Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta
Licitatii hot: 205l | 205r | 20868 | 208f | 21.01.2013 | 21.05.2014 | 2100cni | 2103 | 21101 | 2115 +

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Statie conditionare gaze


Anunt de participare (utilitati) numarul 142475/13.03.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
OMV PETROM S.A
Adresa postala: STR CORALILOR, NR 22, SECTOR 1("PETROM CITY"), Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 013329, Romania, Punct(e) de contact: Kathrin Mader, Tel. +40 730404458, Email: [email protected], Fax: +40 212647128, Adresa internet (URL): www.petrom.com, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Societate Comerciala pe Actiuni
Activitate (activitati)
- Prospectare ?i extragere a gazului ?i petrolului
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Statie conditionare gaze
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Proiectare si executare
Locul principal de executare: Amplasamente OMV Petrom de pe teritoriul Romaniei
Codul NUTS: RO - ROMANIA
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Obiectivul contractului consta in realizarea lucrarilor de constructii pentru Statie de conditionare gaze TEG si LTS
Suma aferenta pentru diverse si neprevazute este Euro 350.000
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45223800-4 - Asamblare si instalare de structuri prefabricate (Rev.2)
71323000-8-Servicii de proiectare tehnica pentru procese si productie industriale (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Lucrarile de constructii Statie de conditionare gaze.Cuantumul garantiei de participare, precum si nivelurile impuse pentru cerintele de calificare sunt raportate la valoarea estimata ce nu cuprinde suplimentarile.
Valoarea estimata fara TVA: intre 3, 850, 000 si 38, 500, 000EUR
II.2.2) Optiuni
Da
3.85mn EUR valoarea estimata a contractului (conf 252 lit k) din OUG 34/2006);9 prelungiri posibile
9 prelungiri posibile
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
182 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Ofertantul va prezenta o Garantie de participare la licitatie in cuantum de 70.000 EURO. Garantia de participare se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis in favoarea autoritatii contractante in conditiile legii de o societate bancara/de asigurari conf. art. 86 alin. 1, 2, 3 si 4 din HG 925/2006, cu modif. si compl. ulterioare si va fi valab. pentru o perioada de 93 de zile de la data limita pentru depunerea ofertelor. Cuantumul Garantiei de Buna Executie reprezinta 10% din valoarea Contractului, exclusiv TVA.Garantia de Buna executie in cadrul Contractelor se constituie conform art . 90 alin. (1) din H.G. nr. 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
surse proprii ale OMV Petrom
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
CERINTA 1Un operator economic este exclus din prezenta procedura daca se afla in oricare din situatiile descrise la art. 180 si 181 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Demonstrarea acestei cerinte se face prin prezentarea urmatoarelor:
1) Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.180 din OUG34/2006;2) Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.181 din OUG34/2006;3) Cazier judiciar al operatorului economic (unde este aplicabil) sau orice document echivalent.
4) Cazier fiscal al operatorului economic (in statele unde este aplicabil) sau orice document echivalent.Documentele specificate la punctele 1-2 se vor prezenta conform formularelor din Sectiunea D ?Formulare de transmitere a Ofertei?.
CERINTA 2Certificarea participarii la procedura cu oferta independenta ? conform O.P. ANRMAP 314/2010 privind punerea in aplicare a certificatului de participare la licitatii cu oferta independenta.
Demonstrarea acestei cerinte se face prin prezentarea declaratiei "Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta" conform formularului din Sectiunea D ?Formulare de transmitere a Ofertei?.
CERINTA 3Certificarea inexistentei conflictului de interese, asa cum se specifica la art 69 si 69^1 din OUG34/2006, aprobata cu modificarile si completarile ulterioare.Membrii Directoratului OMV PETROM sunt Mariana Gheorghe, Andreas Peter Matje, Johann Pleininger, Neil Anthony Morgan si Cristian Secosan.
Persoana care aproba bugetul Alina Gabriela POPA.Persoanele care aproba, semneaza documentele in legatura cu aceasta procedura sunt Thomas Repolust (Senior Dept Manager) si Irfan Muhammad Mahmud (Director Dept).Demonstrarea acestei cerinte se face prin prezentarea unei declaratii pe propria raspundere, conform formularului care se regaseste in Sectiunea D ?Formulare de transmitere a Ofertei ?.
In cazul in care vor exista subcontractanti, aceasta declaratie va fi prezentata de fiecare subcontractant.In cazul in care vor exista terti sustinatori, aceasta declaratie va fi prezentata de fiecare tert sustinator. CERINTA nr. 1:
Demonstrarea capacitatii de exercitare a activitatii profesionale prin forma de inregistrare precum si prin obiectul de activitate.
Pentru a-si demonstra capacitatea de exercitare a activitatii profesionale (forma de inregistrare precum si obiectul de activitate) Ofertantul, persoana fizica sau juridica romana sau straina va prezenta:
i. Certificat constatator in copie legalizata, original sau copie lizibila dupa original (?in conformitate cu originalul?), emis de Oficiul Registrului Comertului (sau alta institutie echivalenta in tara de origine a operatorului economic) pentru a arata activitatea desfasurata de operatorul economic. Informatiile cuprinse in certificatul constatator trebuie sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertei. Obiectul contractului trebuie sa aiba un corespondent in codul NACE (Nomenclatorul de activitati din Comunitatea Europeana) inregistrat in certificatul eliberat de Oficiul Registrului Comertului din tara de origine a operatorului economic sau orice alt document echivalent, prin care sa dovedeasca forma de inregistrare a operatorului economic si competenta de a realiza activitati economice in domeniul ingineriei in industria petrolului si gazelor necesare pentru indeplinirea scopului contractului ce va rezulta din prezenta procedura.Toti ofertantii vor depune traduceri autorizate in limba engleza pentru documentul mentionat anterior.
In cazul unei asocieri, fiecare asociat trebuie sa depuna acest document.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Avand in vedere conditiile comerciale din contract si natura lucrarilor ce urmeaza a fi realizate, precum si valoarea estimata si durata contractului:
i. media cifrei de afaceri in domeniul contractului pe ultimii 3 ani financiari incheiati sa fie de minim 3, 5 milioane EURO
ii. Demonstrarea accesului neconditionat la resurse financiare de minim 1, 2 milion EURO, pe perioada de cel putin 3 luni, incepand de la data semnarii contractului, estimat a fi la sfar?itul lunii Mai 2013
Pt a-si demonstra situatia economica si financiara Ofertantul va prezenta urmatoarele documente:
1) Declaratie privind cifra de afaceri in ultimii 3 ani financiari incheiati
2) Copii ale bilanturilor sau extrase din bilanturile contabile pentru ultimii 3 ani financiari incheiati precum si orice alte documente justificative considerate adecvate pentru a indica cifra de afaceri specifica a ofertantului;
3) Raportul auditorilor pentru ultimele 3 situatii financiare aferente anilor financiari incheiati, acolo unde este aplicabil;
4) Document in original, emis de o organizatie/institutie financiara care sa precizeze ca situatia financiara a ofertantului a fost examinata si ca pe baza acestei examinari, operatorul economic care participa la procedura individual sau in asociere este eligibil in orice moment pentru obtinerea unei linii de credit, asa cum este indicat mai sus, daca acesta din urma o va cere. Acest document trebuie sa contina in mod obligatoriu coordonatele de contact ale persoanei care a semnat aceasta comunicare si trebuie sa fie in conformitate cu exemplul prezentat in Sectiunea D Formulare.
Pentru situatiile financiare exprimate in alte monede decat EUR se va folosi pentru conversie rata medie anuala de schimb comunicata de catre Banca Centrala Europeana http: //www.ecb.intDaca un grup de operatori economici depune o aplicatie comuna, atunci situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului. In acest caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
Modalitatea de indeplinire
1) Declaratie privind cifra de afaceri in ultimii 3 ani financiari incheiati
2) Copii ale bilanturilor sau extrase din bilanturile contabile pentru ultimii 3 ani financiari incheiati precum si orice alte documente justificative considerate adecvate pentru a indica cifra de afaceri specifica a ofertantului;
3) Raportul auditorilor pentru ultimele 3 situatii financiare aferente anilor financiari incheiati, acolo unde este aplicabil;
4) Document in original, emis de o organizatie/institutie financiara care sa precizeze ca situatia financiara a ofertantului a fost examinata si ca pe baza acestei examinari, operatorul economic care participa la procedura individual sau in asociere este eligibil in orice moment pentru obtinerea unei linii de credit, asa cum este indicat mai sus, daca acesta din urma o va cere. Acest document trebuie sa contina in mod obligatoriu coordonatele de contact ale persoanei care a semnat aceasta comunicare si trebuie sa fie in conformitate cu exemplul prezentat din Sectiunea D - Formulare.
Pentru situatiile financiare exprimate in alte monede decat EUR se va folosi pentru conversie rata medie anuala de schimb comunicata de catre Banca Centrala Europeana http: //www.ecb.intDaca un grup de operatori economici depune o aplicatie comuna, atunci situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului. In acest caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Demonstrarea experientei in proiectarea, constructia, achizitia, fabricarea/asamblarea, instalarea pe amplasament si punerea in functiune (EPC contract - contract de proiectare, constructie si montaj echipamente asociate si punerea in functiune) a cel putin unei (1) statii de conditionare gaze, pentru punct de roua apa si/sau punct de roua hidrocarburi a gazelor naturale cu o valoarea de cel putin EUR 3.500.000, -, executate in cadrul unui singur contract sau in maxime doua (2) contracte separate, in ultimii cinci ani (5) ani pana la termenul limita de depunere a ofertei, care au fost efectuate in conformitate cu normele profesionale in domeniu si care au fost duse la bun sfarsit.Pentru a-si demonstra capacitatea tehnica si profesionala, Ofertantul trebuie sa prezinte, urmatoarele:
1. Declaratie privind lista principalelor servicii prestate in ultimii 5 ani calendaristici, calculata pana la data limita de depunere a ofertelor. Ofertantul trebuie sa prezinte detalii despre valoarea lucrarilor, tipul acestora, data finalizarii si beneficiari, precum si documente care sa confirme ca serviciile incluse in declaratie au fost realizate sau sunt realizate corespunzator.
2. Certificate/documente emise sau contrasemnate de beneficiarii serviciilor similare din care sa rezulte tipul de servicii realizate, perioada in care s-au realizat si modalitatea de realizare.
Modalitatea de indeplinire
1. Declaratie privind lista principalelor servicii prestate in ultimii 5 ani calendaristici, calculata pana la data limita de depunere a ofertelor. Ofertantul trebuie sa prezinte detalii despre valoarea lucrarilor, tipul acestora, data finalizarii si beneficiari, precum si documente care sa confirme ca serviciile incluse in declaratie au fost realizate sau sunt realizate corespunzator.
2. Certificate/documente emise sau contrasemnate de beneficiarii serviciilor similare din care sa rezulte tipul de servicii realizate, perioada in care s-au realizat si modalitatea de realizare.
Cerinta nr. 2Demonstrarea accesului la infrastructura/facilitatile (ex: echipamente)necesare pentru indeplinirea corespunzatoare a activitatilor din cadrul contractului de lucrari (inclusiv existenta acordurilor, autorizatiilor necesare pentru aceasta infrastructura, acolo unde legislatia impune in mod specific acest lucru).
Pentru a-si demonstra capacitatea tehnica si profesionala, Ofertantul trebuie sa prezinte:
1. ?Declaratie privind infrastructura de care dispune operatorul economic?, pentru indeplinirea corespunzatoare a Contractului, folosind formularul din Sectiunea D - Formulare
Modalitatea de indeplinire
?Declaratie privind infrastructura de care dispune operatorul economic?, pentru indeplinirea corespunzatoare a Contractului, folosind formularul din Sectiunea D - Formulare
Daca un grup de operatori economici depune o oferta comuna, atunci capacitatea tehnica si profesionala se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului. In acest caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
Capacitatea tehnica si profesionala pot fi sprijinite de o alta entitate, indiferent de relatiile juridice dintre Ofertant si entitatea respectiva, folosind formularul din Sectiunea D - Formulare.
Modalitatea de indeplinire
Daca un grup de operatori economici depune o oferta comuna, atunci capacitatea tehnica si profesionala se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului. In acest caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
Capacitatea tehnica si profesionala pot fi sprijinite de o alta entitate, indiferent de relatiile juridice dintre Ofertant si entitatea respectiva, folosind formularul din Sectiunea D - Formulare.
Cerinta nr. 1Dovada asigurarii unui nivel corespunzator al calitatii, in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008 sau echivalentPentru atestarea indeplinirii acestei cerinte, Ofertantul trebuie sa prezinte urmatoarele documente:
i. Documentul de certificare a sistemului de management al calitatii Ofertantului, emis de terta parte;ii. Manualul sistemului de management al calitatii in vigoare la data depunerii aplicatiei sau ultimul raport de audit, care nu trebuie sa fie emis inainte de decembrie 2011.iii. Chestionar de precalificare HSSE (evaluare proprie)
Modalitatea de indeplinire
i. Documentul de certificare a sistemului de management al calitatii Ofertantului, emis de terta parte;ii. Manualul sistemului de management al calitatii in vigoare la data depunerii aplicatiei sau ultimul raport de audit, care nu trebuie sa fie emis inainte de decembrie 2011.iii. Chestionar de precalificare HSSE (evaluare proprie)
Cerinta nr. 2
Dovada asigurarii unui nivel corespunzator al protec?iei mediului, in conformitate cu SR EN ISO 14001 sau echivalenti. Documentul de certificare a sistemului de management al mediului Ofertantului, emis de terta parte;ii. Manualul sistemului de management al mediului in vigoare la data depunerii aplicatiei sau ultimul raport de audit, care nu trebuie sa fie emis inainte de decembrie 2011.
Modalitatea de indeplinire
i. Documentul de certificare a sistemului de management al mediului Ofertantului, emis de terta parte;ii. Manualul sistemului de management al mediului in vigoare la data depunerii aplicatiei sau ultimul raport de audit, care nu trebuie sa fie emis inainte de decembrie 2011.
In cazul unei asociatii, aceasta cerinta trebuie indeplinita de catre toti membrii asociatiei.
Autoritatea contractanta accepta orice alte probe sau dovezi prezentate de acesta (inclusiv dosarul de prezentare a sistemului de management al calitatii si a sistemului de management al mediului), daca prin aceste probe sau dovezi se confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii.
Modalitatea de indeplinire
In cazul unei asociatii, aceasta cerinta trebuie indeplinita de catre toti membrii asociatiei.
Autoritatea contractanta accepta orice alte probe sau dovezi prezentate de acesta (inclusiv dosarul de prezentare a sistemului de management al calitatii si a sistemului de management al mediului), daca prin aceste probe sau dovezi se confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie restransa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
50%
Descriere: Componenta financiara
2.
Oferta tehnica
50%
Descriere: Caracteristicile tehnice
Punctaj maxim componenta tehnica: 500
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
PE-I-000-CP-ANL-001-01-E
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 16.04.2013 11:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
22.04.2013 11:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Engleza
Altele
Orice doc. ref. la aceasta procedura trebuie redactat/tradus in limba engleza.
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 22.04.2013 14:00
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
Cu privire la IV.1.2: Criterii de selectie a candidatilor: I. Situatia economica si financiara ? Numarul maxim de puncte care poate fi obtinut de un candidat este de 400 de puncte pentru cifra de afaceri specifica in ultimii 3 ani financiari incheiati: Nivel de baza = 3.500.000 EURIntre 3.500.001 EURO - 10.500.000 EURO: 200 puncteIntre 10.500.001 EURO ? 21.000.000 EURO: 300 puncteMai mult de 21.000.000 EURO: 400 puncteII. Capacitatea tehnica ? Numarul maxim de puncte care poate fi obtinut de un candidat este de 600 de puncteA. Experienta de lucru cu statii de conditionare gaze: Nivel de baza = 1 (numarul de statii de conditionare gaze)Intre 2 si 5 decantoare contracurent pentru statii de conditionare gaze: 60 puncteIntre 6 si 9 decantoare contracurent pentru statii de conditionare gaze: 120 puncteMai mult de 9 decantoare contracurent pentru statii de conditionare gaze: 180 puncteB. Experienta de lucru cu statii de conditionare gaze, avand ca baza tehnologia LTS sau/si TEGIntre 1 si 5 decantoare contracurent pentru statii de conditionare gaze: 100 puncteIntre 6 si 10 decantoare contracurent pentru statii de conditionare gaze: 200 puncteMai mult de 10 decantoare contracurent pentru statii de conditionare gaze: 300 puncteC. Experienta in proiecte cu pachetele montate pe sanieIntre 1 si 5 proiecte: 40 puncteIntre 6 si 10 proiecte: 80 puncteMai mult de 10 proiecte: 120 puncteCu privire IV.2.1) Criterii de atribuire1. Pretul; 1.1 Pretul pentru executia de lucrari, inclusiv furnizarea de echipament ? 400 punctePunctele se vor calcula utilizand urmatoarea formula: P puncte (n) = P pret(minim) / P pret(n) x 400; 1.2 Pretul pentru echipamente de schimb - 100 de puncte - Punctele sunt calculate folosind urmatoarele formule: P puncte (n) = P pret(minim) / P pret(n) x 100 (P pret (n) = punctele obtinute de oferta admisibila evaluata2. Punctajul pentru caracteristicile tehnice (maximum 500 de puncte)2.2.1 Disponibilitatea Statiei de Conditionare Gaze ? 200 puncte Punctele se vor calcula utilizand urmatoarea formula: P puncte (n) = (P factor (n) ? 97, 9) / (P factor (max) ? 97, 9) x 2002.2.2 Timp de finalizare - 300 de puncteOferta admisibila care prezinta un timp de finalizare de 154 de zile (Tmin) sau mai scurt , va primi un scor de 300 de puncte, in timp ce oferta admisibila care prezinta un timp de finalizare mai mare de 182 de zile (Tmax) va fi considerata neconforma. Punctele sunt calculate folosind urmatoarele formule: Ppuncte (n) = (T(n) x k) + d (Ppuncte (n) = punctele primite de Oferta admisibila evaluata; T(n) = timpul estimat documentat pentru oferta admisibila evaluata; T(min) = cel mai scurt timp de finalizare; T(max) = cel mai lung timp de finalizare; k = P(max) / (T(min) ? T(max)); d = -T(max) x kIn cazul in care punctajele ofertelor per total si punctajul pentru criteriul "Pret" sunt de asemenea egale, se va continua departajarea luand in considerare cel mai mare punctaj acordat criteriului "timp de finalizare".Cu privire la IV.3.7:90 zile validitatea ofertei.Documentele emise de institutiile abilitate pot fi prezentate in original / copie legalizata / copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?. OMV Petrom isi rezerva dreptul de a solicita ofertantului clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, pentru conformitate, prezentarea in original / copie legalizata a tuturor documentelor prezentate in copie.Documentatia de atribuire, respectiv Fisa de date a achizitiei, Caietul de sarcini, Contractul si formularele necesare sunt disponibile in SEAP, utilizand interfata www.e-licitatie.ro.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
In conformitate cu capitolul IX ?Solutionarea contestatiilor? din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
OMV Petrom S.A. Legal Department
Adresa postala: str. Coralilor, nr. 22, Petrom City, Tower Building, 4th fl, sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 013329, Romania, Tel. +40 372483368, Email: [email protected], Fax: +40 212069641, Adresa internet (URL): www.petrom.com
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
11.03.2013 11:04
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer