Achizitie publica - Achizitie bauturi racoritoare
Detaliu pentru invitatia numarul 16120
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE BUCURESTI
Cod de identificare fiscala: 4433775
Adresa: Piata Romana nr. 6, sector 1 Bucuresti, et.1 camera 0115, Bucuresti
Telefon: 021/319.19.00 ;319.19.01/int 121
Fax: 021/319.19.66
Denumire invitatie: Achizitie bauturi racoritoare
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
CPV: 15321000-4 - Sucuri de fructe (Rev.1)
Tip contract: -
Obiectul contractului: Achizitie bauturi racoritoare
Stare procedura: -
Data publicarii: 21.03.2007 10:25
Data limita de depunere a ofertelor: 27.03.2007 10:00
Adresa la care se transmit ofertele: A.S.E.Bucuresti, Departamentul Social, str.Mihail Moxanr.11, Sector 1.
Data si ora deschiderii ofertelor: -
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: -
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire:
Valoare estimata: -
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Declaratie privind eligibilitatea.Declaratia privind neîncadrarea în situatiile prevazute la art. 181.Criterii de calificare privind situatia economico-financiara, precum si capacitatea tehnica si profesionala, ale operatorilor economici: Certificat constatator/ Autorizatie de functionareBilantul contabil, vizat si înregistrat de organele competente la 31/12/2005.Declaratii prin care ofertantul va demonstra realizarea unei cifre medii anuale de afaceri globala, pe ultimii trei ani egala sau mai mare decât 20.000 lei.Lista principalelor livrari în ultimii 3 ani.Ofertantul va dovedi ca a îndeplinit si realizat, în ultimii 3 ani, cel putin un contract (sau maxim trei contracte cumulate) care a avut ca obiect vânzarea unor produse similare cu cele supuse prezentei achizitii si care a avut valoarea mai mare sau egala decât 7.000 lei.Informatii privind personalul tehnic de specialitate si de asigurarea calitatii.Fise tehnice/ fotografii ale produselor/mostre.
Prin accesare directa si nerestrictionata a unui fisier electronic disponibil in SEAP