Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Autoritate Contractanta - SCOALA CU CLASELE I - VIII "AXENTE SEVER" AIUD


cod inregistrare:
12840966
reprezentant legal:
MIHAILA ADINA DACIANA
persoana contact:
CÃŽMPIAN ADRIAN
adresa:
STR. PIATA UNIRII NR. 9
cod postal:
515200
telefon:
0258/861585
web:
https//email.albanet.ro

Anunturi Atribuire
2009-02-24 Reabilitare Sc cu cls. I-VIII Axente Sever Aiud - Inlocuire usi si ferestre cu tamplarie PVC cu geam termopan in baile elevilor de la parterul cladirii - vezi licitatie »
2009-02-19 Lucrari de hidroizolare acoperis la Centrala termica CT1 CEB Sc. cu cls. I-VIII Axente Sever Aiud - vezi licitatie »
2009-02-18 Lucrari de reabilitare Sc cu cls. I-VIII Axente Sever Aiud - Reparatii tencuieli si zugraveli exterioare - vezi licitatie »
2007-12-20 Lucrari de refacere (reparatii) spaleti interiori si exteriori la geamuri si usi in urma inlocuirii geamurilor si usilor vechi cu tamplarie PVC cu geam termopan la Scoala cu clasele I-VIII "Axente Sever" Aiud, la parter, etaj I si II al cladirii - vezi licitatie »
2007-12-20 Reabilitare termica - inlocuirea ferestrelor cu tamplarie PVC cu geam termopan la cladirea scolii etaj II si inlocuirea usii de la parter de la intrarea elevilor si a celor doua panouri laterale cu tamplarie PVC cu geam termopan- vezi licitatie »
2007-09-07 Executie lucrari de reparatii curente la Scoala cu clasele I-VIII "Axente Sever" Aiud - vezi licitatie »
2007-09-05 Elaborare studiu fezabilitate reabilitare termica Scoala cu clasele I-VIII "Axente Sever" Aiud - vezi licitatie »
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer