Achizitie publica - Produse de panificatie, produse de patiserie si de cofetarie proaspete
Detaliu pentru invitatia numarul 138327
UM 01924
Cod de identificare fiscala: 15984869
Adresa: Bucuresti, sos. Bucuresti-Ploiesti, km 10, 5 sector 1, Bucuresti
Telefon: 021/3194000 int 595
Fax:
Denumire invitatie: Produse de panificatie, produse de patiserie si de cofetarie proaspete
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
CPV: 15810000-9 - Produse de panificatie, produse de patiserie si de cofetarie proaspete (Rev.1)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: Furnizare paine alba pentru locatiile Bucuresti si Balotesti
Stare procedura: Atribuita
Data publicarii: 07.05.2008 14:48
Data limita de depunere a ofertelor: 20.05.2008 10:00
Adresa la care se transmit ofertele: U.M. 01924, sos. Bucuresti-Ploiesti, km 10, 5, sector 1, Bucuresti, tel. 021/319.40.00 int.147
Data si ora deschiderii ofertelor: 20.05.2008 11:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: UM 01924, sos. Bucuresti-Ploiesti, km 10, 5, sector 1, Bucuresti, tel. 021/319.40.00 int.147
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire:
Impartire pe loturi: Nu
Valoare estimata: -
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Declaratie privind eligibilitatea, declaratie privind neîncadrarea în prevederile art. 181, certificate privind plata taxelor si impozitelor la bugetul de stat si bugetul local, certificat constatator emis de oficiul registrului comertului, certificat de înregistrare, rezultatul exercitiilor financiare pe ultimii 2 ani, declaratie privind efectivele medii anuale ale personalului angajat, declaratie privind utilajele, instalatiile si ehipamentele tehnice, autorizatie de livrare a produselor, lista principalelor livrari de produse în ultimii 2 ani, copie dupa certificatele de înmatriculare si dupa autorizatiilor masinilor caretransporta produsele alimentare.
Gratuit, de la sediul autoritatii contractante, prin e-mail dupa o solicitare la nr. fax 021/318.54.53