Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - Instalatie de conditionare a aerului pentru camera de electroalimentare de la sediul DEN


Detaliu pentru invitatia numarul 340508
Detaliu invitatie
Tip legislatie: OUG nr.34/2006
Autoritate contractanta: COMPANIA NATIONALA DE TRANSPORT AL ENERGIEI ELECTRICE "TRANSELECTRICA" S.A.
Numar invitatie: 340508/05.12.2012
Denumire contract: Instalatie de conditionare a aerului pentru camera de electroalimentare de la sediul DEN
Stare procedura: In Desfasurare
SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) DESCRIERE
I.1.1) Sediul socialCOMPANIA NATIONALA DE TRANSPORT AL ENERGIEI ELECTRICE "TRANSELECTRICA" S.A.Cod fiscal: RO 13328043, Adresa: B-DUL G-RAL GHEORGHE MAGHERU NR.33, SECTOR 1, Bucuresti, Telefon: +40 213035617, Fax: +40 213035670
I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele: Ofertele se transmit la sediul Directiei Comerciale a Autoritatii Contractante din Str. Olteni nr. 2 ? 4, sector 3, Bucuresti, parter, REGISTRATURA, pentru Serviciul Achizitii si Incheiere Contracte Servicii Utilitare si Aprovizionare , persoana de contact Mihai Manicuta, Mirela Haralambie.
I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Ofertele se deschid la sediul Directiei Comerciale a Autoritatii Contractante din Str. Olteni nr. 2 ? 4, sector 3, Bucuresti, parter, persoana de contact Mihai Manicuta, Mirela Haralambie.
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala
I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Da
I.2.2) Tip Activitate: Electricitate
SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) DESCRIERE
II.1.1) Denumire contract: Instalatie de conditionare a aerului pentru camera de electroalimentare de la sediul DEN
II.1.2) Tip contract: Furnizare
II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
II.1.5) Obiectul contractului: Instalatie de conditionare a aerului pentru camera de electroalimentare de la sediul DEN
II.1.6) CPV: 42512000-8 - Instalatii de climatizare (Rev.2)
II.1.7) Impartire pe loturi: Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului / acordului cadru
II.2.1) Valoare estimata: 113, 000 RON
SECTIUNEA III: CRITERII DE CALIFICARE / ALTE CONDITII
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Conditii suplimentare, garantie de participare
Conditii suplimentare
Denumire
Descriere
Garantie de participare
Cuantumul garantiei de participare = 2.000 lei, pentru participarea cu oferta la procedura.Perioada de valabilitate a garantiei de participare este de minim 90 de zile de la termenul limita de depunere a ofer¬telor.Garantia de participare se poate constitui in urmatoarele moduri: - fie prin orice instrument de garantare emis, in conditiile legii, de o societate bancara ori de o societate de asigurari (formularul 3) care se prezinta in original;
- fie prin depunerea unui ordin de plata, cu conditia confirmarii acestuia de catre banca emitenta pana la data limita de depunere a ofertelor(contul Autoritatii Contractante: cont IBAN RO54 RNCB 0072 0058 0063 0001, deschis la BCR filiala sector 1).In cazul in care CNSC respinge o eventuala contestatie depusa de ofertant participant la procedura, se va retine din garantia de participare suma de 1.130 lei, asa cum prevede art. 2781 , lit.a) din oug 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Garantie de buna executie
Cuantumul garantiei de buna executie va fi de 10% din pretul contractului, fara TVA. Garantia de buna executie trebuie sa fie irevocabila -formularul 4. Se va constitui printr-un instrument de garantie emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari si se va prezenta in original.Instrumentul de garantare trebuie sa prevada daca plata garantiei de buna executie se va executa: a) conditionat, respectiv dupa constatarea culpei persoanei garantate, in conformitate cu contractul ; saub) neconditionat, respectiv la prima cerere a beneficiarului, pe baza declaratiei acestuia cu priviere la culpa persoanei garantate.Se va solicita ofertantului clasat pe primul loc, inainte de transmiterea comunicarii privind rezultatul.
III.2) CONDITII DE PARTICIPARE
III.2.1) Criterii de calificare
Criterii de calificare
Denumire
Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Descriere: Neincadrarea in prevederile art 180 din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioareNeincadrarea in prevederile art. 181; Cazierul Judiciar al operatorului economicPrezentarea Certificatului de atestare fiscala, eliberat de Directia de Impozite si Taxe Locale al unitatii administrativ teritoriale de pe raza careia societatea ofertanta are sediul social si a certificatului de atestare fiscala, eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale de pe raza careia societatea are sediul social, din care sa rezulte ca ofertantul nu se inregistreaza cu debite labugetul local si nici la bugetul general consolidat. Certificatele trebuie sa prezinte situatia datoriilor scadente in luna anterioara celei in care se depun ofertelor.Declaratie privind calitatea de participant la proceduraDeclaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 69^1 din OUG 34/2006, cu modificatrile si completarile ulterioare.Persoanele ce detin functie de decizie in cadrul autoritatii contractante conform articolului 69 indice 1 din OUG 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, sunt urmatoarele: pentruDirector General Andrei Gabriel Benghea - Malaies, DGAdj.Cond. Sist.- Octavian LOHAN, DGAdj.CEC- Corneliu ENE, DGAdj. Cond. Tehnica Ciprian DIACONU, D. D. Financiara Marian Mache GHEORGHITA, D.Ec. Maria IONESCU, D.Com. Sorin PISPIRISInformatii privind partea din contract care va fi subcontractataCertificat de participare la licitatie cu oferta independenta Cerinta obligatorie: Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa instanta competenta, in original, copie legalizata, copie conform cu originalul si sa fie in termen de valabilitate la data de depunere/deschidere publicata in invitatia/anuntul de participare.Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC.In cazul depunerii unei oferte comune se va prezenta, in mod obligatoriu, certificatul constatator pentru toti ofertantii asociati.
Capacitatea tehnica si/sau profesionala
Descriere: Inf. privind efectivul personalului angajatinformatii referitoare la personalul/organismul tehnic de specialitate de care dispune sau al carui angajament de participare a fost obtinut de catre candidat/ofertant, in special pentru asigurarea controlului calitatii conf.formular nr.15Se vor anexa la declaratie CV-urile pers. de conducere, precum si a pers.responsabil pt indeplinirea ctr. de achiz.publica.Experienta similara si anexa - Lista principalelor furnizari de produse efectuate in ultimii 3 ani, continand valori, perioade de furnizare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati, princare sa confirme furnizarea produselor a caror valoare sa fie mai mare sau egala cu 113.000 lei.La demonstrarea experientei similare, pentru fiecare an in parte, pentru echivalenta, se va tine cont de cursul mediu anual lei/euro comunicat de BNR. Ofertantul va face dovada ca are implementat sau in curs de management , un sistem de management al calitatii certificat in conformitate standardele in vigoare la nivel national/internatioal cum ar fiCertificatul EN ISO 9001 (SR EN ISO 9001)sau similar, sau dupa caz cerere de acreditare/auditare a sistemului de management al caliattii.
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Procedura
IV.1.1) Tipul proceduriiCerere de oferta
IV.1.2) Modalitate de desfasurare: Procedura offline
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza licitatie electronica: Da
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: SEAP sau gratuit de la sediul autoritatii contractante
IV.3.2) Limba de redactare a ofertei: Romana
IV.3.3) Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
IV.3.4) Data limita de depunere a ofertelor: 20.12.2012 10:00
IV.3.5) Data si ora deschiderii ofertelor: 20.12.2012 11:00
IV.3.6) Data limita de valabilitate a ofertei: -
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Mod de finantare
VI.1.1) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
VI.1.2) Tip de finantare: Alte fonduri
Data expedierii prezentei invitatii: 04.12.2012 08:31
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer