Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - Achizitia a 200 buc. computere de birou, necesare derularii activitatii CASMB.


Detaliu pentru invitatia numarul 340696
Detaliu invitatie
Tip legislatie: OUG nr.34/2006
Autoritate contractanta: Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti
Numar invitatie: 340696/07.12.2012
Denumire contract: Achizitia a 200 buc. computere de birou, necesare derularii activitatii CASMB.
Stare procedura: In Desfasurare
SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) DESCRIERE
I.1.1) Sediul socialCasa de Asigurari de Sanatate a Municipiului BucurestiCod fiscal: 11629740, Adresa: Str. Branduselor nr.2-4, sector 3, Bucuresti, Telefon: 0316.901.003, Fax: 0316.901.023
I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele: SEAP
I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: In SEAP
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala
I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu
I.2.2) Tip Activitate: Sanatate
SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) DESCRIERE
II.1.1) Denumire contract: Achizitia a 200 buc. computere de birou, necesare derularii activitatii CASMB.
II.1.2) Tip contract: Furnizare
II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
II.1.5) Obiectul contractului: Achizitia a 200 buc. computere de birou, necesare derularii activitatii CASMB, conform caietului de sarcini anexat.
II.1.6) CPV: 30213300-8 - Computer de birou (Rev.2)
II.1.7) Impartire pe loturi: Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului / acordului cadru
II.2.1) Valoare estimata: 559, 600 RON
SECTIUNEA III: CRITERII DE CALIFICARE / ALTE CONDITII
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Conditii suplimentare, garantie de participare
Conditii suplimentare
Denumire
Descriere
Garantie de participare
Cuantumul garantiei de participare: 1, 96 % din valoarea estimata fara TVA, adica 11.000 lei.Poate fi constituita in urmatoarele forme: a)OP in cont RO02TREZ70027660520XXXXX-Banca ATCPMB, cf 11629740, insotit de un extras de cont. Avand in vedere ca OP este un instrument revocabil, pentru a se asigura ca banii exista in contul sau la momentul depunerii ofertelor, se solicita prezentarea unui extras de cont;b)Scrisoare de garantie bancara(Formular nr.8);c)instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate de asigurari, in cuantumul si pentru perioada solicitata.Acesta trebuie sa prevada daca plata garantiei se va executa: -conditionat, respectiv dupa constatarea culpei persoanei garantate, in conformitate cu contractul garantat;sau-neconditionat, respectiv la prima cerere a beneficiarului, pe baza declaratiei acestuia cu privire la culpa persoanei garantate.-Perioada de valabilitate: va fi mai mare cu 15 zile decat perioada de valabilitate a ofertei.Ofertantii care vor constitui garantia de participare prin OP sau prin instrument de garantare emis de o soc.bancara, vor include in cadrul acestora si urmatoarea clauza: ?in situatia in care subscrisa a depus contestatie la CNSC, iar acesta a respins contestatia, ne obligam sa viram in contul ac o valoare raportata la valoarea estimata a contractului, conform art. 278ยน(1) din OUG 34/2006, respectiv 4.339, 59 lei. Garantia se pierde in urmatoarele cazuri: 1-ofertantul isi retrage oferta in perioada de valabilitate;2-oferta sa fiind stabilita castigatoare, nu constituie garantia de buna executie in perioada de valabilitate a ofertei si oricum nu mai tarziu de 15 zile de la data semnarii contractului;3-oferta sa fiind stabilita castigatoare, refuza sa semneze contractul de achizitie publica in perioada de valabilitate a ofertei.
Garantie de buna executie
Garantia de buna executie va reprezenta 10% din valoarea fara TVA a contractului / 5 % pentru IMM, si se va putea constitui prin una din urmatoarele modalitati, in termen de maximum 3 zile de la semnarea contractului, devenind anexa la contractul incheiat: 1. scrisoare de garantie bancara (Formular nr.10)2. instrument de garantare emis in conditiile legii de o de o societate de asigurariExecutarea contractului incepe dupa constituirea garantiei de buna executie.Eliberarea/Restituirea garantiei de buna executie se va face in cel mult 14 zile de la data indeplinirii de catre contractant a obligatiilor asumate prin contract, daca nu a ridicat pana la acea data pretentii asupra ei, iar riscul pentru vicii ascunse este minim.
III.2) CONDITII DE PARTICIPARE
III.2.1) Criterii de calificare
Criterii de calificare
Denumire
Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Descriere: a) Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.180 din OUG nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Se va completa Formularul nr.1 din Sectiunea III. Declaratia se va prezenta si de tertul sustinator, daca este cazul.b) Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.181 din OUG nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Se va completa Formularul nr.2 din Sectiunea III. Declaratia se va prezenta si de tertul sustinator, daca este cazul.c) Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.69^1 din OUG nr.34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Se va completa Formularul nr. 4 din Sectiunea III. Persoanele cu functie de decizie din cadrul autoritatii contractante, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt urmatoarele: - Presedinte ? Director General ? Ec. Marian Razvan Rosca- Director Economic CASMB? Ec. Teodor Diaconescu- Director Relatii Contractuale CASMB? Ec. Viorica Dima- Sef Serv, Juridic CASMB ? Consilier Juridic Viorica Petre- Coordonator Birou Achizitii Publice CASMB- Ing. Cristian CucDeclaratia solicitata se va prezenta atat de subcontractant cat si de tertul sustinator, daca este cazul.d) Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta. Se va completa Formularul nr. 3 din Sectiunea III, potrivit Ordinului nr.314/2010 al Presedintelui ANRMAP.e) Declaratie privind calitatea de participant la procedura, completata si semnata de catre reprezentantul legal.f) Certificat de atestare fiscala eliberat de MFP-ANAF care sa ateste faptul ca ofertantul nu are datorii exigibile la data de 25 a lunii anterioare termenului limita de depunere a ofertei.g) Certificat de atestare fiscala de la Directia Impozite si Taxe Locale. Certificat constatator eliberat de Ministerul Justitiei, Oficiul Registrul Comertului.Pentru persoane juridice straine: documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional.Certificatul constator trebuie sa certifice faptul ca ofertantul apartine categoriei profesionale impuse de indeplinirea contractului, respectiv sa aibe inscris codul CAEN corespunzator obiectului achizitiei publice. Certificatul constatator trebuie sa contina informatii valabile la data depunerii ofertelor.Certificatul va fi solicitat in original/copie legalizata ofertantului declarat castigator inainte de comunicarea rezultatului procedurii.Certificatul constatator se va prezenta atat de subcontractant cat si de tertul sustinator, daca este cazul.
Capacitatea economica si financiara
Descriere: a) Fisa de informatii generale.Se va completa Formularul nr.5 din Sectiunea III, din care sa reiasa sediul si datele de identificare ale ofertantului, numarul de telefon, fax, contul deschis la Trezorerie si contul pentru restituirea garantiilor de participare la procedura, precum si cifra de afaceri globala pe ultimii 3 ani., b) Se va prezenta bilant contabil pe anii 2009, 2010 si 2011 vizat si inregistrat de organele competente, din care sa rezulte cifra medie de afaceri globala pe anii fiscali2009, 2010 si 2011 sa fie mai mare sau cel putin egala cu 1.119.200 lei.Curs euro comunicat de BNR la data de: 31.12.2009 - 1 euro=4, 2282 ron;31.12.2010 - 1 euro=4, 2848 ron;31.12.2011 - 1 euro=4, 3197 ron.c) nivelul minim impus la cifra de afaceri este de 1.119.200 lei.
Capacitatea tehnica si/sau profesionala
Descriere: Experienta similara-Declaratie privind lista cu principalele livrari de produse similare efectuate in ultimii 3 ani conform formularului 16 anexat, care sa ateste indeplinirea in ultimii 3 ani cel putin a unui contract sau mai multe, a caror obiect a fost furnizarea de produse similare si a caror valoare insumata sa fie mai mare sau egala cu 559.600 lei fara TVA.-document constatator-ANRMAP din partea achizitorului/beneficiarului, din care sa reiasa modul de indeplinire a obligatiilor contractuale, precum si calitatea produselor furnizate sau pot fi prezentate orice alte certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul beneficiar.-Pentru fiecare contract prezentat ca si experienta similara trebuie completat cate un exemplar din Formularul H pentru experienta similara Certificat emis de un organism national sau international de certificare privind implementarea sistemului de management de calitate in conformitate cu ISO 9001:2008, sau echivalent, valabil la data depunerii ofertelor. Ofertantul va prezenta Certificatul ISO 9001:2008, sau echivalent, , care trebuie sa fie emis pentru domeniul obiectului contractului prezentei achizitii.1) In caz de asociere documentele care dovedesc implementarea unui sistem de management al calitatii vor fi prezentate in mod obligatoriu de fiecare dintre asociati.2) Orice document in care se mentioneaza ca auditul de certificare a fost finalizat, urmand ca acesta sa primeasca in curand certificarea propriu-zisa, poate constitui dovada asigurarii unui nivel corespunzator al calitatii sau orice alte probe sau dovezi prezentate de operatorul economic respectiv, in masura in care probele/dovezile prezentate confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii.
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Procedura
IV.1.1) Tipul proceduriiCerere de oferta
IV.1.2) Modalitate de desfasurare: Procedura online
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza licitatie electronica: Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: SEAP
IV.3.2) Limba de redactare a ofertei: Romana
IV.3.3) Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.4) Data limita de depunere a ofertelor: 14.12.2012 15:00
IV.3.5) Data si ora deschiderii ofertelor: -
IV.3.6) Data limita de valabilitate a ofertei: 11.02.2013
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Mod de finantare
VI.1.1) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
VI.1.2) Tip de finantare: Fonduri bugetare
Data expedierii prezentei invitatii: 06.12.2012 13:09
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer