Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Ofertant - 11Frangers SRL


cod inregistrare:
RO 28084222
reprezentant legal:
persoana contact:
adresa:
cod postal:
telefon:
web:

Anunturi Atribuire
2013-09-24 Servicii de salubrizare automotoare si rame electrice apartinand Depourilor Timisoara, Arad, Brasov si Sibiu si servicii de salubrizare vagoane de calatori in Revizia de Vagoane Sibiu - vezi licitatie »
2013-09-16 Salubrizare automotoare si rame electrice la: DEPOUL PLOIESTI ? salubrizare in Statia Ploiesti Sud,- DEPOUL MEDGIDIA ? salubrizare in Statia Constanta, Statia Mangalia, Statia Medgidia, Depoul Medgidia -DEPOUL TECUCI ? Salubrizare in Depoul Tecuci -DEPO - vezi licitatie »
2013-05-29 Salubrizare vagoane de calatori la Reviziile de vagoane Brasov, Sibiu si Targu Mures - vezi licitatie »
2012-07-19 Servicii de salubrizare radicala, normala si curenta rame electrice si automotoare in Depoul C.F. Brasov - vezi licitatie »
2012-04-24 Salubrizare vagoane de calatori si automotoare la Reviziile de Vagoane Constanta , Mangalia, Depoul Medgidia si subunitatile acestora - vezi licitatie »
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer