Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - Servicii de publicitate


Detaliu pentru invitatia numarul 189397
Autoritate contractanta
Administratia Nationala "Apele Romane" - Administratia Bazinala de Apa Siret
Cod de identificare fiscala: RO 18264854
Adresa: Str. Cuza Voda, nr. 1, Bacau, Bacau
Telefon: 0234 / 541.646
Fax: 0234 / 510.050
Detaliu invitatie
Denumire invitatie: Servicii de publicitate
Modalitate de desfasurare: Procedura offline
Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
CPV: 79341000-6 - Servicii de publicitate (Rev.2)
Tip contract: Servicii
Obiectul contractului: Prestari servicii de publicitate necesare pentru implementarea proiectului ?Amenajarea raului Trotus si afluenti (judetul Harghita) si a raului Tazlau si afluenti (judetul Bacau) ? etapa I?.
Stare procedura: Atribuita
Data publicarii: 11.12.2008 14:57
Data limita de depunere a ofertelor: 24.12.2008 09:30
Adresa la care se transmit ofertele: Directia Apelor ?SIRET? Bacau, str. Cuza Voda, nr.1, cod 600274, localitatea Bacau, judetul Bacau.
Data si ora deschiderii ofertelor: 24.12.2008 10:00
Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Directia Apelor ?SIRET? Bacau - Sala de sedinte, str. Cuza Voda, nr. 1, cod 600274, localitatea Bacau, judetul Bacau
Limba de redactare a ofertei: Romana
Modalitatea de atribuire:
Impartire pe loturi: Nu
Valoare estimata: -
Criterii de calificare:
Modul de obtinere a documentatiei de atribuire:
Declaratie privind eligibilitatea; Declaratie privind neîncadrarea în situatiile prevazute de art.181 din OUG nr.34/2006; Declaratie privind calitatea de participant la procedura; Certificat de înregistrare; Declaratie pe propria raspundere referitoare la plata impozitelor si taxelor catre stat, inclusiv cele locale; Declaratie pe propria raspundere în care sa se stipuleze faptul ca ofertantul dispune de resurse financiare pentru îndeplinirea contractului de servicii; Formularul ?Informatii generale?; Lista serviciilor similare prestate în ultimii 3 ani; Recomandari de la cel putin 2 beneficiari; Declaratie privind personalul de specialitate; Lista privind subcontractantii (daca este cazul); Acord de asociere (daca este cazul).
Documentatia de atribuire se poate obtine, în urma trimiterii unei scrisori de interes, de la sediul autoritatii contractante sau prin posta.
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer