Achizitie publica - Invitatia pentru cererea de oferta: Carne pui si porc
Detaliu pentru invitatia numarul 308890
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara " Ion Ionescu de la Brad" Iasi
Cod de identificare fiscala: 4541840
Adresa: Aleea Mihail Sadoveanu, nr. 3, Iasi
Telefon: +4 0232 407575
Fax: +4 0232 407575
Denumire invitatie: Invitatia pentru cererea de oferta: Carne pui si porc
Modalitate de desfasurare: Procedura online
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
CPV: 15112130-6 - Carne de pui (Rev.2)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: Carne pasare si porc
Stare procedura: In Desfasurare
Data publicarii: 08.08.2011 13:00
Data limita de depunere a ofertelor: 05.09.2011 15:00
Adresa la care se transmit ofertele: Aleea Mihail Sadoveanu, nr. 3IasiIasi
Data si ora deschiderii ofertelor: -
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: -
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
Tip Autoritate: Sectorial: Nu
Tip Activitate: Educatie
Impartire pe loturi: Da
Valoare estimata: 97, 190 RON
Moneda in care se transmite oferta de pret: RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Situatia personala a candidatului/ofertantului, Capacitatea de exercitare a activitatii profesionale (înregistrare), Capacitatea economico-financiara, Capacitatea tehnica si/sau profesionala
din SEAP
Factori de evaluare
Denumire
Punctaj maxim
Termen de livrare
30
Descriere: Punctajul pentru factorul de evaluare ?Termen de livrare?: a) Pentru cel mai scurt dintre termenele de livrare se acorda punctajul maxim alocat factorului de evaluare, respectiv 30 puncte;b) pentru alt termen decat cel prevazut la lit.a) se acorda punctajul astfel: Tn=(termenul cel mai scurt/ termen n) x 30Unde: Termen n = termenul ofertei curente
Pretul ofertei
70
Descriere: Componenta financiara