Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - CONTAINERE FUNCTIONALE si lucrari conexe (LOT 1 - Modul container, acoperis Of. Cpt. Bechet; LOT 2 - Container VTMIS cu grup sanitar, container generator, bransamente apa si canal Of. Cpt. Zimnicea; LOT 3 - Container (2 module) sediu Of. Cpt. Calafat)


Detaliu pentru invitatia numarul 335639
Detaliu invitatie
Tip legislatie: OG 34
Autoritate contractanta: AUTORITATEA NAVALA ROMANA
Numar invitatie: 335639/18.09.2012
Denumire contract: CONTAINERE FUNCTIONALE si lucrari conexe (LOT 1 - Modul container, acoperis Of. Cpt. Bechet; LOT 2 - Container VTMIS cu grup sanitar, container generator, bransamente apa si canal Of. Cpt. Zimnicea; LOT 3 - Container (2 module) sediu Of. Cpt. Calafat)
Stare procedura: In Desfasurare
SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) DESCRIERE
I.1.1) Sediul socialAUTORITATEA NAVALA ROMANACod fiscal: 11055818, Adresa: incinta port Constanta nr. 1, Constanta, Telefon: +40 372419810, Fax: +40 241616229
I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele: in SEAP (www.e-licitatie.ro)
I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: In SEAP
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala
I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu
I.2.2) Tip Activitate: Altele (siguranta navigatiei)
SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) DESCRIERE
II.1.1) Denumire contract: CONTAINERE FUNCTIONALE si lucrari conexe (LOT 1 - Modul container, acoperis Of. Cpt. Bechet; LOT 2 - Container VTMIS cu grup sanitar, container generator, bransamente apa si canal Of. Cpt. Zimnicea; LOT 3 - Container (2 module) sediu Of. Cpt. Calafat)
II.1.2) Tip contract: Lucrari
II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
II.1.5) Obiectul contractului: LOT 1 - Modul container, acoperis - Of.Cpt. Bechet ? Containerul si acoperisul ce vor fi achizitionate vor completa ansamblul existent de 3 containere (2+1 suprapuse). Se va avea in vedere corelarea usii actuale a biroului VTMIS cu celelalte ale containerului ce se va anexa. Containerul va fi structura metalica demontabila standardizata ce va avea peretii in grosime de 100 mm cu izolatie termica. Va fi modificata platforma scarii de acces la etaj astfel incat sa asigure acces usor si protectie.Acoperisul va fi prevazut cujgheaburi si burlane pentru drenarea apelor de ploaie.LOT 2 - Container VTMIS cu grup sanitar, container generator, bransamente apa si canal Of. Cpt. Zimnicea- Containerul VTMIS va fi structura metalica standardizata cu dimensiunea de cca. 2, 5x6, 0x2, 6 m cu doua compartimente.Peretii vor avea grosimea de 100 mm iar intreaga structura va fi termoizolata. In grupul sanitar podeaua va fi executata din materiale rezistente la apa si va fi demontabila pentru a se putea executa racordurile la reteaua de apa si canalizare. Containerul va fi amplasat pe o placa de beton armat cu plasa sudata si grosimea de 10 cm. Containerul pentru generator va avea dimensiunea de 2, 5x1, 7x2, 6, peretii vor avea grosimea de 100mm iar intraga structura va fi termoizolata. Containerul va fi amplasat pe o placa de beton armat cu plasa sudata. LOT 3 - Container (2 module) sediu Of. Cpt. Calafat - Containerele vor fi structura metalica demontabila standardizata (2, 5x6x2, 6) si se vor amplasa pe o platforma metalica 7, 1x5, 1m deja proiectata. Containerele vor avea peretii in grosime de 100 mm cu izolatie termica. Acoperisul metalic va fi dimensionat corespunzator pentru acoperirea platformei si scarii de acces, fiind prevazut cu jgheaburi si burlane pentru drenarea apelor de ploaie.
II.1.6) CPV: 45262410-8 - Lucrari de asamblare a structurilor metalice pentru constructii (Rev.2)
II.1.7) Impartire pe loturi: Da
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului / acordului cadru
II.2.1) Valoare estimata: 157, 295 RON
SECTIUNEA III: CRITERII DE CALIFICARE / ALTE CONDITII
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Conditii suplimentare, garantie de participare
Conditii suplimentare
Denumire
Descriere
Garantie de participare
Cuantumul garantiei de participare este de : Lot 1 ? 859 lei, Lot 2 ? 977 lei, Lot 3 - 1.308 lei Modul de constituire a garantiei de participare: conform prevederilor art.86 alin(1) si(5) din H.G. 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare (cont RO79TREZ2315025XXX000533, Trezoreria Mun.Constanta). Valabilitatea garantiei de participare: 100 zile de la data limita de depunere a ofertelor Pentru LOT 3 - Daca ofertantul depune contestatie iar C.N.S.C respinge contestatia ca nefondata, suma de 654 lei din garantia de participare se va retine de A.N.R.in conf. cu prevedrile art 278 indice 1 din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.Documentul de constituirea garantiei se posteaza in SEAP, sectiunea de calificare si oferta tehnica. Instrumentele de garantare se vor transmite, in original, la sediul ANR pana la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor.
Garantie de buna executie
10%(5%) din val.contractului excl. TVA.Perioada de garantie de buna executie (GBE) este 24 luni.Mod de constit: in conf.cu prev. art.90 alin(1) si alin (3) din H.G. 925/2006 cu modif.si complet.ulterioare. GBE se va restitui astfel: * in cazul in care PV receptie la terminarea lucrarilor(PV RTL) se semneaza fara obiectiuni-a) 70% din valoarea GBE, in termen de 14 zile de la data PV RTL;b) restul de 30% din valoarea garantiei, la expirarea perioadei de garantie a lucrarilor executate, pe baza PV de receptie finala (PV RF).* in cazul in care PV RTL se semneaza cu obiectiuni-a) 50% din valoarea GBE, in termen de 14 zile de la data PV RTL;b) restul de 50% din valoarea garantiei, la expirarea perioadei de garantie a lucrarilor executate, pe baza PV RF.GBE se va retine de A.N.R. in cazul in care contractantul nu-si indeplineste oblig. contractuale.
III.2) CONDITII DE PARTICIPARE
III.2.1) Criterii de calificare
Criterii de calificare
Denumire
Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Descriere: 1) Declaratie privind eligibilitatea (neincadrarea in situatiile prevazute la art. 180 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare (Formularul III.2.1.a.1)).2) Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare (Formularul III.2.1.a.2).3) Declaratie privind calitatea de participant la procedura (Formular III.2.1.a.3)4) Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.69 indice 1 din O.U.G. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare (Formular III.2.1.a.4. Persoanele cu functie de decizie din cadrul A.N.R. implicate in procedura de achizitie, in ceea ce priveste organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt: Director General?Constantin Matei, Director General Adjunct?Serban Berescu, Director Economic-Cristina Calintaru; membrii comisiei de evaluare: Ana DUDU-Serv.Inv.Achiz.Publice, Olimpia Cojocea-Sef Serv.Inv.Achiz.Publice, Anisoara Banita-Sef Serv.Juridic, Felicia Nutu-Sef Serv.Financiar Contabilitate; Mihai Ghiba-Director C.Z. Dr. Tr. Severin; Florin Oprea-Director C.Z. Giurgiu) 5)Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta (Formularul III.2.1.a.5) 1) Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, din care sa reiasa ca operatorul economic are ca obiect principal sau secundar autorizat de activitate prin care sa-i permita ofertantului de a fi parte in contract pentru executarea lucrarilor ce fac obiectul acestei achizitii publice .Ofertantul clasat pe primul loc va prezenta pentru conformitate Certificatul Constatator emis de Oficiul National al Registrului Comertului, la sediul Autoritatii Contractante inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii de atribuire, la solicitarea Autoritatii Contractante, in original sau copie legalizata.2) Declaratie privind incadrarea in categoria IMM, daca este cazul (Formularul 5)
Capacitatea economica si financiara
Descriere: 1) Fisa de informatii generale cu declararea cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani 2)Bilantul contabil la 31.12.2011, vizat si inregistrat de organele competente
Capacitatea tehnica si/sau profesionala
Descriere: 1) Informatii privind principalele lucrari similare executate in ultimii 5 ani de la data limita de depunere a ofertelor, 2) Experienta similara Criteriu minim de calificare (pentru fiecare lot) : Ofertantii trebuie sa faca dovada executarii, in ultimii 5 ani de la data limita de depunere a ofertelor, cel putin a unei lucrari similare ?CONTAINER MODULAR?. Se va prezenta copie dupa informatii relevante din contractul declarat cuprinzand lucrarile executate, precum si documente doveditoare de indeplinire in bune conditii a lucrarii (proces verbal de receptie partiala/la terminarea lucrarilor/ finala/ document constatator/ recomandare, etc din partea beneficiarului)., 3) Informatii privind personalul responsabil pentru indeplinirea contractului de lucrari (de conducere si de specialitate), 4) Informatii privind subcontractantii / asociatii - Declaratie privind asociatii si subcontractorii, completata de liderul asocierii. - Acord preliminar de asociere, subcontractant -
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Procedura
IV.1.1) Tipul proceduriiCerere de oferta
IV.1.2) Modalitate de desfasurare: Procedura online
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza licitatie electronica: Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: SEAP (www.e-licitatie.ro)
IV.3.2) Limba de redactare a ofertei: Romana
IV.3.3) Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.4) Data limita de depunere a ofertelor: 01.10.2012 15:00
IV.3.5) Data si ora deschiderii ofertelor: -
IV.3.6) Data limita de valabilitate a ofertei: 31.12.2012
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Mod de finantare
VI.1.1) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
VI.1.2) Tip de finantare: Alte fonduri
Data expedierii prezentei invitatii: 17.09.2012 16:01
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer