Achizitie publica - FURNIZA CARNE PASARE
Detaliu pentru invitatia numarul 302704
DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI ILFOV
Cod de identificare fiscala: 17093675
Adresa: voluntari, sos.afumati, nr.94-96, jud.ilfov, Voluntari
Telefon: 021/3.69.58.89
Fax: 021/3.69.58.88
Denumire invitatie: FURNIZA CARNE PASARE
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
CPV: 15112000-6 - Carne de pasare (Rev.2)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: FURNIZA CARNE PASARE
Stare procedura: In Desfasurare
Data publicarii: 02.07.2011 12:01
Data limita de depunere a ofertelor: 21.07.2011 09:00
Adresa la care se transmit ofertele: DGASPC Ilfov cu sediul in Voluntari, Bulevardul Voluntari, nr. 94-96, judetul Ilfov
Data si ora deschiderii ofertelor: 22.07.2011 13:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: DGASPC Ilfov cu sediul in Voluntari, Bulevardul Voluntari, nr. 94-96, judetul Ilfov
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
Tip Autoritate: Sectorial: Nu
Tip Activitate: Protectie sociala
Valoare estimata: 66, 177 RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Decl. de eligib;Dov indepl oblig de plata: cert atestare fisc.;Cert priv plata taxelor si imp loc;Cap de exercitare a activ prof: Cert inreg;Certi constat;Act constitutiv;Inf privind sitfinan, ex fin;cifra de afaceri;scrisoare bon bancara;Decl priv livrari de prod.;Informatii priv dotari spec-capacitate tehnica;Inf privindpers pentru asigurarea control cal;Experienta similara ? prezentarea de contract/contracte similaredin punct de vedere al obiectului contractului a caror valoare cumulata sa fie de minim66177 LEI.Mostre descrieri si sau fotografii a caror autenticitate trebuie sa poata fi demonstrata.;Implementare: SR EN ISO9001:2008, SR EN ISO14001:2005, standard OHSAS?ISO18001:2004 SR EN ISO 22000:2005 (HACCP) sau echivalent.
ONLINE DIN SEAPGARANTIA DE PARTICIPARE 993 LEI
Factori de evaluare
Denumire
Punctaj maxim
Pretul ofertei
60
Descriere: Componenta financiara
CALITATEA PRODUSELOR
30
Descriere: punctajul pentru factorul de evaluare ?? calitatea produselor?? seacorda astfel: a)Neindeplinirea a 50% din conditiile minimale enuntate la caracteristici duce la acordarea a 0 puncte;b)Pentru indeplinirea tuturor caracteristicilor obligatorii prevazute in Caietul de sarcini se acorda 30 puncte, altfel procentul se determina cu formula: Pn = (nr. Caracteristici identice ale ofertei cu cele din caietul de sarcini/nr. Caracteristici totale din caietul de sarcini) x punctajul maxim alocat. In cazul ofertelor cu punctaj final identic criteriul de departajare sau de atribuire il va constitui pretul cel mai mic.
TERMEN DE LIVRARE
10
Descriere: punctajul pentru factorul de evaluare ??termen de livrare?? se acorda astfel : a. pentru cel mai scazut termen de livrare(in zile) se acorda punctajul maxim alocatb. pentru alt temen de livrare, To, decat cel prevazut la punctul a. se acorda punctajul astfel : Pct.(n) =( termen livrare minim/termen livrare ofertat To) x punctajul maxim alocat