Achizitie publica - CONTRACT DE FURNIZARE CARNE PASARE ,CARNE PORC
Detaliu pentru invitatia numarul 226993
UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS
Cod de identificare fiscala: 3127522
Adresa: GALATI, STR. DOMNEASCA NR. 47, Galati
Telefon: 0236-419177
Fax: 0236-419177
Denumire invitatie: CONTRACT DE FURNIZARE CARNE PASARE , CARNE PORC
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
CPV: 15112000-6 - Carne de pasare (Rev.2)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: CONTRACT DE FURNIZARE CARNE PASARE , CARNE PORC
Stare procedura: In desfasurare
Data publicarii: 15.09.2009 08:42
Data limita de depunere a ofertelor: 25.09.2009 11:00
Adresa la care se transmit ofertele: UNIVERSITATEA "DUNAREA DE JOS"STR.DOMNEASCA NR 47 GALATI, REGISTRATURA
Data si ora deschiderii ofertelor: 25.09.2009 12:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: UNIVERSITATEA "DUNAREA DE JOS"STR.DOMNEASCA NR 47 GALATI, SALA SENATULUI
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Impartire pe loturi: Da
Valoare estimata: 82, 360 RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Declaratie privind eligibilitatea;Declaratie privind neincadrarea in prevederile art. 18 1 din ordonanta;Copie dupa Certificatul de Inregistrare (semnat si stampilat pentru conformitate cu originalul);Copie dupa Actul Constitutiv (contractul de societate sau statutul - semnat si stampilat pentru conformitate cu originalul);Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului pentru participare la procedura de cerere de oferte valabil la data deschiderii ofertelor (original sau copie legalizata);Formular Informatii Generale.Experienta similara;Propunerea tehnica (va cuprinde descrierea tehnica detaliata a produselor ofertate, precum si alte informatii considerate semnificative, în vederea verificarii corespondentei propunerii tehnice cu specificatiile tehnice prevazute în caietul de sarcini);Formular de oferta;Centralizatorul de preturi (va cuprinde pretul pentru fiecare produs ofertat în parte);Grafic de livrare;Prezentareacertificatului HACCP .
SEAP www.e-licitatie . ro