Achizitie publica - Contract de furnizare alimente
Detaliu pentru invitatia numarul 291519
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu.Mures
Cod de identificare fiscala: 4323209
Adresa: str.Gh. Marinescu, nr.50, Targu Mures
Telefon: 0265.213967
Fax: 0265.213967
Denumire invitatie: Contract de furnizare alimente
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
CPV: 15511100-4 - Lapte pasteurizat (Rev.2)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: lapte pasteurizat, sana
Stare procedura: In Desfasurare
Data publicarii: 26.04.2011 12:41
Data limita de depunere a ofertelor: 09.05.2011 10:00
Adresa la care se transmit ofertele: Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu MuresAdresa: str. Gheorghe Marinescu nr. 50Localitate: Targu MuresCod postal: 540136Tara: Romania
Data si ora deschiderii ofertelor: 09.05.2011 12:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu MuresAdresa: str. Gheorghe Marinescu nr. 50Localitate: Targu MuresCod postal: 540136Tara: Romania
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
Tip Autoritate: Sectorial: Nu
Tip Activitate: Sanatate
Impartire pe loturi: Da
Valoare estimata: 275, 000 RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Declaratia privind eligibilitatea conform formularului, Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.181, Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta, Declaratie de atestare fiscala eliberata de Administratia Financiara, Certificat fiscal privind impozitele si taxele locale, Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, Certificat de inmatriculare a societatii la Registrul Comertului, Documente care dovedesc o forma de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, Declaratie privind utilajele, instalaltiile, echipamentele tehnice, Dovada evidentierii procesului de pasteurizare, Certificat de conformitate produs, ISO 22000sau certificat HACCP + ISO 9001, Licenta de fabricatie a produselor alimentare , emisa de Ministerul Agriculturii si Alimentatiei, Autorizatie de la producator pentru livrarea produselor, Autorizatie sanitara de functionare, Operatorul economic va prezenta mostre de produs, garantie de participare 5500 lei
atasata pe SEAP