Achizitie publica - Carne de pui
Detaliu pentru invitatia numarul 330444
Tip legislatie: OG 34
Numar invitatie: 330444/26.06.2012
Denumire contract: Carne de pui
Stare procedura: In Desfasurare
SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) DESCRIERE
I.1.1) Sediul socialUNIVERSITATEA "POLITEHNICA" DIN TIMISOARACod fiscal: 4269282, Adresa: P-ta Victoriei, Nr. 2, Timisoara, Telefon: +40 0256403030, Fax: +40 0256403150
I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele: Universitatea "Politehnica" din Timisoara, Piata Victoriei nr. 2, 300006 Timisoara. Punct de contact: Registratura.
I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Universitatea "Politehnica" din Timisoara, Directia Sociala. Adresa: Complexul Studentesc, Aleea Studentilor, Caminul C4, 300551 Timisoara.
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala
I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu
I.2.2) Tip Activitate: Educatie
SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) DESCRIERE
II.1.1) Denumire contract: Carne de pui
II.1.2) Tip contract: Furnizare
II.1.3) Modalitatea de atribuire: Incheierea unui acord-cadru
II.1.4) Informatii acord-cadru
Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Da
Reluarea competitiei se va face in SEAP: Da
Perioada previzionata pentru desfasurarea acordului cadru (in luni): 12
Acordul cadru urmeaza sa se incheie cu: mai multi ofertanti
II.1.5) Obiectul contractului: Sunt detaliate estimarile privitoare la cantitatile si valorile minime si maxime pentru intrega durata a acordului cadru (a) si pentru fiecare dintre cele doua contracte subsecvente (b)a) Lot I- Pulpe de pui dezosate cu piele, congelate ? cantitate min. 4000 kg / an - max. 5000 kg / an; valoare (fara TVA): min. 48000 lei / an - max. 60000 lei / an;Lot II - Pulpe de pui fasonate, congelate (fara spate) ? cantitate min. 2500 kg / an - max. 3500 kg / an; valoare (fara TVA): min. 18750 lei / an - max. 26250 lei / an;Lot III - Piept de pui dezosat, congelat ? cantitate min. 10000 kg / an - max. 11000 kg / an; valoare (fara TVA): min. 150000 lei / an - max. 165000 lei / an;Lot IV - Aripi de pui, congelate ? cantitate min. 350 kg / an - max. 400 kg / an; valoare (fara TVA): min. 2450 lei / an - max. 2800 lei / an;Lot V - Pulpe de pui inferioare, congelate (ciocanele) ? cantitate min. 2000 kg / an - max. 2500 kg / an; valoare (fara TVA): min. 17000 lei / an - max. 21250 lei / an.b) Lot I - Pulpe de pui dezosate cu piele, congelate ? cantitate min. 1600 kg / contract - max. 3000 kg / contract; valoare (fara TVA): min. 19200 lei / contract - max. 36000 lei / contract;Lot II - Pulpe de pui fasonate, congelate (fara spate) ? cantitate min. 1000 kg / contract - max. 2100 kg / contract; valoare (fara TVA): min. 7500 lei / contract - max. 15750 lei / contract;Lot III - Piept de pui dezosat, congelat ? cantitate min. 4000 kg / contract - max. 6600 kg / contract; valoare (fara TVA): min. 60000 lei / contract - max. 99000 lei / contract;Lot IV - Aripi de pui, congelate ? cantitate min. 140 kg / contract - max. 240 kg / contract; valoare (fara TVA): min. 980 lei / contract - max. 1680 lei / contract;Lot V - Pulpe de pui inferioare, congelate (ciocanele) ? cantitate min. 800 kg / contract - max. 1500 kg / contract; valoare (fara TVA): min. 6800 lei / contract - max. 12750 lei / contract.Produsele nu vor fi solicitate in mod uniform (adica nu vor fi transe cu aceeasi cantitate) pe tot parcursul acordului cadru si astfel este dificil a aprecia care ar fi cantitatea minima si maxima pentru fiecare contract subsecvent in mod distinct.La incheierea celui de-al doilea contract subsecvent, pentru fiecare lot in parte, cantitatea maxima estimata va fi limitata la cantitatea maxima estimata pentru intreg acordul cadru minus cantitatea totala achizitionata in timpul primului contract subsecvent. In cazul in care se impune limitarea cantitatii maxime estimate, atunci si valoarea maxima estimata va fi recalculata si limitata corespunzator.Termenul de livrare este urmatoarea zi lucratoare de la lansarea comenzii.
II.1.6) CPV: 15112130-6 - Carne de pui (Rev.2)
II.1.7) Impartire pe loturi: Da
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului / acordului cadru
II.2.1) Valoare estimata: 275, 300 RON
SECTIUNEA III: CRITERII DE CALIFICARE / ALTE CONDITII
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Conditii suplimentare, garantie de participare
Conditii suplimentare
Denumire
Descriere
Garantie de participare
Ofertantii vor constitui garantia de participare respectand prevederile art. 86 alin. (1) ? (4) si (6) din HG 925/2006 actualizata (plata in numerar prin casierie nu este permisa). Perioada de valabilitate a garantiei de participare trebuie sa fie cel putin 60 de zile de la data limita de depunere a ofertelor (perioada de valabilitate a garantiei de participare trebuie sa fie cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei si in acest caz s-a solicitat minim 60 de zile). Fara a impune aceasta restrictie operatorilor economici, in cazul in care acestia aleg optiunea de virament bancar (ordin de plata ce se prezinta in original si trebuie sa fie confirmat de catre banca emitenta), va rugam utilizati contul: RO16TREZ6215005XXX000312, deschis la Trezoreria Timisoara. CUI: 4269282.Cuantumul garantiei de participare, separat pentru fiecare lot in parte: Lot I - Pulpe de pui dezosate cu piele, congelate ? 600 lei;Lot II - Pulpe de pui fasonate, congelate (fara spate) ? 263 lei;Lot III - Piept de pui dezosat, congelat ? 1650 lei;Lot IV - Aripi de pui, congelate ? 28 lei;Lot V - Pulpe de pui inferioare, congelate (ciocanele) ? 213 lei.In atentia ofertantilor incadrati in categoria intreprinderilor mici si mijlocii: Ofertantii care prezinta declaratia privind incadrarea acestora in categoria intreprinderilor mici si mijlocii (conform anexei la Legea 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, cu modificarile ulterioare), au dreptul de a constitui garantia de participare in procent de 50% din cuantumul precizat mai sus.
III.2) CONDITII DE PARTICIPARE
III.2.1) Criterii de calificare
Criterii de calificare
Denumire
Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Descriere: -->> Ofertantii pot alege a beneficia de facilitatea prezentata la art. 11, alin (4) din HG 925/2006 actualizata.