Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Ofertant - A.C.K. FLUID S.R.L.


cod inregistrare:
RO 6856780
reprezentant legal:
persoana contact:
adresa:
cod postal:
telefon:
web:

Anunturi Atribuire
2013-09-18 Achizitie si instalare de echipamente SPAU si SRP - vezi licitatie »
2013-07-18 Verificarea, intretinerea, repararea si etalonarea sistemelor de contorizare a energiei termice furnizate de C.T. PALAS catre RADET Constanta, de masurare a debitului de gaz din SRS 7 si de masurare a debitului de apa bruta Fir nr.1+2 - vezi licitatie »
2012-04-24 Furnizarea si montarea de echipamente (RTU) de inregistrare a datelor de la debitmetre si contoare in ANB - vezi licitatie »
2012-03-22 Verificarea, intretinerea, repararea si etalonarea sistemelor de cotorizare a energiei termice furnizata de S.E. Constanta catre RADET Constanta si a sistemelor de masurare a debitului de gaz din SRS7 - vezi licitatie »
2011-06-29 Lucrari de service la sistemele de masurare gaze naturale tip SMG montate pe ramura Turburea si dezbenzinare - vezi licitatie »
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer