Achizitie publica - ACHIZITIE CARNE SI PRODUSE DIN CARNE
Detaliu pentru invitatia numarul 297559
SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA CALARASI
Cod de identificare fiscala: 3233078
Adresa: CALARASI, STR. EROILOR, NR. 1-3, Calarasi
Telefon: 0242-313834
Fax: 0242-313834
Denumire invitatie: ACHIZITIE CARNE SI PRODUSE DIN CARNE
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
CPV: 15100000-9 - Produse de origine animala, carne si produse din carne (Rev.2)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: ACHIZITIE CARNE SI PRODUSE DIN CARNE CONFORM CAIET DE SARCINI ATASAT IN SEAP
Stare procedura: In Desfasurare
Data publicarii: 31.05.2011 14:46
Data limita de depunere a ofertelor: 08.06.2011 08:00
Adresa la care se transmit ofertele: SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA CALARASI, STR.EROILOR, NR.1-3, SECRETARIAT
Data si ora deschiderii ofertelor: 08.06.2011 09:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA CALARASI, STR.EROILOR, NR.1-3, SALA SEDINTE
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Incheierea unui acord-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Reluarea competitiei se va face in SEAP: Nu
Perioada previzionata pentru desfasurarea acordului cadru (in luni): 12
Acordul cadru urmeaza sa se incheie cu: un singur ofertant
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
Tip Autoritate: Sectorial: Nu
Tip Activitate: Sanatate
Valoare estimata: 112, 480 RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
SEAP. GARANTIA DE PARTICIPARE = 2250 LEI
Factori de evaluare
Denumire
Punctaj maxim
Pretul ofertei
70
Descriere: Componenta financiara
CARACTERISTICI TEHNICE SI DE CALITATE
30
Descriere: Mostrele vor fi testate de catre comisia de evaluare acordand punctaj intre 0-30 puncte astfel : - 30 puncte produs foarte bun- 20 puncte produs bun- 10 puncte produs satisfacator- 0 puncte produs nesatisfacatorSe vor verifica proprietatile organoleptice prin aspectul exterior al produsului, prospetime, culoare, miros si gust