Achizitie publica - Achizitie paine cu sare si paine fara sare
Detaliu pentru invitatia numarul 316471
Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara
Cod de identificare fiscala: 4483447
Adresa: Timisoara, str.Hector, nr.1, Timisoara
Telefon: 0256-495414
Fax: 0256-495414
Denumire invitatie: Achizitie paine cu sare si paine fara sare
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
CPV: 15811100-7 - Paine (Rev.2)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: Paine cu sare si paine fara sare
Stare procedura: In Desfasurare
Data publicarii: 23.09.2011 09:24
Data limita de depunere a ofertelor: 05.10.2011 09:00
Adresa la care se transmit ofertele: Timisoara, Str.Hector nr.1, etaj 1? la registratura
Data si ora deschiderii ofertelor: 05.10.2011 10:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Timisoara, Str.Hector nr.1 ? parter in sala de consiliu
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
Tip Autoritate: Sectorial: Nu
Tip Activitate: Sanatate
Valoare estimata: 64, 750 RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
- Declaratie de eligibilitate(Formularul 1 cap III din doc atribuire)- Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din OUG 34/2006(Formularul 2 Cap III din doc atribuire)- Certificatul fiscal eliberat de Comp. Imp. si Taxe Locale- Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de adm. fiscala- Certificat constatator si certificat de inregistrare fiscala emise de Of.Reg.Com, - Fisa de informatii generale(Formularul 3 Cap III din doc atribuire)- Experienta similara(Formularul 4 Cap III din doc atribuire)- Bilant contabil la data de 31.12.2010- Certificate de calitate ISO 9001sau echivalent
Se constituie garantie de participare in valoare de 800lei, pentru IMM-uri ( cf.legii ) 50% din valoarea acesteia ( se prezinta doc.justificare IMM)
Factori de evaluare
Denumire
Punctaj maxim
Pretul ofertei
60
Descriere: Componenta financiara
Calitate
40
Descriere: Factori de evaluare: Punctaj evaluare calitati senzoriale ale painii = 30 puncte(maxim) -Termen de valabilitate (exprimat in zile) = 10 puncte(maxim) Total.= 100 puncte(maxim) 1 Punctaj evaluare calitati senzoriale ale painii : acesta se determina prin metoda scarii de punctaj , conform tabelului din sectiunea Caiet de sarcini. 3. Pentru termenul de valabilitate punctajul se va acorda astfel: pentru termenul de valabilitate cel mai lung se acorda punctaj maxim iar pentru celelalte termene de valabilitate se aplica formula: Punctaj tm.valabilitate curent = (Tm.de valabilitate curent * 10)/Tm.de valab cel mai mare