Achizitie publica - Achizitia de carne si produse din carne de porc si vita
Detaliu pentru invitatia numarul 252437
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov
Cod de identificare fiscala: 9870339
Adresa: Str. Iuliu Maniu nr. 6, Brasov
Telefon: 0268/417100
Fax: 0268/411124
Denumire invitatie: Achizitia de carne si produse din carne de porc si vita
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
CPV: 15113000-3 - Carne de porc (Rev.2)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: Furnizare de carne si produse din carne de porc si vita, inclusiv mezeluri, necesare centrelor din subordinea DGASPC Brasov
Stare procedura: In desfasurare
Data publicarii: 14.05.2010 12:53
Data limita de depunere a ofertelor: 31.05.2010 11:00
Adresa la care se transmit ofertele: Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov, str. Iuliu Maniu nr.6, la registratura institutiei
Data si ora deschiderii ofertelor: 31.05.2010 13:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov, str. Iuliu Maniu nr.6
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Valoare estimata: 220, 266.38 RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Declaratie privind eligibilitatea, Certificat Constatator emis de ORC, prezentarea unui contract similar, aviz sanitar eliberat de Autoritatea Sanitar- Veterinara, Certificari ISO 9001, HACCP, Certificat de atestare fiscala, etc
Gratuit in SEAP, atasata prezentei invitatii de participare
Factori de evaluare
Denumire
Punctaj maxim
Pretul ofertei
40
Descriere: Componenta financiara
Specificatii tehnice complete
30
Descriere: conform fisei de date- descriere produs(proprietati organoleptice)10 puncte- buletin de analiza care sa cuprinda: a) proprietati fizico-chimice10 puncteb) proprietati microbiologice, toxicologice, si/sau parazitologice 10 puncte
Punctaj acordat de comisie in functie de modul in care mostrele prezinta proprietatile organoleptice caracteristicile produsului
30
Descriere: conform fisei de date- miros 10 puncte- gust 10 puncte- aspect 10 puncte