Achizitie publica - FURNIZARE DE PAINE PROSPATA
Detaliu pentru invitatia numarul 300588
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi
Cod de identificare fiscala: 17157183
Adresa: Str. Baraganului nr.1, Calarasi
Telefon: 0242311060
Fax: 0242306917
Denumire invitatie: FURNIZARE DE PAINE PROSPATA
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
Cu faza finala de licitatie electronica
CPV: 15811100-7 - Paine (Rev.2)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: FURNIZARE DE PAINE PROSPATA
Stare procedura: In Desfasurare
Data publicarii: 23.06.2011 12:59
Data limita de depunere a ofertelor: 30.06.2011 09:00
Adresa la care se transmit ofertele: DGASPC CALARASI, STR.BARAGANULUI NR.1, LOC. CALARASI, JUD.CALARASI
Data si ora deschiderii ofertelor: 30.06.2011 10:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: DGASPC CALARASI, STR.BARAGANULUI NR.1, LOC. CALARASI, JUD.CALARASI
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
Tip de finantare: Fonduri bugetare
Tip Autoritate: Sectorial: Nu
Tip Activitate: Protectie sociala
Valoare estimata: 330, 000 RON
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Declaratia privind eligibilitatea;Declaratia privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.181 din OUG 34/2006;Formularul informatii generale;Certificatul ANAF;Certificatul fiscal ? impozite, taxe locale;Certificatulde la Registrul Comertului;Certificatul ISO 22000
DE PE SEAPGARANTIA DE PARTICIPARE 3.300 LEI (1% din valoarea estimata)
Factori de evaluare
Denumire
Intra in licitatie electronica
Punctaj maxim
Pretul ofertei
70
Descriere: Componenta financiara
CALITATE
30
Descriere: Calitate - max.30%.Personalul desemnat din cadrul fiecarui Centru beneficiar aflat in subordinea DGASPC Calarasi, pe baza aprecierii obiective, acorda punctaje produselor prezentate de ofertanti la deschiderea ofertelor intre 0 si 30 puncte.Acestia vor verifica proprietatile organoleptice prin aspectul exterior al produsului, consistenta, culoare, miros si gust.