Achizitie publica - Achizitie Carne de pasare
Detaliu pentru invitatia numarul 346591
Tip legislatie: OUG nr.34/2006
Numar invitatie: 346591/14.05.2013
Denumire contract: Achizitie Carne de pasare
Stare procedura: In Desfasurare
SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) DESCRIERE
I.1.1) Sediul socialSPITALUL JUDETEAN DE URGENTA "SF. PANTELIMON" FOCSANICod fiscal: 4350505, Adresa: Str. Cuza Voda nr. 50-52, Focsani, Telefon: +40 237625000/223/+4 0237622257, Fax: +40 237625191
I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele: In SEAP
I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: In SEAP
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala
I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu
I.2.2) Tip Activitate: Sanatate
SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) DESCRIERE
II.1.1) Denumire contract: Achizitie Carne de pasare
II.1.2) Tip contract: Furnizare
II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
II.1.5) Obiectul contractului: Achizitie Carne de pasare, a se vedea caietul de sarcini.In temeiul art 6 alin 3 din HG 925/2006 achizitorul intentioneaza sa suplimenteze cu maxim 50 % cantitatea de produse achizitionata , incepand cu 01.01.2014, pentru primele 4 luni ale anului 2014, prin intermediul unor Acte Aditionale convenite cu furnizorul, in functie de necesitati si de existenta resurselor financiare alocate cu aceasta destinatie. Precizam ca valoarea estimata cumulata a achizitiei(asadar + cele 4 luni din anul 2014) este de 291750 lei, fara Tva, din care 194500 lei, fara TVA reprezinta valoarea achizitiei pt anul 2013 si 97250 lei, fara TVA, valoarea eventualelor acte aditionale pe anul 2014, astfel cum rezulta si din nota de estimare atasata. Important: Operatorii economici isi vor intocmi propunerea financiara in raport cu valoarea estimata pana la sfarsitul anului 2013, respectiv 194500 lei, fara Tva, nu raportat la valoarea estimata cumulata.Optiuni: Se vor aplica prevederile art 6 alin 3 din HG 925/2006.
II.1.6) CPV: 15112100-7 - Carne proaspata de pasare (Rev.2)
II.1.7) Impartire pe loturi: Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului / acordului cadru
II.2.1) Valoare estimata: 194, 500 - 291, 750 RON
SECTIUNEA III: CRITERII DE CALIFICARE / ALTE CONDITII
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Conditii suplimentare, garantie de participare
Conditii suplimentare
Denumire
Descriere
Garantie de participare
DA.In cuantum de 1% din valoarea minima estimata , fara TVA, a contractului, respectiv 1945 lei. Modul de constituire a garantiei de participare: - se constituie prin virament bancar in contul AC cont nr. RO67TREZ6915005XXX000098 Trezoreria Focsani, se va depune scanat in SEAP sau printr-un instrument de garantare emis in cond.legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, care se va posta in SEAP (scanata)si va fi prezentata, la sediul autoritatii contractante, in original, in cuantumul si pentru perioada prevazuta in doc.de atribuire, de catre toti operatorii economici, pana la data limita de depunere a ofertelor.Garantia de participare poate fi constituita si in valuta caz in care echivalentul garantiei de participare din lei in valuta se va face la cursul BNR din ziua publicarii invitatie de participare..Intrumentul de garantare va trebui sa faca referire expresa la cererea de oferta privind achizitionarea de Carne proaspata de pasare, cod CPV 15112100-7 , per. de val. a garantiei trebuind sa fie cel putin egala cu per. de val. a ofertei, respectiv 60 de zile.GP va fi executata de catre AC in urma.cazuri: a)castigatorul licitatiei refuza sa semneze contractul b)daca ofertantul isi retrage oferta in perioada de valabilitate a acesteia c) ofertantul depune contestatie iar CNSC respinge contestatia, pe fond, AC va retine din garantia de participare in raport cu valoarea estimata a contractului sumele prevazute in conformitate cu art.2781 din OUG 34/2006. Situatia prev.la art.87 alin.(1)lit.b)din HG 925/2006 nu este aplicabila in procedura de fata intrucat nu se solicita garantie de buna executie- GP constituita de ofertantul necastigator se restituie de autoritatea contractanta dupa semnarea contractului de achizitie publica cu ofertantul castigator, dar nu mai tarziu de 3 zile lucratoare de la data expirarii perioadei de valabilitate a ofertei.GP constituita de ofertantul castigator se restituie de AC dupa semnarea contractului de achizitie publica.
III.2) CONDITII DE PARTICIPARE
III.2.1) Criterii de calificare
Criterii de calificare
Denumire
Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Descriere: Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art.180 din OUG 34/2006 (Formular 1)Declaratie pe propria raspundere privind neincadrarea in dispozitiile art.181 din OUG 34/2006 (Formular 2)Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, conform Ordinului presedintelui ANRMAP nr.314/2010, privind punerea in aplicare a Certificatului de participare la licitatii cu oferta independenta; (Formular 3)Declaratie pe proprie raspundere privind neincadrarea in prevederile art.69^1 din OUG 34/2006 (Formular 4)Persoanele care detin functie de decizie in cadrul autoritatii contractante sunt: Conducatorul autoritatii contractanteManager : Jur. Mindrila ConstantinMembrii organelor decizionale ce au legatura cu procedura de atribuire: Director financiar contabil: Ec.Efteme Andreea MadalinaMembrii comisiei de evaluareIng. Agache FlorinAs.pr.died. Ghinea GrigorinaGest. Moise Fanica Certificat constatator emis de ONRC din care sa rezulte obiectul de activitate al operatorului economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC.Operatorilor economici a caror oferta va fi declarata castigatoare li se va solicita, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii, printr-o adresa scrisa, depunerea exemplarului original sau a unei copii legalizate la sediul Autoritatii contractante.
Capacitatea tehnica si/sau profesionala
Descriere: Certificat de implementare a sistemului privind analiza si controlul factorilor de risc in domeniul alimentar pentru obiectul activitatii (HACCP) sau echivalent., ISO 9001 in domeniul calitatii sau echivalentPentru informatii suplimentare privind modalitatea de indeplinire a nivelul(urilor) minim(e) necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate consultati fisa de date
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Procedura
IV.1.1) Tipul proceduriiCerere de oferta
IV.1.2) Modalitate de desfasurare: Procedura online
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza licitatie electronica: Da
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: S.E.A.P.
IV.3.2) Limba de redactare a ofertei: Romana
IV.3.3) Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.4) Data limita de depunere a ofertelor: 23.05.2013 15:00
IV.3.5) Data si ora deschiderii ofertelor: -
IV.3.6) Data limita de valabilitate a ofertei: 23.07.2013
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Mod de finantare
VI.1.1) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
VI.1.2) Tip de finantare: Fonduri bugetare
Data expedierii prezentei invitatii: 13.05.2013 11:24