Achizitie publica - Contract de preparare si livrae a hranei pentru prescolari
Detaliu pentru invitatia numarul 355724
Tip legislatie: OUG nr.34/2006
Numar invitatie: 355724/14.11.2013
Denumire contract: Contract de preparare si livrae a hranei pentru prescolari
Stare procedura: In Desfasurare
SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) DESCRIERE
I.1.1) Sediul socialGRADINITA P.P. "SF. SAVA"Cod fiscal: 32216429, Adresa: Str. Sf. Sava, Nr. 9, Iasi, Telefon: +40 764440830, Fax: +40 232233379
I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele: Str. Sf. Sava, Nr. 9, Iasi, Romania, cod postal: 700073, telefon: +40 764440830, fax: +40 232233379, persoana de contact: Iuliana Gorea
I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: In SEAP
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala
I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu
I.2.2) Tip Activitate: Educatie
SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) DESCRIERE
II.1.1) Denumire contract: Contract de preparare si livrae a hranei pentru prescolari
II.1.2) Tip contract: Servicii
II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
II.1.5) Obiectul contractului: 212 portii zilnice/176 zile- o portie zilnica contine alocatia de hrana pentru un prescolarformata din3 mese ? mic dejun, pranz si supliment ora 16.00 -la care se adauga si suplimentele alimentare daca este cazul
II.1.6) CPV: 55520000-1 - Servicii de catering (Rev.2)
II.1.7) Impartire pe loturi: Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului / acordului cadru
II.2.1) Valoare estimata: 410, 432 RON
SECTIUNEA III: CRITERII DE CALIFICARE / ALTE CONDITII
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Conditii suplimentare, garantie de participare
Conditii suplimentare
Denumire
Descriere
Garantie de participare
5000
Garantie de buna executie
Cuantumul garantiei de buna executie a contractului de livrari produse este de 5% din valoarea contractului de livrare produse, fara TVA;Modul de constituire a garantiei de buna executie a contractului de livrare produse: pe baza de scrisoare de garantie de buna executiesau prin retineri succesive
III.2) CONDITII DE PARTICIPARE
III.2.1) Criterii de calificare
Criterii de calificare
Denumire
Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Descriere: Declaratii privind eligibilitateaDeclaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 181 din O.U.G. nr. 34/2006, conform FORMULAR 12B din capitolul de Formulare insotita de certificate constatatoare in original sau in copie legalizata pentru indeplinirea obligatiilor exigibile de plata a impozitelor si taxelor catre stat, inclusiv cele locale, emise cu cel mult 30 de zile inainte de data depunerii ofertelor si valabile la data deschiderii ofertelorDocumente care atesta inregistrarea si faptul ca candidatul este I.M.M. - Certificatul de inregistrare fiscala eliberat de Oficiul Registrului Comertului, de pe langa instanta competenta, in copie legalizata sau xerocopie certificata pentru conformitate cu originalul cu semnatura si stampila din care sa rezulte adresa actuala si obiectul de activitate al societatii.- Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Camera de Comert si Industrie Nationala, cu cel mult 30 de zile inainte de data depunerii ofertei, si valabil la data depunerii ofertei, in original sau copie legalizata.- Autorizatii sanitare, in copie legalizata sau xerocopie certificata, care sa ateste prestarea serviciului de preparare si servire a hranei ? tip catering (de la ASPsi DSV )- Avize sanitare, in copie legalizata sau xerocopie certificata, din partea Ministerului Sanatatii pentru acest gen de activitate, - Aviz sanitar, in copie legalizata sau xerocopie certificata, emis deAutoritatea de Sanatate Publica Iasipentru masinile de transport a hranei
Capacitatea economica si financiara
Descriere: Fisa de informatii generalePentru informatii suplimentare privind modalitatea de indeplinire a nivelul(urilor) minim(e) necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate consultati fisa de date
Capacitatea tehnica si/sau profesionala
Descriere: ? Lista cuprincipale livrari in ultimii 3 ani, ? Experienta similara, ? Informatii privind personalul tehnic de specialitate, ? Informatii privind dotarile tehnice ce vor fi utilizate pentru indeplinirea contractuluiPentru informatii suplimentare privind modalitatea de indeplinire a nivelul(urilor) minim(e) necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate consultati fisa de date
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Procedura
IV.1.1) Tipul proceduriiCerere de oferta
IV.1.2) Modalitate de desfasurare: Procedura online
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza licitatie electronica: Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: S.E.A.P.
IV.3.2) Limba de redactare a ofertei: Romana
IV.3.3) Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.4) Data limita de depunere a ofertelor: 28.11.2013 15:00
IV.3.5) Data si ora deschiderii ofertelor: -
IV.3.6) Data limita de valabilitate a ofertei: 60zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Mod de finantare
VI.1.1) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
VI.1.2) Tip de finantare: Fonduri bugetare
Data expedierii prezentei invitatii: 13.11.2013 13:04