Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - Executie lucrari de inlocuire sau de completare a sistemelor clasice de incalzire


Detaliu pentru invitatia numarul 281022
Autoritate contractanta
Comuna Gura Calitei (Consiliul local Gura Calitei)
Cod de identificare fiscala: 4350580
Adresa: sediul Consiliului local Gura Calitei, com. Gura Calitei, Gura Calitei
Telefon: 0237255070
Fax: 0237255070
Detaliu invitatie
Denumire invitatie: Executie lucrari de inlocuire sau de completare a sistemelor clasice de incalzire
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
Cu faza finala de licitatie electronica
CPV: 45261215-4 - Lucrari de acoperire cu panouri solare (Rev.2)
Tip contract: Lucrari
Obiectul contractului: Executie lucrari de inlocuire sau de completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara la obiectivele: 1.Sediu primaria Gura Calitei2.Camin Cultural Gura Calitei
Stare procedura: In Desfasurare
Data publicarii: 28.02.2011 17:34
Data limita de depunere a ofertelor: 14.03.2011 08:30
Adresa la care se transmit ofertele: SEDIUL PRIMARIEI GURA CALITEI, jud. VRANCEA
Data si ora deschiderii ofertelor: 14.03.2011 09:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: SEDIUL PRIMARIEI GURA CALITEI, JUD. VRANCEA-Fiecare ofertant va face dovada constituirii garantiei de participare de 3950 lei la data deschiderii ofertelor.
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
Tip Autoritate: Sectorial: Nu
Tip Activitate: Servicii generale ale administratiilor publice
Valoare estimata: 198, 500 RON
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Declaratii privind eligibilitatea, Declaratie privind neîncadrarea în prevederile art. 181 din OUG 34/2006;Certificate privind platile la Bugetele Locale, Stat si Administratia Fondului de Mediu;Declaratie privind calitate participant procedura;Declaratie privind respectarea regulilor de concurenta;Certifiat ORC;Certificat inregistrare, statut, autorizatie functionare, certificat ANRE, Autorizatie ISCIR, Atestat securitate incendiu;informatii generale;bilant pozitiv 30.06.2010;cifra de afaceri ultimii 3 ani 397000lei;asigurare risc profesional 246140lei;Demonstrare resurse financiare de 196912lei;formular vizitare amplasament;formular lucrari(o lucrare de 198.500lei fara TVA);formular dotari, personal(12angajati, responsab tehnic cu executia, control calitate, ISCIR, coordonator sanatate);panouri solare certificate si fise tehnice;Grafic de timp;formular asoiere, subcontractanti;standarde calitate, mediu, securitate ocupatioanala, responsab sociala;Constituire garantie participare de 3950 lei.
SEAP
Factori de evaluare
Denumire
Intra in licitatie electronica
Punctaj maxim
Pretul ofertei
60
Descriere: Componenta financiara
Durata de executie a lucrarilor
20
Descriere: Punctajul pentru factorul de evaluare ?durata de executie a lucrarilor? se acorda astfel: a) pentrudurata de executie a lucrarilor cea mai mica se acorda 20 puncte;b) pentru o alta durata decat cea prevazuta la lit. a) se acorda punctajul astfel: P = (durata minima /durata ofertei) x punctaj maxim alocat ;
Programul calitatii propus pentru executia lucrarii
20
Descriere: -descrierea sistemului calitatii aplicat la lucrare, inclusiv listele procedurilor aferente sistemului calitatii=10 puncte(din care descrierea sistemului calitatii aplicat la lucrare=6 puncte si listele procedurilor aferente sistemului calitatii =4 puncte). Pentru o descriere completa se acorda 10 puncte iar pentru lipsa acesteia se acorda 0 puncte.-proceduri generale si de sistem aplicabile = 5 puncte;(din care proceduri generale=3 puncte si proceduri de sistem aplicabile= 2 puncte). Pentru o descriere completa se acorda 5 puncte iar pentru lipsa acesteia se acorda 0 puncte.-proceduri tehnice de executie si instructiuni de lucru aplicabile = 5 puncte;(din care proceduri tehnice de executie=3 puncte si instructiuni de lucru aplicabile=2 puncte). Pentru o descriere completa se acorda 5 puncte iar pentru lipsa acesteia se acorda 0 puncte.
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer