Achizitie publica - Servicii de catering
Detaliu pentru invitatia numarul 238674
ARGCOMS SCM
Cod de identificare fiscala: RO 157057
Adresa: CURTEA DE ARGES, str. VICTORIEI, nr. 7, , Curtea de Arges
Telefon: 0248-721435
Fax: 0248-721309
Denumire invitatie: Servicii de catering
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic
CPV: 55520000-1 - Servicii de catering (Rev.2)
Tip contract: Servicii
Obiectul contractului: Servicii de catering
Stare procedura: In desfasurare
Data publicarii: 11.01.2010 13:09
Data limita de depunere a ofertelor: 21.01.2010 14:00
Adresa la care se transmit ofertele: Str. Victoriei nr. 7, mun. Curtea de Arges, jud. Arges
Data si ora deschiderii ofertelor: 22.01.2010 12:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: str. Victoriei nr.7, mun. Curtea de Arges, jud. Arges
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
Valoare estimata: 131, 250 RON
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic
La cerere, de la sediul ARGCOMS S.C.M.
Factori de evaluare
Denumire
Punctaj maxim
Pretul ofertei
100
Descriere: Componenta financiara
Economic si tehnic
100
Descriere: Punctajul financiar se acorda astfel: 100 de puncte , pentru pretul cel mai mic, 80 de puncte pentru pretul urmator, 60 de puncte pentru al treilea , 40 de puncte pentru al patrulea, 20 de puncte pentru al cincilea si 0 puncte pentru urmatoarele.Punctajul tehnicse acorda de catre comisia de evaluare pe baza aprecierii obiective efectuate de membrii acesteia, apreciere care trebuie sa se raporteze in totalitate la prevederile "CAIETULUI DE SARCINI"Pentru punctajul tehnic s-au stabilit urmatoarele criterii clare, care se incadreaza in grila de punctaj astfel: 1. max. 50 de puncte pentru prezentarea unei oferte de meniu diversificata/zi/saptamana.2. 40 de puncte, pentru operatorul economic cu sediul de preparare si distribuire a hranei aflat la o distanta de cel mult 40 km de locatia de servire a hranei si 10 puncte pentru operatorul economic aflat la distanta mai mare de 40 km.