Achizitie publica - Achizitie de produse din carne de porc si vita
Detaliu pentru invitatia numarul 249591
DIRECTIA JUDETEANA PENTRU TINERET DAMBOVITA
Cod de identificare fiscala: 17848316
Adresa: TARGOVISTE, STR. B-DUL REGELE CAROL I, NR. 62, Targoviste
Telefon: 0245640273
Fax: 0245640273
Denumire invitatie: Achizitie de produse din carne de porc si vita
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
CPV: 15100000-9 - Produse de origine animala, carne si produse din carne (Rev.2)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: Achizitie de produse din carne de porc si vita
Stare procedura: In desfasurare
Data publicarii: 28.04.2010 15:47
Data limita de depunere a ofertelor: 07.05.2010 10:00
Adresa la care se transmit ofertele: Targoviste, str. B-dul Carol I, nr. 62, judet Dambovita
Data si ora deschiderii ofertelor: 07.05.2010 11:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Sediul Directiei pentru Tineret a Judetului Dambovita din Targoviste, str. B-dul Carol I, nr. 62, judet Dambovita
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Valoare estimata: 140, 000 RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Conform Fisei de date a achizitiei din Documentatia de atribuire nr.874/28.04.2009
SEAP
Factori de evaluare
Denumire
Punctaj maxim
Pretul ofertei
60
Descriere: Componenta financiara
Termenul de plata al facturi
15
Descriere: a. pentru cel mai mare termen de plata se acorda punctajul maxim.b. pentru alt termen decat cel prevazut la litera a. , punctajul se acorda astfel: Tn=( termen n/termenul maxim)x punctajul maxim alocatTermenul se va exprima in zile.
Termenul de livrare
10
Descriere: a. pentru livrarea in termen de mai putin de 24 h de la emiterea comenzii se acorda punctaj maxim.b. pentru livrarea in termen cuprins intre 24h-48h de la emiterea comenzii se acorda 5%.c. pentru livrareain mai mult de 48h de la emiterea comenzii se acorda 0%.
Calitatea de procesator-producator
15
Descriere: a.autorizatia sanitar-veterinara in vigoare ca producator de mezeluri si preparate din carne, b.licenta pe tipul/sortimentul de produs emisa de Ministerul Agriculturii, c. certificat din care sa reiasa faptul ca are implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform conditiilor din standardul SR EN ISO 9001:2001In cazul neprezentarii unuia dintre documentele precizate la punctul 4. punctajul acordat este 0%.