Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - Lucrari de modernizare, amenajare si consolidare sediu si laborator DSVSA Constanta


Anunt de atribuire numarul 176741/13.02.2014
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Constanta
Adresa: Sos. Mangaliei nr.78, Constanta, Localitatea: Constanta, Cod postal: 900111, Constanta, Romania, Email: [email protected], Tel.: +40 0241682417, Fax: +40 0241682119
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA
II.1) Denumire contract Lucrari de modernizare, amenajare si consolidare sediu si laborator DSVSA Constanta
II.2) Obiectul contractului Se vor executa lucrari pentru obiectivul: ?Lucrari de modernizare, amenajare si consolidare sediu si laborator D.S.V.S.A. Constanta ?.Valoarea estimata a lucrarilor este de: 2.076.782, 00 lei la care se adauga TVA. In cadrul devizului general, nu au fost prevazute cheltuieli pentru diverse si neprevazute.Lucrarile de modernizare (prin mansardare si reabilitare termica), amenajare si consolidare sediu si laborator D.S.V.S.A. Constanta presupun urmatoarele lucrari principale: mansardarea propriu-zisa ce se va realiza cu ajutorul unei structuri metalice formate din stalpi profil IPE 240 si grinzi profil IPE 240; realizarea de pardoseli/plansee (placa de beton), pereti exteriori (placocem), pereti interiori (placi de gipscarton), realizarea finisajelor interioare (mocheta pentru trafic intens si placi ceramice; zugraveala lavabila, faianta) si exterioare (termoizolare cu polistiren expandat a peretilor existenti si a celor noi; tencuieli decorative; tamplarie din aluminiu cu geam termoizolat cu protectie loe-e. Acoperisul mansardei va fi tip sarpanta din metal cu panta franta, iar invelitoarea va fi din tigla metalica. Constructia existenta va fi dotata cu instalatii de incalzire, instalatii sanitare, instalatii de canalizare si se va realiza alimentarea cu energie electrica (dotarea cu instalatii de iluminat, prize, instalatii de paratrasnet). Pasarela care va facilita circulatia intre cladirea principala a DSVSA si a laboratorului va fi conceputa ca un tun inchis, pe structura metalica cu pereti cortina din geam termoizolat cu tamplarie PVC, inchidere superioara din policarbonat multicameral cu protectie UV. Refacerea acoperisului laboratorului se va face pe o structura de rezistenta noua de tip sarpanta care va fi realizata din lemn de rasinoase tratat ignifug si insectofugicid, iar peste sarpanta din lemn se va rezema sarpanta si invelitoarea din tabla tip tigla Lindab. Refacerea acoperisului constructiei cabina poarta se va face pe o structura de rezistenta noua de tip sarpanta care va fi realizata din lemn de rasinoase tratat ignifug si insectofugicid, iar peste sarpanta din lemn se va rezema sarpanta si invelitoarea din tabla tip tigla Lindab.
II.3) Tip contract Lucrari
II.4) CPV 45215100-8 - Lucrari de constructii de cladiri pentru servicii sanitare (Rev.2)
II.5) Criteriu de atribuire Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
II.6) Invitatie de participare 354764/16.10.2013 10:04
Sectiunea III: ATRIBUIRE
III.1)Numar de oferte primite 12
Valoare estimata totala 2, 076, 782 RON
III.2)Lista contracte
Contract
Valoare
33 / 30.12.2013
1, 133, 958.77RON
Castigator
CUI
Adresa
HOLDING HONDOR STIL S.R.L.
RO 4512844
Agigea, Zona Tabara, Constanta, 900362, Constanta
Total (fara TVA): 1, 133, 958.77RON
Informatii legate de castigator
Ofertant castigator: HOLDING HONDOR STIL S.R.L.
Valoare contract: 1133958.75 RON
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer