Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - Furnizare de echipamente pentru activitatea de detectare a pierderilor de apa in sistemul de distributie a apei pentru municipiul Sfantu Gheorghe, in cadrul proiectului "Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata in judetul Covasna"


Anunt de atribuire numarul 158105/03.09.2012
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
Mott MacDonald Limited
Adresa: Biroul Mott MacDonald Limited, strada Nicolae Iorga nr.16, bloc 12A, ap. 1, Localitatea: Sfantu Gheorghe, Cod postal: 520089, Covasna, Romania, Email: [email protected], Tel.: +40 267313082, Fax: +40 267313081
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA
II.1) Denumire contract Furnizare de echipamente pentru activitatea de detectare a pierderilor de apa in sistemul de distributie a apei pentru municipiul Sfantu Gheorghe, in cadrul proiectului "Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata in judetul Covasna"
II.2) Obiectul contractului Proiectul CCI 2009RO161PR021 ? Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si de apa uzata in judetul Covasna? urmareste dezvoltarea si reabilitarea la nivel regional a infrastructurii de apa si canalizare in zona de operare a S.C. Gospodarie Comunala S.A. ? operator regional (OR) in judetul Covasna.Mott MacDonald Ltd este Consultantul care asigura Asistenta Tehnica pentru Managementul Proiectului, in baza contractului de servicii semnat cu operatorul regional S.C. Gospodarie Comunala S.A., in calitate de Beneficiar final. Pentru atingerea obiectivului general, Consultantul si-a asumat realizarea unor obiectivespecifice ale contractului, impreuna cu activitatile derivate din acestea. Unul din obiectivele specifice care trebuie atins vizeaza implementarea unui management eficient de detectare a pierderilor de apa, in vederea reducerii pierderilor fizice pe conductele de transport si in reteaua de distributie, concomitent cu instruirea echipei specializate de detectare a pierderilor in localizarea si delimitarea zonelor cu pierderi ascunse de apa. In acest sens, una din activitatile derivate este Activitatea H ? Controlul pierderilor de apa si instruire, pentru realizarea careia Consultantul deruleaza prezenta achizitie de bunuri si servicii: - Echipamente de detectie pierderide apa si servicii de instruire in utilizarea echipamentelor.Pe baza acestui contract, Consultantul Mott Mac Donald Ltd va atinge urmatoarele rezultate: - Echipamentele specifice, de ultima generatie, pentru detectarea pierderilor de apa sunt achizitionate si puse in functiune, iar personalul OR este instruit in utilizarea acestora;
- Echipa de detectare a pierderilor de apa din cadrul OR devine operationala;
- Se da startul efectuarii masuratorilor in zona pilot in vederea detectarii pierderilor de apa;
- Implementarea unui management eficient de detectare a pierderilor de apa.
II.3) Tip contract Furnizare
II.4) CPV 31642000-8 - Aparate de detectie electronica (Rev.2)
II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut
II.6) Invitatie de participare 329800/22.06.2012 08:49
Sectiunea III: ATRIBUIRE
III.1)Numar de oferte primite 1
Valoare estimata totala 210, 625 RON
III.2)Lista contracte
Contract
Valoare
297462 / 440 / 01.08.2012
210, 600RON
Castigator
CUI
Adresa
S.C. EE TEST S.A.
RO 13049995
Blvd. Industriilor nr. 4, Timisoara, 300714, Timis
Total (fara TVA): 210, 600RON
Informatii legate de castigator
Ofertant castigator: S.C. EE TEST S.A.
Valoare contract: 210600.00 RON
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer