Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Servicii financiare de acordare credit bancar


Anunt de participare numarul 148753/07.01.2014
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Administratia Pietelor Sector 1
Adresa postala: str.luncani nr.5, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010849, Romania, Punct(e) de contact: serv Achizitii administrativ, Tel. +40 0213171464, In atentia: Madalin Olteanu, Email: [email protected], Fax: +40 0213171462, Adresa internet (URL): www.administratiapietelorsector1.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Servicii financiare de acordare credit bancar
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
6 - Servicii financiare: (a) Servicii de asigurare (b) Servicii bancare si de investitii
Locul principal de prestare: Administratia Pietelor Sector 1
Str. Luncani nr. 5, sector
Codul NUTS: RO321 - Bucuresti
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contractarea unui credit de investitii in valoare de56 257 982 credit in vederea realizarii obiectivului de investitii Construire Complex Comercial MultifunctionalPiata Agroalimentara Mures
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
66113000-5 - Servicii de acordare de credit (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Valoarea creditului de investitii ce face obiectul contractului ce urmeaza a fi atribuit este in valoare de56 257 982 Lei.
Valoarea estimata fara TVA: 22, 122, 180RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
120 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Ofertantul va constitui o garantie pentru participare in cuantum de 15.000 lei.Echiv pentru o GP depusa se raporteaza la orice valuta se va face la cursul afisat de BNR cu 5 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.Perioada de valabilitate a garantiei pentru participare: 180 zile.a)Virament bancar: cu Ordin de Plata (original vizat de banca) in contul autoritatii contractante: RO67TREZ7015006XXX000204 deschis la Trezorerie Sector 1.b)Scrisoare de garantie bancara in favoarea autoritatii contractante, care se va prezenta in original. Se va utiliza drept model Formularul nr. 12;c)Alte modalitati de constituire a garantiei de participare prevazute in HG nr. 925/2006, art. 86, cu modificarile si completarile in vigoare.Mod de prezentare ? dovada constituirii garantiei / instrumentul de garantare se prezinta in original, cel mai tarziu la deschiderea ofertelorRetinerea garantiei de participare: Aut. contr. are dreptul de a retine garantia pentru participare, ofertantul pierzand astfel suma constituita, atunci cand acesta din urma se afla in oricare din urmatoarele situatii: ? Isi retrage oferta in perioada de valabilitate a acesteia;? oferta sa fiind stabilita castigatoare, nu constituie garantia de buna executie (daca este cazul), in perioada de valabilitate a ofertei, si, oricum nu mai tarziu de 15 zile de la semnarea contractului;? oferta sa fiind stabilita castigatoare, refuza sa semneze contractul de achizitie publica in perioada de valabilitate a ofertei;? se afla in situatia prevazuta la art. 278^1, alin. (1) din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.Restituirea garantiei de participare se face in conditiile art. 88 din HG 925/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Cuantumul garantiei de buna executie: 0, 1% din valoarea contractului (exclusiv TVA).Mod de constituire: conform prevederilor art. 90 alin (1), alin (3), din HG 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Autoritatea contractanta va elibera/restitui garantia de buna executie conform prevederilor art. 92 alin. (2) din H.G. 925/2006.In situatia in care se va opta pentru constituirea garantiei de buna executie prin retineri succesive se vor avea in vedere prevederile HG nr. 1045/2011.Dovada constituirii garantiei de buna executie se va prezenta autoritatii contractante in termen de 10(zece)zile lucratoare de la data semnarii contractului si va constitui anexa la acesta.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Buget propriu
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesieiInformatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor1.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 180 din OUG nr.34/2006
Conditie de calificare: Ofertantul nu trebuie sa fi fost condamnat in ultimii 5 ani, printr-o hotarare definitiva si irevocabila, pentru frauda, coruptie, spalare de bani, activitati criminale.
Modalitatea de indeplinire: Declaratie pe proprie raspundere semnata de reprezentantul legal (Completare Formular nr. 3). Se va prezenta in original.
2.Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG nr.34/2006
Conditie de calificare : autoritatea contractanta nu va califica ofertantul care inregistreaza datorii la bugetul consolidat precum si la cel local (indiferent de cuantumul acestora);Modalitatea de indeplinire: Declaratie pe proprie raspundere semnata de reprezentantul legal(Completare Formular nr. 4 )
Pentru persoanele juridice romane documentul se prezinta in original, copie legalizata sau copie conforma cu originalul iar pentru persoanele juridice straine documentul se prezinta in original sau copie conforma cu originalul si vor fi insotite de traducere autorizata si legalizata.
3.Declaratie "Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta"
Documente de confirmare : Declaratie pe proprie raspundere (completareFormular nr. 5)
4.Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 691 din OUG nr.34/2006
Modalitatea de indeplinire: Declaratie pe proprie raspundere (completareFormular nr. 6)
Pentru aceasta declaratie, persoanele ce detin functii de decizie in cadrul autoritatii in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire in sensul articolului mentionat sunt urmatoarele: Director General ec. Robert Daniel Nitu, Paul Olteanu, Ioana Vochin, Luminita Sarsan, Madalin Olteanu, Cristina Daniela Vladutu, Marilena Stanila, Bogdan Slavinschi, Liliana Ursea.
5.Certificate de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor de plata:
-Persoanele juridice romane trebuie sa prezinte:
a) certificate de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor si taxelor locale si alte venituri la bugetul local; Din certificat trebuie sa reiasa ca operatorul economic nu are datorii scadente, la bugetul local, la nivelul lunii anterioare celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor;
b) certificate de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari sociale la bugetul general consolidat;Din certificat trebuie sa reiasa ca operatorul economic nu are datorii scadente, la bugetul local, la nivelul lunii anterioare celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor;In masura in care procedura de emitere a acestor certificate nu permite confirmarea situatiei datoriilor la data solicitata, operatorii economici pot depune o declaratie pe proprie raspundere potrivit art. 11 alin.(4) din HG nr. 925/2006.
Documentele vor fi prezentate in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea "conform cu originalul". Certificatele se vor prezenta pentru punctul/punctele de lucru implicate in derularea contractului.
Persoanele juridice/fizice straine vor prezenta:
-Documente edificatoare, eliberate de autoritati ale tarii de origine (certificate, caziere fiscale, alte documente echivalente) prin care sa dovedeasca ca si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de stat si bugetul local.
Certificatele trebuie sa prezinte situatia obligatiilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Certificatele se vor prezenta pentru punctul/punctele de lucru implicate in derularea contractului.
Documentele vor fi prezentate in original, copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea "conform cu originalul?, insotite, dupa caz, de traducerea autorizata a acestora in limba romana.
Daca un grup de operatori economici depune oferta comuna, aceste cerinte trebuie indeplinite de fiecare membru al asocierii. Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate: Documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional:
-Pentru persoanele juridice romane;1.Modalitatea de indeplinire: - Prezentarea certificatului constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Teritorial, din care sa rezulte domeniul de activitate principal/secundar, codurile CAEN aferente acestora. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatatorInformatiile cuprinse in acest document vor fi reale/actuale la data limita de depunere a ofertelor.- Pentru persoanele juridice straineModalitatea de indeplinire: - Prezentarea dedocumente care dovedesc o forma de inregistrare / atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, conforme legii tarii de rezidenta a operatorului economic. (se va verifica prin accesareahttp: //ec.europa.eu/markt/ecertis/login.do)
- Prezentarea Certificatului de Rezidenta Fiscala (evitarea dublei impuneri) sau o declara?ie, valabile pentru anul calendaristic in curs.Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in domeniile de activitate inscrise in documentele prezentate.Ofertantul isi va asuma raspunderea ca informatiile cuprinse in aceste documente sunt reale/valabile la data limita de depunere a ofertelor
In cazul unui grup de operatori economici care depun oferta comuna, fiecare membru din grup trebuie sa dovedeasca ca pentru partea din contract pe care o realizeaza are corespondent in domeniile de activitate inscrise in documentele prezentate.
2.Autorizatie de functionare emisa de catre Banca Nationala a Romanieiin conformitate cu prevederile ORDONANTEI DE URGENTA nr. 99 din 6 decembrie 2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului/autorizatia acordata de autoritatea competenta din statul membru de origine.Pentru persoanele juridice romane documentele solicitate se prezinta in original, copie legalizata sau copie conforma cu originalul iar pentru persoanele juridice straine documentele se prezinta in original sau copie conforma cu originalul si vor fi insotite de traducere autorizata si legalizata.Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a solicita ofertantului clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, de a prezenta pentru confirmarea documentelor prezentate in copie, documentul in original sau copie legalizata.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Informatii generale cu declararea cifrei de afaceri globala pe ultimii 3 ani. (2011, 2012, 2013)Pentru conversia lei/valuta se va lua in considerare cursul mediu anual comunicat de Banca Nationala a Romaniei pentru fiecare an.Nota:
Ofertantii nerezidenti vor prezenta traducerea autorizata si legalizata a documentelor solicitate mai sus.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se va completa si prezenta Formularul nr. 7Informatii generale cu declararea cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Declaratie privind listaprincipalelor servicii prestate in ultimii 3 ani, continand valori, perioade de prestare, beneficiari,
indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati. Prestarile de servicii se confirma prin
prezentarea unor certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul privat beneficiar. In cazul in care beneficiarul este un client privat si, din motive obiective, operatorul economic nu are
posibilitatea obtinerii unei certificari/confirmari din partea acestuia, demonstrarea prestarilor de servicii se
realizeaza printr-o declaratie a operatorului economic;
Cerinta nr. 2
Declaratie privind personalul responsabil cu indeplinirea contractului
Cerinta nr. 3Lista cu subcontractantii si specializarea acestora.
Cerinta nr. 4Declaratie privind partea/partile din contract care sunt indeplinite de subcontractanti si specializarea acestora?
Cerinta nr. 5Informatii privind asociatii (dupa caz)Mai multi operatori economici au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune oferta comuna, fara a fi obliga?i sa i?i legalizeze din punct de vedere formal asocierea.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se va completa Formularul nr. 8Se va completa Formularul IIISe va completa Formularul nr. 8^1Se va completa Formularul nr. 9Se va completa si prezenta Formularul nr. 10
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
1039/05.12.2013
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 18.02.2014 16:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
24.02.2014 10:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
180luni (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 24.02.2014 12:00
Locul: Administratia Pietelor Sector 1, str.Luncani nr.5, sector 1, Bucuresti
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
La sedinta de deschidere au dreptul sa participe membrii comisiei de evaluare si reprezentantii imputerniciti ai operatorilor economici care au depus oferte.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
ALTE INFORMATII (dupa caz)a) Posibilitatea retragerii sau modificarii ofertei: Ofertantul are dreptul de a-si retrage oferta prin solicitare scrisa adresata autoritatii contractante pana la data si ora deschiderii ofertelor.Ofertantul poate modifica continutul ofertei pana la data si ora limita de depunere a ofertelor, adresand pentru aceasta autoritatii contractante o cerere de retragere a ofertei in vederea modificarii.b) Deschiderea ofertelor: Data, ora si locul deschiderii ofertelor: conform anunt de participare.Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Administratiei Pietelor Sector 1 din Bucuresti, str. Luncani nr. 5, sector 1La sedinta de deschidere au dreptul sa participe membrii comisiei de evaluare si reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor.Ofertele nu se deschid inainte de verificarea imputernicirilor reprezentantilor operatorilor economici participanti care au depus oferta si a regularitatii garantiei de participare.Comisia de evaluare va intocmi un proces verbal de deschidere care urmeaza sa fie semnat atat de catre membrii comisiei, cat si de catre reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor care sunt prezenti la deschiderea ofertelor.Fiecare membru al comisiei de evaluare si fiecare ofertant care a semnat procesul verbal de deschidere au dreptul de a primi o copie a acestuia.Exemplu : Modul de departajare a ofertelor clasate pe primul loc cu preturi egaleIn cazul in care procedura de atribuire a contractului de achizitie este offline (cu sau fara etapa finala de licitatie electronica), se va mentiona: In situa?ia in care se constata ca ofertele finale clasate pe primul loc au preturi egale, iar ofertele tehnice indeplinesc specificatiile tehnice minime considerate obligatorii, atunci autoritatea contractanta va solicita ofertantilor care au oferit cel mai mic prĂȘt o noua propunere tehnica financiara in plic inchis caz in care contractual va fi atribuit ofertantului a carui propunere financiara are pretul cel mai scazut.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 0213104641, Email: [email protected], Fax: +40 0213104642, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
termenele prevazute la art. 256 indice 2 din OUG nr.34/2006.Contestatiile se depun de catre partea care se considera vatamata in termen de 10 zile incepand cu ziua urmatoare luarii la cunostinta.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Administratia Pietelor Sector1, Serv. Achizitii Administrativ
Adresa postala: Luncani nr 5, Sector1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 010849, Romania, Tel. +40 0213171464, Email: [email protected], Fax: +40 0213171463/62, Adresa internet (URL): www.administratiapitelorsector1.ro
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
06.01.2014 09:40
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer