Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - Lucrari de reparatii si reabilitare strazi in minicipiul Salonta


Detaliu pentru invitatia numarul 356726
Detaliu invitatie
Tip legislatie: OUG nr.34/2006
Autoritate contractanta: Municipiul Salonta
Numar invitatie: 356726/24.12.2013
Denumire contract: Lucrari de reparatii si reabilitare strazi in minicipiul Salonta
Stare procedura: In Desfasurare
SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) DESCRIERE
I.1.1) Sediul socialMunicipiul SalontaCod fiscal: 4593423, Adresa: Str. Republicii nr. 1, Salonta, Telefon: 0259-373243, Fax:
I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele: Str. Republicii nr. 1, Salonta, Romania, cod postal: 415500, telefon: +40 259373243, fax: +40 35940733, persoana de contact: Groza Ioan. Camera 10 parter.
I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Perimaria Municipiulkui Salonta, str. Republicii nr. 1. Sala de sedinta Etaj 1
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala
I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu
I.2.2) Tip Activitate: Servicii generale ale administratiilor publice
SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) DESCRIERE
II.1.1) Denumire contract: Lucrari de reparatii si reabilitare strazi in minicipiul Salonta
II.1.2) Tip contract: Lucrari
II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
II.1.5) Obiectul contractului: Reparatii si modernizari strazi in minicipiul Salonta ( str. 7 Iunie, str. IC Bratianu, str. Cantacuzino si P-ta Haiducilor), 8ooo mp. Valoarea estimata fara diverse si neprevazute este 1150000 lei fara TVA.Diverse si neperevazte 10% reprezentind 115000 lei fara TVA.
II.1.6) CPV: 45233252-0 - Lucrari de imbracare a strazilor (Rev.2)
II.1.7) Impartire pe loturi: Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului / acordului cadru
II.2.1) Valoare estimata: 1, 265, 000 RON
SECTIUNEA III: CRITERII DE CALIFICARE / ALTE CONDITII
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Conditii suplimentare, garantie de participare
Conditii suplimentare
Denumire
Descriere
Garantie de participare
Cuantumul garantiei de participare 12.000 lei In cazul in care ofertantul face parte din categoria IMM in conf. cu Legea nr. 346/2004, pentru a beneficia de reducerea de 50%, va atasa garantiei de participare si declaratia de incadrare in categoria IMM.Pentru ce-i care constituie garantia de participoare in valuta se va calcula la cursul leu/alta valuta cu 5 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertei. Garantia de participare poate fi constituita in urmatoarele forme: a) ordin de plata, insotit de extrasul de cont, in contul RO39TREZ0835006XXX000030, deschis la Trezoreria Municipiului Salonta b) scrisoare de garantie bancara in favoarea autoritatii contractante Scrisorile de garantie vor fi eliberate de o banca din Romania, sau dupa caz, de o banca din strainatate, de preferintaa cu corespondent in Romaaia. c) achitarea sumei la casieria Primariei municipiului Salonta d) instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, in cuantumul si pentru perioada solicitata. Acesta trebuie sa prevada daca plata garantiei se va executa: - conditionat, respectiv dupa constatarea culpei persoanei garantate, in conformitate cu contractul garantat; sau - neconditionat, respectiv la prima cerere a beneficiarului, pe baza declaratiei acestuia cu privire la culpa persoanei garantate. Virament bancar - Perioada de valabilitate a garantiei - 90 zile de la data limita de depunere a ofertelor. Ofertantii care vor constitui garantia de participare printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara/societate de asigurari, vor include in cadrul acestora si urmatoarea clauza: ?in situatia in care subscrisa a depus contestatie la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor Bucuresti, iar acesta a respins contestatia ca ne fondata , vom retine contestatarului suma calculata , conform art. 278ยน alineat (1) din OUG 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Garantie de buna executie
Garantia de buna executie va reprezenta 10% din valoarea fara TVA a contractului / 5 % pentru IMM, constituie prin modalitatile, in termen de maximum 5 zile de la semnarea contractului, devenind anexa la contractul incheiat: 1. scrisoare de garantie bancara 2. instrument de garantare emis in conditiile legii de o de o societate de asigurari 3. retineri succesive din sumele datorate pentru facturi partiale. In acest caz contractantul are obligatia de a deschide un cont , de disponibil distinct, la Trezoreria Statului din cadrul organului fiscal competent in administrarea acestuia.
III.2) CONDITII DE PARTICIPARE
III.2.1) Criterii de calificare
Criterii de calificare
Denumire
Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Descriere: Ofertantii trebuie sa furnizeze informatiile cerute in prezentul capitol utilizand modelele din sectiunea ?FORMULARE? din Documentatia deatribuire. Formularele si declaratiile criteriul astfel: Declaratie privind neancadrarea in situatiile prevazute de art. 69^1 din OUG 34/2006, declaratie privind neancadrarea in situatiile prevazute de art. 180 din OUG 34/2006, declaratie privind neancadrarea in situatiile prevazutede art. 181 din OUG 34/2006, Ofertantii vor prezeenta certificate fiscale , valabile, din care sa rezulte ca nu au datorii scadentefata de Bugetul local si Bugetul de Stat consolidat, la nivelul luniianterioare celei in care este prevazut termenul limitade depunere a ofertelor.Certificat participare la procedura de cerere de oferta cu oferta independenta, conform Ord. 314/2010.- documentele emise in alta limba decat limba romana trebuie sa fie insotite de traducerea autorizata in limba romana;orice document solicitat trebuie sa fie valabil in momentul depunerii ofertelor si se va prezenta in original, copie legalizata sau copie lizibilasemnata si stampilata conform cu originalul.Conform art. 69^1 din OUG 34/2006 , persoanele cu funtii de decizie din cadrul autoritatii contractante sunt: Torok Laszlo ? Primar si IllyesLajos ? Viceprimar si consilierii locali si consilieri local: Kiss Erno, Nagy Ileana, Syabo Sandor, Cseke Sandor, Patocs Julia-Anamaria, Szemes Sandor-Ferencz, Nagy Arpad, Szasz Denes-Albert, Horvath Janos, Szijjarto Szilard, Gali Terezia, Balogh Peter, Boit Nicolaie-Ioan, Buz Ramona-angela, Vesa Ioan, Sala Razvan-Sergiu Dovada faptului ca obiectul contractului sa aiba corespondentin codul CAEN din certificatul constatator emia de ONRC ce fac obiectul achizitiei publice.Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, in conformitate cu prevederile Legii nr. 26/1990. Autoritatea contractanta aredreptul de a exclude dintr-o procedura pentru atribuirea contractului de achizitii publice orice ofertant/candidat care a intrat in faliment caurmare a unei hotararii pronuntate de judecatorul sindic, conform art. 181 lit. a din OUG 34/2006.
Capacitatea economica si financiara
Descriere: Cifra de afaceri globala pe ultimii trei ani, (2010, 2011, 2012) care sa fie minimum 1.500.000 lei. Curs mediu anual BNR Lei/Euro 4, 2415 - an 2010, 4, 3211 - an 2011 si 4, 3821 an 2012 sau leu/alta valuta, raportat la cursul meiu anual BNR. Din fisa de informatii generale sa rezulte sediul, datele de identificare, numarul de telefon, fax, contul deschis la Trezorerie si contul pentru restituirea garantiilor de participare la procedura a ofertantilorPentru informatii suplimentare privind modalitatea de indeplinire a nivelul(urilor) minim(e) necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate consultati fisa de date
Capacitatea tehnica si/sau profesionala
Descriere: Lista de lucrari executate in ultumii 5 ani, Formular experienta similara, cel putin un contract de lucrari similare, cu o valoare minima sau egala cu 1150000 lei(nu cuprinde diverse si neprevazute) fara TVA, Curs mediu anual BNR lei/eur 4, 2415 an 2010, 4, 3211 - an 2011 si 4, 3821 an 2012, sau leu/alta valuta raportat la cursul meiu anual BNR , insotit de certificarea de buna executie . Se va indica beneficiarul indiferent daca acestea sunt autoritati contractante sau clienti privati, valoarea, cantitatea perioada, locul executiei.In cazul tertuluisustinator obligatia acesta vadovedi sustinerea de care beneficiaza, de regula, prin prezentarea unui angajament ferm al persoanei respective prin care aceasta confirma faptul ca va pune la dispozitie ofertantului/candidatului resursele tehnice si profesionale invocateacesta va competa Formularul F20 si F16, Declaratie privind efectivele medii anuale si a cadrelor de conducere din ultimii 3 ani Formular 10. In cazul tertului sustinator se va completa Formularul F20 si F 17, Declaratie privind lista utilajele si echpiamentele tehnice.Formular 11 Dovada asigurarii managementului calitatii si de mediu, ISO 9001:2008 si 14001:2005 sau echivalente.Certificate emise de un organism national sau international de certificare privind implementarea sistemului de management de calitate in conformitate cu ISO 9001:2008, sistem de management de mediu 14001:2005, sau echivalente, in domeniu similar similar obiectului contractului, valabil la data limita de depunere a ofertelor. Se accepta ofertantii in curs de certificare daca dovedesc ca rapoartele de audit au fost finalizate si din acestea reese ca ofertantul urmeaza sa primeasca certificarea. In cazul unei asocieri, cerintele solicitate pentru indeplinirea criteriilor privind standardele de ISO trebuie indeplinite de fiecare dintre asociati pentru partea de contract pe care o realizeaza.Pentru informatii suplimentare privind modalitatea de indeplinire a nivelul(urilor) minim(e) necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate consultati fisa de date
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Procedura
IV.1.1) Tipul proceduriiCerere de oferta
IV.1.2) Modalitate de desfasurare: Procedura offline
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza licitatie electronica: Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: S.E.A.P.
IV.3.2) Limba de redactare a ofertei: Romana
IV.3.3) Moneda in care se transmite oferta de pret: -
IV.3.4) Data limita de depunere a ofertelor: 10.02.2014 10:00
IV.3.5) Data si ora deschiderii ofertelor: 10.02.2014 12:00
IV.3.6) Data limita de valabilitate a ofertei: 90zile (de la termenul limita de primire a ofertelor)
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Mod de finantare
VI.1.1) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
VI.1.2) Tip de finantare: Fonduri bugetare
Data expedierii prezentei invitatii: 24.12.2013 09:55
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer