Vinde
Inscrie-te Gratuit! ClubAfaceri.ro - Te ajutam sa vinzi cu succes!
Cauta si Liciteaza
Cauta

Filtru Cereri Oferta Achizitii Publice

Cuvinte cheie

Tip achizitie

invitatii de participare
anunturi de atribuire

Data publicare

Achizitie publica - Serviciile de catering pentru PARTICIPANTII LA CURSUL (partea practica si evaluarea cursantilor) ?Managementul activitatilor inovatoare si transferul de bune practice in domeniul echipamentelor tehnice destinate agriculturii si industriei alimentare? ? CO


Detaliu pentru invitatia numarul 342896
Detaliu invitatie
Tip legislatie: OUG nr.34/2006
Autoritate contractanta: Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Masini si Instalatii destinate Agriculturii si Industriei Alimentare
Numar invitatie: 342896/19.02.2013
Denumire contract: Serviciile de catering pentru PARTICIPANTII LA CURSUL (partea practica si evaluarea cursantilor) ?Managementul activitatilor inovatoare si transferul de bune practice in domeniul echipamentelor tehnice destinate agriculturii si industriei alimentare? ? COR 723309 ?Mecanic masini agricole?
Stare procedura: In Desfasurare
SECTIUNEA 1: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) DESCRIERE
I.1.1) Sediul socialInstitutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Masini si Instalatii destinate Agriculturii si Industriei AlimentareCod fiscal: RO2795310, Adresa: Ion Ionescu de la Brad , nr. 6, sector 1, , Bucuresti, Telefon: +40 2693274, Fax: +40 2693273
I.1.2) Adresa la care se transmit ofertele: Ion Ionescu de la Brad , nr. 6, sector 1, , Bucuresti, Romania, cod postal: 013813, telefon: +40 2693274, fax: +40 2693273, persoana de contact: Cristina Carcel
I.1.3) Adresa (locul) de deschidere a ofertelor: Ion Ionescu de la Brad , nr. 6, sector 1, , Bucuresti, Romania
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala
I.2.1) Tip Autoritate Sectorial: Nu
I.2.2) Tip Activitate: Altele (cercetare stiintifica)
SECTIUNEA II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) DESCRIERE
II.1.1) Denumire contract: Serviciile de catering pentru PARTICIPANTII LA CURSUL (partea practica si evaluarea cursantilor) ?Managementul activitatilor inovatoare si transferul de bune practice in domeniul echipamentelor tehnice destinate agriculturii si industriei alimentare? ? COR 723309 ?Mecanic masini agricole?
II.1.2) Tip contract: Servicii
II.1.3) Modalitatea de atribuire: Un contract de achizitii publice
II.1.5) Obiectul contractului: 1. Serviciile de catering care urmeaza a fi prestate constau in pregatirea mancarii la sediul prestatorului, transportul, manipularea si servirea produselor alimentare si de alimentatie publica intr-un mod igienic, cu respectarea tuturor normelor sanitare si sanitar veterinare in vigoare si asigurarea curateniei la locul servirii meselor.2. Furnizorul va organiza activitatea de catering, care urmeaza a fi desfasurata, cu personal calificat si cu experienta in organizarea de evenimente.3. Furnizorul se obliga sa asigure transportul gratuit pana la destinatia finala mentionata de achizitor.4. Furnizorul se obliga sa asigure livrarea/realizarea serviciile de catering, la locatia specificata, in urmatoarele conditii: a) Ofertantul va prezenta mai multe variante de meniuri cu precizarea pretului meniului/persoana/zi. Tarif maxim 30 lei fara TVA/persoana/zi.b) Produsele vor fi livrate si puse la dispozitia participantilor la cursuri in recipiente igienice, cu respectarea tuturor normelor sanitare si sanitar veterinare in vigoare;c) Prestatorul va asigura tacamurile si farfuriile (de unica folosinta) corespunzatoare felului de mancare, servetele, pahare de unica folosinta, pentru fiecare persoana;d) Bauturile calde vor fi transportate in termosuri sau vor fi utilizate aparate speciale;e) Personalul utilizat pentru realizarea prestatiei cu produse din sectorul alimentar si din alimentatia publica va fi calificat conform legislatiei in vigoare si sa respecte regulile igienico? sanitare: f) Prestatorul va asigura curatenia in sala alocata de achizitor in acest scop , dupa masa servita (curatarea meselor, podelelor de hartii, resturi alimentare, etc);
II.1.6) CPV: 55520000-1 - Servicii de catering (Rev.2)
II.1.7) Impartire pe loturi: Nu
II.2) Cantitatea sau domeniul contractului / acordului cadru
II.2.1) Valoare estimata: 2, 100 RON
SECTIUNEA III: CRITERII DE CALIFICARE / ALTE CONDITII
III.1) Conditii referitoare la contract
III.1.1) Conditii suplimentare, garantie de participare
Conditii suplimentare
Denumire
Descriere
Garantie de participare
Cuantumul garantiei de participare 40 lei Modul de constituire orice instrument de garantare: Cont IBAN: RO78RNCB0072026604710001, deschis la BCR, filiala sector 1, cod fiscal RO 2795310 Neprezentarea garantiei de participare in conformitate legislatia in vigoare, conduce la respingerea ofertei Garantia de participare se va retine de catre autoritatea contractanta in oricare din urmatoarele situatii: - ofertantul isi retrage oferta in perioada de valabilitate a acesteia; - oferta sa fiind stabilita castigatoare, nu constituie garantia de buna executie in perioada de valabilitate a ofertei si, oricum, nu mai tarziu de 15 zile de la semnarea contractului; - oferta sa fiind stabilita castigatoare, refuza sa semneze contractul de achizitie publica in perioada de valabilitate a ofertei. - operatorului economic a carui contestatie a fost respinsa de C.N.S.C .i se va retine de catre autoritatea contractanta suma prevazuta in OUG.34/2006 modificata si completata Perioada de valabilitate a garantiei pentru participare trebuie sa fie cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei .
III.2) CONDITII DE PARTICIPARE
III.2.1) Criterii de calificare
Criterii de calificare
Denumire
Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei
Descriere: 1. Declaratie privind eligibilitatea, completata, semnata si stampilata2. Declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.181 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2006, completata, semnata si stampilata3. Formular de oferta4. Scrisoare de inaintare Pentru a-si demonstra capacitatea de exercitare a activitatii profesionale operatorul economic va prezenta documente edificatoare prin care sa dovedeasca forma de inregistrare ca persoana fizica sau juridica, respectiv: - Certificat constatator ? emis cu cel mult 30 zile inainte de data deschiderii ofertelor, de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul teritorial
Capacitatea tehnica si/sau profesionala
Descriere: Autorizatie pentru siguranta alimentara valabila la data prezentarii, Certificat de inregistrare la Oficiul Registrului ComertuluiPentru informatii suplimentare privind modalitatea de indeplinire a nivelul(urilor) minim(e) necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate consultati fisa de date
SECTIUNEA IV: PROCEDURA
IV.1) Procedura
IV.1.1) Tipul proceduriiCerere de oferta
IV.1.2) Modalitate de desfasurare: Procedura offline
IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criteriu de atribuire: Pretul cel mai scazut
IV.2.2) Se va organiza licitatie electronica: Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Modul de obtinere a documentatiei de atribuire: S.E.A.P.
IV.3.2) Limba de redactare a ofertei: Romana
IV.3.3) Moneda in care se transmite oferta de pret: -
IV.3.4) Data limita de depunere a ofertelor: 07.03.2013 12:00
IV.3.5) Data si ora deschiderii ofertelor: 07.03.2013 14:00
IV.3.6) Data limita de valabilitate a ofertei: 15.03.2013
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE
VI.1) Mod de finantare
VI.1.1) Contractul se inscrie intr-un proiect/program finantat din fonduri comunitare: Nu
VI.1.2) Tip de finantare: Alte fonduri
Data expedierii prezentei invitatii: 19.02.2013 07:59
ClubAfaceri.ro prin intermediul serviciului Licitatii si Achizitii Publice va ofera posibilitatea de a monitoriza aparitia tuturor licitatiilor publice si a achizitiilor publice din Romania prin filtrarea acestora dupa necesitatile dumneavoastra. In fiecare zi veti primi un email cu toate licitatiile aparute in domeniul tau de interes. Aboneaza-te pentru a nu pierde nici o oportunitate de afaceri.
Disclaimer