloconvectoarelor din Cladirile si Caminele din dotarea UMF Cluj-Napoca?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
1 - Servicii de intretinere si reparare
Locul principal de prestare: Locatii centrale termice din cladirile UMF.
Codul NUTS: RO - ROMANIA
II.1.3) Anuntul implica
Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Acord-cadru cu un singur agent economic
Durata acordului-cadru: 30 luni
Valoarea estimata fara TVA: intre 424, 925.96 si 985, 940.19RON
Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: Cel putin trimestrial va fi incheiat cate un contract subsecvent , la data scadentei verificarilor pentru cazane iar pentru interventii de cate ori apare o defectiune care necesita interventia.
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
INTRETINEREA, REVIZIA SI REPARATIA INSTALATIILOR, A ECHIPAMENTELOR SI UTILAJELOR DIN CENTRALELE TERMICE SI A CENTRALELOR DE TRATARE AER, CHILLERELOR SI VENTILOCONVECTOARELORDIN CLADIRILE SI CAMINELE
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
50720000-8 - Servicii de reparare si de intretinere a incalzirii centrale (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Servicii de ?Intretinerea, Revizia si Reparatia Instalatiilor, a Echipamentelor si Utilajelor din Centralele Termice si a Centralelor de tratare aer, Chillerelor si Ventiloconvectoarelor din Cladirile si Caminele din dotarea UMF Cluj-Napoca?
Cantitate minima: intretinere si verificare 411 buc ( centrale termice, chillere, ventiloconvectoare)-conform caiet de sarcini
cantitate maxima: intretinere si verificare 1982 buc ( centrale termice, chillere, ventiloconvectoare)-conform caiet de sarcinicantitate minima / contract subsecvent: verificare pt autorizare functionare 1 buc centrala termica
cantitate maxima / contract subsecvent: intretinere anuala 18 buc centrale termice
Valoarea estimata fara TVA: intre 424, 925.96 si 985, 940.19RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
30 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare este de5000 lei.Forma de constituire: Garantia de participare se constituie in conformitate cu prevederile art. 86 din HG 925/2006.Art. 86 alin (1) Prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, care se prezinta in original, in cuantumul si pentru perioada prevazuta in documentatia de atribuire.- virament bancar in contul deTREZORERIE CLUJ RO76TREZ2165005XXX006882.In orice situatie, garantia de participare trebuie sa fie prezentata cel mai tarziu la data limita de depunere ofertelor.Valabilitatea: 90 de zilecalalendaristice de la data limita de depunere ofertelor.Garantia de participare va fi depusa in original pana la data limita de depunerea ofertelor. O copie va fi depusa in SEAP odata cu oferta.- In cazul constituirii garantiei de participare prin instrumente de garantare emise de societati bancaresau societati de asigurari, acestea se prezinta in original, in cuantumul si pentru perioada prevazuta mai sus.- (se va putea utiliza Formularul nr. 12)- In cazul constituirii garantiei de participare prin ordin de plata, acesta se prezinta in original, semnat si stampilat de banca emitenta, pentru confirmare.In Ssituatia in care garantia de participare va fi constituita in Euro , se va avea in vedere cursul Euro comunicat de BNR la o data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile. 10% din pretul fiecarui contract subsecvent. Aceasta poate fi constituita in oricare din formele mentionate la art. 90 alin. 1-3/ HG 925/2006/ Garantia de buna executie se constituie printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara (scrisoare de garantie bancara) sau o societate de asigurari, care devine enexa la contract.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Venituri proprii, subventii camine, venituri camine
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Ofertantii sunt obligati sa depuna toate documentele si formularele mentionate mai jos.
Informatii privind asocierea
Se va completa: a) Lista cuprinzand asociatii (Formularul 16 Declaratie privind lista asociatilor), completata de ofertant sau imputernicitul acestuia.b) Acord sau o scrisoare preliminara de asociere (Formularul 16 Acord de Asociere) ? Oferta trebuie sa cuprinda un acord sau o scrisoare preliminara de asociere in care sa se mentioneze ca toti asociatii isi asuma raspunderea colectiva si solidara pentru indeplinirea contractului, ca liderul asociatiei este imputernicit sa se oblige si sa primeasca instructiuni in numele tuturor asociatilor si este raspunzator in nume propriu si in numele Asocierii pentru indeplinirea contractului.c) Ofertantul, in cazul in care este format dintr-o asociatie la care participa mai multi operatori economici, va prezenta o declaratie prin care se obliga ca in cazul in care oferta sa este declarata castigatoare va legaliza asocierea, iar contractul de asociere legalizat va fi prezentat Autoritatii Contractante, inainte de data semnarii contractului.
Informatii privind subcontractareaSe va completa: a)Lista cuprinzand subcontractantii (Formularul 17 Declaratie privind lista subcontractantilor), completata de ofertantb) Acord de subcontractare ? Oferta trebuie sa cuprinda un acord preliminar de subcontractare in care sa se mentioneze partea din contract ce face obiectul subcontractarii, datele de recunoastere ale sucontractantilor si asumarea raspunderii pentru indeplinirea partii din contract care-i revine spre executare. In cazul in care oferta devine castigatoare, acordul de subcontractare, semnat si stampilat atat de ofertant cat si de subcontractant, devine anexa la contractul de achizitie publica.Nota: Autoritatea contractanta nu solicita indeplinirea criteriilor de calificare pentru subcontractanti, dar resursele umane si materiale ale subcontractantilor declarati se iau in considerare pentru partea lor de implicare in contractul care urmeaza sa fie indeplinit, daca sunt prezentate documente relevante in acest sens.
In cazul in care oferta este depusa de o asociere, fiecare asociat (inclusiv liderul) va prezenta documentele si formularele mentionate mai jos, pentru demonstrarea indeplinirii cerintelor, cu exceptia cerintei nr.3.
Nu se solicita demonstrarea indeplinirii cerintelor eventualilor subcontractanti, cu exceptia cerintei nr.4, respectiv neincadrarea in dispozitiile art. 69^1 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.In cazul depunerii unei oferte individuale/comune/ sustinuta financiar si/sau tehnic/profesional de catre tert/terti sustinatori, fiecare sustinator are obligatia de a demonstra indeplinirea cerintelor nr.1, 2 si 4 respectiv neincadrarea in situatiile prevazute de dispozitiile art.180, art.181 lit.a), c1) si d) precum si neincadrarea in situatiile prevazute de art.69^1 din O.U.G. nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.In cazul in care persoana care semneaza declaratiile/formularele solicitate nu este reprezentantul legal al operatorului economic, se va atasa o imputernicire pentru acesta.
Toate declaratiile ofertantilor, asociatilor, subcontractantilor, sustinatorilor (dupa caz) vor fi prezentate in original.
Certificatele/documentele emise de autoritati competente solicitate, trebuie sa fie valabile la data limita a depunerii ofertelor pot fi prezentate in oricare din formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
Persoanele juridice straine vor prezenta documente edificatoare pentru prezentarea situatiei personale, eliberate de autoritati ale tarii de origine (cazier judiciar, cazier fiscal, certificate de atestare fiscala, certificate de plata a impozitelor si taxelor locale, alte documente echivalente), in conformitate cu cerintele solicitate de autoritatea contractanta.In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit operatorul economic, nu se emit astfel de documente sau acestea nu vizeaza toate situatiile se accepta prezentarea unei declaratii autentice data in fata unui notar a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens.Documentele vor fi transmise in limba de origine, insotite de o traducere autorizata a acestora in limba romana.
Daca exista incertitudini referitoare la situatia unui operator economic, autoritatea contractanta are dreptul sa solicite informatii direct de la autoritatile competente.
Incadrarea in una sau mai multe dintre situatiile prevazute la art. 69^1, 180 si la art.181 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare, atrage excluderea ofertantului sau dupa caz ofertantului/ofertantului asociat/subcontractantului/tertului sustinator din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica, cu exceptia obligatiilor referitoare la plata impozitelor si taxelor pentru care s-au acordat inlesniri la plata de catre organele competente si in masura in care s-au respectat conditiile impuse la acordarea acestora.
Cerinta nr. 1Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 180 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006, cu completarile si modificarile ulterioare - completareSe vor prezenta urmatoarele documente: - Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 180 din OUG nr. 34/ 2006 cu completarile si modificarile ulterioare - completare Formular 1
- Nota: Documentele de mai sus vor fi depuse de ofertanti/asociati/terti sustinatori.
Cerinta nr. 2Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006 cu completarile si modificarile ulterioare - completareSe vor prezenta urmatoarele documente: 1.Declaratia pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG nr. 34/ 2006 cu completarile si modificarile ulterioare - completare Formular 2
2. Certificat de atestare fiscala (datorii la bugetul consolidat general) din care sa reiasa situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor, emis de administratia finantelor publice in a carei raza teritoriala operatorul economic isi are sediul.
3. Certificat de taxe si impozite locale (datorii la bugetele locale) din care sa reiasa situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor , emis de serviciul de taxe si impozite din localitatea in a carei raza teritoriala operatorul economic isi are sediul.
- Nota: Documentele de mai sus vor fi depuse de ofertanti/asociati.
- Tertii sustinatori vor depune doar Formularul 1 cu referire exclusiv la neincadrarea in situatiile prevazute de art.181 lit.a), c1) si d)
Cerinta nr. 3
Declaratie Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta
Se va completa: Formularul 3 ? Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta.
Nota: Documentul de mai sus va fi depus numai de reprezentantul/reprezentantii ofertantului sau ai asocierii.
Cerinta nr. 4Declaratie privind neincadrarea in dispozitiile prevazute la art.691 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.34/2006 , cu modificarile si completarile ulterioare
Se va completa: Formularul nr. 4 Declaratie privind evitarea conflictului de interesePersoanele cu rol de decizie din cadrul autoritatii contractante in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de achizitie publica in cauza sunt:
RECTOR Conf. Dr. Irimie Alexandru
DIRECTOR GEN. ADM Dr. Ec. Ioan PopDIRECTOR ECONOMIC Ec. Sorina Tecar
Sef Birou Achizitii-Investitii-Lucrari Ing. Nicoleta Albu
Sef Serviciu Tehnic Ing. Emil Pasc
Ec. Simona Mondoc
Ing. Paul Juhasz
Sing. Ildiko Mak
Ec. Elena Hiriscau
Ing.Dunkler Brigitta
Ing. Resiga Mircea
Ing. Lolos Iulian
Tehn. Boar Vasile
Tehn. Moga Marcel
Consilier juridic Adelina Popovici
Documentul de mai sus va fi depus de ofertant/ofertant asociat/subcontractant/tert sustinator. Atunci cand un grup de operatori economici depune oferta comuna, fiecare membru asociat este obligat sa demonstreze indeplinirea cerintei prin depunerea documentelor de mai jos, pentru partea din contract pe care o realizeaza.
Documentele privind capacitatea de exercitare a activitatii profesionale nu pot fi prezentate in favoarea ofertantului de catre eventualii subcontractanti si/sau de catre tertul/tertii sustinator/sustinatori;
Documentele de confirmare trebuie sa fie valabile la data limita a depunerii ofertelor si pot fi prezentate in oricare din formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul? sau, dupa caz, transmise in limba de origine, insotite de o traducere autorizata a acestora in limba romana.Cerinta nr. 1
Forma de inregistrare ca Persoane juridice/fizice romaneRespectarea prevederilor art.183 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioareOfertantii trebuie sa dovedeasca ca sunt inregistrati cu obiect de activitate (CAEN rev.2) principal sau secundar corespunzator obiectului contractului de servicii supus achizitiei.
In cazul persoanelor juridice/fizice romane se solicita: Prezentarea de certificate/documente emise de organisme abilitate care confirma inregistrarea si domeniul de activitate.Documente de confirmare : Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Teritorial.
In cazul ofertantului clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, autoritatea contractanta va solicita acestuia prezentarea in original sau copie legalizata a certificatului constatator emis de oficiul registrul comertului.Cerinta nr. 2
Forma de inregistrare ca Persoane juridice/fizice straine
In cazul persoanelor juridice /fizice straine se solicita documente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, conforme legii tarii de rezidenta a operatorului economic.
Cerinta nr. 3
Alte autorizari specifice domeniilor de activitate
Autorizatie ISCIR - Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ? pentru ofertant, ca persoana juridica.
Se vor prezenta autorizatii ISCIR pentru lucrarile si tipurile de instalatii/echipamente mai jos enumerate
- Instalare, montare, reparare si intretinere la cazanele de apa calda cu P> 400 kW: - cf. PT C9/2010
- Instalare, montare, reparare, intretinere si verificari tehnice in utilizare la cazanele de apa calda cu P= 400 kW; cf. PT A1/2010
- Montare, punere in functiune, reparare si intretinere la instalatii de ardere si instalatii de automatizare pentru cazane si instaltii de automatizare pentru centrale termice; cf. PT C11/2010
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Informatii privind situatia economico-financiaraCifra medie de afaceri globala pentru ultimii trei ani :2010, 2011, 2012.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se va completa Formular 8 : Informatii generale.Documentul va fi prezentat de ofertanti/ofertanti asociati in original.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 4Informatii privind partea din contract pe care operatorul economic are intentia sa o subcontracteze.
Cerinta nr. 3Informatii privind echipamentele tehnice si utilajele
Ofertantul(operator economic sau membrii asocierii de operatori economici impreuna) trebuie sa faca dovada ca dispune de utilajele, echipamentele tehnice necesare pentru prestarea serviciilor
Cerinta nr. 2
Informatii privind capacitatea profesionalaPentru a fi considerat calificat, ofertantul/ membrii asocierii impreuna trebuie sa faca dovada ca dispun de o echipa tehnica ai carei membrii sa
aiba capacitatea profesionala sau experienta dovedita in domeniul pentru care ocupa pozitia in echipa.
Personalul tehnic implicat in realizarea serviciilor prestateva face dovada ca este autorizat ISCIR in domeniul:
- Instalare, montare, reparare si intretinere la cazanele de apa calda cu P> 400 kW: - cf. PT C9/2010
- Instalare, montare, reparare, intretinere si verificari tehnice in utilizare la cazanele de apa calda cu P= 400 kW; cf. PT A1/2010
- Montare, punere in functiune, reparare si intretinere la instalatii de ardere si instalatii de automatizare pentru cazane si instaltii de automatizare pentru centrale termice; cf. PT C11/2010
Pentru personalul sus mentionat se va prezenta Cv, Copie dupa diplome/certificate de atestare/alte documente care sa certifice specializarile si/sau experienta in domeniul solicitat.
Cerinta nr. 1
Lista principalelor servicii prestatein ultimii 3 ani
Pentru a fi considerat calificat, ofertantul (operator economic sau membrii asocierii de operatori economici) trebuie sa faca dovada ca in ultimii 3 ani (calculati de la data limita de depunere a ofertei) au prestat in calitate de contractor principal /asociat /subcontractant servicii similare. Pentru contractele incheiate in alta moneda(valuta), la echivalenta in RON se va lua in considerare cursul mediu anual lei / valuta comunicat de BNR pentru anul respectiv.Se va prezenta cel putin un document /contract sau parti relevante din contract /recomandare/certificat constatator /procese verbale de receptie, care vor contine obligatoriu date referitoare la: beneficiarul serviciilor prestate, perioade de prestare, pretul contractului/acordului cadru, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati.Nota: In cazul in care beneficiarul lucrarilor este client privat si
din motive obiective nu se poate obtine o confirmare din partea acestuia, documentul suport pentru sustinerea experientei similare il poate constitui si declaratia pe proprie raspundere a
ofertantului.Declaratiile, formularele intocmite de ofertanti/ofertanti asociati se vor prezenta in original.
Documentele suport emise de alte autoritati vor fi prezentate in copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?
Cerinta nr. 1
Standarde de protectie a mediului Standarde de asigurare a managementului de mediu
Ofertantul/ofertantul asociat trebuie sa dovedeasca ca are implementat si
mentine, conform ISO 14001 sau echivalent, un sistem de management de mediu sau echivalent, pentru activitatile specifice obiectului contractului.Operatorii economici care nu detin un astfel de certificat vor furniza dovezi prin care sa ateste conformitatea cu standardul specificat sau daca nu urmeaza aceleasi metode din standard, trebuie sa dovedeasca ca indeplinesc nivelurile de performanta stabilite de acesta.Implementarea si mentinerea standardelor de management de mediu nu pot fi indeplinite de tertul sustinator in favoarea ofertantului.Pentru situatiile in care se depun oferte in asociere, cerinta privind
standardele de asigurare a managementului de mediu trebuie indeplinita de fiecare membru al asocierii, pentru partea de contract pe care o realizeaza.
Cerinta nr. 1
Standarde de asigurare a calitatii
Ofertantul/ofertantul asociat trebuie sa dovedeasca ca are implementat si
mentine, conform ISO 9001 sau echivalent, un sistem de management al calitatii pentru activitatile specifice obiectului contractului.Operatorii economici care nu detin un astfel de certificat vor furniza dovezi
prin care sa ateste conformitatea cu standardul specificat sau daca nu
urmeaza aceleasi metode din standard, trebuie sa dovedeasca ca indeplinesc nivelurile de performanta stabilite de acesta. I
Implementarea si mentinerea standardelor de asigurarea calitatii nu pot fi indeplinite de tertul sustinator in favoarea ofertantului.Pentru situatiile in care se depun oferte in asociere, cerinta privind standardele de asigurare a calitatii trebuie indeplinita de fiecare membru al asocierii, pentru partea de contract pe care o realizeaza.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Formularul 17 ? Declaratie cu subcontractantii si specializarea acestoraFormularul 20 -Declaratie privind utilajele, instalatiile, echipamentele tehnice necesare indeplinirii contract.Declaratiile, formularele intocmite de ofertanti/ofertanti asociati se vor prezenta in original.Se vor completa si depune : Formularul 14 ? Declaratie referitoare la efectivele medii anuale ale personalului angajat si al cadrelor de conducere in ultimii 3 aniFormularul 14a- Declaratie privind personalul responsabil pentru indeplinirea contractului.- Copie dupa diplome/certificate de atestare/alte documente care sa certifice specializarile si/sau experienta in domeniul solicitat.- Instalare, montare, reparare si intretinere la cazanele de apa calda cu P> 400 kW: - cf. PT C9/2010- Instalare, montare, reparare, intretinere si verificari tehnice in utilizare la cazanele de apa calda cu P= 400 kW; cf. PT A1/2010- Montare, punere in functiune, reparare si intretinere la instalatii de ardere si instalatii de automatizare pentru cazane si instaltii de automatizare pentru centrale termice; cf. PT C11/2010Declaratiile, formularele intocmite de ofertanti/ofertanti asociati se vor prezenta in original.Documentele suport emise de alte autoritati vor fi prezentate in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.- Formularul 10 - Declaratie privind lista principalelor servicii prestate in ultimii 3 ani pentru dovedirea experientei similare.Se va prezenta cel putin un document /contract sau parti relevante din contract / recomandare/certificat constatator/ procese verbale de receptie, care vor contine obligatoriu date referitoare la: - beneficiarul serviciilor prestate, - calitatea prestatorului, - perioada de prestare, - pretul contractului/acordului cadru fara TVAcare sa confirme prestarea serviciilor similare.Nota: In cazul in care beneficiarul lucrarilor este client privat si din motive obiective nu se poate obtine o confirmare din partea acestuia, documentul suport pentru sustinerea experientei similare il poate constitui si declaratia pe proprie raspundere aofertantului.Declaratiile, formularele intocmite de ofertanti/ofertanti asociati se vor prezenta in original.Documentele suport emise de alte autoritati vor fi prezentate in copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?Modalitate de indeplinire: Va fi prezentat si depus: - Certificat ISO 14001, sau echivalent, pentru managementul mediului in domeniul activitatilor specifice obiectului contractului.Documentele vor fi prezentate in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.Modalitate de indeplinire: Va fi prezentat si depus: -Certificat ISO 9001, sau echivalent, pentru managementulcalitatii in domeniul activitatilor specifice obiectului contractului.Documentele vor fi prezentate in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 30.08.2013 00:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
02.09.2013 16:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 03.09.2013 18:00
Locul: In SEAP
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
daca se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale , autoritatea contractanta va solicita clarificari prin intermediul SEAP in vederea incarcarii electronice de catre operatorii economici de documente care contin noi preturi
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
-10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta, despre un act al autoritatii contractante considerat nelegal.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu , Birou Juridic
Adresa postala: str. E. Isac nr. 13, Localitatea: CLUJ-NAPOCA, Cod postal: 400023, Romania
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
16.07.2013 09:14
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer