Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Licitatie Publica - Supervizarea lucrarilor de constructii in cadrul Proiectului ?Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Hunedoara?


Anunt de participare numarul 143185/19.04.2013
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:
CONSILIUL JUDETEAN HUNEDOARA
Adresa postala: Deva, str. 1Decembrie 1918, nr.28, jud.Hunedoara, Localitatea: Deva, Cod postal: 330005, Romania, Punct(e) de contact: VIOREL ROTAR, Tel. +40 254/213383, Email: [email protected], Fax: +40 254/230030, Adresa internet (URL): www.cjhunedoara.ro, Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
Adresa de la care se pot obtine informatii suplimentare:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Caietul de sarcini si documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv si sistemul de achizitie dinamic) pot fi obtinute la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
Ofertele sau solicitarile de participare trebuie transmise la:
Punctul (punctele) de contact mentionat(e) anterior
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau locala
Activitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Supervizarea lucrarilor de constructii in cadrul Proiectului ?Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Hunedoara?
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Servicii
12 - Servicii de arhitectura; servicii de inginerie si servicii integrate de inginerie; servicii de amenajare urbana si servicii de arhitectura peisagistica; servicii conexe de consultanta stiintifica si tehnica; servicii de testare si analiza tehnica
Locul principal de prestare: judetul Hunedoara
Codul NUTS: RO423 - Hunedoara
II.1.3) Anuntul implica
Un contract de achizitii publice
II.1.4) Informatii privind acordul-cadru
II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
Consiliul Judetean Hunedoara implementeaza cu finantare POS Mediu Axa prioritara 2, Domeniul Major de Interventie 1 ?Dezvoltarea sistemelor integrate de management al deseurilor si extinderea infrastructurii de management al deseurilor? proiectul Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Hunedoara. In Caietul de Sarcini sunt prezentate activitatile ce urmeaza a fi prestate in cadrul realizarii contractului de supervizare a lucrarilor de constructii in cadrul proiectului?Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Hunedoara?.
In cadrul prezentului contract prestatorul trebuie sa duca la bun sfarsit urmatoarele activitati:
? Supervizarea lucrarilor de constructii din cadrul proiectului
II.1.6) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
71520000-9 - Servicii de supraveghere a lucrarilor (Rev.2)
90700000-4-Servicii privind mediul (Rev.2)
II.1.7) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Da
II.1.8) Impartire in loturi
Nu
II.1.9) Vor fi acceptate variante
Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului/acordului cadru
II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
Supervizarea lucrarilor de constructii din cadrul proiectului.
Valoarea estimata: 6577753 lei fara TVA, din care 313226 lei fara TVA aferent procentului de diverse si neprevazute.
Valoarea estimata fara TVA: 6, 577, 753RON
II.2.2) Optiuni
Nu
II.3) Durata contractului/acordului cadru sau termenul pentru finalizare
41 luni incepand de la data atribuirii contractului
Sectiunea III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Depozite valorice ?i garantii solicitate
Cuantumul garantiei de participare: 125.290 lei; perioada de valabilitate a garantiei de participare va fi cel putin egala cu perioada de valabil a ofertei; modalit de constituire conform prev art. 86 alin.(1) din H.G.R. nr. 925/2006. Echivalenta pentru o garantie de participare depusa in alte valute decat leul, se va face la cursul BNR din data anterioara datei limita de depunere a ofertelor cu 5 zile. In cazul situatiilor prevazute la art.278^1 din OUG nr.34/2006 autoritatea contractanta va retine din garantia de participare suma de 8186, 45 lei. Restituirea garantiei de participare se va face cf prevederilor legale. Cuantumul garant de buna exec :10 % din pretul contractului fara TVA. Modalitatea de constit in oricare dintre formele de la art. 90 alin. (1)-(3) din HGR nr.925/2006. Totodata, se vor avea in vedere prevederile HGR nr. 1045/2011.
III.1.2) Principalele modalitati de finantare si plata si/sau trimitere la dispozitiile relevante
Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), bugetul de stat, bugetul local83, 5 % FEDR prin POS Mediu Axa prioritara 215, 5 % buget de stat1% buget local + 100 % cheltuieli neeligibile
III.1.3) Forma juridica pe care o va lua grupul de operatori economici caruia i se atribuie contractul
Asociere conform art. 44 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
III.1.4) Executarea contractului este supusa altor conditii speciale
Nu
III.2) Conditii de participare
III.2.1) Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr. 1- Prezentare Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 180 din O.U.G. nr. 34/2006 (conform Formular nr.1.)
- Declaratia se va prezenta de fiecare asociat si tert sustinator .
Incadrarea in una sau mai multe dintre situatiile prevazute la art.180 atrage excluderea ofertantului din procedura pentru atribuirea contractului.
Cerinta nr.2
-Prezentare Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.181 din O.U.G. nr. 34/2006 (conform Formular nr. 2)
- Declaratia se va prezenta de fiecare asociat- Fiecare tert sustinator va prezenta Declaratia pe proprie raspundere din care sa rezulte ca nu se afla in situatiile prevazute la art.181 lit.a), c^1) si d) din O.U.G. nr. 34/2006.
Incadrarea in una sau mai multe dintre situatiile prevazute la art. 181 atrage excluderea ofertantului din procedura pentru atribuirea contractului.
Cerinta nr.3
- Prezentare Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, conform Ordinului Presedintelui ANRMAP nr.314/2010 (Formular nr. 3)
Cerinta nr.4
- Prezentare Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 din O.U.G. nr. 34/2006 (Formular nr. 4) . Declaratia se va prezenta de fiecare asociat, subcontractant, cat si de tertul sustinator.
Avand in vedere Ordinul Presedintelui ANRMAP nr.170/2012, persoanele cu functii de decizie in cadrul CJ Hunedoara sunt: Mircea Ioan Molot- Presedinte, Tiberiu Ioan Balint-Vicepresedinte, Ioan Rus- Vicepresedinte, Dan Stoian- Administrator public, Dana Dan- Secretar al judetului, Daniela Salasan- Director executiv, Goanta Lia- Sef serviciu, Gabriela Bindea-Sef serviciu, Mariana Birsoan-Sef serviciu, Munteanu Marius- Sef serviciu, Jurca Ana-consilier achizitii, Berceanu Gabriel- consilier juridic, Zudor Estera- consilier tehnic, Mates Cecilia- consilier achizitii, Consilieri judeteni: Babau Valeriu, Barea Vasile, Cazan Agripina Elena, Botici Ovidiu Laurentiu, Coltescu Marin, Costa Cosmin Cristian, Cristescu Costica, David Adrian Nicolae, Damian Dana, Dobrei Lidia, Gligor Dorin Oliviu, Henti Iulian Cosmin, Hirghidusi Ion, Lazar Danil, Morar Nicolae Simion, Oprisa Ioan Florin, Mutiu Florin, Petrui Ioan Dorin, Plescan Dorina, Prip Ioan, Rudeanu Mihail Nicolae, Socol Ioan Marcel, Stanescu Vetuta, Stoica Raul, Staier Ioan Dumitru, Toma Florian, Turdean Radu Eugen, Tolas Liliana, Ivanus Nicolae, Zvinca Adrian;Cerinta nr.5
Prezentare certificate de atestare fiscala privind plata taxelor si impozitelor la bugetul general consolidat si la ce local, din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele. Certficatele solicitate se vor prezenta in oricare din formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
Operatorii economici nerezidenti (straini) au dreptul de a prezenta orice documente edificatoare pentru demonstrarea faptului ca si-au platit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre bugetul de stat si bugetul local, in conformitate cu cerintele solicitate de autoritatea contractanta, eliberate de autoritatile competente ale tarilor de origine (cum ar fi certificate, caziere fiscale sau alte documente echivalente). Documentele se vor prezenta insotite de traducerea autorizata a acestora in limba romana.
Cerinta nr.6
-Prezentare Declaratie prvind calitatea de participant la procedura (Formular nr. 5). Declaratia se va prezenta de fiecare asociat. Cerinta nr.1
Prezentare Certificat constatator eliberat de ONRC, in oricare din formele original/copie legalizata/copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?, din care sa reiasa ca obiectul de activitate al ofertantului include activitati ce fac obiectul prezentei achizitii publice.
Ofertantul clasat pe primul loc va prezenta pentru conformitate, la solicitarea AC, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, documentul in original/copie legalizata.Persoane juridice/fizice straine vor prezenta documente care dovedesc forma de inregistrare si, dupa caz, de atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile din tara in care ofertantul ete stabilit, in limba in care au fost emise, insotite de o traducere autorizata a acestora in limba romana.
Ofertantul clasat pe primul loc va prezenta pentru conformitate, la solicitarea AC, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, documentul in original/copie legalizata.
III.2.2) Capacitatea economica si financiara
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1 Cifra de afaceri
Media cifrei de afaceri globale pe ultimii 3 ani (2010, 2011, 2012) sa fie cel putin egala cu 12.500.000 lei.
Se vor prezenta:
- Fisa de informatii generale
- Bilanturile contabile pe ultimii 3 ani (vizate si inregistrate de organele competente) sau, dupa caz, rapoarte anuale emise de auditori financiari ori societati specializate sau alte documente edificatoare, in masura in care acestea reflecta situatia economica si financiara a ofertantului.
Daca exista operatori economici care nu au obligatia legala de depunere a bilantului pentru 2012 pana la data depunerii ofertelor, se vor lua in considerare alte documente contabile in sustinerea cifrei de afaceri.
In masura in care publicarea bilanturilor contabile nu este prevazuta de legislatia tarii in care este stabilit ofertantul, atunci acesta va prezenta alte documente edificatoare care sa reflecte o imagine fidela a situatiei lui economice si financiare. Documentele se vor prezenta insotite de traducerea autorizata a acestora in limba romana.
Capacitatea economica si financiara a ofertantului poate fi sustinuta, pentru indeplinirea contractului, si de o alta persoana, indiferent de natura relatiilor juridice existente intre ofertant si persoana respectiva. Persoana care asigura sustinerea nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire, conform prevederilor art.180, art.181 lit.a), c^1) si d), respectiv art.69^1 din OUG nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Formularul nr.6- Fisa de informatii generalePentru echivalenta se va avea in vedere cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR pentru fiecare an in parte.Daca un grup de operatori economici depune oferta comuna, situatia economica si financiara se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului.Formular nr.25- Declaratie angajament de sustinere economica si financiara, incheiat in forma autenticaFormular nr.1 -Declaratie privind neinc in prev art. 180 din O.U.G. nr. 34/2006Formular nr.2- Declaratie privind neincadrarea in dispozitiile art.181 lit.a), c^1) si d) din O.U.G. nr. 34/2006Formular nr.4 -Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 din O.U.G. nr. 34/2006
III.2.3) Capacitatea tehnica
Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate
Cerinta nr.1 Experienta similara
Ofertantul va face dovada ca, in ultimii 3 ani, calculati pana la data limita de depunere a ofertelor, a prestat si dus la bun sfarsit servicii similare ca natura si complexitate cu cele ce fac obiectul prezentului contract (respectiv servicii de supervizare lucrari), in valoare/valoare cumulata de minim 6.264.527 lei fara TVA, prestate in baza a maxim 3 contracte.
Cerinta nr.2
Informatii referitoare la echipamentele tehnice si soft-urile de care dispune ofertantul pentru indeplinirea corespunzatoare a contractului de servicii.
Cerinta nr.3
Informatii referitoare la studiile, pregatirea profesionala si calificarea personalului de conducere, precum si ale persoanelor responsabile pentru indeplinire contractului de servicii.
Ofertantul trebuie sa faca dovada ca dispunecel putin de urmatorul personal de specialitate necesar pentru indeplinirea contractului:
3.1. Lider de echipa- studii universitare; Certificare profesionala/diploma de Manager de Proiect conform COR 241919 sau echivalent sau studii postuniversitare in managementul de proiect sau echivalent; minim 5 ani de experienta profesionala generala; implicarea intr-un contract/proiect in calitate de manager (lider de echipa, coordonator)
3.2. Asistent lider de echipa- studii universitare, participarea intr-un proiect in calitate de lider /asistent lider de proiect/manager proiect
3.3. Diriginte de santier atestat pe domeniul de atestare 2.2 Constructii civile, industriale si agricole, categoria de importanta C
3.4. Diriginte de santier atestat pe domeniul de atestare 3.3 drumuri, poduri piste de aviatie, transport pe cablu- de interes local
3.5. Diriginte de santier atestat pe domeniul de atestare 6 Constructii edilitare si de gospodarie comunala
3.6. Diriginte de santier atestat pe domeniul 5.2 Lucrari hidrotehnice, categoria de importanta C sau 7 Lucrari de imbunatatiri funciare
3.7. Diriginte de santier atestat pe domeniul de atestare 8 Instalatii aferente constructiilor- 8.1. Instalatii electrice, 8.2. Instalatii sanitare si termoventilatii si 9.1. retele electrice.
3.8. Expert de mediu- studii universitare sau studii postuniversitare, specializare in ingineria mediului, stiinta mediului, ecologie sau similar; minim 5 ani de experienta profesionala generala; participarea in cel putin un proiect similar.
3.9.Inginer de asigurare a calitatii- studii universitare de inginerie civila/ingineria mediului;minim 5 ani de experienta profesionala generala; participare in cel putin 1 proiect similar
Se vor nominaliza persoane diferite pentru fiecare din pozitiile mentionate.
Cerinta nr.4
Informatii privind efectivele medii anuale ale personalului angajat si al cadrelor de conducere in ultimii 3 ani.
Cerinta nr.5
Informatii privind partea din contract pe care ofertantul are intentia sa o subcontracteze.Se vor prezenta datele de identificare ale subcontractantilor.
Cerinta nr.6
Informatii privind masurile de protectia mediului pe care op. ec. le poate aplica in timpul indeplinirii contractului
Capacitatea tehnica si profesionala a ofertantului poate fi sustinuta, pentru indeplinirea contractului, si de o alta persoana, indiferent de natura relatiilor juridice existente intre ofertant si persoana respectiva. Persoana care asigura sustinerea nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire, conform prevederilor art.180, art.181 lit.a), c^1) si d), respectiv art.69^1 din OUG nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Cerinta nr.1
Ofertantul va prezenta Certificatul privind implementarea si mentinerea unui Sistem de Management al Calitatii, in conformitate cu cerintele specificatiei SR EN ISO 9001 sau echivalent, pentru obiecte de activitate relevante in raport cu obiectul procedurii.
Cerinta nr.2
Ofertantul va prezenta Certificatul privind implementarea si mentinerea unui Sistem de Management de Mediu, in conformitate cu cerintele specificatiei SR EN ISO 14001 sau echivalent, pentru obiecte de activitate relevante in raport cu obiectul procedurii .
Nivel(uri) specific(e) minim(e) necesar(e)
Se vor prezenta: - Declaratie privind lista principalelor servicii prestate in ultimii 3 ani (Formular nr.7), continand valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati- Fisa de experienta similara (Formular nr.8) pentru serviciile prestate si prezentate drept experienta similara, insotita de certificate/ documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul privat beneficiar, pentru confirmarea prestarilor de servicii, care vor contine date referitoare la: beneficiarul contractului, tipul serviciilor/ activitatilor prestate, perioada in care s-a realizat contractul, valoarea contractului.Operatorii nerezidenti vor prezenta documentele solicitate insotite de traducerea autorizata a acestora in limba romana.In cazul unei asocieri, cerinta minima se demonstreaza prin luarea in considerare a tuturor resurselor asocierii.Prin formularea ?servicii duse la bun sfarsit? se intelege: - servicii receptionate partial- servicii receptionate la sfarsitul prestarii (sfarsitul prestarii nu presupune expirarea perioadei de garantie).Pentru echivalenta se va avea in vedere cursul mediu anual lei/valuta comunicat de BNR pentru fiecare an in parte, respectiv pentru ultimii 3 ani.Se va prezenta Declaratia privind utilajele, instalatiile, mijloacele de transport, echipamentele tehnice de care dispune operatorul ec. pt. indeplinirea corespunzatoare a contractului de servicii (Formular nr.9)Se va prezenta Lista cu personalul de specialitate propus (Formular nr.10)Pentru fiecare expert propus se vor prezenta CV-uri semnate in original si datate (Formular nr.11), declaratii de disponibilitate semnate in original (Formular nr.12), precum si urmatoarele documente suport care sa ateste pregatirea si experienta profesionala prezentate in CV: (a) copii conform cu originalul dupa diplome, adeverinte, certificate, atestate diriginti santier in termen de valabilitate la data limita de depunere a ofertelor (conform prevederilor Ordinului Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului nr. 1496/2011 sau echivalent) detinute de persoanele respective, necesare pentru dovedirea cerintelor minime;(b) documente care sa ateste experienta mentionata inCV (se vor solicita de catre comisia de evaluare, numai ofertantului clasat pe primul loc).Se va prezenta Formularul nr. 13- Declaratie referitoare la efectivele medii anuale ale personalului angajat si al cadrelor de conducere in ultimii 3 ani.Se vor prezenta: Formular nr.14-Declaratie privind partea din contract pe care operatorul economic are intentia sa o subcontracteze;Formular nr.15- Acord de subcontractareSe va prezenta o declaratie pe propria raspundere cu privire la respectarea masurilor de protectie a mediului pe toata durata de indeplinire a contractului? Formular nr.17 . In cazul unei asocieri, aceasta declaratie va fi prezentata de catre liderul asocierii in numele asociatiei.Formular nr.26- Declaratie angajament de sustinere tehnica si profesionala, incheiat in forma autenticaFormular nr.1 -Declaratie privind neinc in prev art. 180 din O.U.G. nr. 34/2006Formular nr.2- Declaratie privind neincadrarea in dispozitiile art.181 lit.a), c^1) si d) din O.U.G. nr. 34/2006Formular nr.4 -Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 69^1 din O.U.G. nr. 34/2006In cazul unei asocieri, fiecare asociat va prezenta certificatul ISO 9001 sau echivalent pentru obiecte de activitate relevante in raport cu obiectul procedurii. Certificatul va fi in termen de valabilitate la data limita de depunere a ofertelor si se va prezenta in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.In cazul unei asocieri, fiecare asociat este obligat sa prezinte certificatul ISO 14001 sau echivalent pentru obiecte de activitate relevante in raport cu obiectul procedurii. Certificatul va fi in termen de valabilitate la data limita de depunere a ofertelor si se va prezenta in copie lizibila cu mentiunea ?conform cu originalul?.
III.2.4) Contracte rezervate
Nu
III.3) Conditii specifice pentru contractele de servicii
III.3.1) Prestarea serviciilor in cauza este rezervata unei anumite profesii
Nu
III.3.2) Persoanele juridice au obligatia sa indice numele si calificarile profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective
Nu
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economicin ceea ce priveste:
- criteriile mentionate in continuare
Criterii
Pondere
1.
Pretul ofertei
60%
Descriere: Componenta financiara
2.
Identificarea si descrierea riscurilor care pot afecta executia contractului
20%
Descriere: Componenta tehnica
3.
Recomandari de reducere/eliminare a riscurilor identificate, fara a afecta cerintele din Caietul de Sarcini, inclusiv si modul prin care aceste riscuri identificate vor fi depasite
20%
Descriere: Componenta tehnica
Punctaj maxim componenta tehnica: 40
IV.2.2) Se va organiza o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Da
Anunt de intentie
Numarul anuntului in JO: 2012/S204-335765 din 23.10.2012
IV.3.3) Conditii de obtinere a caietului de sarcini si a documentatiei suplimentare (cu exceptia unui SAD) sau a documentului descriptiv (in cazul unui dialog competitiv)
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 14.06.2013 12:00
Documente de plata: NU
IV.3.4) Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
18.06.2013 14:00
IV.3.5) Data transmiterii invitatiilor de prezentare de oferte sau de participare candidatilor selectati
IV.3.6) Limba sau limbile in care poate fi redactata oferta sau cererea de participare
Romana
IV.3.7) Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta
120zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
IV.3.8) Conditii de deschidere a ofertelor
Data: 19.06.2013 10:00
Locul: sediul autoritatii contractante
Persoane autorizate sa asiste la deschiderea ofertelor: da
Reprezentantii imputerniciti ai ofertantilor si observatori ai MFP-UCVAP daca este cazul
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Contractul este periodic
Nu
VI.2) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Da
Trimitere (trimiteri) la proiect(e) si/sau program(e): POS Mediu Axa Prioritara 2, Domeniul major de interventie 1 ?Dezvoltarea sistemelor integrate de management al deseurilor si extinderea infrastructurii de management al deseurilor?.
Tip de finantare: Program / ProiectProgram / Proiect: Programul Operational Sectorial de Mediu - POS Mediu
VI.3) Alte informatii
Ofertantul castigator va fi desemnat cel care obtine punctajul maxim prin insumarea punctajelor obtinute la toti factorii de evaluare descrisi anterior.In cazul in care doua sau mai multe oferte se claseaza pe locul intai cu acelasi punctaj, oferta castigatoare va fi cea care are cel mai mic pret. Daca si preturile sunt egale, autoritatea contractanta va solicita reofertarea pretului total al ofertei, fara TVA, in plic inchis, in vederea departajarii ofertelor.Pentru vizualizarea documentatiei de atribuire incarcate in SEAP operatorii economici trebuie sa aiba un program necesar vizualizarii fisierelor semnate electronic (acest program fiind disponibil gratuit pe site-urile furnizorilor de semnatura electronica).Pentru demonstrarea indeplinirii criteriilor de calificare prevazute la cap.III 2, ofertantul are dreptul de a prezenta initial doar o declaratie pe propria raspundere, semnata de reprezentantul sau legal, prin care confirma ca indeplineste cerintele de calificare astfel cum au fost solicitate in documentatia de atribuire. Declaratia va fi insotita de o anexa in care ofertantul va mentiona succint, dar precis, modul concret de indeplinire a respectivelor cerinte. (Formular nr.24)Solicitarile de clarificari se vor transmite la nr. de fax: 0254/226200.
VI.4) Cai de atac
VI.4.1) Organism competent pentru caile de atac
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Adresa postala: Str. Stavropoleos, nr. 6, sector 3, Bucuresti, Localitatea: Bucuresti, Cod postal: 030084, Romania, Tel. +40 213104641, Email: [email protected], Fax: +40 213104642 / +40 218900745, Adresa internet (URL): http: //www.cnsc.ro
Organism competent pentru procedurile de mediere
VI.4.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la art. 256^2 din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulteriare.
VI.4.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul administrare drumuri si achizitii publice
Adresa postala: str.1 Decembrie 1918, nr.28, Localitatea: Deva, Cod postal: 330025, Romania, Tel. +40 254/226200, Email: [email protected], Fax: +40 254/226200
VI.5) Data expedierii prezentului anunt
17.04.2013 08:01
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer