Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Statie de Conditionare Gaze Bulbuceni (TEG)


Anunt de participare (utilitati) numarul 144333/14.06.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
OMV PETROM S.A
Adresa postala: STR CORALILOR, NR 22, SECTOR 1("PETROM CITY"), Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 013329, Romania, Punct(e) de contact: Mohsin, Saad Muhammad, Tel. +40 733440813, Email: [email protected], Fax: +40 212069899, Adresa internet (URL): www.petrom.com, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Societate Comerciala pe Actiuni
Activitate (activitati)
- Prospectare ?i extragere a gazului ?i petrolului
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de entitatea contractanta
Statie de Conditionare Gaze Bulbuceni (TEG)
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Proiectare si executare
Locul principal de executare: Amplasamente OMV Petrom de pe teritoriul Romaniei
Codul NUTS: RO - ROMANIA
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Obiectivul contractului consta in realizarea lucrarilor de inginerie, constructie si punerea in functiune pentru Statia de conditionare gaze Bulbuceni folosind tehnologia TEGSuma aferenta pentru diverse si neprevazute este EUR 375.000
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45223800-4 - Asamblare si instalare de structuri prefabricate (Rev.2)
71323000-8-Servicii de proiectare tehnica pentru procese si productie industriale (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Lucrarilor de inginerie, constructie si punerea in functiune pentru Statia de conditionare gaze Bulbuceni folosind tehnologia TEG.
Cuantumul garantiei de participare, precum si nivelurile impuse pentru cerintele minimesunt raportate la valoarea estimata ce nu cuprinde suplimentarile
Valoarea estimata fara TVA: intre 7, 500, 000 si 57, 500, 000EUR
II.2.2) Optiuni
Da
7500000 EUR val est a ctr.8 prelungiri posib cf cu 252 lit k) OUG 34/2006.val max 57500000 EUR
8 prelungiri posibile
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
434 zile incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Ofertantul va prezenta o Garantie de participare la licitatie in cuantum de 100.000 EURO. Garantia de participare se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis in favoarea autoritatii contractante in conditiile legii de o societate bancara/de asigurari conf. art. 86 alin. 1, 2, 3 si 4 din HG 925/2006, cu modif. si compl. ulterioare si va fi valabila. pentru o perioada de 93 de zile de la data limita pentru depunerea ofertelor. In cazul in care Garantia de participare se constitue in LEI, pentru stabilirea contravalorii in LEI a cuantumului acesteia se va utiliza cursul oficial de schimb LEU/EURO alBNR, curs valabil cu 28 zile calendaristice inaintea datei limita de depunere a ofertelor Cuantumul Garantiei de Buna Executie reprezinta 10% din valoarea Contractului, exclusiv TVA.Garantia de Buna executie in cadrul Contractelor se constituie conform art . 90 alin. (1) din H.G. nr. 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
surse proprii ale OMV Petrom
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
CERINTA 1Un operator economic este exclus din prezenta procedura daca se afla in oricare din situatiile descrise la art. 180 si 181 din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Demonstrarea acestei cerinte se face prin prezentarea urmatoarelor:
1) Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.180 din OUG34/2006;2) Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.181 din OUG34/2006;3) Cazier judiciar al operatorului economic (unde este aplicabil) sau orice document echivalent.
4) Cazier fiscal al operatorului economic (in statele unde este aplicabil) sau orice document echivalent.5) Certificat fiscal (restante buget consolidat) al operatorului economic sau orice document echivalent din care sa reiasa situatia datoriilor, conformlegislatiei in vigoare din tara de origine, din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depune oferta .
6) Certificat fiscal (restante buget local) al operatorului economic sau orice document echivalent
Documentele specificate la punctele 1-2 se vor prezenta conform formularelor din Sectiunea D de date ?Formulare de transmitere a Ofertei?.CERINTA 2Certificarea participarii la procedura cu oferta independenta ? conform Ordinului ANRMAP 314/2010 privind punerea in aplicare a certificatului de participare la licitatii cu oferta independenta.
Demonstrarea acestei cerinte se face prin prezentarea declaratiei "Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta" conform formularului din Sectiunea D ?Formulare de transmitere a Ofertei?.Certificarea inexistentei conflictului de interese, asa cum se specifica la art 69 si 69^1 din OUG34/2006, aprobata cu modificarile si completarile ulterioare.Reprezentantii autorizati ai OMV Petrom, respectiv persoanele cu functii de decizie care aproba, semneaza documentele in legatura cu aceasta procedura de licitatie restransa sunt: Mariana Gheorghe - Director General Executiv, Presedinte al Directoratului;, Andreas Peter Matje - Director Financiar, Membru al Directoratului;
Johann Pleininger - Membru al Directoratului, responsabil pentru activitatea de Explorare si Productie
Neil Anthony Morgan - Membru al Directoratului, responsabil cu activitatea de Rafinare si Marketing
Cristian Secosan -Membru al Directoratului, responsabil cu cu activitatea de Gaze si Energie
Alina Gabriela POPA - Director Departament FinanciarThomas Repolust ? Director Departament Achizitii Proiecte si InginerieFranz Zisser ? Director Departament Dezvoltare Programe Gaz.Demonstrarea acestei cerinte se face prin prezentarea unei declaratii pe propria raspundere, conform formularului care se regaseste in Sectiunea D ?Formulare de transmitere a Ofertei ?.
In cazul in care vor exista subcontractanti, aceasta declaratie va fi prezentata de fiecare subcontractant.In cazul in care vor exista terti sustinatori, aceasta declaratie va fi prezentata de fiecare tert sustinator. CERINTA nr. 1:
Demonstrarea capacitatii de exercitare a activitatii profesionale prin forma de inregistrare precum si prin obiectul de activitate.
Pentru a-si demonstra capacitatea de exercitare a activitatii profesionale (forma de inregistrare precum si obiectul de activitate) ofertantul, persoana fizica sau juridica romana sau straina va prezenta:
i. Certificat constatator in copie legalizata, original sau copie lizibila dupa original (?in conformitate cu originalul?), emis de Oficiul Registrului Comertului (sau alta institutie echivalenta in tara de origine a operatorului economic) pentru a arata activitatea desfasurata de operatorul economic. Informatiile cuprinse in certificatul constatator trebuie sa fie reale/actuale la data limita de depunere a ofertei. Obiectul contractului trebuie sa aiba un corespondent in codul NACE (Nomenclatorul de activitati din Comunitatea Europeana) inregistrat in certificatul eliberat de Oficiul Registrului Comertului din tara de origine a operatorului economic sau orice alt document echivalent, prin care sa dovedeasca forma de inregistrare a operatorului economic si competenta de a realiza activitati economice in domeniul corespunzator obiectului contractului necesare pentru indeplinirea scopului contractului ce va rezulta din prezenta procedura.Toti ofertantii vor depune traduceri autorizate in limba engleza pentru documentul mentionat anterior.
In cazul unei asocieri, fiecare asociat trebuie sa depuna acest document.Cerinta nr. 2Autorizarea operatorilor economici (romani sau straini) precum si a persoanelor fizice pentru proiectarea, executarea si exploatarea instalatiilor de suprafata legate de productia de gaze naturale emisa de ANRE (Autoritatea Romana de Reglementare in domeniul Energiei) in conformitate cu cerintele specificate in Ordinul 89/2009 pentru aprobarea Regulamentului privind atesatrea si verificarea persoanelor fizice si a operatorilor economici care desfasoara activitati de proiectare, executie si exploatare a gazelor naturale- in conformitate cu modificarile ulterioare, sau echivalent, valabil la data limita de depunere a ofertelor. In cazul in care activitatile care urmeaza a fi executate in cadrul contractului care rezulta din aceasta procedura, cum au fost nominalizate mai sus, vor fi executate de subcontractanti, resursele prezentate de subcontractanti in acest sens, vor fi considerate ca facand parte din procesul de calificare.Pentru a-si demonstra capacitatea de exercitare a activitatii profesionale, Ofertantul trebuie sa prezinte:
1. Certificate/documente emise de ANRE
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1Avand in vedere conditiile comerciale din contract si natura lucrarilor ce urmeaza a fi realizate cat si valoarea maxima estimata a contractului:
i. media cifrei de afaceri globala pe ultimii 3 ani financiari incheiati sa fie de minim 14250000 EURO
ii. Demonstrarea accesului neconditionat la resurse financiare de minim 2 milioane EURO, pe perioada de cel putin 125 zile, incepand de la data semnarii contractului, estimat a fi la inceputul lunii Decembrie 2013
Pt a-si demonstra situatia economica si financiara ofertantul va prezenta urmatoarele documente:
1) Declaratie privind cifra de afaceri in ultimii 3 ani financiari incheiati (2010, 2011, 2012)
2) Copii ale bilanturilor sau extrase din bilanturile contabile pentru ultimii 3 ani financiari incheiati (2010, 2011, 2012)sau orice alte documente justificative considerate adecvate pentru a indica cifra de afaceri globala a ofertantului sau Raportul auditorilor pentru ultimele 3 situatii financiare aferente anilor financiari incheiati (2010, 2011, 2012), acolo unde este aplicabil;
3) Adresa / comunicarea / documentul original eliberat de o organizatie / institutie financiara care sa ateste faptul ca situatia financiara a ofertantului a fost evaluata si operatorul economic care participa la procedura in mod individual sau in asociere este eligibil in orice moment pentru a obtine acces la resurse financiare, Acest document trebuie sa includa detaliile de contact ale persoanei care a semnat aceasta comunicare si trebuie sa fie in conformitate cu exemplul prezentat in Sectiunea D Formulare.
Pentru situatiile financiare exprimate in alte monede decat EUR se va folosi pentru conversie rata medie anuala de schimb comunicata de catre Banca Centrala Europeana http: //www.ecb.intDaca un grup de operatori economici depune o oferta comuna, atunci situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului. In acest caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
Modalitatea de indeplinire
Pt a-si demonstra situatia economica si financiara ofertantul va prezenta urmatoarele documente:
1) Declaratie privind cifra de afaceri in ultimii 3 ani financiari incheiati (2010, 2011, 2012)
2) Copii ale bilanturilor sau extrase din bilanturile contabile pentru ultimii 3 ani financiari incheiati (2010, 2011, 2012)sau orice alte documente justificative considerate adecvate pentru a indica cifra de afaceri globala a ofertantului sau Raportul auditorilor pentru ultimele 3 situatii financiare aferente anilor financiari incheiati (2010, 2011, 2012), acolo unde este aplicabil;
3) Adresa / comunicarea / documentul original eliberat de o organizatie / institutie financiara care sa ateste faptul ca situatia financiara a ofertantului a fost evaluata si operatorul economic care participa la procedura in mod individual sau in asociere este eligibil in orice moment pentru a obtine acces la resurse financiare, Acest document trebuie sa includa detaliile de contact ale persoanei care a semnat aceasta comunicare si trebuie sa fie in conformitate cu exemplul prezentat in Sectiunea D Formulare.
Pentru situatiile financiare exprimate in alte monede decat EUR se va folosi pentru conversie rata medie anuala de schimb comunicata de catre Banca Centrala Europeana http: //www.ecb.intDaca un grup de operatori economici depune o oferta comuna, atunci situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului. In acest caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1Demonstrarea experientei in gestionarea proiectului, proiectarea, constructia, fabricarea/asamblarea, instalarea pe amplasament (EPCC contract - contract de proiectare, constructie si montaj echipamente asociate, punere in functiune si gestionarea proiectului) a cel putin unei (1) statii de conditionare gaze cu glicoli cu o capacitate minima de 3.000.000 Sm3/zi, lucrari executate in cadrul unui singur contract sau in maxim 3 contracte separate, in ultimii cinci ani (5) ani pana la termenul limita de depunere a ofertei, lucrari care au fost efectuate in conformitate cu normele profesionale aplicabile in domeniu si care au fost finalizate prin punerea in functiune a respectivelor statii de conditionare gaze.
Modalitatea de indeplinire
Pentru a-si demonstra capacitatea tehnica si profesionala, ofertantul trebuie sa prezinte, urmatoarele:
1. Declaratie privind lista principalelor lucrari prestate in ultimii 5 ani calendaristici, calculata pana la data limita de depunere a ofertei. Ofertantul trebuie sa prezinte detalii despre valoarea lucrarilor, tipul acestora, data finalizarii si beneficiari, precum si documente care sa confirme ca lucrarile incluse in declaratie au fost realizate sau sunt realizate corespunzator.
2. Certificate/documente emise sau contrasemnate de beneficiarii lucrarilor similare din care sa rezulte lucrarile realizate, perioada in care s-au realizat si modalitatea de realizare.Daca un grup de operatori economici depune o oferta comuna, atunci capacitatea tehnica si profesionala se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului. In acest caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
Capacitatea tehnica si profesionala poate fi sprijinita de o alta entitate, indiferent de relatiile juridice dintre ofertant si entitatea respectiva, folosind formularul din Secitunea D ? Formulare
Cerinta nr. 2Demonstrarea accesului la infrastructura/facilitatile (ex: echipamente) necesare pentru indeplinirea corespunzatoare a activitatilor din cadrul contractului de lucrari (inclusiv existenta acordurilor, autorizatiilor necesare pentru aceasta infrastructura, acolo unde legislatia impune in mod specific acest lucru).
Modalitatea de indeplinire
Pentru a-si demonstra capacitatea tehnica si profesionala, Ofertantul trebuie sa prezinte:
1. ?Declaratie privind infrastructura de care dispune operatorul economic?, pentru indeplinirea corespunzatoare a Contractului, folosind formularul din Sectiunea D - Formulare
Daca un grup de operatori economici depune o oferta comuna, atunci capacitatea tehnica si profesionala se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului. In acest caz, fiecare asociat este obligat sa prezinte aceste documente, iar cerinta minima se va considera indeplinita in mod cumulativ.
Capacitatea tehnica si profesionala poate fi sprijinita de o alta entitate, indiferent de relatiile juridice dintre ofertant si entitatea respectiva, folosind formularul din Secitunea D ? Formulare
Cerinta nr. 1Dovada asigurarii unui nivel corespunzator al calitatii, in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008 sau echivalentPentru atestarea indeplinirii acestei cerinte, ofertantul trebuie sa prezinte urmatoarele documente:
i. Documentul de certificare a sistemului de management al calitatii ofertantului, emis de terta parte pentru ofertant sauii. Manualul sistemului de management al calitatii in vigoare la data depunerii ofertei sau ultimul raport de audit, care nu trebuie sa fie emis inainte de decembrie 2012.In cazul unei asocieri, aceasta cerinta trebuie indeplinita individual de fiecare membru al asocierii pentru partea din contract pe care o realizeaza.
Autoritatea contractanta accepta orice alte probe sau dovezi prezentate de acesta (inclusiv dosarul de prezentare a sistemului de management al calitatii), daca prin aceste probe sau dovezi se confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii.Autoritatea Contractanta isi rezerva dreptul de a solicita orice documente si informatii suplimentare care sa demonstreze mentinerea sistemelor de asigurarea a calitatii.
Modalitatea de indeplinire
Pentru atestarea indeplinirii acestei cerinte, ofertantul trebuie sa prezinte urmatoarele documente:
i. Documentul de certificare a sistemului de management al calitatii ofertantului, emis de terta parte pentru ofertant sauii. Manualul sistemului de management al calitatii in vigoare la data depunerii ofertei sau ultimul raport de audit, care nu trebuie sa fie emis inainte de decembrie 2012.In cazul unei asocieri, aceasta cerinta trebuie indeplinita individual de fiecare membru al asocierii pentru partea din contract pe care o realizeaza.
Autoritatea contractanta accepta orice alte probe sau dovezi prezentate de acesta (inclusiv dosarul de prezentare a sistemului de management al calitatii), daca prin aceste probe sau dovezi se confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii.Autoritatea Contractanta isi rezerva dreptul de a solicita orice documente si informatii suplimentare care sa demonstreze mentinerea sistemelor de asigurarea a calitatii.
Cerinta nr. 2
Dovada asigurarii unui nivel corespunzator al protectiei mediului, in conformitate cu SR EN ISO 14001:2005 sau echivalentPentru atestarea indeplinirii acestei cerinte, ofertantul trebuie sa prezinte urmatoarele documente:
i. Documentul de certificare a sistemului de management al mediului ofertantului, emis de terta parte pentru ofertant sauii. Manualul sistemului de management al mediului in vigoare la data depunerii ofertei sau ultimul raport de audit, care nu trebuie sa fie emis inainte de decembrie 2012.In cazul unei asocieri, aceasta cerinta trebuie indeplinita individual de fiecare membru al asocierii pentru partea din contract pe care o realizeaza.
Autoritatea contractanta accepta orice alte probe sau dovezi prezentate de acesta (inclusiv dosarul de prezentare a sistemului de management al mediului), daca prin aceste probe sau dovezi se confirma asigurarea unui nivel corespunzator al protectiei mediului.Autoritatea Contractanta isi rezerva dreptul de a solicita orice documente si informatii suplimentare care sa demonstreze mentinerea sistemelor de protectiei a mediului.
Modalitatea de indeplinire
Pentru atestarea indeplinirii acestei cerinte, ofertantul trebuie sa prezinte urmatoarele documente:
i. Documentul de certificare a sistemului de management al mediului ofertantului, emis de terta parte pentru ofertant sau;ii. Manualul sistemului de management al mediului in vigoare la data depunerii ofertei sau ultimul raport de audit, care nu trebuie sa fie emis inainte de decembrie 2012.In cazul unei asocieri, aceasta cerinta trebuie indeplinita individual de fiecare membru al asocierii pentru partea din contract pe care o realizeaza.
Autoritatea contractanta accepta orice alte probe sau dovezi prezentate de acesta (inclusiv dosarul de prezentare a sistemului de management al mediului), daca prin aceste probe sau dovezi se confirma asigurarea unui nivel corespunzator al protectiei mediului.Autoritatea Contractanta isi rezerva dreptul de a solicita orice documente si informatii suplimentare care sa demonstreze mentinerea sistemelor de protectiei a mediului.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
60%
Descriere: Componenta financiara
2.
Caracteristici tehnice
40%
Descriere: Componenta tehnica
Punctaj maxim componenta tehnica: 400
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de entitatea contractanta
A0211422078_BUL-TEG
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 08.08.2013 11:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
12.08.2013 11:00
IV.3.5) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Engleza
Altele
Orice document referitor la aceasta procedura trebuie redactat/tradus in limba Engleza
IV.3.6) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.7) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 12.08.2013 13:00
Locul: Petrom City, Infinity Building, sala Edeleanu, Str. Coralilor nr. 22, Sector 1, Bucuresti,
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Membrii Comsiei de evaluare si reprezentantii autorizati/mandatati ai Ofertantilor.
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
VI.3) Alte informatii
Cu privire la Sectiunea IV.2.1) Criterii de atribuire: 1. Pretul Ofertei ? Pretul pentru executia lucrarilor ? maxim 600 de puncteA) Pretul pentru realizarea lucrarii ? 600 puncte pentru oferta admisibila cu pretul cel mai mic.Pentru restul ofertelor admisibile, punctele se vor calcula utilizand urmatoarea formula: P puncte (n) = P pre?(minim) / P pre?(n) x 600, unde: P pre? (n) - punctele ob?inute de oferta admisibila evaluata; P pre? (minim) ? pre?ul cel mai scazut al unei oferte admisibile; P pre? (n) ? pre?ul ofertei admisibile evaluate.2. Capacitatea tehnica ? punctajul pentru caracteristicile tehnice ? maxim 400 de puncteO oferta care prezinta orice abatere semnificativa de la prevederile documenta?iei de atribuire va fi descalificata in aceasta procedura.A) Disponibilitatea Statiei de Conditionare Gaze ? 150 puncte. Punctele se vor calcula utilizand urmatoarea formula: 100 x numarul de ore in functiune in primul an de operare/ numarul total de ore in primul an de operare(excluzand opririle cauzate de alte cauze externe statiei de uscare gaze). Pentru fiecare 0, 1% mai multa disponibilitate peste cerinta minima din caietul de sarcini vor fi acordate 15 puncte pana la un maximum de 98% disponibilitate ce corespunde cu 150 de puncte: pentru 97, 1% - 15 puncte; pentru 97, 2% - 30 puncte;etc ... Calculul disponibilitatii se va face la o zecimala.B) Timp de finalizareOferta admisibila care prezinta un timp de finalizare estimat de 364 zile (Tmin) sau mai scurt, va primi un scor de 250 de puncte, in timp ce oferta admisibila care prezinta un timp de finalizare mai mare de 434 zile (Tmax), va fi considerate neconforma. Pentru celelalte Oferte admisibile punctele sunt calculate folosind urmatoarele formule: pentru fiecare 7 zile in plus pentru timpul de finalizare fata de Tmin 364 zile (care reprezinta timpul cel mai scurt de finalizare cu un procent de 100%) se vor scadea cate 10% procente pana la Tmax 434 zile (ce reprezinta timpul maxim de finalizare). Ppuncte (n) = Procent (%) x 250, unde: Ppuncte (n) ? punctele primite de Oferta admisibila evaluata; Procente (%) ? procente obtinute de Oferta admisibila evaluata.Contractul se va semna cu ofertantul care va avea obtine cel mai mare punctaj in urma aplicarii factorilor de evaluare. In cazul in care punctajele ofertelor per total si punctajul pentru criteriul "Pret" sunt de asemenea egale, se va continua departajarea luand in considerare cel mai mare punctaj acordat criteriului "timp de finalizare".Documentele emise de institutiile abilitate pot fi prezentate in original / copie legalizata / copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?. OMV Petrom isi rezerva dreptul de a solicita ofertantului clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, pentru conformitate, prezentarea in original / copie legalizata a tuturor documentelor prezentate in copie.Documentatia de atribuire, respectiv Fisa de date a achizitiei si formularele necesare, Caietul de sarcini (fara anexe), Contractul sunt disponibile in SEAP, utilizand interfata www.e-licitatie.ro. Anexele aferente Caietului de Sarcini pot fi ridicate sau solicitate pentru a fi transmise pe suport electronic (CD) de la persoana de contact nominalizata la Sectiunea I.1Atragem atentia ca documentele prezentate in limba romana aferente Caietului de Sarcini, Conditiilor Contractuale si Formulare sunt doar cu scop informativ. In caz de neconcordanta intre documentele mentionate anterior referitoar la informatiile prezentate in limba engleza si cele prezentate in limba romana, varianta in limba engleza va prevala.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
In conformitate cu art. 256 ind2 din OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
OMV Petrom S.A. Legal Department
Adresa postala: str. Coralilor, nr. 22, Petrom City, Tower Building, 4th fl, sector 1, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 013329, Romania, Tel. +40 372483368, Email: [email protected], Fax: +40 212069641, Adresa internet (URL): www.petrom.com
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
13.06.2013 09:13
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer