Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - Contract de furnizare preparate din carne


Detaliu pentru invitatia numarul 325651
Detaliu invitatie
Tip legislatie: OG 34
Autoritate contractanta: DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI SECTOR 3
Numar invitatie: 325651/03.05.2012
Denumire contract: Contract de furnizare preparate din carne
Stare procedura: In Desfasurare
SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) DESCRIERE
I.1.1) Sediul socialDIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI SECTOR 3Cod fiscal: 16762836, Adresa: B-dul 1 Decembrie 1918 nr.12-14, Bucuresti, Telefon: 0318058748, Fax: 0318058748
I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele: La sediul D.G.A.S.P.C. Sector 3, B-dul 1 Decembrie 1918, nr.12-14, sector 3 , Bucuresti, -Registratura, parter, camera 15.
I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: La sediul D.G.A.S.P.C. Sector 3, B-dul 1 Decembrie 1918, nr.12-14, sector 3 , Bucuresti, etaj 1, camera 23.
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala
I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu
I.2.2) Tip Activitate: Protectie sociala
SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) DESCRIERE
II.1.1) Denumire contract: Contract de furnizare preparate din carne
II.1.2) Tip contract: Furnizare
II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
II.1.5) Obiectul contractului: Contract de furnizare preparate din carne.Se solicita furnizarea produselor la fiecare centru din subordinea DGASPC SECTOR 3, saptaminal, pe baza de comanda.
II.1.6) CPV: 15131000-5 - Conserve si produse din carne (Rev.2)
II.1.7) Impartire pe loturi: Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului / acordului cadru
II.2.1) Valoare estimata: 240, 000 RON
SECTIUNEA III: CRITERII DE CALIFICARE / ALTE CONDITII
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Conditii suplimentare, garantie de participare
Conditii suplimentare
Denumire
Descriere
Garantie de participare
Cuantumul garantiei de participare: 1900 lei, respectiv 950 lei pentru IMM;perioada de valabilitate a garantiei de participare: 30 de zile de la data limita de depunere oferte; garantia de participare se constituie in conformitate cu prevederile art.86 din HG 925/2006, respectiv: 1. prin OP in cont RO17TREZ7035006XXX0046666 deschis la Trezoreria Sector 3(se va prezenta exemplarul verde in original cu viza bancii (CF 16762836);2.instrument de garantare emis conform legii de o societate bancara/asigurari in favoarea autoritatiiconform formular 8; se va redacta in limba romana, sau insotita detraducere legalizata in limba romana pentru documente redactate in alte state;depozitul seconstituie in lei.Nota: ofertele care nu sint insotite de dovada constituirii garantiei de participare vor fi considerate inacceptabile.In conformitate cu prevederile art.87, alin (1) din HG 925/2006, autoritateaare dreptul de a retine garantia de participare, ofertantul pierzind astfel suma constituita, atunci cind acesta se afla in oricare din urmatoarele situatii: a/isi retrage oferta in perioada de valabilitate a acesteia;b/oferta sa fiind stabilita cistigatoare nu constituie garantia de buna executie in perioada de valabilitate a ofertei si, oricum, nu mai tirziu de 15 zile de la semnarea contractuluic/oferta sa fiind stabilita cistigatoare, refuza sa semneze contractul in perioada de valabilitate a ofertei;d/in cazul depunerii unei contestatii, in masura in care Consiliul respinge contestatia, autoritateava retine contestatorului o suma calculata conform art.278, index 1, alin 1)lit(a) din OUG 34/2006 din garantia de participare
Garantie de buna executie
2% din valoarea contractului fara TVA, respectiv 1% in cazul IMM.Modul de constituire a garantiei de buna executie: - instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara, sau o societate de asigurari conform art.90, alin(1) din HG 925/2006.
III.2) CONDITII DE PARTICIPARE
III.2.1) Criterii de calificare
Criterii de calificare
Denumire
Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Descriere: Declaratie privind eligibilitea - se completeaza formular 1;Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.181 din OUG nr.34/2006 - se completeaza formular 2;Declaratie privind calitatea de participant la procedura - se completeaza formular 3;Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta - se completeaza formular 6;Declaratie privind neincadrarea in prevederile art.69^1 din OUG nr.34/2006 - se completeaza formular 4;(persoanele care detin functii de decizie in D.G.A.S.P.C. Sector3 - director general-Florin Stefan Vasile; - director economic-Andrei Dumitru; - sef serviciu achizitii-Niculescu Ana). 1.Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului (in termen de valabilitate la data deschiderii ofertelor) - se prezintacopie certificata "conform cu originalul".In acest caz ofertantului clasat pe primul loc i se va solicita inainte detransmiterea comunicarii privind rezultatul procedurii, pentru conformitate, prezentarea documentului in original/copie legalizata;2.Certificat de plata a impozitelor si taxelor la bugetul de stat - eliberat de Directia Generala a Finantelor Publice - copie certificata "conform, cu originalul" din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele;3.Certificat de plata a impozitelor si taxelor catre bugetul local - eliberat de Directia Fiscala Locala - copie certificata"conform cu originalul" din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertele; Persoanele juridice/fizice straine - documente care dovedesc o formade inregistrare/atestare, ori apartenenta din punct de vedere profesional la o grupare legal constituita si pot desfasura activitati ce fac obiectul achizitiei publice, in conformitate cu legislatia in vigoare din tara de origine a ofertantului-traducere certificata in limba romana.
Capacitatea economica si financiara
Descriere: Cerinta minima cifra medie de afaceri in domeniul aferent contractului, pe ultimii trei ani, trebuie sa fie de 350.000lei;Valorile vor fi exprimate in lei si euro., Situatiile financiare intocmite la 30.06.2011
Capacitatea tehnica si/sau profesionala
Descriere: Declaratie privind dotarile specifice necesare pentru indeplinirea contractului1.Dovada ca ofertantul detine mijloace de transport autorizatepentru transportul produselor alimentare.2.Dovada ca ofertantul detine spatii special amenajate pentru depozitare si/sau productie, dotate cu instalatii care asigura controlul conditiilor de temperatura, umiditate, ventilatie, etc, stabilite prin acte normative in vigoare., Prezentare mostreIn scopuldovedirii capacitatii de a livra produse similare, precum si conformitatii cu produsul solicitat, ofertantul va prezenta cite o mostra gratuita, (minim 300 g), din fiecare produs ofertat.(Anexa 1, capitol furnizare lit.e din Ordin ANRMAP nr.509/2011), Lista principalelor livrari de produse efectuatein ultimii trei ani, continand valori, perioada de livrare; beneficiari indiferent daca sunt autoritati contractante sau clienti privati., experienta similaraExperienta va fi dovedita prin prezentarea unui contract de furnizare preparate din carne cu o valoare de minim 150.000 lei., Licenta de fabricatie (daca este cazul), Certificate de conformitate/declaratii de conformitate(Legea nr, 150/2004 privind siguranta alimentelor; Directiva 2001/471 privind HACCP la prelucrarea carnii; HG nr.1196/2002 privind controlul oficial al alimentelor). certificarea sistemului de management de asigurare a calitatiiDovada certificarii sistemului de management de asigurare a calitatii conform SR EN ISO 9001/2000, intr-un domeniu ce include si obiectul contractului, sau echivalentul acestuia asa cum se precizeaza la art.193 din OUG 34/2006., certificarea sistemului demanagement al sigurantei produsului alimentarCertificatul din care sa reiasa ca operatorul economic are implementat si mentine un sistem de management al sigurantei produsului alimentar SR EN ISO 22000:2005 (HACCP) sau echivalent.
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Procedura
IV.1.1) Tipul proceduriiCerere de oferta
IV.1.2) Modalitate de desfasurare: Procedura offline
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza licitatie electronica: Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: In S.E.A.P.
IV.3.2) Limba de redactare a ofertei: Romana
IV.3.3) Moneda in care se transmite oferta de pret: -
IV.3.4) Data limita de depunere a ofertelor: 17.05.2012 09:00
IV.3.5) Data si ora deschiderii ofertelor: 17.05.2012 10:00
IV.3.6) Data limita de valabilitate a ofertei: -
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Mod de finantare
VI.1.1) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
VI.1.2) Tip de finantare: Fonduri bugetare
Data expedierii prezentei invitatii: 03.05.2012 13:15
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer