Achizitie publica - Achizitionare preparate din carne - 4 loturi
Detaliu pentru invitatia numarul 284985
DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI BOTOSANI
Cod de identificare fiscala: 17093020
Adresa: str. Maxim Gorki nr.4, Botosani
Telefon: 0231537993
Fax: 0231511047
Denumire invitatie: Achizitionare preparate din carne - 4 loturi
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
Cu faza finala de licitatie electronica
CPV: 15131120-2 - Salamuri (Rev.2)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: PREPARATE DIN CARNE in 4 loturi , dupa cum urmeaza: -Salamuri 3.560KG-Parizer de porc 3.250KG-Carnati de porc 3.410KG-Cremwursti grosi 3.260KG
Stare procedura: In Desfasurare
Data publicarii: 23.03.2011 13:32
Data limita de depunere a ofertelor: 30.03.2011 11:00
Adresa la care se transmit ofertele: DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI BOTOSANI, STR. MAXIM GORKI NR. 4, COD 710234, TELEFON 0231537993/0752195051, FAX 0231511047PERSOANA DE CONTACT: LENICA BULGARIU
Data si ora deschiderii ofertelor: 30.03.2011 12:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI BOTOSANI, STR. MAXIM GORKI NR. 4, COD 710234, TELEFON 0231537993/0752195051, FAX 0231511047.PERSOANA DE CONTACT: LENICA BULGARIU
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
Tip Autoritate: Sectorial: Nu
Tip Activitate: Protectie sociala
Impartire pe loturi: Da
Valoare estimata: 123, 475 RON
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
1.SITUATIA PERSONALA A OFERTANTULUI-declaratie privind eligibilitatea;
-declaratie privind neincadrarea in sit.prev.art.181;
-certificat de atestare fiscala privind achitarea obligatiilor exigibile;
- certificat de atestare fiscalaplata taxelor si impozitelor locale;
-certificat de participare cu oferta independenta;
-declaratie privind neincadrareaART.69^1 din OUG 34/3006;2.CAPACITATEA DE EXERCITARE A ACTIVITATII PROFESIONALE-CERTIFICAT ORC3.Situatiaeconomico-financiara-declaratie privind cifra medie de afaceri4.Capacitatea tehnica si sau profesionala-lista a principalelor livrari de produse similare efectuate în ultimii 3 ani-autorizatie de livrare, în original sau copie-Avize/Autorizatii-Mostre pentru fiecare produs ofertat-Resurse tehnice angajate pentru derularea corespunzatoare a contractului5.Standarde de asigurare a calitatii-certificate, documente care atesta Securitate si siguranta a alimentului- HACCP(ISO 22000)
DESCARCARE DIRECTA DE PE SEAP