Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - Serv. de intret cu manopera de rev. gen inclusa si reautorizare de funct. ISCIR la un ascensor pers.


Detaliu pentru invitatia numarul 307040
Autoritate contractanta
Regia Autonoma de Transport Bucuresti
Cod de identificare fiscala: 1589886
Adresa: B-dul Dinicu Golescu nr. 1 Sector 1, Bucuresti
Telefon: 021-3074120
Fax: 021-3074555
Detaliu invitatie
Denumire invitatie: Serv. de intret cu manopera de rev. gen inclusa si reautorizare de funct. ISCIR la un ascensor pers.
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
CPV: 50750000-7 - Servicii de intretinere a ascensoarelor (Rev.2)
Tip contract: Servicii
Obiectul contractului: Servicii de intretinere cu manopera de revizie generala inclusa si reautorizare de functionare ISCIR la 1 buc. ascensor de persoane - Casa de Odihna RATB, PredealDurata prestarii serviciilor este de 12 luni.
Stare procedura: Anulata(in SEAP la data 11.08.2011 09:13)
Data publicarii: 28.07.2011 15:41
Data limita de depunere a ofertelor: 08.08.2011 10:30
Adresa la care se transmit ofertele: RATB, B-dul Dinicu Golescu nr.1, sector 1, Bucuresti, etaj 6, Serviciul Logistic, Secretariat
Data si ora deschiderii ofertelor: 08.08.2011 11:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: RATB, B-dul Dinicu Golescu nr.1, sector 1, Bucuresti, etaj 6, Serviciul Logistic
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
Tip de finantare: Alte fonduri
Tip Autoritate: Sectorial: Da
Tip Activitate: Servicii feroviare, de tramvai sau de autobuz
Impartire pe loturi: Nu
Valoare estimata: 9, 952 RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
-Declaratie privind situatia personala a operatorului economic- Declaratie pe propria raspundere privind respectareaprevederilor art. 69^1 din OUG nr 34/2006- Certificat de participare la licitatie cu oferta independenta- Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului- Bilant contabil inclusiv contul de profit si pierderi la 31.12.2010- Informatii generale ? cifra de afaceri - completare formular 5- Lista principalelor prestari de servicii in ultimii 3 ani- prezentarea a cel putin unei recomandari emise de beneficiari ai ofertantului, privind serviciile ce fac obiectul acestei proceduri- Declaratie pe proprie raspundere prin care ofertantul declara faptul ca la elaborarea ofertei a tinut cont de obligatiile referitoare la conditiile de munca si de protectie a muncii
Doc.este gratuita si este atasata la prez.invitatie, pe www.e-licitatie.roGarant. de particip.: 150 leiAc. achiz.la nivel de an depaseste pragul de achizitie directa, cf. notei justif. atasate.
Motive anulare:
Nu a fost depusa nicio oferta sau au fost depuse oferte care, desi pot fi luate in considerare, nu pot fi comparate datorita modului neuniform de abordare a solutiilor tehnice si/sau financiare
Observatii: Anularea procedurii de atribuire a contractului de achizitie publica potrivit art. 209, alin. 1, lit. c din OUG 34/2006, deoarece nu a fost depusa nicio oferta.
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer