Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - EFICIENTIZAREA CONSUMULUI DE ENERGIE TERMICA LA OBIECTIVE DIN PATRIMONIUL COMUNEI CERCHEZU


Detaliu pentru invitatia numarul 296386
Autoritate contractanta
COMUNA CERCHEZU (PRIMARIA CERCHEZU)
Cod de identificare fiscala: 4618439
Adresa: Str. General Cerchez Nr. 28, Cerchezu
Telefon: 0241780204
Fax: 0241780204
Detaliu invitatie
Denumire invitatie: EFICIENTIZAREA CONSUMULUI DE ENERGIE TERMICA LA OBIECTIVE DIN PATRIMONIUL COMUNEI CERCHEZU
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
CPV: 45251141-1 - Lucrari de constructii de centrale electrice geotermale (Rev.2)
Tip contract: Lucrari
Obiectul contractului: Executia lucrarilor de montare si furnizare de panouri solare , pompe de caldura si turbina eoliana pentru eficientizarea consumului de energie termica pentru sediul Primariei Cerchezu si Caminul Cultural Cascioarele din Comuna Cerchezu.
Stare procedura: In Desfasurare
Data publicarii: 31.05.2011 09:15
Data limita de depunere a ofertelor: 15.06.2011 12:00
Adresa la care se transmit ofertele: Primaria Comunei Cerchezu, Str. General Cerchez, nr. 28, Com. Cerchezu, Jud. Constanta
Data si ora deschiderii ofertelor: 15.06.2011 12:30
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Primaria Comunei Cerchezu, Str. General Cerchez, nr. 28, Com. Cerchezu, Jud. Constanta
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
Tip Autoritate: Sectorial: Nu
Tip Activitate: Servicii generale ale administratiilor publice
Valoare estimata: 350, 180 RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Doc.care atesta sit.personala, Decl.privind neincadrarea in prev.art.181 din OUG 34/2006, Certif. de atestare fiscala privind indeplinirea obligatiilor la bugetul consolidat al statului, Certif.de atestare fisc. eliberat de Comp.Imp. si Taxe loc., Certif. de atestare privind oblig. la Fondul de Mediu, Docum.constatatoare privind sit. personala a ofertantului, Cert.const.eliberat de ORC, Declaratii privind calitatea de participant la procedura, Decl. privind activ.cu efect negativ asupra mediului, Certif.de participare la licitatie cu oferta independenta, Informatii gen., C.A medie min.acceptata pe ultimii 3 ani 2008, 2009, 2010 sa fie de 600000 lei, bilantul contabil la 31.12.2008, 2009, 2010, Decl. privind princip.lucrari in ultimii 5 ani si lista contractelor, Experinta similara în executia unui contract de lucrari similare cu o valoare de minim 350.000 lei fara TVA, ISO 9001, ISO14001, OHSAS 18001 .Se solicita garantie de participare 3.500 lei.
DIN SEAP, CA FISIER ATASAT
Factori de evaluare
Denumire
Punctaj maxim
Pretul ofertei
50
Descriere: Componenta financiara
Durata de executie
20
Descriere: Durata de executie va fi justificata in cadrul ofertei ? punctaj maxim ? 20 puncte; Justificarile nerealiste nu vor fi evaluate.Pentru oferta cu durata de executie cea mai scazuta se acorda 20 puncte; Celelalte oferte se puncteaza utilizand urmatoarea formula: dminim/doferitX20, unde dminim este durata de executie minima oferita in cadrul unei oferte conforme si doferit este durata de executie a ofertei evaluate.Ofertele cu termene de executie mai mari de 5 luni vor fi considerate neconforme .
Perioada de garantie
20
Descriere: Perioada de garantie- punctaj maxim ? 20 puncte;Pentru oferta care prevede cea mai mare perioada de garantie a lucrarilor executate se acorda punctajul maxim alocat, respectiv 20 puncte;Pentru celelalte oferte, punctajul se acorda proportional, astfel: Dg (n) = [ G(n) / Gmax] x 20, unde Dg (n) = punctajul ofertei n; G (n) = termenul de garantie ofertat de operatorul economic pentru care se calculeaza punctajul. Gmax = cel mai mare termen de garantie ofertat in cadrul procedurii de atribuire.Nu vor fi acceptate ofertele cu perioada de garantie sub 36 luni, ofertele vor fi declarate neconforme.Perioada de garantie a lucrarii executate trebuie justificata conform normativelor tehnice in vigoare.Daca perioada de garantie ofertata este exagerat de mare si nu este argumentata de catre ofertant pe baza normativelor tehnice in vigoare, factorul de evaluare nu va fi punctat. Ofertele cu termene de garantie mai mici de 36 de luni vor fi considerate neconforme .
Timp de interventie in perioada de garantie
10
Descriere: Timp de interventie in perioada de garantie - punctaj maxim ?10 puncte; - pentru oferta cu timpul de interventie minim se acorda 10 puncte; - pentru celelalte oferte se puncteaza utilizand urmatoarea formula: tminim/toferitx 10, unde tminim este timpul de interventie minim oferit in cadrul unei oferte conforme si toferit este timpul de interventie al ofertei evaluate. Ofertele cu timp de interventie in perioada de garantie pentru remedierea unor deficiente mai mare de 72 ore vor fi considerate neconforme.
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer