Achizitie publica - Produse din carne
Detaliu pentru invitatia numarul 121453
Universitatea Stefan cel Mare Suceava
Cod de identificare fiscala: 4244423
Adresa: str. Universitatii, nr. 13, Suceava
Telefon: 0330103703
Fax: 0330103703
Denumire invitatie: Produse din carne
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
CPV: 15113100-4 - Cotlete de porc (Rev.1)
Tip contract: Furnizare
Obiectul contractului: Produse din carne
Stare procedura: Atribuita
Data publicarii: 06.03.2008 18:02
Data limita de depunere a ofertelor: 17.03.2008 09:00
Adresa la care se transmit ofertele: Registratura Universitatii ?Stefan cel Mare?, str. Universitatii, nr. 13, corp A, parter
Data si ora deschiderii ofertelor: 17.03.2008 12:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: sala de consiliu a Universitatii ?Stefan cel Mare? din Suceava, Str. Universitatii, nr. 13, Corp F, Etaj 2.
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire:
Impartire pe loturi: Nu
Valoare estimata: -
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
-Fisa de infor. gen. despre furnizor F20.-declarde eligib: F 12A.-declar priv calit de particip la proc F12C.-Declaratie privind neîncadrarea în prevederile art. 181 din ordonanta: Formular nr. 12 B.-Certific constat emis de of. regis. Com. de pe lânga Trib. Loc. unde are sediul firma ( vor fi specificate unul din codurile CAEN: 1511, 1513 sau unul din codurile CAEN: 1011, 1013) ? in original. Certificatul va trebui sa fie in termen de valabilitate la data deschiderii ofertei.-Form tip pt contr de furn de prod, însusit prin semn si stamp, F 3 ;
-Gar pt particip. la proced;
-Ofert va prez un certific de calit ISO 22000 (HACCP) (sau echiv).-Ofert va prez Certific de proven a marfii si Un act de inregist la Dir Sanitar-Veter si pt sig alim (copie legaliz).-Ofert fin va fi însotita de un centraliz de preti ; F 22 .-Of teh va fi însotita de un grafic de livr al prod. F21.
Biroul Achizitii Universitatii ?Stefan cel Mare? din Suceava, Str. Universitatii, nr. 13, Corp F, Etaj 1.