Achizitie publica - Achizitie produse din carne
Detaliu pentru invitatia numarul 258094
DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI SECTOR 6
Cod de identificare fiscala: 17300924
Adresa: STR. DRUMUL TABEREI, NR. 18, SECTOR 6, BUCURESTI, Bucuresti
Telefon: 7457004
Fax: 7457004
Denumire invitatie: Achizitie produse din carne
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
CPV: 15130000-8 - Produse din carne (Rev.2)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: Achizitie produse din carne
Stare procedura: In desfasurare
Data publicarii: 22.06.2010 15:08
Data limita de depunere a ofertelor: 01.07.2010 10:00
Adresa la care se transmit ofertele: Str. Cernisoara, nr. 38-40, Sector 6, Bucuresti
Data si ora deschiderii ofertelor: 02.07.2010 10:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Str. Cernisoara, nr. 38-40, Sector 6, Bucuresti
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Incheierea unui acord-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu
Reluarea competitiei se va face in SEAP: Nu
Perioada previzionata pentru desfasurarea acordului cadru (in luni): 12
Acordul cadru urmeaza sa se incheie cu: un singur ofertant
Valoare estimata: 252, 948 RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Conform specificatiilor din documentatia de atribuire
SEAP
Factori de evaluare
Denumire
Punctaj maxim
Pretul ofertei
60
Descriere: Componenta financiara
Calitatea produselor
40
Descriere: Pct pt fact de ev ?Calit prod? se ac astf: a)pt resp specif tehn solicit in caiet de sarc nu se ac pct, oferta fiind conforma;b)pt specif tehn si de calit super a compoz de carne(carne porc, carne vita, carne pui) pt urm prod: salam vara, salam Victoria, salam ?unca, carn olt, pateu ficat, crenv pui, ?unca pres, ?unca pui, ?unca piept curcan, parizer pui, se va ac pct folos drept crit definit pt departaj proc de carne din compoz fiec produs de mai sus, dupa cum urm: i)pt prod ofert cu cel cel mai mare proc de carne, peste lim min prec in specif tehn ale caiet de sarc, se va ac pct max de 40%;ii)pt prod ofert cu alte proc de carne, peste lim min prec in specif tehn ale caiet de sarc, dar mai mic ca cel ofert de la pct. ant, se va apl reg: P=(Po/Pm)*40% unde, P=pct obt, Po=procentaj de carne ofert, Pm=procentajul de carne cel mai mare ofert. c)pt neresp specif tehn solic in caiet de sarc, of se cons neconf.