Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Servicii pentru Elaborare Plan de management integrat (incluzand studiile suport) al Sitului Natura 2000 Scrovistea (ROSCI0224 si ROSPA0140)


Anunt de participare numarul 141170/15.12.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov
Adresa postala: Strada Aleea Lacul Morii, nr. 1, sector 6, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 060841, Romania, Punct(e) de contact: Gabriela DOROJAN, Tel. +40 214301523, Email: [email protected], Fax: +40 214301402, Adresa internet (URL): http: //apmif.anpm.ro/, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Agentie/birou national sau federal
Activitate (activitati)
- Mediu
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Servicii pentru Elaborare Plan de management integrat (incluzand studiile suport) al Sitului Natura 2000 Scrovistea (ROSCI0224 si ROSPA0140)
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
8 - Servicii de cercetare si de dezvoltare
Locul principal de prestare: Situl Natura 2000 Scrovistea, ROSCI0224 si ROSPA0140, judetul Ilfov
Codul NUTS: RO32 - Bucuresti - Ilfov
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Contractul are ca scop realizarea urmatoarelor activitati in cadrul proiectului ?Plan de management si campanie de informare, educare si constientizare pentru Situl Natura 2000 Scrovistea ROSCI0224 si ROSPA0140?:
A1.1 Realizarea unui Studiu de evaluare detaliata a speciilor si habitatelor forestiere si acvatice de interes comunitar, pentru care a fost declarat Situl Natura 2000 Scrovistea si realizarea cartografierii GIS a speciilor si habitatelor forestiere si acvatice pentru care a fost desemnat situl;A1.2 Realizarea unui Studiu de evaluare detaliata pentru cele 19 specii de pasari de interes comunitar, pentru care a fost declarat Situl Natura 2000 Scrovistea si realizarea cartografierii GIS a speciilor de pasari pentru care a fost desemnat situl;A1.3 Realizarea unui studiu de evaluare detaliata a impactului antropic si cartografierea GIS a impactului antropic;A1.4 Elaborarea planului de management;
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
73110000-6 - Servicii de cercetare (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Conform caietului de sarcini din cadrul documentatiei de atribuire.
A1.1 Realizarea unui Studiu de evaluare detaliata a speciilor si habitatelor forestiere si acvatice de interes comunitar, pentru care a fost declarat Situl Natura 2000 Scrovistea si realizarea cartografierii GIS a speciilor si habitatelor forestiere si acvatice pentru care a fost desemnat situl;A1.2 Realizarea unui Studiu de evaluare detaliata pentru cele 19 specii de pasari de interes comunitar, pentru care a fost declarat Situl Natura 2000 Scrovistea si realizarea cartografierii GIS a speciilor de pasari pentru care a fost desemnat situl;A1.3 Realizarea unui studiu de evaluare detaliata a impactului antropic si cartografierea GIS a impactului antropic;A1.4 Elaborarea planului de management;
Valoarea estimata fara TVA: 762, 700RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
17 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare: 15.254 Lei. Perioada de valabilitate a garantiei pentru participare: 90 de zile de la data limita de depunere a ofertelor; Sunt acceptate toate modalitatile de constituire a garantiei de participare conform art. 86 alin. (1) si (2) din HG 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.Scrisoarea de garantie bancara, eliberata, de regula, de o banca din Romania, sau, dupa caz, de o banca din strainatate, de preferinta cu corespondent in Romania, se prezinta in original, in cuantumul si pentru perioada solicitata (conform Formularului nr. 15 din sectiunea IV - Formulare si modele) sau ordin de plata in contul Autoritatii contractante numarul RO48TREZ4215005XXX007383 deschis la Trezoreria operativa Ilfov; Scrisoarea de garantie bancara, eliberata de o banca din strainatate va fi prezentata insotita de traducere legalizata si autorizata in limba romana. Echivalenta pentru o garantie de participare depusa in euro se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile. In cazul in care ofertantul se incadreaza in categoria IMM, in conditiile Legii 346/2004 cu modificarile si completarile ulterioare , acesta beneficiaza de reducerea cu 50% a garantiei de participare.Dovada constituirii garantiei de participare: prezentata In ORIGINAL la sediul autoritatii contractante, cu scrisoare de inaintare, anterior datei limita pentru depunerea ofertei, dar si atasata SCANATA in SEAP si semnata cu semnatura electronica legala privind licitatia prin mijloace electronice, odata cu documentele de calificare. Ofertele care nu sunt insotite de garantia de participare, in cuantumul, forma si avand perioada de valabilitate solicitate in documentatia de atribuire, vor fi respinse conform art. 33 alin (3) lit.b) din HG 925/2006. Cuantumul garantiei de buna executie, exprimata procentual, este de 10 % din pretul fara TVA al contractului (5% pentru ofertantii din categoria IMM, in conditiile Legii 346/2004 cu modificarile si completarile ulterioare); Garantia de buna executie se constituie printr-un instrument de garantare, conform art. 90 alin. (1) ? (3) din HG 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Proiect finantat din FEDR - POS Mediu, Axa Prioritara 4.
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
1. Neincadrarea in dispozitiile art. 180 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006. Completare si prezentare Formular nr.1 (Declaratie privind eligibilitatea) din Sectiunea IV ? Formulare si modele. In cazul in care oferta este depusa de o asociere, fiecare asociat va prezenta documentele mai sus mentionate. De asemenea, acest document trebuie prezentat si de catre tertul sustinator declarat prin oferta (daca este cazul).
2. Neincadrarea in dispozitiile art. 181 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006.Completare si prezentare Formular nr. 2 din Sectiunea IV ? Formulare si modele. Acest documenttrebuie prezentat si de catre tertul sustinator, prin referire doar la literele a, c1 si d ale art. 181 din OUG nr. 34/2006 (daca este cazul). In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul se afla intr-una din situatiile prevazute de art. 181 din O.U.G. 34/2006, acesta va fi exclus de la procedura pentru atribuirea contractului de servicii.- Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale de pe raza careia societatea isi are sediul social privind plata obligatiilor la bugetul de stat sau echivalent.- Certificat privind plata impozitelor si taxelor locale.
Din certificatele fiscale prezentate trebuie sa reiasa ca ofertantul/candidatul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele.
Operatorii economici nerezidenti (straini) au dreptul de a prezenta orice documente edificatoare (certificate, alte documente echivalente) pentru demonstrarea indeplinirii obligatiilor de plata catre bugetul de stat si cel local, eliberate de autoritatile competente ale tarii de origine.3. Neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69^1 din OUG nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Completare si prezentare Formular nr. 3 din Sectiunea IV ? Formulare si modele. In cazul in care oferta este depusa de o asociere, fiecare asociat va prezenta documentul mai sus mentionat. De asemenea, acest document trebuie prezentat si de catre fiecare subcontractor sau tert sustinator declarat prin oferta. Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante sunt:
- Gabriela Dorojan - Director executiv- Gica Tanase - Sef birou Buget ? Finante-Administrativ
- Eliza Bodea ? Manager Proiect
- Maria Stativa ? Consilier Principal
- Carmen Mihaela Gavris ?Consilier Asistent
- Peter Legyel Expert biodivirsitate
- Madalina Alexandra Boata ? Duta ? Asistent proiect
- Georgeta Rusu ? Expert contabil
- Cezar Mihai Manu ? Expert comunicare
4. Certificat de participare cu oferta independent. Completare si prezentare Formular nr. 4 din Sectiunea IV ? Formulare si modele. In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va semna documentul mentionat mai sus.
5. Dovedirea calitatii de participant la procedura. Completare si prezentare Formular nr. 5 din Sectiunea IV ? Formulare si modele.In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentul mentionat mai sus. Ofertantul nu are dreptul, in cadrul acestei proceduri, sub sanctiunea respingerii ofertei:
a) sa depuna doua sau mai multe candidaturi/oferte individuale si/sau comune, sub sanctiunea excluderii din competitie a tuturor
candidaturilor/ofertelor in cauza;b) sa depuna oferta individuala/comuna si sa fie nominalizat ca subcontractant in cadrul unei alte oferte, sub sanctiunea excluderii ofertei individuale sau, dupa caz, a celei in care este ofertant asociat;c) sa depuna oferta individuala/comuna si sa fie nominalizat ca tert sustinator in cadrul unei alte oferte, sub sanctiunea excluderii ofertei individuale sau, dupa caz, a celei in care este ofertant asociat
Intreprinderile afiliate au dreptul de a participa in cadrul aceleiasi proceduri de atribuire, dar numai in cazul in care participarea acestora nu este de natura sa distorsioneze concurenta.
Prin intreprindere afiliata se intelege orice subiect de drept:
- asupra caruia un alt subiect de drept poate exercita, direct sau indirect, o influenta dominanta; sau
- care poate exercita o influenta dominanta asupra altui subiect de drept; sau
- care, ca urmare a asocierii cu un subiect de drept, se afla sub influenta dominanta a unui alt subiect de drept.
Nota:
(1) Formularele, completate si prezentate in conformitate cu modelele din Sectiunea IV ? Formulare si modele, semnate si stampilate de reprezentantul legal/imputernicit al operatorului economic, se vor depune in format electronic (scanate) obligatoriu in SEAP.
(2) Certificatele fiscale, in original, se vor depune in format electronic (scanate) obligatoriu in SEAP.
(3) Documentele emise in alta limba decat limba romana vor fi prezentate insotite de o traducere autorizata in limba romana si se vor depune impreuna, in format electronic (scanate), obligatoriu in SEAP. 1. Pentru persoane juridice/fizice romane: Certificat constatator emis de ONRC, in original, copie legalizata sau xerocopie lizibila marcata?conform cu originalul? semnata de reprezentantul operatorului economic, din care sa rezulte obiectul de activitate al respectivului operator economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC. In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentul mentionat mai sus.
2. Persoane juridice/fizice straine: Prezentarea de documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica sau de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident ? traducere legalizata. Ofertantii nerezidenti vor prezenta traduceri autorizate in limba romana ale documentelor solicitate mai sus. In cazul in care oferta este depusa de o asociere de operatori economici, fiecare asociat va prezenta documentele mentionate mai sus.
Nota:
(1) Pentru unitatile de cercetare-dezvoltare organizate ca institute nationale sau ca institutii publice (de drept public) se vor prezenta documente edificatoare, conform Ordonantei Guvernului nr. 57/2002.
(2) Certificatele si documentele prezentate trebuie sa fie valabile la data deschiderii ofertelor.
(3) Ofertantul clasat pe primul loc are obligatia de a prezenta pentru conformitate documentul/documentele in original/copie legalizata, inainte de transmitertea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire la solicitarea scrisa a autoritatii contractante.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Se solicita ca media cifrei de afaceri in domeniul de activitate aferent obiectului contractului, in ultimii 3 (trei) ani (2009, 2010, 2011) sa fie minim de: 1.100.000 lei.
Bilanturilor contabile aferente exercitiilor financiare 2009, 2010 si 2011.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1
Ofertantul trebuie sa faca dovada ca a prestat in ultimii 3 ani, in cadrul a maxim 4 contracte similare, servicii de natura celor mentionate in caietul de sarcini, in valoare cumulativa de minim 760.000 lei, fara TVA si care sa acopere prin obiectul sau/lor urmatoarele servicii: Elaborarea unuia sau mai multor planuri de management pentru arii naturale protejate/ Situri Natura 2000; Inventarierea si cartarea unor specii si habitate de interes comunitar; Realizarea de seturi de date geospatiale (GIS) asociate elementelor de biodiversitate, impact antropic si masurilor de conservare; Evaluarea impactului antropicin arii naturale protejate/ Situri Natura 2000; Evaluarea starii de conservare pentru specii si habitate de interes comunitar. Prestarile de servicii se confirma in conformitate cu art 188(2)a din OUG 34/2006. La prezentarea unui acord-cadru se va/vor lua in considerare si contracte subsecvente care indeplinesc conditiile impuse.
Cerinta nr. 2
Resurse tehnice, logistice, administrative, etc., in ultimii 3 ani, utilizate in scopul indeplinirii in bune conditii a contractului.
Cerinta nr. 3
Informatii privind personalul tehnic de specialitate, in ultimii 3 ani
Cerinta nr. 4
Operatorul economic va desemna 9 experti principali, pentru realizarea activitatilor din contract, cu competente si experienta dovedite, avand calificarea si experienta detaliate, conform cerintelor mentionate in continuare. Fiecare membru al grupului de experti trebuie sa faca dovada calificarii in domeniul in care a fost nominalizat ca expert. Dovada indeplinirii experientei profesionale (cerintelor) se solicita operatorului economic castigator pentru a proba informatiile furnizate de experti, referitoare la studiile, pregatirea profesionala si calificarea necesare pentru indeplinirea contractului de servicii.
1. Team leader/coordonator echipa - expert cheie in planuri management de mediu pentru ariile naturale protejate:
1.1. Cerinte privind studiile si experienta profesionala generala:
- Studii universitare de lunga durata in domeniul biologiei / stiintei mediului / ecologiei, finalizate prin diploma de licenta sau echivalent;
- Experienta profesionala relevanta in domeniu de cel putin 5 ani.
1.2. Cerinte privind competentele/calificarile specifice necesare implementarii proiectului:
- Coordonarea cel putin a unui proiect care sa vizeze elaborarea unui plan de management pentru o arie naturala protejata/ sit Natura 2000.
2. Team leader adjunct/coordonator echipa adjunct - expert cheie evaluarea impactului antropic asupra habitatelor si speciilor de interes comunitar:
2.1. Cerinte privind studiile si experienta profesionala generala:
- Studii universitare de lunga durata in domeniul biologiei / stiintei mediului / ecologiei/ stiinte sociale, finalizate prin diploma de licenta sau echivalent;
- Experienta profesionala relevanta in domeniu de cel putin 5 ani;2.2. Cerinte privind competentele/calificarile specifice necesare implementarii proiectului:
- Coordonarea cel putin a unui proiect care a vizat evaluarea impactului antropic intr-o arie naturala protejata/ sit Natura 2000.
3. Expert cheie pozitia 3 (expert in habitate)
Calificari si aptitudini: Studii universitare adecvate: studii superioare de lunga durata in biologie, ecologie
Experienta profesionala generala:
- Experienta profesionala relevanta in domeniu de cel putin 5 ani
Experienta profesionala specifica: - Participarea la realizarea a cel putin unui proiect care sa vizeze inventarierea/cartarea habitatelor de interes comunitar
4. Expert cheie pozitia 4 (expert in specii de plante)
Calificari si aptitudini: Studii universitare adecvate: studii superioare de lunga durata in biologie, ecologie
Experienta profesionala generala:
- Experienta profesionala relevanta in domeniu de cel putin 5 ani
Experienta profesionala specifica: - Participarea la realizarea a cel putin unui proiect care sa vizeze inventarierea/cartarea speciilor de plante de interes comunitar
5. Expert cheie pozitia 5 (expert ornitolog)
Calificari si aptitudini: Studii universitare adecvate: studii superioare de lunga durata in biologie, ecologie
Experienta profesionala generala:
- Experienta profesionala relevanta in domeniu de cel putin 5 ani
Experienta profesionala specifica: - Participarea la realizarea a cel putin unui proiect care sa vizeze inventarierea/cartarea speciilor de pasari de interes comunitar
6. Expert cheie pozitia 6 (expert in nevertebrate)
Calificari si aptitudini: Studii universitare adecvate: studii superioare de lunga durata in biologie, ecologie
Experienta profesionala generala:
- Experienta profesionala relevanta in domeniu de cel putin 5 ani
Experienta profesionala specifica: - Participarea la realizarea a cel putin unui proiect care sa vizeze inventarierea/cartarea speciilor de nevertebrate de interes comunitar
7. Expert cheie pozitia 7 (ihtiolog)
Calificari si aptitudini: Studii universitare adecvate: studii superioare de lunga durata in biologie, ecologie
Experienta profesionala generala:
- Experienta profesionala relevanta in domeniu de cel putin 5 ani
Experienta profesionala specifica: - Participarea la realizarea a cel putin unui proiect care sa vizeze inventarierea/cartarea speciilor de pesti de interes comunitar.
8. Expert cheie pozitia 8 (expert in amfibieni si reptile)
Calificari si aptitudini: Studii universitare adecvate: studii superioare de lunga durata in biologie, ecologie
Experienta profesionala generala:
- Experienta profesionala relevanta in domeniu de cel putin 5 ani
Experienta profesionala specifica: - Participarea la realizarea a cel putin unui proiect care sa vizeze inventarierea/cartarea speciilor de herpetofauna de interes comunitar.
9. Expert cheie pozitia 9 (experti in GIS & baze de date)
Calificari si aptitudini: - Studii universitare adecvate: studii superioare de lunga durata in biologie, ecologie, geografie, stiintele mediului;
- Specializare in GIS & baze de date
Experienta profesionala generala: - Experienta de minim 5 ani in domeniu
Experienta profesionala specifica: - Experienta in proiectarea sistemelor GIS si a bazelor de date din domeniul biodiversitatii (participarea in cel putin un proiect similar)
Cerinta nr. 5
Declaratii privind disponibilitatea.
Fiecare expert nominalizat va prezenta o declaratie de disponibilitate, pentru indeplinirea contractului.
Cerinta nr. 6
Informatii privind sub-contractantii /asociatii (daca este cazul)
Cerinta nr. 7
Acord de asociere (daca este cazul)
Ofertantul, in cazul in care este format dintr-o asociatie la care participa mai multi operatori economici, va semna o declaratie prin care se obliga ca in cazul in care oferta sa este declarata castigatoare va legaliza asocierea, iar contractul de asociere legalizat va fi prezentat Autoritatii Contractante, inainte de data semnarii contractului.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Da
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
Punctaj maxim
1.
Pretul ofertei
40%
40
Descriere: Punctajul (40 puncte) pentru factorul de evaluare ?Pretul total? se acorda astfel: Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat factorului de evaluare respectiv; Pentru celelalte preturi ofertate punctajul se acorda proportional, astfel: P1= (Pret min/ Pret (n)) X 40 unde, P1 - Punctajul ofertei pentru factorul de evaluare ?Pretul total?; Pret min - Pretul cel mai mic ofertat in cadrul procedurii de atribuire, Pret (n) - Pretul ofertat de operatorul economic pentru care se calculeaza punctajul.
2.
Riscuri si planuri de contingenta identificate
60%
60
Descriere: Se vor contabiliza cat mai multe riscurile relevante, generale si specifice, de indeplinire a cerintelor din caietul de sarcini, precum si planurile de contingenta a riscurilor generale si specifice propuse in oferta tehnica privind executia contractului si implicit atingerea obiectivelor si rezultatelor proiectului. Descrierea modului de acordare a punctajului acestui criteriu este prezentat in anexa Metodologia de acordare a punctajului-algoritmul de calcul.
Punctaj maxim componenta tehnica: 60
Pondere componenta tehnica: 60 %
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 21.01.2013 11:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
25.01.2013 16:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 28.01.2013 18:00
Locul: In SEAP
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): Proiect: ?Plan de management si campanie de informare, educare si constientizare pentru Situl Natura 2000 Scrovistea ROSCI0224 si ROSPA0140? cod SMIS-CSNR 36457
Tip de finantare: Fonduri europeneFond european: Programul Operational Sectorial Mediu
VI.3) Alte informatii
Departajarea ofertelor clasate pe primul loc cu puntajul egal si pretul egal: Comisia de evaluare va solicita ca si clarificari prin intermediul facilitatilor tehnice din SEAP incarcarea de catre operatorii economici in cauza a unor documente ce vor contine noile propuneri financiare.Pentru vizualizarea documentatiei de atribuire incarcate in SEAP operatorii economici trebuie sa aiba un program necesar vizualizarii fisierelor semnate electronic (acest program este disponibil gratuit pe site-urile furnizorilor de semnatura electronica).Modalitatea de departajare a ofertantilor va tine cont de continutul ofertei, respectiv al propunerii financiare si/sau tehnice, si nu de cerinte de calificare/selectie.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la articolul 256(2) alin. 1 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov
Adresa postala: Strada AleeaLacul Morii, nr. 1, sector 6, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 060841, Romania, Tel. +40 214301523, Fax: +40 214301402
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
14.12.2012 15:02
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer