Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - Contract de achizitie publica pentru: Service auto ? intretinere si reparatii .


Detaliu pentru invitatia numarul 321401
Detaliu invitatie
Tip legislatie: OG 34
Autoritate contractanta: CNCIR - COMPANIA NATIONALA PENTRU CONTROLUL CAZANELOR, INSTALATIILOR DE RIDICAT SI RECIPIENTELOR SUB PRESIUNE S.A.
Numar invitatie: 321401/06.03.2012
Denumire contract: Contract de achizitie publica pentru: Service auto ? intretinere si reparatii .
Stare procedura: In Desfasurare
SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) DESCRIERE
I.1.1) Sediul socialCNCIR - COMPANIA NATIONALA PENTRU CONTROLUL CAZANELOR, INSTALATIILOR DE RIDICAT SI RECIPIENTELOR SUB PRESIUNE S.A.Cod fiscal: 27787860, Adresa: Str. Fluviului nr. 16, sectorul 1, Bucuresti, Telefon: (+4021) 411 97 60 ; 411 97 61, Fax:
I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele: Str. Fluviului nr. 16, sectorul 1, Bucuresti, Romania, cod postal: 010952, telefon: +40 0213167921, fax: +40 0214119870, persoana de contact: GEANINA MAGDALENA ALEXE
I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: CNCIR, Str. Promoroaca, nr.9-11, sector 1, Bucuresti,
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala
I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu
I.2.2) Tip Activitate: Altele (Realizarea de testari si analize tehnice (cod CAEN 7120 ? ed. Rev. 2/2008) in scopul efectuarii de verificari tehnice in vederea autorizarii functionarii si de verificari tehnice in utilizare.)
SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) DESCRIERE
II.1.1) Denumire contract: Contract de achizitie publica pentru: Service auto ? intretinere si reparatii .
II.1.2) Tip contract: Servicii
II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
II.1.5) Obiectul contractului: Contract de achizitie publica ce are ca obiect repararea si intretinerea automobilelor ce formeaza parcul auto CNCIR SA.Gama de servicii include operatiuni de diagnoza, revizii, intretinere si reparatii privind partea mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, tractari auto.
II.1.6) CPV: 50112000-3 - Servicii de reparare si de intretinere a automobilelor (Rev.2)
II.1.7) Impartire pe loturi: Da
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului / acordului cadru
II.2.1) Valoare estimata: 276, 937 RON
SECTIUNEA III: CRITERII DE CALIFICARE / ALTE CONDITII
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Conditii suplimentare, garantie de participare
Conditii suplimentare
Denumire
Descriere
Garantie de participare
Cuantumul garantiei de participare (GP) :21lei/lot.Per. de valabilit.: 60 de zile de la data limita de depunere a ofertelorModul de constit.: GP se poate constitui prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare (ordin de plata sau scrisoare de garantie bancara) emis in cond. legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari (SBSA), care se prezinta in original, in cuantumul si pt. perioada prevazuta in documentatia de atribuire (DA).In cazul constituirii GP: -prin plata in sistem ?on-line?, documentul prin care se atesta efectuarea tranzactiei va fi semnat si stampilat de reprezentantul legal al operatorului economic (OE), pentru confirmarea platii.-prin instrumente de garantare emise de SBSA, acestea se prezinta in original- prin ordin de plata, acesta se prezinta in original, semnat si stampilat de banca emitenta, pentru confirmare.Conf. prevederilor: - art. 278^1 din OUG nr. 34/2006 cu mod. si complet. ulterioare in masura in care OE depune contestatie iar Consiliul respinge contestatia ca nefondata, autoritatea contractanta va retine contestatorului din GP 1% din valoarea estimata a contractului.- art. 16 din Legea nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), IMM beneficiaza de reducerea cu 50% a cuantumului GP si garantiei de buna executie stabilit in DA. Pt. demonstrarea incadrarii in categ. IMM, OE au obligatia de a prezenta la data si ora stablite pentru deschiderea ofertelor declaratia privind incadrarea intreprinderii in categ. IMM conf. anexei 8 sau pot prezenta alte documente din care sa rezulte incadrarea acestora in categ. IMM.ATENTIE!- OE are obligatia sa faca demersurile necesare ca la data si ora deschiderii ofertei, autoritatea contractanta sa aibe in contul sau de garantii suma ce reprezinta cuantumul GP, in caz contrar oferta operatorului economic va fi respinsa.Contul de garantii al CNCIR: RO68BRDE426SA42597514260, BRD Sucursala Mosilor.
III.2) CONDITII DE PARTICIPARE
III.2.1) Criterii de calificare
Criterii de calificare
Denumire
Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Descriere: Cerinta nr. 1Declaratie privind eligibilitatea -Completare formular anexa 1.Incadrarea in situatia prevazuta la art. 180 din OUG nr. 34/2006 atrage excluderea ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.Cerinta nr. 2Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 181 din ordonanta- Completare formular anexa 2.Incadrarea in situatia prevazuta la art. 181 din OUG nr. 34/2006 atrage excluderea ofertantului din procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publicaPentru persoane juridice straine: Operatorul economic va prezenta documente edificatoare (certificate, caziere judiciare, alte documente echivalente) prin care sa dovedeasca, ca si-a indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si contributiilor catre buget.Documentele vor fi prezentate in traducere legalizata.In situatia in care din documentele solicitate reiese ca ofertantul se afla intr-una din situatiile prevazute de 180 sau art. 181 din OUG 34/2006, acesta va fi exclus de la procedura pentru atribuirea contractuluiCerinta nr. 3Declaratie privind neincadrarea in prevederile art 69 1 din OUG nr. 34/2006-Declaratie privind evitarea conflictului de interes completata in conformitate cu Anexa 6.Comisia de evaluare a ofertelor din cadrul autoritatii contractante este compusa din: Alexe Geanina Magdalena, Chirvase Martha Cristina, Nicu Ileana.Cerinta nr. 4Certificat de participare la procedura de cerere de oferta cu oferta independenta - Fiecare ofertant/candidat la orice forma de licitatie, in sensul prevederilor OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, aprobata cu modificarile si completarile ulterioare, va prezenta o declaratie pe propria raspundere prin care se certifica faptul ca participarea la respectiva procedura este facuta in concordanta cu regulile de concurenta. ? conform Anexei 11Cerinta nr. 5Indeplinirea obligatiilor - Certificate constatatoare privind indeplinirea obligatiilor de plata a -impozitelor, taxelor si contributiilor de asigurari sociale catre stat, inclusiv a celor locale, (Copie conform cu originalul) din care sa rezulte ca si-a indeplinit obligatiile scadente in luna anterioara celei in care se depune oferta , emise de: - Directia de Taxe si Impozite Locale;
- Directia Generala a Finantelor Publice;Daca din certificatele sus mentionate rezulta ca operatorul economic nu si-a indeplinit obligatiile scadente in luna anterioara (are restante neachitate catre bugetul de stat sau local) oferta acestuia va fi respinsa. Cerinta nr. 1Persoane juridice romane- Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului (ONRC) original sau copie conform cu originalul. Din certificatul constatator emis de ONRC trebuie sa rezulte in principal ca operatorul economic este inregistrat si autorizat sa desfasoare activitati economice ce au legatura cu obiectul prezentei proceduri.Obiectul contractului trebuie sa aibe corespondentin codul CAEN din certificatul emis de ONRC.Cerinta nr. 2Persoane fizice romane-Autorizatia de functionare (copie conform cu originalul) pentru a dovedi apartenenta la categoria profesionala impusa de indeplinirea contractului.Cerinta nr. 3Persoane juridice /fizice straine-Documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica sau de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care candidatul/ofertantul este rezident.Documentele vor fi prezentate in original si copie legalizata, in limba in care au fost emise, insotite de o traducere autorizata a acestora in limba romana. Originalul se va restitui in perioada ulterioara deschiderii ofertelor.
Capacitatea tehnica si/sau profesionala
Descriere: Informatii generale, Declaratie privind echipamentele tehnice, utilaje, instalatii.? sa detina aparatura pentru diagnoza auto pentru detectarea defectiunilor si efectuarea masuratorilor si sa aiba experienta in utilizarea acesteia: stand de verificare sistem de franare, stand de verificarea a noxelor, stand de verificare a geometriei trenului de rulare, stand de echilibrare roti, cuptor de uscare vopsitorie;? sa detina sculele si dispozitivele adecvate fiecarei marci auto, necesare pentru efectuarea lucrarilor de intretinere si reparatii care sa permita efectuarea prestatiilor la standarde de inalta calitate, dispozitive si scule recomandate de producatorii automobilelor;? sa detina platforma pentru tractare/depanare auto;? sa detina o magazie de piese auto; sa aiba posibilitatea procurarii in timp util a pieselor necesare pentru reparatiile automobilelor., Informatii privind personalul tehnic de specialitate si de asigurare a calitatii, Autorizatia emisa de Registrul Auto Roman, Informatii privind asocierea de operatori economici si subcontractanti, Sustinerea de catre o alta persoana
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Procedura
IV.1.1) Tipul proceduriiCerere de oferta
IV.1.2) Modalitate de desfasurare: Procedura offline
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza licitatie electronica: Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: Direct din SEAP sau de la CNCIR, la cerere, gratuit
IV.3.2) Limba de redactare a ofertei: Romana
IV.3.3) Moneda in care se transmite oferta de pret: -
IV.3.4) Data limita de depunere a ofertelor: 19.03.2012 10:00
IV.3.5) Data si ora deschiderii ofertelor: 19.03.2012 10:30
IV.3.6) Data limita de valabilitate a ofertei: -
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Mod de finantare
VI.1.1) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
VI.1.2) Tip de finantare: Alte fonduri
Data expedierii prezentei invitatii: 06.03.2012 13:08
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer